Зниження Ціни майже на 15 000 $ !!! Продаються неперевершені панорамні види на міське озеро і гори Карпати та елітна квартира в інноваційному житловому комплексі «MANHATTAN» LITE. ЖК знаходиться на вул. Ленкавського. А це чудова локація: всього 3 хвилини до міського озера, 8 хвилин до школи та 12 хвилин до Ратуші. Будівельна компанія Blago, відома своєю якістю будівництва в Івано-Франківську. Навіть стильна вхідна група одразу виділяє цей будинок з-поміж десятків новобудов міста: вдало підібрані кольори, дизайнерський арт в холі, зручні диванчики для очікування – все це гармонійно і затишно. Квартира розташована у 4-му корпусі на 6-му поверсі з 16-ти. Будинок введено в експлуатацію, всі комунікації запущені – тож квартира готова до ремонту. Це 2-х кімнатна квартира з функцією 3-х: = загальна площа 97 м.кв. = простора кухня-студія (42 м²) = дві окремі спальні = два санвузли = лоджія та балкон Панорамні енергозберігаючі вікна (алюмінієвий 5-камерний профіль та 2-камерний тонований склопакет) забезпечують максимальний комфорт. Вхідні двері преміум класу – безпека і стиль. ЖК Манхеттен LITE пропонує максимальний комфорт завдяки розвиненій інфраструктурі та стильному ландшафтному дизайну. Комплекс виконаний у стилі Loft, що створює унікальну атмосферу. Закритий двір з системою контролю доступу, цілодобова охорона та відеоспостереження забезпечують високий рівень безпеки. Двір вільний від машин, а проблему з паркуванням вирішує великий новітній підземний паркінг. На території комплексу є Workout, дитячі майданчики, спортивне поле та якісна велоінфраструктура. Передбачено багато необхідної комерції, що робить життя ще зручнішим. Проект «MANHATTAN» LITE враховує останні тенденції стилю Loft, концепції Eco Building та Smart City, використовуючи нові технології та енергозберігаючі рішення для забезпечення високого рівня комфорту та безпеки. Цей житловий комплекс є найбільшим закритим комплексом в Івано-Франківську, поєднуючи зручне розташування, новітні технології та високий рівень безпеки. Нова ціна 111 550 $ (була 126 000$) Ще одна чудова новина – при купівлі КОМІСІЯ агентству нерухомості ВІДСУТНЯ! Поспішайте, поки діє знижка! Дзвоніть просто зараз, щоб не почути завтра, що квартира продана!

Ленкавського вул., 34/4

Продаж, здана, велика та світла 3 кімнатна квартира - 90м2 з кухнею студією в ЖК Manhattan Сучасна новобудова по вул. Ленкавського в надсучасному ЖК - 15 поверх з 16 ( 2 ліфта) двостороння, з панарамами вікнами . - Новобудова введена в єксплуатацію, квартира готова до ремонту; - індивідуальне опалення (електричне) від будівельної компанії; - В усих кімнатах панорамні вікна, квартира дуже світла; - В пішій доступності міський парк, озеро; - Розвинена інфраструктура, прямий виїзд на набережну. -У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, електрика), встановлено якісні панорамні вікна та вхідні двері.

Ленкавського вул., 18

Пропонуємо цікаву квартиру-студію та дві окремі спальні у житловому комплексі бізнес-класу Manhattan. Комплекс знаходиться на вулиці Ленкавського, поруч із відпочинковою зоною міського озера. Будинок збудований та зданий, запущені ліфти та комунікації можна починати ремонтні роботи. Шикарний панорамний вид. Основні переваги житлового комплексу: - Велика закрита територія з місцем для відпочинку, спортивними та ігровими майданчиками - Власна інфраструктура (магазини, аптека, кавярня тощо) - Відеонагляд - Охорона - Гостьовий паркінг - Підземний паркінг - Лише 2 хвилини пішки до рекреаційної зони міського озера Ця квартира ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт, безпеку та зручність. Не втрачайте можливість стати власником житла у престижному районі!

Ленкавського вул., 34
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Живи у серці нового Івано-Франківська в сучасному ЖК "Манхеттен"! Пропонуємо вашій увазі однокімнатну квартиру на 2-му поверсі зданого будинку, де поєднуються комфорт і зручність. Загальна площа квартири - 44 м2, що створює ідеальний простір для реалізації вашого власного дизайнерського проекту. Квартира готова до ремонту, тож ви маєте можливість створити ідеальне житло за вашими уподобаннями. З вікон відкривається чудовий вигляд в двір, також є відкритий балкон. Зателефонуйте і отримайте більше інформації!

Ленкавського вул., 34

Продаж стильної однокімнатної квартири з функціональним планування в ЖК Mannhattan. Якісно зроблений ремонт з використанням дорогих та якісних матеріалів. Є вся необхідна кухонна техніка: холодильник, посудомийна машина, пральна машина, духовка, мікрохвильовка та варильна поверхня. Також встановлений кондиціонер. Квартира внутрішня, сонячна сторона, великі панорамні вікна виходять у двір. Продумане планування квартири з просторою спальнею, зоною вітальні, кухнею та великим санвузлом з ванною. Манхеттен це сучасний район, який спроектована відповідно до останніх світових тенденцій. Головна його мета забезпечити вам максимальний комфорт, за рахунок добре розвиненої та спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території, системи безпеки та високоякісних технологій будівництва. Розташування в пішій доступності: 3хв до міського озера 8хв до школи 12хв до Ратуші В ЖК високий рівень безпеки, адже запроваджено систему контролю доступу, відеоспостереження до цілодобової служби охорони, яка подбає про ваш спокій. Манхеттен може похизуватися найкращими архітектурними рішеннями, сучасними енергозберігаючими технологіями та детально продуманим плануванням квартир, відповідно до стандартів Smart Home. Завдяки підземному паркінгу проблема з безлічю автомобілів, розташованих на вашому подвірї, буде вирішено. Щоб оглянути квартиру телефонуйте!

Ленкавського вул., 34

Здана двокімнатна квартира з великою кухнею в обжитому будинку в ЖК Manhattan! Гарне планування квартири з великою кухнею, двома спальнями та двома санвузлами. Додатково розведена електрика та встановлений електричний бойлер. Манхеттен це сучасний район, який спроектована відповідно до останніх світових тенденцій. Головна його мета забезпечити вам максимальний комфорт, за рахунок добре розвиненої та спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території, системи безпеки та високоякісних технологій будівництва. Розташування в пішій доступності: 3хв до міського озера 8хв до школи 12хв до Ратуші В ЖК високий рівень безпеки, адже запроваджено систему контролю доступу, відеоспостереження до цілодобової служби охорони, яка подбає про ваш спокій. Манхеттен може похизуватися найкращими архітектурними рішеннями, сучасними енергозберігаючими технологіями та детально продуманим плануванням квартир, відповідно до стандартів Smart Home. Завдяки підземному паркінгу проблема з безліччю автомобілів, розташованих на вашому подвірʼї, буде вирішено. Щоб оглянути квартиру телефонуйте!

Ленкавського вул., 34

Квартира в динамічному сучасному комплексі Манхеттен. Оптимальна площа для комфортного життя молодої сімї, а також ідеальний варіант під здачу. Вигляд з вікна 7 поверху на міське озеро. Готова до ремонту. Переуступка Код квартири #36926343 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Ленкавського вул., 6

Продаж шикарної,видової квартири біля міського озера! Можливий продаж по Є - оселі Код квартири #36050441 Затишна 2к квартира з чудовим дизайнерським ремонтом загальною площею 68м2 у житловому комплексі Manhattan. Знаходиться на 5 ідеальному поверсі,з якого відкривається неймовірний краєвид на озеро. Ремонт виконано в сучасному стилі з використанням найкращих,якісних матеріалів. Меблі виготовлені на замовлення з урахуванням найменших деталей та дизайнерських рішень. Квартира укомплектована якісною побутовою технікою провідних брендів. Житло повністю готове до заїзду нових власників. Все зроблено з любов’ю,бо робилось для себе! Кожен м2 використаний функціонально та практично. Квартира чудово підійде як для сім’ї з дітками,так і для молодої пари. Все,що на фото залишається. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Ленкавського вул., 2

Манхеттен – це сучасний район, який спроектована відповідно до останніх світових тенденцій. Головна його мета — забезпечити вам максимальний комфорт, за рахунок добре розвиненої та спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території, системи безпеки та високоякісних технологій будівництва. Розташування в пішій доступності: 3хв до міського озера 8хв до школи 12хв до Ратуші В ЖК високий рівень безпеки, адже запроваджено систему контролю доступу, відеоспостереження до цілодобової служби охорони, яка подбає про ваш спокій. Манхеттен може похизуватися найкращими архітектурними рішеннями, сучасними енергозберігаючими технологіями та детально продуманим плануванням квартир, відповідно до стандартів Smart Home. Двір без авто1200м2 Змінено технічні умови та заведено силовий кабель електоенергії на 15кіловат! Завдяки підземному паркінгу проблема з безлічю автомобілів, розташованих на вашому подвір’ї, буде вирішено.

Ленкавського вул., L2

А ВИ ЗНАЛИ??? Пити каву з гарним краєвидом - покращує настрій та додає наснаги *Продається ЗДАНА 3 кім кв. вул. Ленкавського (ЖК МАНХЕТТЕН) м. Івано-Франківськ З СУПЕРОВИМ ВИГЛЯДОМ!! Манхеттен – це сучасний район, який спроектована відповідно до останніх світових тенденцій. Головна його мета — забезпечити вам максимальний комфорт, за рахунок добре розвиненої та спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території, системи безпеки та високоякісних технологій будівництва. Розташування в пішій доступності: 3хв до міського озера 8хв до школи 12хв до Ратуші В ЖК високий рівень безпеки, адже запроваджено систему контролю доступу, відеоспостереження до цілодобової служби охорони, яка подбає про ваш спокій. Манхеттен може похизуватися найкращими архітектурними рішеннями, сучасними енергозберігаючими технологіями. Завдяки підземному паркінгу проблема з безлічю автомобілів, розташованих на вашому подвір’ї, буде вирішено. -Житловий комплекс комфорт класу від якісного забудівника !!!!!! Діє договір переуступки! Будинок —Lite 2 -15поверх 16 поверхового будинку -площа - 92,1 м.кв -практичне плануванння з просторим санвузлом та та великою кухнею-студіо Пропозиція ВАРТА ВАШОЇ уваги

Ленкавського, 34

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Продаж великої двосторонньої квартири в ЖК Манхеттен, вул. Ленкавського 34, неподалік міського Озера. - Загальна площа квартири 73,4м2 - Житлова площа 36,5м2, складається з вітальні (17,1м2) та окрема спальня (19,4м2) - Розташована на 15/16 поверсі, в будинку є 2 ліфта. - Чудовий краєвий, з одного боку на міста, з іншого на закриту територію ЖК та міського Озера. - Будинок зданий в експлуатацію, всі комунікації підведено, можна розпочинати ремонт - Хороше місце розташування адже неподалік центр міста та розвинена інфраструктура на території комплексу Потрібна детальніша інформація або бажаєте оглянути квартиру? Телефонуйте або надішліть повідомлення, з радістю допоможу!

Ленкавського вул., 34

Продаю 2 кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес-класу – Manhattan від надійного забудовника blago Круте планування з великими панорамними вікнами, з яких неймовірний вигляд. Житловий комплекс зразкового архітектурного стилю Будинок монолітно-каркасного типу з панорамними вікнами Комплекс оснащений системою контролю доступу, відеоспостереженням та з цілодобовою службою охорони Двір без автомобілів Дитячі та спортивні майданчики Безліч необхідної комерції на території Будинок зданий та підключений до усіх мереж, можна робити ремонт. Для огляду та уточнення деталей телефонуйте!

Ленкавського вул., 34

Продається стильна 1 кім.квартира+кухня студія в ЖК Manhattan. Одна з кращих локацій ІФ, біля міського озера. Квартира площею 45.6 м2. Зроблено сучасний якісний ремонт. По всій квартирі зроблена тепла підлога. Є вся необхідна техніка та меблі: холодильник, кондиціонер,посудомийка,варильна панель,духова шафа,мікрохвильова піч, пральна машинка. Кухня з меблевою фурнітурою blum. Будинок зданий та заселений. Запущено ліфт та всі комунікації. Каскадне будівництво, 6 великих кварталів із зеленими облаштованими дворами, повноцінна інфраструктура, підземний паркінг, сучасні технологічні рішення є ключовими складовими концепції ЖК Manhattan. Для огляду телефонуйте!

Ленкавського вул., 34

Ексклюзивна 2 кімнатна квартира у ЖК Манхеттен! Комплекс знаходиться на вулиці Ленкавського, поруч із відпочинковою зоною міського озера Будинок збудований та зданий, запущені ліфти та комунікації, можна починати ремонтні роботи Світле та просторе житло площею 69,1 м.кв. на ідеальному середньому 6 поверсі з 14 Функціональне планування з кухнею 16,5 та балконом, роздільний санвузол Одна із кімнат має вільне планування, що дозволяє розпланувати простір на ваш смак Спальня з відкритим балконом, де відкривається панорамний вигляд на міське озеро та приватний сектор Такі пропозиції трапляються рідко, тому встигніть зробити крок до свого комфортного життя вже зараз! Телефонуйте щоб дізнатись деталі та переглянути дану квартиру

Ленкавського вул., 34

Терміновий продаж в ЖК Manhattan (Манхеттен) 🔴 Продається 3-х кімнатна квартира ЖК Manhattan в готовому будинку біля Озера !!! 🔴Квартира двостороння з великою кухнею студією площею в 33 м2 . 🔴Просторі кімнати з неймовірний краєвидом на місто. 🔴Роздільний санвузол. 🔴Будинок на фінальному етапі здачі,з березня можна починати ремонти. 🔴Житловий район Манхетен розташований неподалік міського озера та центру міста, на перетині вулиць Ленкавського і Левицького. 3хв до рекреаційної зони (міське озеро) 8хв до школи №23 12хв до Ратуші 🔴В житловому комплексі будуть функціонувати магазини,аптеки,заклади харчування,фітнес центр,боксерський клуб тощо...Наявність мультифункціонального спортивного поля та сучасного дитячого майданчика. 🔴Високий рівень безпеки. Для більш детальної інформації та огляду телефонуйте !!!!

Ленкавського вул., 34

Продаж 2-кімнатної квартири, з сучасним євроремонтом. Квартира чудово перепланована в кухню-вітальню та дві окремі спальні. Якісний ремонт, багато освітлення Всі комунікації запущені, працює ліфт Квартира правильно перепланована, можна починати ремонт ЖК “Manhattan” розташований неподалік міського озера та центру міста, на перетині вулиць Ленкавського і Левицького. 3хв до рекреаційної зони (міське озеро), 8хв до школи №23, 12хв до Ратуші. Деталі та огляд за телефоном.

Ленкавського вул., 37

Затишна, комфортна 1 кім.кв.в ЖК "Манхетен". БК "Благо". В центральній частині міста.Власна дахова котельня,підігрів підлоги коридор,ванна, алюмінієво-профільні вікна.В квартирі залишаються всі меблі та техніка.

Ленкавського вул., 2

Продається 1к квартира в ЖК Manhattan Площа 38м2; Комфортний 5 поверх з 16 Житловий комплекс еліт класу,який знаходиться поруч міського озера на вул.Ленкавського . Закритий двір з відеонаглядом,підземним паркінгом та власною інфраструктурою. Якісне будівництво,хороші вікна та броньовані вхідні двері,сучасні та стильні підїзди. З квартири відкривається неймовірний вигляд з вікна в сторону гір. Для уточнення деталей телефонуйте.

Ленкавського вул., 34

Продаю 2 кім. ЗДАНУ квартиру в ЖК "Manhattan" ( єОселя, єВідновлення) Продається квартира готова до ремонту!!! Квартира може розглядатися під програми: єВідновлення, єОселя - Відмінна локація в центральній частині міста, поруч Міського озера; - високоякісне будівництво, квартира в зданому будинку; - заведені комунікації; - функціональне планування, простора кухня, лоджія; - квартира двостороння, з гарним видом в внутрішній двір, - сучасний ліфт, високоефективні панорамні вікна; - великий закритий двір з відеонаглядом, підземний паркінг, дитячі майданчики, спортивне поле, ландшафтний дизайн. Поруч школа, садочок, відпочинкова зона Міського Озера та Парку, магазини, зупинка транспорту, відмінне сполучення зі всіма районами міста.

можливий продаж по єОселя
Ленкавського вул., 34

Продається 3-кімнатна квартира в ЖК «Manhattan», Івано-Франківськ. Пропонуємо сучасну 3-кімнатну квартиру площею 82 м² на 10-му поверсі 16-поверхового будинку. Комплекс розташований неподалік історичного центру міста, поруч зупинка автобусів, паркові зони та озеро з набережною. Особливості ЖК «Manhattan»: Житловий комплекс «Manhattan» представляє собою невелике містечко з 14 сучасних будинків, спроектоване за європейськими принципами містобудування. В основі комплексу – використання новітніх технологій, раціональне планування території, надійна система безпеки та створення повноцінної інфраструктури. Не втратьте шанс стати частиною житлового району «Manhattan» та насолоджуватися комфортом і зручностями сучасного життя в Івано-Франківську!

Ленкавського вул., 34

Продаю 2 кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес-класу – Manhattan від надійного забудовника blago Круте планування з великими панорамними вікнами, з яких неймовірний вигляд. Житловий комплекс зразкового архітектурного стилю Будинок монолітно-каркасного типу з панорамними вікнами Комплекс оснащений системою контролю доступу, відеоспостереженням та з цілодобовою службою охорони Двір без автомобілів Дитячі та спортивні майданчики Безліч необхідної комерції на території Будинок зданий та підключений до усіх мереж, можна робити ремонт.

Ленкавського вул., 3

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! ВИГІДНА ІНВЕСТИЦІЯ у НЕРУХОМІСТЬ! СУЧАСНА, молодіжна ОДНОкімнатна квартира в ЖК МАНХЕТЕН АП по ГАРЯЧІЙ ЦІНІ! ВАРТІСТЬ 32 500$з ПЕРЕОФОРМЛЕННЯМ! Локація: м. Івано-Франківськ, неподалік МІСЬКОГО ОЗЕРА та ЦЕНТРУ міста. КРУТИЙ ЖК МАНХЕТЕН АП з басейном на даху, якісне будівництво. - Секція А2 на етапі здачі - Поверх 8-мий з 13-ти - Площа 40 м2 ▪️ 3 хв до паркової зони та озера. ▪️ Панорамні вікна з пейзажними краєвидами. ▪️ Просторі двори без авто. ▪️ Ландшафтний дизайн території. ▪️ Спортивні та дитячі майданчики. ▪️ Енергоефективні технології будівництва. ▪️ Цілодобова служба безпеки та система відеоспостереження. ▪️ Підземний паркінг. ▪️ Стильна архітектура. ГАРЯЧА ПРОПОЗИЦІЯ для ІНВЕСТИЦІЇ у НЕРУХОМІСТЬ! 067 492 57 28 Андрій

Левицького Романа вул., 10

Продається 3к квартира в елітному ЖК Manhattan Зручний 6 поверх з 16 «Бізнес класу» Шикарна 3кім. квартира загальною площею 73 м2 із великою кухнею-студією та 2 окремими кімнатами. Житловий комплекс знаходиться у центральній частині міста Івано-Франківська в 10 хв. ходьби до Ратуші та Стометрівки, поруч за 50 метрів міське озеро, парк Т.Г.Шевченка, 23-й ліцей та розвинута інфраструктура, річка Бистриця-Солотвинська, набережна. Квартира готова до початку ремонтних робіт. Закритий двір з відеонаглядом,підземним паркінгом та власною інфраструктурою. Якісне будівництво,хороші вікна та броньовані вхідні двері,сучасні та стильні під’їзди.

Левицького Романа вул., 14В

Відкрийте для себе ідеальне поєднання сучасного дизайну та функціональності в цій квартирі. Простора вітальня з великими вікнами пропонує захоплюючі види на місто, а сучасна кухня забезпечить вам все необхідне для приготування смачних страв. Життя в будинку "Манхеттен" - це не лише розкішна квартира, а й доступ до усіх переваг міського життя. Ви зможете насолоджуватися розмаїттям ресторанів, магазинів та культурних закладів, які розташовані в безпосередні близькості.

Левинського вул., 4
1 - 24 з 247 результатів

Географія Івано-Франківськ