Квартира в теплому цегляному новому будинку в двох рівнях з якісним ремонтом та меблями! Перший рівень: кухня-студія, санвузол, гардероб. Другий рівень: дві спальні, санвузол, лоджія засклена. Вид з квартири не на дорогу, не останній поверх, чудові краєвиди. Є великий підземний паркінг в вартість не входить. Вбудована кухня, техніка, збільшена кухня за рахунок лоджії. Сигналізація, охорона, консьєрж.

Освіти вул., 3а

ИНФОРМАЦИЯ ДЛЯ КОЛЛЕГ: «Фото данного объекта не разрешаются для использования в рекламе» Продажа 3-х комн квартиры улицы Освиты 3а (Просвещения). Хороший евроремонт, делали для себя. укомплектована всей необходимой мебелью и техникой известных брендов. Функциональная планировка: гостиная, кухня, лоджия, два санузла, две спальни, гардеробная, большой застеклённый балкон. Квартира двухсторонняя. Хорошее месторасположение, всё в пешей доступности. Рядом стадион, школы, университеты, спортклубы и т.д. Отдельно продается паркоместо в подземном паркинге. Площадь: 104,2, этаж: 12-й, цена: 195.000$ Без комиссии

Освіти вул., 3а

До Вашої уваги пропонується 3-кімнатна простора, світла та затишна квартира за адресою: вулиця Освіти 3-А (Соломʼянський район). Загальна площа квартири - 105, 7 кв. м. , кухня - 36 кв. м. Два сан-вузли, простора лоджія та балкон. З вікна відкривається чудовий вид на зелену зону. Одне з найкращих планувань у цьому будинку. Ремонт виконано виключно із використанням високоякісних матеріалів. В продажу також є місце у підземному паркінгу з влаштованою розеткою для зарядки електрокара (23 тис. $). Перегляд за домовленістю у будь-який час.

можливий продаж по єОселя
Освіти вул., 3а

Житлові комплекси у Київ