пл. Бессарабская, 5

Квартира знаходиться в самому серці м.Києва.Бессарабська площа 5 .Загальна площа 69.80. Три окремих кімнати,кожна кімната має.15.90кв.м.в кожній кімнаті окремий санвузол.0.5кв.м.Балкон 0.6кв.м.в одній кімнаті.коридор12.5кв.м.Бойлер. Висота стелі 3м.Царський будинок. Третю кімнату потрібно перепланувати в кухню. Закрита тереторія.квартрира знаходиться в середені будинку.вікна виходять в двір. #Беcсарабський ринок#Парк імені Шевшенка.Золотоворітський сквер.Хрещатий парк. В пішій доступності .м.Хрещатик.м.Театральна.м.Кловська.м.Палац Спорту. #Всі деталі за телефоном. Тетяна 095 631 43 03.

Бессарабська пл., 5

#7750 Сучасна, дуже затишна квартира в скандинавькому стилі в самому серці столиці України. Розташована на Бесарабській площі з захоплюючим видом на історичний центр - Бесарабку, Арену, Хрещатик. + площа 105м2 Квартира складається : -з двох окремих спалень ( одна з яких без мебелі та облаштовується під орендаря), - кухні студіо обєднаної з просторою вітальнею, - великого суміщеного санвузлу з ванною та душовою , - відкритий балкон з гарним виглядом на центр міста. + вентиляція Mitsubishi з підігрівом, рекуперацією та фільтрацією повітря + кондиціювання в кожній кімнаті + підігрів підлоги + захист від проточки + звукоізоляція всіх стін, поверхонь і вікон + склопакети з 4-х стекол + закритий двір з охороною і парковкою Ремонт новий, в квартирі ніхто не жив. Можлива сплата кріптовалютой. Автономна система кондиціювання, вентиляції та обігріву, теплі поли. Двір огорожений з паркомісцем.

Бессарабська пл., 5

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продам простору двокімнатну квартиру, що розташована в історичному місці поряд з Бессарабкою та Хрещатиком. Ця квартира — це унікальний оазис затишку і комфорту, який знаходиться в центрі бурхливого міста. Будинок розташований у тихому закритому дворі, що дає можливість максимально розслабитись і відпочити. Квартира має загальну площу 101 квадратний метр, високі стелі, зоноване освітлення, систему пом’якшення води, розводку акустичної системи, облаштована підігрівом підлоги і кондиціонерами для отримання комфортної температури в будь-яку пору року. Зроблений новий ремонт з використанням дорогих та якісних матеріалів, вбудована кухня з необхідною побутовою технікою залишається новим власникам. В квартирі цікаве планування: спальна кімната зі своєю гардеробною , світла вітальня з гарним балконом у тихий двір, кухня-столова з якої теж є вихід на просторий балкон, а також велика ванна кімната, яка вміщає в собі душ, ванну, туалет. Цегляний будинок минулої епохи після капітальної реконструкції, є ліфт, закритий двір з цілодобовою охороною та місцем для паркування вашого авто, приємні і заможні сусіди. Щойно Ви пили каву на власній кухні, а коли вийшли на вулицю, перед Вами відкриваються всі принади міста- прості магазини, брендові бутіки, маленькі кав’ярні, вишукані ресторани, спортивні студії, базар зі свіжими продуктами, театри, кінотеатри, супермаркети, банки, бізнес центри і багато іншого, що необхідно для комфортного проживання в місті. Запрошуємо Вас на перегляд, аби Ви могли самостійно відчути і побачити все на власні очі. Не упустіть свій шанс на комфортне та сучасне життя в самому серці столиці України!

Бессарабська пл., 5