Квартира Авалон Up, центр Сихова, 19 поверх. Чудовий вигляд на все місто з висоти пташиного польоту. В квартирі кондиціонер, посудомийна машина, пральна машина, холодильник, духовка, варильна поверхня. Вікна в двір. Вбудована шафа купе в спальні, Площа квартири 45м2, Квартира складається із кухні-студії, спальні, ванної кімнати, прихожої. 19 поверх в 20 поверховій будівлі. Ліфт працює. Осбб працює. Прибирання підїздів. Охорона території, консьєрж, двір без автомобілів, працює шлагбаум. Будинок зданий і частково заселений. Поруч є супермаркети і вся інфраструктура, зупинки громадського транспорта такого як: трамвай, тролейбус, маршрутка.

власник
Здається квартира в ЖК Авалон.

Здаю в оренду квартиру за адресою Львів вул. Тернопільська 46 кв 75 (8 поверх) в 10 поверховому будинку. Перша здача. Власник без комісії,перший і останній місяць.

власник
Оренда від власника

Здається в довготривалу оренду красива, простора 4 кімнатна квартира. Квартира знаходиться на 5 поверсі 9 поверхового будинку.Усі кімнати ізольовані, санвузол роздільний, велика простора кухня.Поруч 2 школи, садки, торговий комплекс Шувар, гуртовий ринок Шувар.

власник
Чукарина улица, 10, Сыхов, Львов, Львовская 16000.0 UAH

Пропоную в оренду двокімнатну квартиру у Львові Сихівський район на 7 поверсі по вул. Вернадського. Квартира повністю умебльована, є вся необхідна побутова техніка. Вільна. В районі хороша інфраструктура, поруч магазини, супермаркети, поліклініка, школи, садочки і т д.

власник
Вернадского Академика улица, 24, Санта Барбара, Львов, Львовская 12500.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Доброго дня. Я власник - здаю нову квартиру в якій проживала сім"я з двома дітьми менше року.Загалом все дуже добре, ми ретельно обирали квартиру для комфортного проживання. Що важливо було для нас:транспортна розвязка, доступність шкіл, магазинів, садочків і прибудинкової території, паркування. Цей будинок з одним підїздом - в якому всі мешканці дуже толерантні, молоді проте поважіючі приватність. гучних сусідів немає.Вигляд на парк. Нова пошта , укрпошта, аптеки, громадський транспорт-все в пішій доступності.Квартира обладнана всім необхідним: вбудована техніка, два санвузли(на фото видно), прально-сушильна машина. Лоджія - окремий простір для ігор, релаксу, роботи(можна використати на власний розсуд).Всі плиткові підлогові покриття - з підігрівом. котел і розетки підключені до системи Tuya - розумний дім. Камери ми прибрали з огляду на приватність майбутніх орендарів. Кімната яка на фото з іграшками- станом на зараз- там тільки двоспальне ліжко і шафа. За потреби таке ліжко можемо забрати.

власник
Стрыйская улица, 111Г, Боднаровка, Львов, Львовская 700.0 USD

власник
Венская улица, 2, Сыховский, Львов, Львовская 13000.0 UAH

Здається квартира в Довгострокову оренду в Сихівському районі, 1 кімнта ізольована спальня + кухня - студія з диваном. З техніки є телевізор, 2 кондиціонери, холодильник, чайник, мікрохвильовка, пралка.

власник
Франциска Скорини улица, 6А, Сыховский, Львов, Львовская 13500.0 UAH

квартира студія кухня обєднан з вітальнею спальня-окремо в спальні-двоспальне ліжко у вітальні-розкладний диван

власник
оренда квартири у Львові

️ПЕРША ЗДАЧА️ОРЕНДА ВІД ВЛАСНИКА 1кім. квартири по вул. Стрийська (ЖК «Квіти Львова»). Поверх 5/8. НОВОБУДОВА. Опалення автономне, якісний та сучасний ремонт, всі необхідні меблі та побутова техніка, кондиціонер, газова плита, інтернет (оптоволокно), затишний дворик. Поруч: парковка, футбольне поле та тенісні корти, мінімаркети, кафе, медична лабораторія, зупинка громадського транспорту, автовокзал. Без домашніх улюбленців. Ціна: 17 500 грн + ком. послуги

власник
Стрыйская улица, 115Ж, Сыховский, Львов, Львовская 17500.0 UAH

власник
Зеленая улица, 204Б, Сыховский, Львов, Львовская 500.0 USD

Здам 1- кімнатну квартиру вул.Яреми (Податкова, УКУ) Квартира з ремонтом, вся побутова техніка. Повністю обладнана. Посередників не турбувати. Т.вайбер. 09*********26.

власник
Здам 1 кімнатну квартиру ( р-н Податкової)

Агенції та рієлторів прошу не турбувати Оренда квартири з 11.08 40 м2 Кухня - студія , спальня.

власник
Оренда квартири

Здається квартира в Сихівському районі, по вул. Мишуги поруч з Стрийським парком в пішій доступності 5хв. Квартира доволі простора з гарним ремонтом, вже вільна можна приходити на огляди.

власник
Мишуги улица, 7, Сыховский, Львов, Львовская 14700.0 UAH

Терміново здаю дуже затишну і красиву однокімнатну квартиру у новобудові на Угорській, 17. Автономне газове опалення. Світло виключають дуже рідко. Розвинена інфраструктура, прекрасна локація, близько до центру міста--5-7 хв. громадським транспортом. Без дітей. Перша здача, вартість:450євро+к/п. Власник.

власник
Угорська, 17

Здам в оренду сучасну квартиру. Розташування вул Пулюя (набережний квартал). Площа 46м2. Поверх 4. Дизайнерський ремонт, окрема гардеробна кімната, електро камін, теплі підлоги. Квартира укомплектована: золодильник, духовка, варочна, витяжка, посудомийка, пральна машина, рушникосушка, смарт телевізор, Wi-Fi роутер. Частково посуд за домовленістю. Квартира затишна, тепла. Сусіди що поруч спокійні та адекватні. Пріоритет надається молодій парі, парі з дитиною, тварини обговорюються. Всі інші деталі щодо оренди обговорюються додатково. Власник. Якщо відсутній зв’язок телефонувати Вайбер Жодних комісій оплачувати не потрібно. Квартира повністю готова до поселення. Оплата в гривні по курсу. Звільниться з 20 червня 2024 р

власник
Власник Здам в оренду квартиру, оренда вновобудові,довготривала оренда

Квартира по вул.Дністерсткій Поруч ринок,недалеко від центу,хороша інфраструктура..без пральної машини але є можливість відкупитися її в попереднього орендаря.Без співпраці з ректорами! Здаватиметься з 1 липня.

власник
Квартира в оренду

Здається 2 кімнатна квартира з новим ремонтом(ніхто не проживав)на 3 поверсі по вулиці Тернопільська 21д.на довготривалий період. Тихий район,паркувальні місця,дитячий майданчик,парк.Еомунікації:магазини,супермаркети,аптеки,до громадського транспорту 2хв) До центру 15 хв.Від власниці без посередників. Якщо ви ріелтор-не турбувати. 09******65 Галина

власник
Здасться 2 кімнатна квартира 3 поверх на вул.Тернопільська

Від Власника! Вільна з 01.08! Показ можливий від завтра 26.07! Шукаю порядну, чесну, спокійну сім’ю, яка любить чистоту та порядок, і не любить гучних святкувань та має повагу до сусідів :) без домашніх улюбленців на довготривалу оренду 2 кімнатної квартири у дуже класному місці Сихів вул. Кавалерідзе біля ТЦ «Сихів» (Іскра) - розвинена інфраструктура, багато садочків, шкіл, магазинів, Супермаркетів, ТЦ, є поруч ринок! Квартира зі всіма потрібними меблями, технікою, всіма новими поміняними пластиковими вікнами та новою сантехнікою! Є бойлер! У будинку ОСББ! Домофон. Лічильники на воду,світло, газ ! Вікна виходять у двір! Дуже спокійне місце! 5 поверх, 51,1 кв м, є ліфт! Роздільний санвузол! Спальня: двохспальне ліжко на ортопедичних ламелях 1,80*2,00. Підведений інтернет, телебачення, лише замовлЯєте провайдера якийсь Вас влаштовує! Показ можливий за домовленостю! З 26.07 Без комісіних ріелторів! Ціна 400 $ або в гривнях по курсу на день розрахунку + КП Дзвонити та писати можна сюди та у вайбер у розумний час! Терміново

власник
ВЛАСНИК! Вільна з 01.08! Оренда 2х кім Іскра Кавалерідзе