Оренда Нової, Стильної квартири в ЖК «Ферум», вул. Рівненська, Кондиціонер та Пральна машина Будуть доставлені. Перше Заселення Індивідуальне Газове Опалення Велика та зручна шафа-купе з комодом Відкритий балкон Простора кухня на якій хочеться готувати Огляд можливий у будь-які дні. Агенція «PROНерухомість»

Оренда Нової Стильної 2-х кімн. ЖК «Ферум» Перше Заселення 500$

Оренда квартири в ЖК KyivSky 45м2 У центрі міста. Розвинута інфраструктура, Гарна, світла, чиста і затишна квартира У квартирі є гардеробна, двоспальне ліжко, диван, посудомийка, пральна машина, вентиляція, просторі панорамні вікна з виглядом на все місто

Ровенская улица, 4, Луцк, Волынская 16000.0 UAH

Здам 2к квартиру після ремонту. Площа - 63 кв.м Будинок заселений, закритий дитячий майданчик, житловий комплекс в тихому затишному місці. Готова до поселення. Додаткові меблі обговорюються.

Рівненьська вул., 113

Здається простора 1-кімнатна квартира в ЖК Атлант на вул. Рівненська 25в. - 5 поверх з 12; - новобудова; - площа 63 кв/м; - індивідуальне опалення; - чудове розташування. У квартирі: - великий диван; - гардероб; - дві лоджії; - підігрів підлоги; - панорамні вікна; - сигналізація; - якісна побутова техніка (холодильник, плита, духова піч, двоконтурний котел, пральна машина, телевізор). Інфраструктура: зупинка для транспорту, продуктові магазини, аптека, відділення Нової Пошти, кафе, кавярні, салон краси, тренажерний зал. Код квартири – #9068911 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Рівненська, 25В

Географія Луцьк