Продам 1 кімнатну квартиру в цегляному будинку 50 кв.м., Вишневе, вул. Машинобудівників, буд. 17а - 10 поверх 15 поверхового будинку, цегляний - загальна 50 кв.м., житлова 19.7 кв.м., кухня 11 кв.м. - роздільний санвузол, ванна Квартира з ремонтом, панорамні вікна, навпроти відсутні багатоповерхові забудови. Лічильник електроенергії день/ніч, лічильники на опалення та водопостачання. Консьєрж, закритий поверх, дружні сусіди. В квартирі немає прописаних. Біля будинку прогулянкова зона, парк, озеро. Поруч школа та садок, супермаркети, зупинка маршруток. Відмінна інфраструктура, паркування біля дому, шлагбаум. Ціна 65000 у.о. Торг.

владелец
Машинобудівників вул., 17а

Продам гарну 3 кімн. квартиру з дизайнерським ремонтом в центрі м. Вишневого та поруч нові сучасні жк вул. Машинобудівників 17 А Якісно побудований будинок Загальна площа квартири 100м2 Розташована на 7п./10п.будинку . Практичне планування квартири . Якісний ремонт Шумоізоляція по всій квартирі Візуально квартира поділена на 2 частини Кухня-Вітчльня та 2 спальні. Розділено все гардеропними шафами. Це ідеальний будинок для придбання саме в ньому якісної квартири із власним паркінгом. Огороджений з кожного боку шлакбаумами з видом на церкву з виходом до парку та озера. Вікна залу виходять на церкву. Поруч паркова зона, футбольне поле, вуличні тренажери, школа і дитячий садок. Гарний будинок з червоної цегли, біля будинку шлакбаум та відеоспостереження. Машину завжди є десь припаркувати. Квартира продається з меблями Та побутовою технікою згідно фото Локація зручна Поряд 3 дитячих садочки, 2 школи і дуже багато різноманітних секцій Все необхідне для проживання в пішій доступності. Ціна 145 000$ Тел 06*******78 З повагою Альона Мельник

Продам Дизайнерську квартиру центр м. Вишневе Машинобудівників 17а

Вишневое, ул.Машиностроителей 17-А, 9/14 кирп, 44/21/10, хорошее состояние, большие панорамные окна, большой шкаф, горочка, два спальных места, кондиционер, бойлер, встроенная кухня, прихожая, парковка во дворе на шлагбауме, в подъезде консьерж, цена 55000 у.е. Квартира расположена рядом с прогулочной зоной и парком, озером, также рядом стадион. В минутной доступности школа и садик, супермаркеты, остановка марштуток.

Продажа 1-но комнт квартиры на Машиностроителей 17-А
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Квартира в Вишневому по вул. Машинобудівників 17-А В гарному стані в квартирі залишаються всі меблі і техніка Лічильники на опалення Дуже гарний вигляд з вікна на озеро, паркову зону. В будинку консьєрж, в’їзд на територію будинку тільки для власників. Квартира вільна.

Купуйте 1 кімнатну квартиру Вишневе

Исследуйте территорию

ЖК в городе Вишнёвое

География, Вишнёвое