Продаж 2-кімнатна квартира з кухнею студією, ЖК Struetinsky Residence, вул. Болсуновська 8а, Печерськ Без Комісії! Продається квартира площею 102,56 м.кв., знаходиться на 6 поверсі з 10. Чудовий краєвид на Київ! Планування: Простора кухня-вітальня - 43,24 кв.м. з терасою, дві спальні кімнати - 21,64 м.кв. і 12,51 м.кв., два сан. вузли. або сан узол і гардеробна. Можливе перепланування! У продажу є сусідня квартира(є можливість обєднати) «Струтинський Резіденс» – комплекс бізнес-класу. Високу міцність конструкції будівлі гарантує монолітний каркас з армованого бетону. Територія будинку обгороджена та закрита від автомашин і сторонніх, організовується відеоспостереження, охорона та ресепшн, є паркінг. Новобудова розташована в районі перетину бульварів Дружби Народів та Лесі Українки. Поруч прекрасна транспортна розвязка, велика кількість маршрутів автобусів і зручний доступ до Сирецько-Печерської лінії метрополітену. Біля престижної новобудови знаходиться ботанічний сад ім. М. Гришка, в кількох хвилинах прогулянки — сквер Дружби народів та парк біля «Батьківщини-Матері»! Поруч з новобудовою знаходиться спортивний клуб, школи, дитячі садочки, вищі навчальні заклади, кафе і бізнес-центр. По сусідству є поліклініка, торгові центри, магазини різного профілю і супермаркети. У межах доступності банки, аптеки і поштове відділення. На першому поверсі ЖК будуть магазини. Здача ЖК кінець 2024 року, зараз активно ведуться будівельні роботи! Є декілька варіантів! У продажу є парко місця! Співпрацюю з рієлторами! Дзвоніть, домовимося на перегляд!

Болсуновська вул. (Струтинського), 8А

Продаж 2-кімнатної квартири, ЖК Struetinsky Residence, вул. Болсуновська 8а, Печерськ Без Комісії! Продається квартира площею 64 м.кв., знаходиться на 8 поверсі з 10. Чудовий краєвид на Київ! Планування: Простора кухня-вітальня з балконом - 25.6 м.кв., дві спальні кімнати - 13.6 м.кв. і 12 м.кв., два сан. вузли. або сан узол і гардеробна. «Струтинський Резіденс» – комплекс бізнес-класу. Високу міцність конструкції будівлі гарантує монолітний каркас з армованого бетону. Територія будинку обгороджена та закрита від автомашин і сторонніх, організовується відеоспостереження, охорона та ресепшн, є паркінг. Новобудова розташована в районі перетину бульварів Дружби Народів та Лесі Українки. Поруч прекрасна транспортна розвязка, велика кількість маршрутів автобусів і зручний доступ до Сирецько-Печерської лінії метрополітену. Біля престижної новобудови знаходиться ботанічний сад ім. М. Гришка, в кількох хвилинах прогулянки — сквер Дружби народів та парк біля «Батьківщини-Матері»! Поруч з новобудовою знаходиться спортивний клуб, школи, дитячі садочки, вищі навчальні заклади, кафе і бізнес-центр. По сусідству є поліклініка, торгові центри, магазини різного профілю і супермаркети. У межах доступності банки, аптеки і поштове відділення. На першому поверсі ЖК будуть магазини. Здача ЖК кінець 2024 року, зараз активно ведуться будівельні роботи! Є декілька варіантів! У продажу є парко місця! Співпрацюю з рієлторами Дзвоніть, домовимося на перегляд!

Двокімнатна квартира Печерськ 64 м кв Найкраща ціна

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продаж 3-кімнатна квартира з кухнею студією, ЖК Struetinsky Residence, вул. Болсуновська 8а, Печерськ Продається квартира площею 112 м.кв., знаходиться на 9 поверсі з 10. Чудовий краєвид на Київ! Планування: Простора кухня-вітальня - 39 кв.м., дві спальні кімнати одна з терасою - 26 м.кв. і 21.86 м.кв., два сан. вузли. або сан узол і гардеробна. Опен спейс, можливе вільне плануваня! «Струтинський Резіденс» – комплекс бізнес-класу. Високу міцність конструкції будівлі гарантує монолітний каркас з армованого бетону. Територія будинку обгороджена та закрита від автомашин і сторонніх, організовується відеоспостереження, охорона та ресепшн, є паркінг. Новобудова розташована в районі перетину бульварів Дружби Народів та Лесі Українки. Поруч прекрасна транспортна розвязка, велика кількість маршрутів автобусів і зручний доступ до Сирецько-Печерської лінії метрополітену. Біля престижної новобудови знаходиться ботанічний сад ім. М. Гришка, в кількох хвилинах прогулянки — сквер Дружби народів та парк біля «Батьківщини-Матері»! Поруч з новобудовою знаходиться спортивний клуб, школи, дитячі садочки, вищі навчальні заклади, кафе і бізнес-центр. По сусідству є поліклініка, торгові центри, магазини різного профілю і супермаркети. У межах доступності банки, аптеки і поштове відділення. На першому поверсі ЖК будуть магазини. Здача ЖК кінець 2024 року, зараз активно ведуться будівельні роботи! Співпрацюю з рієлторами! Дзвоніть, домовимося на перегляд! A 2 7 4

ЗНИЖКА/ТЕРМІНОВО/Печерськ/ 3к/ТЕРАСА/Болсуновська

Какой адрес у ЖК Struetinsky Residence?

ЖК находится по адресу ул. Болсуновская, 8.

О Жилом Комплексе

Новостройка бизнес класса. В строительстве которой используется монолитно-каркасная технология строительства. В качестве утеплителя: базальтовая вата . Стены - керамоблок. В доме централизованное отопление. Квартиры продаются с черновой отделкой.

Новостройку еще ищут как:

Струтинский Резидентс, Струтинський Резідентс, Клубный дом Struetinsky Residence, КД Struetinsky Residence, Клубный дом Струтинский Резидентс, КД Струтинский Резидентс, Клубний будинок Struetinsky Residence, КБ Struetinsky Residence, Клубний будинок Струтинський Резідентс, КБ Струтинський Резідентс.

Сколько домов и квартир в ЖК?

Домов: 1. Квартир в новостройке: 33.