бульв. Центральний, 22а

Нове надходження ! Ідеальна 3х кімн з парком місцем по Б.Центральному 22а. Локація: Вознесенівський район, центр міста, всі інфраструктури в пішій доступності, закритий двір з автоматичними воротами, закритий паркінг. Відмінний асфальтований заїзд, ОСББ, 2 ліфти, шикарний вид на Набережну та р.Дніпро. Квартира: Розташована на 12-12 поверсі (дах сухий та утеплений), будинок цегляний. Площа 77 м2. У квартирі виконаний дуже якісний ремонт з використанням дорогих будматеріалів. Кімнати просторі та світлі. Просте та функціональне планування. Планування: Передпокій, вітальня поєднана з лоджією, ванна кімната, дитяча, кухня, балкон, господарська спальня. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. + Бонусом йде 1 паркомісце Компанія : Агентство нерухомості ДІЛАЙН

Центральний бульв., 22а

Продам свою квартиру в ЖК Central 2й дом 8й этаж, боковий вид на Днепр. Продажа по переуступке.

власник
Продам свою квартиру в ЖК Central Переуступка

Продам 3-к простору квартиру в центрі м.Запоріжжя, бульвар Центральний, Вознесенівський район, з чудовим видом на Дніпро та Хортицю; з меблями та технікою; загальна площа 75 кв.м; цегляний дім; якісний ремонт, всі кімнати роздільні; лічильник тепла з можливістю регулювання; утеплена, ОСМД, консьєрж, чистий двір; два нових ліфти; закрита територія, гостева парковка; власне паркомісце. Власник.

власник
Продам 3-к квартиру, бульвар Центральний, 22а м. Запоріжжя
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

квартира находиться на бул. Центральном 22а на втором этаже использовалась под офис.три раздельные комнаты два балкона, новая сантехника, ванна джакузи, кондиционеры, водонагреватель, счетчики на воду газ электричество отопление, отопление автономное.

продам трехкомнатную квартиру в центре

Продаж двокімнатної квартири бульвар Центральний 22а 63/36/12кв.м. лічильник тепла. Закрита территорія 10/12поверх.

Продаж двокімнатної квартири

Квартира 3 кімн. Бульвар Центральний. нтральний.Пропонуємо до продажу трикімнатну двосторонню квартиру. 70м2 у центрі міста за адресою бул. Центральний 22а. Квартира з окремими кімнатами, знаходиться на 2 поверсі, в середині будинку. Територія будинку-закрита, повністю огороджена. Паркування на подвірї будинку, автоматичні ворота. Усередині квартири-теплолічильник, на батареях-терморегулятори, 3 кондиціонери, кухня-12м2, балкон-6 м2-засклений та утеплений. У квартирі залишається вбудована кухня та частково меблі. Є своє місце на стоянці.

Центральный б-р, 22А, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 70000.0 USD

Житлові комплекси у Запоріжжя

Географія Запоріжжя