Оренда 2-кімнатної квартири по вул. Б. Котика Личаківський район Вартість оренди 400 $ Площа 41 м² Поверх 5 / 5 Опалення: Центральне Квартира обладнана усією необхідною технікою: пральна машина,варильна панель, холодильник, мікрохвильова піч Розглянуть з дітками Розглянуть студентів Розглянуть з тваринками Дві ізольовані кімнати Опалення центральне , на батареях стоять крани (можна температуру підлаштовувати під себе) Є кондиціонер, можна користуватись ,як на обігрів так і на охолодження Свіжий ремонт та оновлені меблі Маю відео Огляди у зручний час, ключі на руках Розвинена інфраструктура: Траспортна розвʼязка, кавʼярня, магазин Парк , 20хв пішки в центр

можно с животными
Котика вул., 1

Оренда 1 кімнатної квартири, вул. Котика. Загальна площа 38м2, поверх 3 із 5. Індивідуальне газове опалення. Квартира чиста і тепла, після косметичного ремонту, нові замки. Інтернет оптоволокно. Гарні сусіди. Парковка під вікнами. Прекрасний район: неподалік центру, поруч парк, хороша транспортна розвязка, багато магазинів та продуктовий базар, бомбосховище. Без тваринок.

Котика вул., 7

Оренда 1 кімнатної квартири по вул. Крупярська, Личаківський район. Світла та простора 1 кімнатна квартира. Спокійний затишний район. Ізольована спальна кімната з розкладним диваном, місткою шафою та робочим місцем. Простора кухня повністю укомплектована всією необхідною технікою. Техніка: духова шафа, варильна поверхня, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, телевізор. Ціна 9 000 $ Розглядають орендарів на довгий термін. Огляди по домовленості. За додатковою інформацією телефонуйте!

Оренда 1-кімнатної квартири по вул. Крупярська, Личаківський район.

‼️Оренда вигідної 3-кімнатної квартири у 10хв від центру міста‼️               Локація: вул. Ю.Руфа           Технічні характеристики:Площа: 70м2;Поверх: 2-й з чотирьох;Опалення: центральне;Підігрів води: газова колонка;К-сть спальних місць: 5Кімнати: 2 ізольовані та 1 прохіднаЛокація квартири дозволяє дійти пішки до центру міста за 15хв або доїхати за 5-7хв громадським транспортом.Вийшовши з будинку ви знайдете в радіусі 300м все, що вам буде потрібно для комфортного проживання.Так як поруч знаходяться вищі навчальні заклади, це ідеальний варіант для студентів або сімей з дітьми.                Вартість: 12 000+КП                 Для швидкого огляду та заселення телефонуйте:Роман АН «Golden City”

Некрасова М. вул. Личаківський район
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

450$  світло не вимикають  1-о кімнатна новобудова Мечникова 2/9,  Ближній центр, поруч Погулянка, Медичний університет  Квартира в новобудові, 2 поверх, 49м2 (кухня-студія і спальня ) , підігрів підлоги, з ремонтом, меблями та побутовою технікою в т.ч. посудомийкою. Опалення індивідуальне,  Квартира вільна, ключі в мене 0672823307 ВАСІВ Оксана

Мечникова І. вул. Личаківський район

Оренда — 1-кімн.квартира, вул.Кутова, 57 кв.м., 3/5ц. Новобудова, євроремонт (кухня-студія і спальня), вся ПТ, ІО і підігрів підлоги, посудомийка, ванна, невеликі КП, здається з 15 серпня. Ціна 500 $ + КП

Кутова вул. Личаківський район

Здається в довгострокову оренду квартира по вул. Кутова, 2 кімнати зроблено гарний ремонт, є всі необідні меблі та техніка.

владелец
Угловая улица, 4, Лычаковский, Львов, Львовская 14500.0 UAH

Оренда чотирьохкімнатної квартири в асвтрійському будинку по вулиці Мєчнікова (відразу навпроти роддому). Чотири кімнати, кухня та роздільні вигоди, 9 спальних місць. Стан житловий. У всіх кімнатах робоче пічне опалення. Є можливість поставити пересувний електрокондиціонер, який обігріває 60 квадратних метрів (як альтернатива пічному опаленню). З техніки наявні: газова плита з духовкою, холодильник, пральна машинка, газова колонка. Вартість оренди 12 000 грн + КП (для колег- бс)

Мечникова улица, 25, Лычаковский, Львов, Львовская 12000.0 UAH

Оренда 1 кімнатної квартири,вул. Мечникова -Зручно розташована в історичній частині міста, що пропонує унікальну можливість зануритися в атмосферу минулого, та насолодитися красою цього мальовничого району. -Крім того, наш обєкт нерухомості відрізняється високою якістю життя. -Це квартира з євроремонтом, де кожна деталь була продумана. Вона пропонує підігрів підлоги, що створює затишну атмосферу та комфорт в холодні місяці. -Вікна квартири виходять на подвіря, що забезпечує прекрасний краєвид та природне освітлення у приміщенні. -Високі стелі надають простору відчуття простору та розкоші. Квартира оформлена у світлих тонах, створюючи атмосферу світла та гармонії. -Вона обладнана телевізором та інтернетом, що забезпечує розваги та звязок для наших орендарів. -Завдяки продуманій транспортній мережі, до центру міста можна легко дійти пішки всього за 7 хвилин. -Все це робить наш обєкт нерухомості особливим місцем, де ви можете насолодитися комфортом, затишком та неповторною атмосферою історичного району. ціна 500 $ код:5226

Мечникова вул., 16

Здається квартира в оренду в центрі Львова .Дві кімнати .Центральне опалення ,газова колонка на воду всі меблі та техніка присутня .Власник розглядає всіх порядних.Для огляду телефонуйте!

зелена, 35

НЕ ВИМИКАЮТЬ СВІТЛО! Оренда 1-кімнатної квартири на вулиці Личаківська! Площа - 47 м2. Поверх - 2\6 Квартира з ремонтом Велика кухня з двома вікнами та виходом на відкритий балкон з коміркою Плита, духовка, мікрохвильовка, пралка - вся необхідна техніка Індивідуальне газове опалення - котел Велика кімната із заскленим балконом зі столиком та стільцями З заскленого балкону є вихід на відкритий балкончик Велика гардеробна в коридорі Роздільний санвузол та комірка у квартирі Парковка у дворику! Дуже класний район, поряд все необхідне, зупинка трамваю, магазинчики 10 хвилин до центру Ціна - 14000 грн Телефонуйте!

Личаківська вул., 139

Оренда 3кімнатної квартири по вул. К. Левицького (р-н Євроготелю) п3/4 60м2, і/о (Котел) кімнати ізольовані. с/в роздільний ( ванна) вся необхідна побутова техніка і меблі (2 ліжка + диван) Розглядають всіх порядних, Можна з домашніми улюбленцями Ціна 550$ +Кп Тел.: 068-61-75-567 Антон АН “Lviv Estate”

можно с животными
Левицького К. вул., 60

Світло не вимикають ОРЕНДА 1кім. квартири вул. Чернігівська (Личаківський район, біля Винниківського ринку). Вхід в кухню. Кімната площею 20кв.м. з двохспальним ліжком та ортопедичним матрацом, розкладним диваном, шафа-купе. Туалет вхід окремо поруч з квартирою. Побутова техніка: посудомийна машина, пралка, телевізор, холодильник, морозильна камера. Бойлер на підігрів води. Конвектор газовий на опалення. Світло не вимикають, є інтернет оптоволокно. Можна з тваринкою. Пропозиція від агенції нерухомості - вартість послуг одна місячна вартість оренди. Без СП для колег

Оренда квартири біля Медінституту

Здається в довготривалу оренду 1-кімнатна квартира в новобудові за адресою вул. Мечникова, 16Е, ЖК "ЕКО-ДІМ". Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Зручне розташування: неподалік від центру міста, поруч знаходяться школи, дитячі садки та зупинки громадського транспорту. Також недалеко є парк для відпочинку. Велика перевага квартири – безперебійне електропостачання, що гарантує комфортне проживання в будь-який час. З усіх питань звертайтесь, будь ласка, за телефоном.

Мечникова І. вул. Личаківський район

Здається в довготривалу оренду простора 2 кіинатна квартира по вул. Миколи Лисенка, Личаківський район. Є окрема гардеробна кімната, із техніки це праска, пралка, телевізор, холодильник та кухонні прилади. За потреби щось доставимо, або приберемо. Квартира така як ви бачите на фото. Рієлторів прошу НЕ ТУРБУВАТИ.

владелец
Николая Лысенко улица, 46, Лычаковский, Львов, Львовская 15000.0 UAH

Оренда однокімнатної квартири по вул. Сковороди.(навпроти Медичного університету) В квартирі не Вимикається світло. Розвинута інфраструктуру, доступна транспортна розвʼязка(до центру 1,5 км). Одна ізольована кімната, 38м2, 2/4 поверх. Оновлений ремонт з антикварними нотками. Кімната: двоспальне ліжко з новим ортопедичним матрасом, шафа-купе, телевізор, журнальний стіл, тумба біля ліжка, розкладний диван, дзеркало. Необхідна побутова техніка: газовий котел «Buderus», пральна машина, мікрохвильова піч, пилосмок, газова плита «Gorenje». Хороші металопластикові вікна французького виробництва. Готова до заселення. Ціна 400$. При потребі висилаю відеоогляд.

Сковороди вул., 6

🏠Довготривала оренда Львів 2кім.кв.вул. Личаківська, ціна:14500грн+кп 🔻Кімнати ізольовані, зроблений гарний ремонт. 🔸Повністю умебльована та вся побутова техніка. 🔹Індивідуальне опалення, 2/2пов, інтернет, фото і пп. Без сп. Тел :0684375559 Богдан Пропозиція від Ан "Мегаполіс "

Личаківська вул., 92

Хто шукає ексклюзивний варіант квартири для оренди? Маю для Вас суперський варіант 2-х кімнатна + кухня-студія. Площа 80м, 6 пов. з 7ми. Центр міста, озеленена вулиця. Тершаківців (це бічна Пекарської), дизайнерський ремонт, все нове: меблі, вбудована техніка Bosch (холодильник, посудомийна машина, вбудовані мікрохвильовка та духовка) Ціна оренди 1200дол. Вам підійде ця квартира, якщо: 1) Вам важливо жити біля центру - дійдете до пр.Свободи або пл. Ринок за 5-7хв.пішки. 2) Ви працюєте вдома - Вам підійде ця квартира, тому що це одна з небагатьох новобудов у Львові, де не чути сусідів. І поряд є вся інфраструктура: парк з тренажерами, супермаркети, заклади харчування, і т.д. 3) Ви Топ-менеджер і приїхали на довший час по роботі до Львова? Тоді це Ваш варіант. Просто повірте мені "на слово" Якщо Ваша організація має можливість зняти для Вас квартиру - то скористайтесь можливістю і виберіть найкраще.В квартирі є все, що буде потрібно для комфортного життя. А сонячна сторона і вигляд з вікна будуть щоранку створювати Вам позитивний настрій. І після відїзду, теплі спогади про Львів у Вас залишаться ще надовго... 4) Ви пара, але кожен з вас цінує особистий простір - теж Ваш варіант. В квартирі 2 ізольовані кімнати, та кухня-студія для посиденьок з друзями. З кухні є вихід на терасу. Ще декілька плюсів цієї квартири: + В санвузлі є і ванна, і душова. + Окрема технічна кімната з пральною та сушильною машиною. + Великі вмістимі шафи і в коридорі і в спальні. + Індивідуальне опалення. + Тепла підлога на кухні, коридорі та санвузлі. + В спальні є місце для роботи за компютером. + Велике двоспальне ліжко, + Розкладний диван + Кондиціонер Огляд за домовленістю. Квартира вільна, можна заселятись

можно с животными
Тершаківців, 1Б

здається в оренду квартира студія в центрі міста по вул.Рильського

Рильського вул., 12

Довготривала оенда 3х кімнатноі квартири по вул. Костя Левицького. Ізольовані кімнати. У кожній кімнаті встановлен кондіціонер. Власний закритий двір з місцем для паркування авто. Спальня кімната з великим двоспальним лужком та ортопедичним матрацом. Встановлен кондіціонер. Друга кімната обладнана під кабінет з можливістю переробити під житловий стан. Диван розкладний. Роздільний санвузол. Розглядають усіх порядних орендарів. Можна з дітками, можна з тваинками. Ключі на руках, огляди по домовленності. Також власник розглядає здачу в оренду під офіс закритого типу.

можно с животными
Костя Левицького, 56

Оренда затишної 2-кімнатної квартири, вул. Мечникова, Личаківський район Дуже світла та простора квартира у ЖК, з мінімалістичним та вишуканим ремонтом. Поряд уся наявна інфраструктура. - Індивідуальне опалення; - Світло не вимикають; - Просторий балкон; - Панорамні вікна; - На поверсі є відеонагляд; - Наявне паркомісце; - Можна з дітками - Можна з чемними песиками. Квартира повністю укомплектована а саме: меблі (ортопедичне ліжко, шафа, приліжкові тумби), побутова техніка (газова плита, витяжка, електрочайник, мікрохвильова піч, телевізор, пральна машина) Спальна кімната ізольована, двохспальне ліжко з ортопедичним матрасом та виходом на балкон. Друга кімната - кухня студія, є диван (розкладається),також є вихід до балкону. Духову піч та кондиціонер при потребі власник доставить. Є детальний ВІДЕООГЛЯД. Звертайтесь +380967682020, Артур Пропозиція від АН

можно с животными
Мечникова вул., 16

Мережа апартаментів Kostjukowski пропонує у довготривалу оренду квартири по вул. Личаківська 70а (БЕЗ КОМІСІЇ) Ближній центр, 10 хвилин пішки до площі Ринок, у історичному районі міста, неподалік Шевченківського гаю, Личаківського кладовища, тихий район, незважаючи на близьке розташування до центру, хороша транспортна розвязка. Світла простора затишна квартира у класичному стилі, у новобудові, площею 50 кв.м. Підходить для двох дорослих осіб, можна з тваринами та дітьми. Квартира обладнана усім необхідним для комфортного проживання, уся побутова техніка (пральна та посудомийна машини, холодильник, телевізор, кондиціонер, тд.), індивідуальне газове опалення, французький балкон із виглядом на тихий внутрішній дворик. Мінімальний термін оренди - від 6-ти місяців, оренда БЕЗ КОМІСІЇ, ВІД ВЛАСНИКА, Вартість - 25 000 грн включно з комунальними послугами. Можливий показ за попередньою домовленістю, додаткові фото та відео огляд надаємо) Чекаємо на порядних відповідальних орендарів. Агентам та ріелторам величезне прохання НЕ ТУРБУВАТИ!

Оренда 1-кім квартири вул. Личаківська ВІД ВЛАСНИКА (без комісії)

Пропоную в оренду трикімнатну квартиру в новобудові по вул. Чернігівська.( Бічна вул Пекарської) Квартира площею 105 м², знаходиться на 7/8 поверсі, усі кімнати ізольовані, туалет з ванною роздільно, індивідуальне опалення, великий балкон з панорамним видом на місто. Тихий центр міста, поруч парки та хороша інфраструктура, відмінна транспортна розвязка. Вартість оренди 500$ + КП тел 09******83

Пропоную в оренду трикімнатну квартиру в новобудові вул. Чернігівська.

Оренда 2-кімнатної квартири. Здається в оренду 2-кімнатна квартира по вулиці Богдана Котика у Личаківському районі. Зручна транспортна розвʼязка. Є багато магазинів. У квартирі нещодавно був зроблений косметичний ремонт і встановили нову сучасну кухню. Кімнати ізольовані. В одній з кімнат є розкладний диван, велика шафа, робочий стіл та телевізор. В другій кімнаті розкладний диван та дві шафи. З кімнати є вихід на балкон. Кухня нова, простора. Поверх 5/5. Централізоване опалення. Є котел. З побутової техніки: пральна машина, телевізор, холодильник, мікрохвильова піч. Квартира ідеально підійде для студентів чи сімʼї. Можна з вашими улюбленцями-тваринками! Ціна: 400 доларів + КП Ключі на руках, покази в зручний час! Є відеоогляд! За детальнішою інформацію телефонуйте. Пропозиція від ріелтора.

Оренда двокімнатної квартири по вулиці Котика, в Личаківському районі
1 - 24 из 79 результатов

Популярные запросы