бульв. Дарницкий, 10

Продається простора трикімнатна квартира, розташована за адресою Дарницький бульвар, 10. Ця затишна квартира розташована на затишному житловому районі, який має великий потенціал для комфортного проживання. Загальна площа становить 77 квадратних метрів. Квартира має оптимальне планування, що дозволяє ефективно використовувати всі простори. Вона складається з трьох окремих кімнат, просторної кухні, санвузла та ванної кімнати. Розташування квартири є вкрай зручним: поруч знаходяться школи, дитячі садки, магазини, аптеки та кафе. Легкий доступ до громадського транспорту дозволить швидко дістатися до будь-якої точки міста. Ця квартира ідеально підходить для сімейного проживання або як інвестиційний обєкт. Не втратьте можливість стати власником цієї чудової квартири!

Дарницький бульв., 10

Продається трикімнатна квартира у зеленому та тихому районі міста. Метро Дарниця 15-17 хвилин пішки. Поряд Парк Перемоги, Лісопарк "Берізка", "Сад каміння" в Парку Перемоги, Парк "Попудренко", Парк Андрія Малишко, облаштовані дитячі майданчики. Квартира продається із вбудованою кухнею бойлером, кондиціонерами(все інше за домовленісттю). Комісійна винагорода з Покупця 3%.

Дарницький бульв., 10

Дніпровський район, 2-кімнатна квартира з ремонтом і меблями ! Дарницький бульвар будинок 10, індивідуальний проект 2006 року, поверх 16/25 цегла, монолітно-каркасна технологія з утепленням, кімнати окремі, 65,8/35,7/8,6, с/в окремий, лоджія на дві кімнати засклена. В квартирі зроблений ремонт, вмонтована кухня, меблі. Гарний панорамний вид з вікна, поряд парк Перемога, супермаркет, метро Дарниця- до 12 хвилин пішки. Чистий продаж, документи готові . Без комісії для покупців!

Дарницький бульв., 10
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Зниження ціни!!! Пропонується суперсвітла, тепла та мега-затишна, простора 3х. кімн. квартира(96/58/23 м2), на 3 пов./25 пов-го будинку у Дніпровському р-ні Києва, біля метро "Дарниця". Будинок (спецпроект), за адресою: Дарницький бульвар 10, збудовано у 2008р. Перша власність. Квартира в гарному стані, укомплектована вбудованими меблями та душевно-приємною атмосферою. Чисте парадне, зелене та доглянуте подвіря з дитячими майданчиками. Зручна локація: будинок знаходиться в пятихвилинній доступності до найшедевральнішої зеленої зони Києва - парку "Перемога" з його озерами, хвойним лісом, зручними скверами для прогулянок та спортмайданчиками. Відмінно-розвинена інфраструктура: поряд ВСЕ, що необхідно для комфортного життя: декілька шкіл, дитсадок, коледж, лікарня, супермаркети, салони краси, ковзанка, ринок кафешки, НП, тощо. Дуже зручна транспортна розвязка: метро "Дарниця"-10 хв. у пішому доступі, також, поруч достатньо маршрутів наземного транспорту . СУПЕР класний варіант для проживання та інвестування в орендний бізнес. Чекаємо на Ваші пропозиції. 125000 дол. (Без комісії)

3 кімн.кв. метро "Дарниця", Дарницький бульвар, 10

Продаж комфортної двокімнатної квартири біля парку Перемога. Будинок добротної побудови-монолітно-каркасний, стіни-кірпіч. Поруч вся інфраструктура: парк, магазини, аптеки, льодова арена, школи і тд До метро пішки 12 хв.

Продажа Дарницкий бульвар 10 2 к кв. Дарница Артемида Автограф