Институтский пер., 34

Продам. 3х кімнатну квартиру в центрі міста. провулок Інститутський 34 (будинок з Кітом) 4 поверх 7 ми поверхового будинку 136 метрів квадратових. автономне опалення, камін Не кутова! Квартира обладнана: Системою рекуперації повітря з датчиками СО2 та підігрівом повітря для вентиляції приміщення. Це дозволяє: Значно заощадити на опаленні і кондиціонуванні. Бо повітря яке під час вентиляції забирається з квартири в зимку нагріває те повітря яке система бере з вулиці. Додатково система може підігрівати повітря до заданої температури. Влітку система навпаки охолоджує по вітря за рахунок того повітря що видувається на двір. Система фільтрування повітря значно зменшує кількість пилу в домі Біокаміном. Ви зможете мати камін, в якому горить справжній вогонь у квартирі. Не картинка, а реальний вогонь. Неповторна атмосфера затишку, особливо на Різдво, Вам забезпечена. Системою зворотного осмосу для фільтрування та мінералізації води. Системою сигналізації. Підігрівом підлоги в дитячій кімнаті та санвузлах Системою розумний будинок. Ця система може: Вимкнути воду в квартирі в разі протікання і надіслати Вам на телефон повідомлення про потоп. Керувати системою опалення (вартість платежу за газ менша ніж опалення у 2 кімнатній хрущовці): i. Тепла підлога у ванні і туалеті вмикається примусово зранку і ввечері коли сім’я збирається в школу та на роботу і готується спати. В інший час тримає задану температуру. ii. В кімнатах тримається задана температура за графіком. Кожна кімната має свій датчик температури та графік. В ночі температура в залі і кухні знижується, а в спальнях піднімається. В день навпаки. Дитяча тепла весь день. З ранку і ввечері, та у вихідні температура однакова в усіх кімнатах iii. Коли ви у відпускі, то будинок тримає мінімальну температуру щоб не загинули квіти. iv. Ви можете з телефону ввімкнути нагрів будинку ще у аєропорті, щоб повернутися у теплий дім. Керує освітленням: i. Вмикає та вимикає світло в коридорі та санвузлах коли там хтось є. ii. Кольорова світлодіодна стрічка в дитячій кімнаті дозволяє вмикати різні режими підсвітки для міні дискотеки. iii. Вмикати вімикати світло в залі та спальні або в усій кватрирі за допомогою голосової команди (OK Google) та з телефону. iv. Якщо маєте сумнів чи вимкнули ви праску або ще щось, то є можливість віддалено вимкнути всі розетки окрім холодильників, сигналізації та інтернету. Має альтернативний режим охорони не залежний від сигналізації: i. Подідомляє на телефон про можливу пожежу і вімикає електропостачання, щоб система вентиляції не подавала кисень ii. Повідомляє про підозрілий рух якщо ви у відпусткі. Одним словом-треба жити тут і зараз. Документи готові, прописаних немає. Вартість квартири 105 000 дол.США

Інститутський пров., 34

Продам простору 2-кімнатну квартиру з Євроремонтом. Центр міста. Провулок Інституцький 34, біля дитячого парку "Казка". Загальна площа квартири – 82м2, житлова – 35 м2, кухня – 18 м2. Вистота потолків 270см. Гардеробна кімната, 2 лоджії. Квартира розташована на 3 поверсі Цегляного будинку. Не кутова. Індивідуальне газове опалення (двох контурний газовий котел). У квартирі зроблено капітальний Євроремонт. Якісні меблі та техніка. Встановлено 2 кондиціонери. Встановлена система "тепла відлога". Кімнати ізольовані, сан вузол роздільний. Хороший вид із вікон на парк. В будинку відеоспостереження. Хороше місце розташування. Поруч все необхідне в пішій доступності. При продажу залишаються Всі меблі та вся техніка. Вартість 70000$. Перегляди безкоштовно та в будь-який зручний для Вас час. Телефонуйте.

Інститутський пров., 34

1но комнатная квартира 50кв.м. 2 этаж, высота потолка 2.8м. Автономка Состояние после строителей. Светлая, просторная, Комната- 24 метров, кухня-14 метров, лоджии из кухни и спальни. Придомовой паркинг. Полностью оборудована придомовая территория. Дом находится в парке Сказке, детские садики, школы, кафе, рестораны.

1 комнатная  квартира в доме на переулке Институтском ,34.