ID Обєкта : 17916 Здам 1 кімн. квартиру на пр. Науки, 39. Поверх 6/9. Площа 53/16/6 кв. м. Квартира з ремонтом. Є необхідні меблі та техніка. Встановлено бойлер, кондиціонер. Вікна на пр. Науки. Дод. оплата за світлоі. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Науки просп. (Леніна), 39

код обьекта #7874 Здається 2-кімнатна квартира, розташована на 8-му поверсі сучасного 23-поверхового будинку, зведеного в житловому фонді з 2011 року. Загальна площа квартири складає 51 м, що робить її ідеальною для комфортного проживання. Кімнати просторі, світлі та стильні, з євроремонтом. Використані сучасні матеріали та дизайнерські рішення, що створюють затишок та комфорт. Величезна кухня площею 25 м, яка обладнана новою побутовою технікою - варильною панеллю, духою шафою, холодильником, посудомийною та пральною машинами, а також праскою. Меблі на кухні виконані в сучасному стилі. Суміжний санвузол, що вміщує всі необхідні приладдя та комфортні зручності. Квартира також має ряд сучасних мультимедійних та комфортних забезпечень: Wi-Fi, кабельне та цифрове ТБ, кондиціонер, підігрів підлоги, ванна, панорамні вікна, консерж, а також охорону території. Квартира має доступ до центрального водопроводу, електрики, центральної каналізації, а також вивозу відходів. Асфальтована дорога забезпечує зручний автомобільний доступ. Зручна інфраструктура на відстані до 500 метрів охоплює все необхідне для комфортного життя: дитячий садок, школу, зупинки транспорту, метро, ринок, магазини, супермаркет, ТРЦ, парк, лікарню, поліклініку, ресторани, кафе, кінотеатр, театр, відділення пошти та банку. Ця квартира стане ідеальним варіантом для тих, хто цінує сучасний комфорт, безпеку та близькість до важливих обєктів інфраструктури. Не втрачайте можливість стати власником цього прекрасного помешкання!

Отакара Яроша пров., 20

код обьекта #7754 Здається двокімнатна квартира на 9 поверсі, площа цієї квартири складає 80 м. Кухня має площу 10 м. У квартирі дві кімнати, і санвузол знаходиться поруч з ними. Опалення в цій квартирі централізоване, що забезпечує комфорт у будь-яку пору року. Ремонт виконаний за авторським проектом, що робить квартиру неповторною та стильною.

Космічна вул., 21

код обьект #7760 Здається квартира-студія на 7-му поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа квартири складає 33 м, з площею кухні 7 м. Тип стін - цегляний. Квартира складається з однієї кімнати, в якій розташована студія. Санвузол суміжний. Опалення централізоване. Квартира здається з меблями та побутовою технікою: плита, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина, пилосос. Є швидкісний інтернет, кабельне та цифрове тб. Зручності включають ванну, балкон, лоджію та ліфт. Квартира підключена до газу, центрального водопроводу, електрики, центральної каналізації. Також є вивіз відходів та асфальтована дорога. Інфраструктура в радіусі 500 метрів включає в себе школу, зупинку транспорту, метро, ринок, магазин, кіоск, супермаркет, торгово-розважальний центр, парк, зелену зону, аптеку, лікарню, поліклініку, центр міста, ресторани та кафе. Квартира розташована в зеленій зоні, до парку всього кілька кроків.

Отакара Яроша вул., 47

СДАЮ 3 комн. квартиру ул. Сумская 73/75; 4 этаж/5 без лифта; Рядом Центральный парк , Сумской рынок. Формат: две спальни, гостиная, два санузла. Окна выходят на Сумскую, балкон. Мебель: - двуспальная кровать, - два дивана, шкаф-купе, много мест для хранения. Техника: холодильник, стиральная машина- автомат, два кондиционера, газовая плита, пылесос, микроволновка, телевизор, гладильная доска, бойлер, посуда, постельное белье. Цена 6000 грн.+ коммунальные.

Сумська вул., 73/75

Сдам красивую 1 комнатную квартиру на Алексеевке, метро Победа 5 минут пешком, пр.Победы 54. Общая площадь 32 метра, седьмой этаж девятиэтажного дома. Выполнен отличный евроремонт, полностью вся мебель и бытовая техника для комфортного проживания. Квартира сдаётся на длительный срок.

Перемоги просп., 54

#7866 Здам однокімнатну квартиру, яка знаходиться за адресою вул. Новгородська 12. Гарне та зручне розташування в самому центрі міста. Є все необхідне для Вашого комфортного проживання: пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, душова кабіна, балкон, лоджія, меблі, кондиціонер. Поруч знаходяться садки, школи, лікарня, супермаркети, аптека, ТРЦ, парк, озеро та дитячий майданчик. Не пропустіть можливість зняти цю якісну квартиру!

можно с животными
Новгородська вул., 12

#7844 Здам 2-х кімнатну квартиру в центрі міста, яка знаходиться за адресою вул. Тобольська 42. Квартира розташована в престижному районі, поблизу станцій метро "Ботанічний сад" та "23 серпня". У ній є дві світлі та просторі кімнати, також є дитяче ліжечко, ідеально підходить як для сімей з маленькими дітьми, так і для тих, хто шукає додатковий простір. Для вашої безпеки квартира обладнана охоронною системою. Кухня забезпечена усією необхідною технікою та посудом. Поблизу знаходяться магазини, школи, дитячі садки та парки, Саржин Яр, ідеальне місце для прогулянок, занять спортом та відпочинку на свіжому повітрі. Якщо виникнуть додаткові питання - телефонуйте!

Тобольська вул., 42

Код обєкта: #7575 (додатково є фото всіх кімнат, пишіть на Viber/Telegram) Здається 3-кімнатна квартира на 4-му поверсі нового сучасного та комфортабельного будинку на вулиці Трінклера, у Шевченківському районі Харкова. Будинок монолітний, всього за 10 хвилин ходьби від центрального парку. У підземній парковці є місце для машини. Загальна площа квартири 190 кв. Кухня-вітальня площею 30 кв.м, оснащена електричною плитою, духовою шафою, мікрохвильовою піччю, витяжкою, холодильником, посудомийною машиною, барною стійкою і великим обіднім столом на 6 осіб. 2 кімнати, кожна з окремим входом; кімнати обладнані італійськими меблями, спальним місцем, телевізором, шафами для зберігання речей та тумбами, а також кондиціонерами з функцією обігріву. 2 санвузли, один основний: ванна, душ, раковина, сушарка для рушників, бойлер, біде та тумба для одягу. Там знаходиться пральна машина. Інший санвузол - гостьовий, у якому є раковина та унітаз. 2 лоджії, розміром 4 кв.м та 10 кв.м, засклені та утеплені. У квартирі є вся необхідна побутова техніка та високошвидкісний інтернет, супутникове ТБ, підлога з натурального дерева, італійські меблі, кахель, освітлення, великі шафи-купе, бойлер, лічильники на газ та електроенергію, центральне опалення, встановлений власний газовий котел у будинку тепла підлога. Є велика вбиральня. Будинок та двір мають відеоспостереження, територія постійно охороняється, в будинку є консьєрж, власне підземне паркування, гостьове паркування. Дуже зручний заїзд та виїзд у всіх напрямках міста. У будинку встановлено власний генератор для ліфтів. Поблизу знаходяться відділення пошти, аптеки, кафе, студія краси, банкомати, стоматологія, дитячі та спортивні майданчики, футбольне поле. У кроковій доступності – продуктовий магазин "АТБ", Сумський ринок, басейн, метро. Квартира дуже тепла, світла, доглянута та готова до заселення.

можно с животными
Трінклера вїзд, 9

В долгосрочную аренду предлагается 3х комн квартира в элитном ЖК Мир, расположенном по адресу пер. Отакара Яроша 16, метро Ботанический сад. Общая площадь квартиры 90 кв м. Формат: большая кухня-студия, 2 спальни, вместительная гардеробная, санузел и сауна. В квартире выполнен свежий дизайнерский ремонт, полностью укомплектована мебелью и техникой! В доме есть генератор !!! Круглосуточная охрана, видеонаблюдение, консьерж, ухоженная придомовая территория, детская площадка, большой подземный паркинг и гостевая парковка.

Отакара Яроша пров., 16

Сдам 3к.кв в новобудові ЖК Острів поруч з парком Шевченка, в Центрі. Формат: три окремі кімнати, велика кухня з виходом на лоджію, гардеробна та два санвузла. Закрита прибудинкова територія, чистий підїзд, порядні сусіди. Квартира вільна. Е підземний паркінг та пункт незламності. Поруч є все для комфортного проживання. Школа на Римарській, поряд усі центральні університети. У пішій доступності Центральний ринок, сад Шевченко та зоопарк, нова філармонія у дворі. Площа Свободи, дзеркальний струмінь, всі памятки в пішій доступності. Пішки до 5 станцій метро (Університет, Держпром, Бекетова, Історичний музей, Конституції)

Римарська вул., 25

Сдам 1 комнатную студию в престижном новострое ЖК Магистр. Адрес: Профессора Отамановского 4 (бывшая Коломенская) Развитая инфраструктура: метро Научная в 5 минутах ходьбы, рядом центр, хорошая транспортная развязка. 25 м2 6 этаж Формат: - студия - совмещенный санузел В квартире выполнен свежий ремонт в совершенном стиле, первая сдача! Квартира укомплектована необходимой мебелью и техникой для комфортного проживания. Оплата: 6.000/мес+ коммунальные + агентские

Сдам студию, ЖК Магистр, Научная

ЖК в городе Харьков

ЖК Ультра
15 объявлений
ЖК Оптима
13 объявлений
ЖК Мир
11 объявлений
ЖК Триумф
10 объявлений

Сдам в аренду 1 комнатную квартиру по адресу пр Победы, 62-г, этаж 4/9, два балкона. Общая площадь 37 кв.м., кухня 7 кв.м. В квартире сделан капитальный ремонт, комплектация : 2 спальный диван, шкаф для одежды, стол, встроенная кухня, холодильник, стиральная машина, бойлер, газовая плита. Установлены счетчики на воду и эл.энергию. Без животных. Цена 3500 + ком.услуги.

46001  Сдам в аренду 1 комнатную квартиру по адресу пр Победы

Сдам однокомнатную квартиру с новым ремонтом в тихом ЖК. Находится в 15 минутах пешком от м.Победа. Квартира оснащена всем необходимым для комфортной жизни. Есть стиральная машинка,кондиционер,2 телевизора,интернет,ванная, огромный шкаф купе,варочная поверхность,духовая печь. В ЖК есть магазин с генератором,рядом находится автомойка,заправки. В двух минутах находится трамвайная и троллейбусная остановки ,с которых кожно добраться в любую точку города. 6500+ коммунальные

Сдам однокомнатную квартиру с хорошим ремонтом в тихом ЖК.

Сдам в долгосрочную аренду уютную 1 комнатную квартиру на Алексеевке, по ул. Ахсарова. Шестой этаж двенадцитиэтажного дома,с хорошим косметическим ремонтом. В квартире есть все необходимое для комфортного проживания /диван, холодильник, стиральная машина ,телевизор, кондиционер, бойлер,мебель/. Установлены счетчики на холодную и горячую воду.. Рядом находится остановка городского транспорта, станция метро Алексеевская, магазины Сильпо, АТБ. Цена 4000грн+ коммунальные платежи. СВОБОДНА , показы в удобное время.

Сдам 1 ком. квартиру на Алексеевке, м. Алексеевская, ул. Ахсарова

Аренда прекрасной 3-х комнатной квартиры на Алексеевке, по адресу пр. Людвига Свободы 26. Квартира с ремонтом, делалась для себя. 64 м2, 7/9 этаж. Очень комфортная, уютная и с прекрасной аурой. Зайдя в неё, вы действительно захотите в ней остаться. Оборудована всем необходимым для проживания. Заходи и живи! На кухне есть газовая плита с духовкой и вытяжкой, микроволновая печь, посудомоечная машина, электрочайник, тостер, двухдверный холодильник и вся необходимая посуда. В ванной установлен бойлер, также имеется стиральная машина и большая ванна. В основной спальне есть большая двуспальная кровать, перегородка, которая отделяет спальное место от лаундж-зоны, вместительный шкаф, лоджия. Комната очень светлая и уютная! В двух остальных спальнях есть односпальные кровати, шкафы, для хранения вещей, в одной имеется застеклённый балкон, рабочее место в каждой из них. Также, в квартире проведён Wi-Fi, по желанию можно будет установить телевизор. Район очень насыщен всей инфраструктурой: прекрасная транспортная развязка (3 минуты от метро Алексеевская, удобный подъезд к дому, есть место для парковки автомобиля), супермаркеты, аптеки, кофейни, банки и банкоматы, рынок, кафе и рестораны - всё, что нужно для комфортной жизни! Аренда составляет 7000 грн. + коммунальные услуги. Счётчики установлены на холодную и горячую воду, свет. Звоните и записывайтесь на показ! Не теряйте возможности заселиться в такую уютную квартиру!

Аренда 3-х комнатной квартиры на Алексеевке, по пр. Л. Свободы 26. VR

Сдам 3К_Квартиру, Шевченковский, Павлово Поле, ул. Новгородская 20, метро Научная 8-10 мин. шагом. Квартира в отличном состоянии с хорошим евроремонтом, полностью укомплектована для комфортной жизни. Доп. расходы + Все коммунальные услуги по счетчику. Объект № 1 1 1 8 2 1 0 5 8

Сдам 3К_Квартиру, Шевченковский, П. Поле, м. Научная 8мин. шагом

Сдам 1 к квартиру на Алексеевке ,Победы 62 г ,жилое состояние .Метро 2 минуты .2300+ коммунальные .05******18 Елена

Сдам квартиру на Алексеевке

Сдам квартиру в ЖК Изумрудный город Адрес: улица Клинская 1 До метро Ботанический Сад 10 минут пешком В формате студии 1 этаж Престижный дом бизнес-класса Цена 9000+коммунальные Оплата агентских услуг 50% от стоимости аренды единоразово по факту вселения Больше вариантов в тellеграm : arenda_kharkov

Сдам квартиру в ЖК Изумрудный город

Фото полностью соответствует Сдам реальную двухкомнатную квартиру в центре Между двух станций метро: Университет (Держпром) и Научная Ул. Данилевского 22 Удобный 2/5 этаж Две раздельные комнаты Газовая плита и колонка Большой шкаф-купе Вся необходимая мебель и техника Есть кондиционер Стоимость аренды 8000+ коммунальные платежи Оплата при вселении за первый месяц проживания. Залог в размере месяца Услуги агенства 50% по факту вселения, единоразово

Реальная 2-к квартира на Научной, Университет, ул. Данилевского 22

Сдам 1к.кв, по пр-ту Победы 70, 4минуты метро. 7/12. Капитальный ремонт. Светлая, чистая, уютная. Встроенная кухня, шкаф-купе, угловой диван, бойлер, холодильник, микроволновая печь. Современная мебель. Освобождается 31.07.2024. Смотреть и бронировать можно сегодня. 4000+ коммунальные.

1 комн. кв. 7/12. Победы 70. Алексеевка. Сдам.

Здам шикарну велику 2-кімнатну квартиру з ремонтом в новобудові на Олексіївці із закритою територією, ЖК "Молодіжний". Загальна площа 80 квадратних метрів. До неї входять - спальня з гардеробною, вітальня, велика кухня з шикарним панорамним виглядом, балкон, комора. У квартирі є вся необхідна техніка для комфортного життя (кондиціонер у кожній кімнаті, посудомийна та пральна машини, бойлер, мікрохвильова піч, телевізори тощо). Багато місця для зберігання речей.

Алексеевка, ЖК Молодежный, Шикарная, Большая Двухкомнатная с Ремонтом.

Сдам 2К-Квартиру_Студию, Центр, ул. Данилевского 6. Квартира в отличном жилом состоянии и полностью укомплектована для жизни. Доп. расходы + все коммунальные платежи по квитанции. Объект № 111-899-721

Сдам 2К-Квартиру_Студию, Центр, ул. Данилевского 6.

Фото полностью соответствуют Сдам классную однокомнатную квартиру в теплом кирпичном новосрое на Павлово Поле Ближайшее метро Ботанический Сад Рядом Саржин Яр Ул. Балакирева 17-в Квартира с красивым, современным ремонтом, кухня отдельно от комнаты Полностью укомплектована всем необходимым для жизни Бойлер, кондиционер, стиральная машина, духовка, микроволновка, телевизор Дом очень теплый, толстые стены Этаж 4 Площадь квартиры 40м2 Стоимость аренды 7000+ коммунальные платежи Оплата при вселении за первый месяц проживания и залог в размере месяца Услуги агенства 50% по факту вселения, единоразово

Реальная 1-ка на Павлово Поле, Ботанический Сад, Балакирева 17-в
1 - 24 из 1020 результатов