Здається бюджетна двокімнатна в дев,ятиповехівці, вул.Енергетиків. Дуже гарне розташування квартири: третій поверх,поруч перша школа, дитячий садочок, банк, супермаркет, ннвеличка зона відпочинку. В квартирі є диван розкладний, два ліжка, холодильник, кондиціонер, телевізор. Телефонуйте 09*********71 Віта, розповім більше.

Оренда 2-о кімнатної в центрі міста Українки

Здам 2х кімнатну квартиру в місті Українка. Квартира знаходиться в центрі міста. Є в все необхідне. Бойлер, кондиціонер. Шукаємо порядну родину на довгий термін. Ціна 9000 грн Вільна з 10 вересня.

Здам 2х кімнатну квартиру

Здається в оренду простора 2-кімнатна квартира на вулиці Соснова, 6, з чудовим видом на річку Дніпро. Квартира розташована на 9-му поверсі 9-поверхового будинку, що забезпечує тишу та приватність. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: - Тепла підлога у ванній, туалеті, кухні та на балконі. - Встановлено фільтр для води, бойлер, посудомийна машина. - 2 кондиціонери, які працюють і на охолодження, і на обігрів. - Холодильник, пральна машина, телевізор, домофон, інтернет. - Для додаткової безпеки – сейф та сигналізація. Вартість оренди: 10 000 грн на місяць. Ідеально підходить для сімї, можливе проживання з песиком. Не втрачайте шанс жити в комфорті з чудовими краєвидами!

Оренда квартири з чудовим видом на р.Дніпро

Довгостроково 2 поверх 9 ет будинку Соснова 6 . добре місце . біля дому Дніпро пляж . Зупинка автобусів на Київ та електричка теж рядом.Меблі на фото зараз інші. 7000 плюс ком. Квартира велика 52 кв.м . З 1 жовтня. Пишіть в повідомлення чи можете залишити свій телефон , перезвоню . не завжди буваю на звязку.

владелец
здам квартиру м. Українка Обухівський район 2 кімнатна 2 поверх 9 ет.

Оренда 2-х кімнатної квартири в Українці. Хороший житловий стан. Квартира укомплектована необхідною побутовою технікою та меблями. Здається на тривалий термін. Ціна 8500 грн + комунальні платежі

Оренда 2-х кімнатної квартири в Українцi

довгострокова оренда 2-кімнатної квартири з найгарнішим виглядом на Дніпро, для сімї з дитинкою, можливе проживання невеличкого песика. Квартира в гарному стані, кімнати окремі, є необхідна побутова техніка, а саме кондиціонери (працюють і на обігрів), бойлер, посудомийна та пральна машина, холодильник, додатково підігрів підлоги, сушарка для білизни, інтернет, сейф, домофон, сигналізація. Квартира вільна, здається в оренду вперше. Перегляди за попередньою домовленістю.

Сосновая улица, 7, Украинка, Киевская 11000.0 UAH

Здається в оренду простора 2-кімнатна квартира площею 65 м.кв. з свіжим ремонтом, поверх 12 в м. Українка. Від Києва 30 хвилин їзди. В квартирі просторий коридор та кухня. Є вся необхідна побутова техніка та меблі (ліжко з ортопедичним матрацем, велика шафа-купе, сучасні меблі). Квартира чиста, затишна та дуже тепла. Є лічильники на воду, тепло та світло, що дає можливість значно заощаджувати). Поряд з будинком аптека, магазин, залізничний зупинний пункт, зупинка маршруток - все в 5 хв від будинку. Також школа, дитячий садок, лікарня в пішій доступності 5 хв. В місті працюють кафе та ресторани. Дуже гарна природа : річки, озера, сосновий ліс. Вартість за місяць 16 500 грн. без комісії від власника + комунальні послуги. Здам квартиру порядним людям, без тварин. Всі питання за телефоном 09*********12 Сергій

владелец
Оренда квартири

ЖК в городе Украинка

Популярные запросы

География, Украинка