Здам в оренду 3 кімнатну квартиру в Ужгороді.

власник
Здам в оренду 3 кімнатну квартиру.

Оренда 3-х кім на Л. Толстого 4/5 з гарним ремонтом, кондиціонер, газове опалення. Три окремі кімнати з балконами. Світло в будинку не виключають 600$ Без тварин. Всі деталі за телефоном.

Оренда 3-х кімнатної.

Оренда 3 к квартири вул. Минайська . Стан після ремонту . Є кладовки дві . Наявна вся побутова техніка . Газовий котел

Оренда 3 к квартири вул. Минайська

По вул Другетів ( центр, сторона по Корятовича), здається велика простора 3кім квартира в новобудові Кімнати окремі Автономне газове опалення Зручна, є гардеробна, великий коридор Місцерозташування хороше Центр міста 09******07

Оренда 3кім в центрі
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здам 3 км квартиру в Ужгороді в Новому районі. Дев‘ятиповерхівка, шостий поверх. Перевагу надаю дівчатам-студенткам. Довгостроково

власник
Здам З км квартиру

3 кімнатна квартира, 2 поверх, вкл. Франка. Меблі, техніка, автономне газове опалення

Франко Ивана улица, 56, Центр, Ужгород, Закарпатская 15000.0 UAH

Оренда 3 кімнатної квартири по вул Словянська Набережна. Поверх 3/5 будинок без ліфта. Опалення автономне газове. Три балкони. Загальна площа 100 м. Житлова площа 50 м. Кухня площею 10м. Ціна оренди 700 Дол.

Славянская набережная, 15, Ужгород, Закарпатская 700.0 USD

Оренда від власника. Здам 3-х кімнатну квартиру на 2 поверсі 3-х поверхового будинку з паркомісцем у дворі. Газове опалення (котел), вся побутова техніка, посуд, меблі, телевізор roidTV, інтернет. В кожній кімнаті 2-х спальні ліжка. Є засклений балкон. Хороша локація: ТЦ Дастор, АТБ, садочок, автобусна зупинка. Тел. Вікторія.

власник
Загорская улица, 14, Ужгород, Закарпатская 400.0 USD

Здається вперше після косметичного ремонту! -Розвинутий р-н -4/5 поверх -Чисті та охайні підʼїзди -54м2 -Можливо проживати з тваринкою! Деталі за телефоном

Оренда 3-к/р-н Проспект/Центр

Три кімнатна квартира, кухня студія, гарні краєвиди, квартира зроблена як для себе, все дуже зручно розташоване. Має кімнату гардероб, величезний підʼїзд, ліфт на 8 персон. Поруч садочок.

власник
Легоцкого улица, 64Б, Новый, Ужгород, Закарпатская 700.0 USD

Здається в довготривалу оренду 3-кімнатна квартира в центрі міста поруч із Закарпатською обласною адміністрацією, дитячою лікарнею та набережною річки Уж. Затишна кухня, простора вітальня, спальня та дитяча кімната або кабінет. У квартирі автономне газове опалення, дуже економне в утриманні, виконано свіжий ремонт, світло не вимикають. Прекрасне розташування - близькість до всіх необхідних інфраструктурних об"єктів, тихий дворик, за потреби надається також в оренду гараж. Квартира знаходиться на 2-му поверсі 3-поверхового будинку, площа 79 кв.м. Пропозиція від власника.

власник
Довгострокова оренда 3-кімнатної квартири в центрі

Здається в оренду 3 кімнатна квартира в центрі м. Ужгород, вул. Жемайте. Квартира знаходиться на 2 поверсі. Здається вперше після власників. Облаштована всім для комфортного проживання. Газове опалення, кондиціонер. Ідеальна локація поряд садочок, школа, лікарня, ТЦ та ін. Додатково до квартири є металевий гараж. Ціна 500 дол. Вільна. Код: 20342

Жемайте Юлии улица, 16, Ужгород, Закарпатская 500.0 USD

Здається в оренду квартира з зеленому затишному районі міста. Дві спальні та кухня студія, де теж є розкладний диван. Автономне газове опалення, є кондиціонер. Санвузол суміжний, нова пральна машинка. Є всі меблі та техніка. Поруч вся необхідна інфраструктура.

Одесская улица, 17, Центр, Ужгород, Закарпатская 400.0 EUR

Здається 3 кімнатна квартира в новому районі за адресою «Міцкевича,5а/72» У квартирі 3 окремі кімнати , чудово підійде для сім’ї Переваги: -супермаркет «Вопак» -школи -дитячий садок -ТЦ « Токіо» -салон краси За детальною інформацією звертайтесь по номеру телефону або ТГ: Sofia An Polovka Комісія агенства 50% від місячної ціни квартири

Оренда 3 кімнатної квартири|Новий Район

В квартирі знаходяться всі необхідні меблі та техніка.Квартира знаходиться в Новому Районі міста Ужгород.Поруч з квартирою є вся необхідна інфраструктура .Квартира здається після власників(орендарі ще жодного разу не жили).Також в квартирі є посуд та білизна.Квартира економна в опаленні. Телефонуйте!!!

Здається 3 кімнатна квартира

В словацькому будинку здається трикімнатна квартира.Меблі та техніка в наявності, індивідуальне газове опалення.склопакети.Зручне місце розташування все поруч.Пропозиція від рієлтора.

Михаила Вербицкого (Декабристов) улица, 54, Пьяный базар, Ужгород, Закарпатская 350.0 USD

здається 3 кімнатна квартира в новому районі з окремими кімнатами. Є засклений балкон , газове опалення. Квартира в чистому охайному стані. Звільняється 1 серпня , дивитись можна уже.

здається квартира в Новому районі

Оренда трикімнатної квартири в місті Ужгород вул. Гленца • 3 окремі кімнати • 8 поверх • 100 м² • балкон • роздільний санвузол • гардеробна • місце для роботи вдома • газове опалення • закрита парковка • дитячий майданчик • поруч стадіон, кафе, магазини, відділення нової пошти, парк, річка Ціна: 700 $ Більше фото та відео надсилаємо за запитом!

3 кімнатна квартира

Дослідити місцевість

Здається в оренду трьох кімнатна квартира в м. Ужгород, вул. Собранецька. Квартира знаходиться в новобудові на третьому поверсі, газове опалення + кондиціонер. Є вся необхідна техніка та посуд. Гарна та зручна: дві кімнати окремо + кухня студіо, санвузол, балкон. Хороша локація, в пішій доступності є все: АТБ, ТЦ Амбар, ТЦ Дастор, школа, садочок, зупинка. Вільна. Ціна 550 дол. Код: 20217

Собранецька вул., 146

Здається в оренду 3-кімнатна дворівнева квартира на вул. Собранецькій, поруч з центром міста. Для сімї. Можна з котом. Знаходиться на 2-3 поверхах. Планування: кухня, 3 спальні, два санвузли. Хороший стан ремонту, підвісні стелі, паркетна підлога, індивідуальне газове опалення, кондиціонер. Кухонні меблі та техніка (газова плита, холодильник, електрочайник). Обідній стіл і стільці. Великий кутовий диван та ще +один розкладний диван, тумба, стіл та телевізор у вітальні. Інтернет, кабельне. Двоспальне ліжко, тумби, робочий стіл у спальні. у третій кімнаті також розкладний диван, меблі. Санвузли оснащені всім необхідним, є ванна, пральна машина. Поруч супермаркет "АТБ", ТЦ "Дастор", університет, лікарні, центр міста. Передоплата за 1 та останній місяць проживання та 50% комісія агенції від місячної орендної плати одноразово.

Собранецька вул., 154

Поблизу Сільпо та школи номер 8 здається в оренду акуратна 3х кім-на квартира. 5й пов, ліфт працює. Бойлер, електроопалення. Газова плита. Три ізольовані кімнати. Квартира готова до проживання з 15.07. Дивитися і Бронювати можна вже. Конт ном тел 05******79 Єва Бейлівна. Агенція.

Здається в оренду 3х кім-на кв-ра біля Гімназії по вул Генер Свободи

Показ квартири з 15 липня 2024 р. Квартира знаходиться по вул.Благоєва, в мікрорайоні " Шахта", до центру міста пл.Корятовича 10 хв пішки, 3 окремі кімнати, цегляний будинок, стан середній житловий, вся техніка працює. 2 балкона.Є холодильник, пральна машина. Електроопалення, газова плита. СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ. Оплата за 2 місяці + ріелт.послуги. Пропозиція від ріелтора.

Здається 3 кімнатна квартира

Здам 2-х кімнатну квартиру в ЖК Residents Park з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою у новобудові на Словянській набережній, 25 А у центрі міста. Квартира площею 80 м² У будинку швидкісний ліфт, дизайнерський підїзд. Планування: кухня-вітальня, 2 спальні, велика прихожа, гардеробна, санвузол, 2 балкони. Індивідуальне електричне опалення, бойлер, кондиціонер. Гарний ремонт у світлих тонах, мармурова плитка, якісна столярка, панорамні вікна. Вбудовані кухонні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, холодильник). Стіл та мякі стільці, поруч вихід на балкон з видом на Боздоський парк. У зоні вітальні розміщений кутовий диван, на стіні закріплений телевізор. У всій квартирі якісні штори та тюль, вдало підібрані світильники та люстри. Двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом у спальні. Вихід на балкон, звідки відкривається чудовий вид на все місто. Є підзене парко місце!

Здача 3-х кімнатної квартири в ЖК Residents Park  Світло не вимикають!

Оренда 3-кімнатної квартири з гарним ремонтом, усіма меблями та технікою у центрі міста, поруч пл.Ш.Петефі, пішохідний міст, набережні. Квартира знаходиться на 4-му поверсі із 5-ти ЖК “Ювентус”. Загальна площа: 94 м². Планування: кухня, 3 кімнати, 2 санвузли, гардеробна, балкон. Є вихід на дах (терасу). Зроблений якісний ремонт, двері з прихованими механізмами кріплення, підвісні стелі, стильне освітлення. Два телевізори, Wi-Fi. Встановлене індивідуальне електричне опалення, 2 кондиціонери. Вбудовані кухонні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, холодильник, мікрохвильовка, посудомийна машина). Великий обідній стіл та стільці. Кутовий розкладний диван у вітальні. У спальнях два двоспальні ліжка, одне односпальне. Наявні шафи, робочий стіл, меблі. У одному санвузлі душова кабіна, у іншому – ванна. Якісна сантехніка, пральна машина. Меблі у гардеробній. Панорамні вікна, якісні вхідні двері. Поруч торгові центри, магазини, супермаркети, навчальні заклади, державні установи. Передоплата за 1 та останній місяць проживання та 50% комісія агенції від місячної орендної плати одноразово.

Митрака вул., 10
1 - 24 з 40 результатів