Продаж садиби 50 сотих з власним озером та ландшафтним дизайном. Бориспільський район, село Дівички. Два будинки на ділянці з неперевершеною красою доглянутої території. Багаторічні насадження: туї, ялинки, берези та молодий плодовий сад. Озеро, в якому можна купатися та рибалити. Теплиця, грядки, все по сучасним технологіям. Основний будинок 102м2, складається з кухні, передпокою, гостьової кімнати, санвузла на першому поверсі та дві спальні з власним санвузлом на другому поверсі. Опалення від газового котла+резервний електрокотел. Тепла підлога. Кондиціонер. Гостьовий будинок 40м2, складається з передпокою, власної кухні, великої кімнати з зонуванням та санвузла. В гостьовому будинку власний газовий котел, тепла підлога. Додатково є ізольована кімната для охорони або помічника по господарству. Опалювальний гараж. Альтанка з каміном та оздобленням металопластиковим профілем зі склопакетами. Шикарний та сучасний погріб з якісним оздобленням. Візні ворота з приводом, відкриваються з пульта. Навіс на 4 автомобілі. Сигналізація. Відеоспостереження. Інтернет - оптоволокно. Три свердловини. Септик. Дана пропозиція ідеально підійде для великої сім`ї. Є можливість проживати в окремих будинках, батькам з дітьми, не турбуючи один одного при цьому в плані побутових моментів. До найближчого міста їхати 8 хвилин. До міста Бориспіль 35 хвилин на автомобілі. Звертайтеся! Співпрацюю з колегами без дублів реклами!

Дружби

Дача находится в 10 км от м. Переяслав-Хмельницкий Киевской обл. Рядом речка, большое озеро с пляжем, лес. До реки Днепр 2 км. через лес. Дом 100% готовности, внутренняя отделка - хвойная вагонка, 2 спальни на 1 этаже, камин, кухня-студия на 1-ом этаже, санузел облицован плиткой, мансарда из 2-х смежных комнат. Рядом с домом баня 24 м кв. отделка хвойная вагонка, парилка - хвоя,лежаки - тополь. Территория 12 соток, обнесена забором -металлопрофиль, ворота створчатые + калитка. Первые пять фото сделаны до постройки забора ,(не здається, а продається)

владелец
Продажа дом и баня

Будинок-дача у Баварському стилі 150 м2 для цілорічного проживання та дизайнерська доглянута ділянка 30 соток. Розташований у лісництві у мальовничому та екологічно чистому місці. Поруч із ділянкою річка, грибний ліс, до Дніпра 2 км. До Києва 60 км чи 50 хв на машині. Ходить громадський транспорт до Києва та Переяслава. Будинок цегляно-каркасний, теплий взимку та прохолодний влітку, має терасу 28м2, вітальню 31м2, 3 спальні, кабінет, 2 санвузли, льох та майстерню. Повністю мебльований та оснащений всією побутовою технікою, трьома кондиціонерами, газовим та твердопаливним котлами, пластиковими вікнами, каміном, відеоспостереженням, двозонним лічильником. На ділянці підігріваємий басейн 20м3 з ультрафіолетом і пісочним фільтром, виробництво США, ставок 6м3 з водоспадом, кометами і системою фільтрації, обгороджений прогумований спортмайданчик 60м2 з усім спорт інвентарем, патіо, дровяна лазня 45м2, BBQ 15м2, піч в окремій будові 12м2, госп сарай 28м2 і двір з дровником . По ділянці прокладено якісні доріжки з тротуарної плитки із ліхтарями освітлення. Багато екзотичних рослин, ялівців, троянд та ниваки. У саду 20 різноманітних фруктових дерев, 15 сортів винограду, теплиця, город-грядки для овочів та різні плодові кущі.

владелец
Будинок у Баварському стилі
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається будинок недалеко від центру села.  Будинок побудований в 1982 році. Щоб взимку було тепло, зроблений з дерева й обкладений цеглою. На фундаменті деревяна підлога. Просторний 63 квадрати й дві кімнати 18 і 13 м² Кухня, коридор, велика веранда. В хату підведена вода, природній газ. Установлений деревнопаливний котел. Є літня кухня,  погріб, сарай, просторний двір. Земельна ділянка 18 соток. Чудове місце розташування, недалеко центр села. Будинок підходить для проживання і для дачі. Село є центром громади. Єсть магазини, кафе, медична амбулаторія, школа, дитячий садок, відділення звязку, Нова пошта. По селу проведений інтернет. В селі є чудовий ставок з пляжем, де можна купатися, загорати. Є ліс з грибами, ягодами. Чудове сполучення, пряма маршрутка на Київ вранці та ввечері.

Продається будинок в с. Дівички

• Продається 3 кімнатна квартира в с. Дівички. • Загальна площа квартири 72,4 кв. м. Житлова – 43 кв.м. • Квартира – середня, знаходиться на 3 поверсі п’ятиповерхового будинку. • Планування квартири дуже зручне для великої сім’ї. Три роздільні кімнати, зі зробленим ремонтом, де кожен знайде місце для усамітнення. Коридор довгий та досить широкий, без зайвих декорів і нагромаджень. Кухня - простора, чудово підійде для дружніх посиденьок і теплих родинних вечорів. • Санвузол у квартирі роздільний, що є також дуже доречно для великої сім’ї. Одна із кімнат, обладнана просторою лоджією. • Окремо зроблена невелика кладова кімната, для зберігання продуктів харчування або речей. • Квартира знаходиться в чистому та доглянутому будинку. Вся необхідна інфраструктура знаходиться поруч. • Село Дівички дуже перспективне для проживання. Асфальтована дорога, зручна транспортна розв’язка, школа, дитячий садочок, магазини, фельдшерсько-акушерський пункт, відділення «Укрпошти» та відділення «Нової пошти». Навколо села росте сосновий ліс та протікає річка Дніпро, де є багато місць для літнього відпочинку та риболовлі. • За більш детальною інформацією телефонуйте 06*********66, Таміла. • Маємо ще багато варіантів чудових квартир, підберемо зручний саме для вас. Дивіться всі оголошення автора. • ЦІНА: 24 000 $

Продається 3 кімнатна квартира в с. Дівички

Три двоповерхових будинка в одниму маєтку. У сосновому лісі з земельною ділянкою. Ідеально підходить для великої родини! Розташування: 65 км від Києва, 2 км до озера, с. Дівички. Основні характеристики: - Земельна ділянка: 0,54 га + додаткова ділянка 0,29 га з можливістю викопати власне озеро. - Основний дім: двоповерховий з теплими підлогами. - Сучасний ремонт. Простора зала з каміном. Меблі залишаються. - Опалення: твердопаливний котел, електрокотел, система опалення на природній циркуляції. - Водопостачання: є в домах, три скважини. - Додаткові споруди: двоповерховий гостьовий будинок для зеленого туризму на 20 місць. - Двоповерховий упорядкований будинок окремо. - Недобудованийоіна басейн, сауна. - Огорожена територія по фасаду. - Два гаража, бокси для високих машин. - Чотири вигрібні ями. Підходить для інвестицій в сфері туризму та відпочинку. Цей чудовий маєток у лісі чекає на нового господаря! За інформацією звертайтесь за телефоном

Щодня вдихати аромати хвойного лісу.

Без комісії! Пропонується у продаж будинок в селі Девічки. Девічки — село, входить до Бориспільського району Київської області України. Розташоване на річці Карань. 80 км. від Києва. Землі 22 состки. Будинок капітально будівлі, цегляний. Два поверхи. 4 спальні, сан вузол у будинку. Велика відкрита тераса. Опалення пічне. Є булерян. Будинок дуже теплий. Всі кімнати облаштовані для комфортного життя. Гарні сусіди. 37000 дол. Дзвоніть, будемо раді бачити вас на перегляді!!! Номер оголошення на сайті компанії: SH-192-048-LX. Лендьєл Вікторія Василівна, +38**************30, +38**************92.

Дом в Київській області.