Продається будинок в смт. Іванків на вулиці колишній Ватутіна 46 (за 100 метрів від супермаркету "Фора"). Будинок в хорошому житловому стані, дерево, обмуроване цеглою, теплий, загальною площею майже 80 квадратів. Всі комунікації підведено та експлуатуються. В будинку присутній санвузол з душовою кабіною та газовий котел. Також присутній варіант опалювати дровами, піч - робоча. Є підвал та просторе горище, веранда та заїзд у двір. На території також передбачено сарай (цегла, площею до 20 м2) та велика ділянка під с/г діяльність загальною площею майже 15 соток. Під обстріли не потрапляв, окупанти не мешкали, хоча на такій теротирії гріх москаля і не закопати.

власник
Будинок з ділянкою в смт. Іванків (Вишгородський район)

Продаётся дом 75 метров .60х годов постройка . 4 комнаты газ, вода подведена в дом, жилое состояние, всегда отапливался . Участок 7 соток - хорошее месторасположение,ровный , правильной формы асфальтированный подъезд с 2 х улиц , есть гараж, скважина , фруктовые деревья . Документы готовы к продаже. Нэля Августовна +38**************87

власник
Дом, заходи и живи !

Без комісії продаж, від власника! Продам будинок, в селі Іванків, до Борисполя 7км. Заходь і живи, вся комунікація проведена. Опалення газ або дровами. Більш детальна інформація по телефону, телефонуйте все що цікавить розповім.

власник
Продам 2-х поверховий будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Купуйте просторий будинок в селищі Іванків на вулиці Пилипа Приходька, 1 Цей будинок є ідеальним варіантом для комфортного проживання великої сімї . В будинку - ви знайдете просторі спальні, що забезпечують комфортні умови для всієї родини. Простора вітальня створює затишну атмосферу для зустрічей та відпочинку. Наявність зимового саду та тераси дозволяє насолоджуватися красою природи навколо у будь-яку пору року. Цей - житло має всі необхідні комунікації, що гарантують ваш комфорт. Він якісно зроблений та добре ізольований, що дозволяє зберігати тепло у будинку. Тому ви будете насолоджуватися затишком та комфортом, навіть у холодні місяці. Будинок є також відмінним рішенням для комерційного використання завдяки своїм особливостям. Завдяки зручному заїзду у двір з траси Київ-Іванків, ви можете використовувати його для власного бізнесу. В цоколі знаходяться 2 гаражі, які можна перетворити на СТО, що наразі дуже актуально. Додатково, на другому та третьому поверхах є можливість створити готель для подорожніх. Непоганий варіант для створення реабілітаційного центру чи дитячого будинку Навколишня територія цього будинку-зрубу також привертає увагу. Асфальтований підїзд забезпечує легкий доступ до будинку. Повністю огороджена територія забезпечує приватність та безпеку. Тут ви знайдете молодий плодоносний сад, який додає краси та можливості для власних садових експериментів. Також, недалеко від будинку знаходиться зупинка транспорту, що робить переміщення зручним та швидким. Окрім того, на території присутня невеличка річка, що дає можливість створити власний ставок або насолоджуватися мальовничими краєвидами та природою. А недалеко ще є річка Тетерів - для любителів риболовлі. Це місце, де ви зможете розслабитися та насолодитися тишею та гармонією навколишнього середовища. Цей будинок-зруб, що розташований в селищі міського типу Іванків, Вишгородського району, пропонує вам унікальну можливість насолодитися комфортом та затишком природного життя. З його потенціалом для проживання великої сімї чи комерційного використання , ви зможете знайти свою власну нішу та втілити свої мрії. Не упустіть цю унікальну можливість стати власником цього прекрасного будинку-зрубу, що пропонує спокій, гармонію та незабутній досвід життя на природі. 69 тис$. Без комісії для покупця Напишіть мені повідомлення, і я вам відправлю відеоогляд будинку.

Купуйте просторий будинок-зруб в смт. Іванків

Продаж житлового будинку в смт Іванків Вишгородського р-ну. Загальна площа 55,3 кв.м. Три кімнати. Стан житловий. Підведені вода та газ. В будинку газове опалення, дві груби та піч. У 2023 році встановлені пластикові вікна та замінена покрівля даху. Земельна ділянка біля будинку 4 сотки та 15 соток городу.

власник
Продаю будинок в смт.Іванків

Иванков, продажа дома 96 квадратных метров. Участок 10 соток. Дом деревянный обложений кирпичом. Удобная транспортная развязка. Звоните в любое для вас удобное время!

Продажа дома Иванков!

Продам будинок. Жилий стан. На участку є газ,скважина,світло. Участок рівної форми.Асфальтована дорога на вулиці. Подробиці по телефону. Для реального покупця торг.

власник
Продам свій будинок з великим участком,

Продається будинок, готовий для життя, можна відразу заїхати. Село Обуховичі (Вишгородський район, Іванків). Продаж від власника. У будинку залишаються техніка(холодильник, газова плита, пральна машина, посудомийна машина, бойлер, 2 телевізори, нова насосна станція, стабілізатор напруги) та меблі. Є газове опалення, яке працює незалежно від наявности електрики. Також є насос, який прискорює опалення. Також є груба і камін, все працює. В будинок заведена вода (водопостачання по вулиці) + власний колодязь. Зроблена каналізація. Гаряча вода від бойлера. Повністю обладнаний санвузол( душева кабіна, сантехніка, меблі). Перед ковідом будинок був утеплений (професійне якісне утеплення) і повністю замінений дах - все нове дерево та металочерепиця, водостоки. Будинок деревяний, обшитий металевим блок-хаусом, на фундаменті. 2 житлові кімнати (16,5 та 19,5) кв м, кухня, санвузол, прихожа, комора, велика веранда. Металопластикові вікна. Залізні решітки. В кімнатах підлога - натуральне дерево, кухня, коридор і санвузол - плитка. Будинок доглянутий, завжди опалювався взимку, зараз також включено опалення. Біля будинку 40 соток землі. Великий плодовий сад, виноградник, дорослі горіхи, яблуні, персики, сливи, абрикоси, вишні, смородина, агрус, малина. До городу також підведена вода, грядки із крапельним поливом. Перед будинком квіти, декоративні кущи. Навкруги будинку зроблені доріжки із якісної бруківки. Квітник також обкладений бруківкою, зроблені доріжки. На ділянці великий цегляний сарай, на 3 входи, в тому числі літня кухня з пічкою. Є окрема плита із газовим балоном. Також є власні колодязь та погріб. Окрема садова дерев’яна вбиральня. До будинку асфальтована дорога, село велике, ходить маршрутка, є школа, магазини. До Іванкова 11 км. До Києва 85 км. Через дорогу ліс. Відео по запиту надішлю у вайбер.

власник
Будинок газифікований з меблями та технікою

Київська обл. Вишгородський р-н. Будинок для проживання круглий рік. В будинку 2 великі кімнати, кухня, прихожа, під ванну кімнату, котельня та коридор. Хоз.приміщення великі (дровітня, літня кухня з підведеним газом, під гараж, та сарай, все окрім дровітні з цегли), літній душ та погріб. Оформлене право власності на 25сот та 15сот під с/г. тобто за однією адресою 40сот., все внесено в новий реєстр після 2015р, що є важливим за новими законами, тобто Вам не потрібно буде переробляти право власності та робити нову приватизацію. В будинку газ, світло, пічне отоплення, та заведено труба під воду від колодязя (автономна вода) є можливість завести централізовану. В колодязі насосова станція. Розведення води по вашому проекту буде як бонус для Вас, безкоштовно. Також є деякі матеріали для облаштування ванної кімнати. Хто в пошуках затишку від буденності та шуму від міста, це саме те місце де тихо та спокійно. Будинок деревяний "дуб" обкладений цеглою, що означає тепло взимку та прохолода літом. Великий садок з фруктовими деревами, посаджена сортова полуниця в минулому році. За великою кількістю землі хороший варіант облаштувати міні-господарство. Земля це завжди інвестиції :) Детальніша інформація в приватні повідомлення. Ціна 17.500тис.$.. Також запрошую на перегляд, адже на власні очі та інтуїцію чи це Ваше місце, ніяке оголошення не розповість :)

власник
Будинок. Дача. Будинок в Київській області.

Продається 3-кімнатна квартира, з косметичним ремонтом у селищі Іванків Київської області Вишгородський район, від Києва 78 км. По всім питанням звертайтеся за телефоном. Приємної покупки)

власник
Продається чудова 3- кімнатна квартира у селищі Іванків

Продам будинок в смт Іванків, Вишгородського району. 70 км від Києва. Будинок знаходиться на затишній вулиці. Площа будинку 140 м.кв. (2 поверх +100 кВ.м). Деревяний, обкладений цеглою. В цьому році зроблено ремонт. Встановлено нові вікна. Замінено всю каналізаційну систему. Опалення газовий котел та відреставрована груба. В підвалі зроблено вивід під дровяний котел потрібно тільки встановити котел і користуватись. В будинку 5 кімнат+кухня 20 кв м, велика гардеробна кімната, прихожа. Санвузол ванна і душ. Літня кухня з піччю, хоз приміщення, гараж (з газовим опаленням). Є невеличкий город. Під будинком великий підвал з окремим виходом на вулицю. В дворі асфальт. Є плодові дерева, виноград. Продажа у звязку з переїздом в інше місто. Продаж як за готівку так і за сертифікат (допоможу з оформленням). Звоніть все домовимось

Продам будинок 70 км від Києва (можна за житловий сертифікат)

Продам учасника з будиночком, в задовільному стані. На участку є колодязь,сарай та дроварня. В будинку піч та груба. Поряд 3 озера де можна ловити рибу, та ліс.

власник
Срочно продам участок з будиночок Сукачі

(Є відео та планування квартири, скину на вайбер) Квартира в сучасному житловому комплексі по вул. Бельведерська Будинок вже збудований та у фасаді В квартирі залита стяжка та розведена тепла підлога - розведені труби під батареї - броньовані двері - є балкон - ідеальний 6 поверх Вид з вікон на центр міста та на схід сонця Дуже вигідно брати як під інвестицію, так і для себе! Телефонуйте бо завтра може не бути! Огляд проводжу швидко

СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ! 1км квартира в Центрі міста на Бельведерській

Пів будинку, який потребує ремонту. Будинок деревяний обкладений цеглою. В будинку є газ, електроенергії, водопостачання, каналізація. З газовим опаленням також є пічне опалення (дві груби). На території є господарська споруда.

власник
Продається пів будинку смт. Іванків

Продається 2-х кімнатна квартира в смт. Іванків , Іванківський р-н, Київська обл., вул. Розважівська 7. Квартира знаходиться на 3 поверсі 5 ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 52,9 кв.м., житлова площа - 29.7 кв.м. Будинок збудовано 1993 року. Поруч знаходиться магазини , кіоски , дитячий садочок , школа. До Києва 80 км . Кожного дня до Києва прямує маршрутне таксі та електричка ( електричка до Бородянки з пересадкою на маршрутне таксі)

Продається 2-к квартира смт. Іванків , Київська обл - 16000

Продаж будинку з надвірними спорудами в селі Іванків. Загальна площа будинку 57 кВм, підєднано газ та електроенергію. У дворі є три технічні приміщення. Земельна ділянка 25 соток. Асфальтований підїзд, зручна локація. Поруч виїзд на трасу Київ - Харків, та зупинка міжміського транспорту. Ціна : 14700$. Агенство нерухомості" Сектор Груп", ріелтор Андрій 09******18. Запрошуємо до співпраці власників нерухомості та землі на вигідних та зручних умовах.

Продаж будинку з надвірними спорудами в селі Іванків .

Географія Іванків