Двокімнатна квартира з роздільними кімнатами, неподалік від центру,район церкви Анни, з новим сучасним ремонтом та новими меблями. Повністю укомплектована та пристосована для житла. На території комплексу всі потрібні для життя комунікації: парковка,супермаркет Сільпо, аптека, господарські магазини, ресторани.

владелец
Здається квартира 2 кімнатна по вул. Шевченка

Здам в оренду 2-х кімнатну квартиру на Сихові по вул Зубрівська недалеко від АТБ в цегляному 14-поверховому будинку, квартира знаходиться на 5-му поверсі, необхідні меблі і техніка в наявності. ОРЕНДА після 20-го серпня.

владелец
Оренда 2-х кімнатної квартири від власника

Квартира Авалон Up, центр Сихова, 19 поверх. Чудовий вигляд на все місто з висоти пташиного польоту. В квартирі кондиціонер, посудомийна машина, пральна машина, холодильник, духовка, варильна поверхня. Вікна в двір. Вбудована шафа купе в спальні, Площа квартири 45м2, Квартира складається із кухні-студії, спальні, ванної кімнати, прихожої. 19 поверх в 20 поверховій будівлі. Ліфт працює. Осбб працює. Прибирання підїздів. Охорона території, консьєрж, двір без автомобілів, працює шлагбаум. Будинок зданий і частково заселений. Поруч є супермаркети і вся інфраструктура, зупинки громадського транспорта такого як: трамвай, тролейбус, маршрутка.

владелец
Здається квартира в ЖК Авалон.

Здам квартиру в оренду хорошим та порядним людям….

владелец
Оренда квартири довгострокова від власника!!!
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Кімнати ізольовані, ліжко та два дивани, шафа, стіл.

владелец
Оренда 2х кімнатної квартири вул Володимира Великого

Пропоную в оренду двокімнатну квартиру у Львові Сихівський район на 7 поверсі по вул. Вернадського. Квартира повністю умебльована, є вся необхідна побутова техніка. Вільна. В районі хороша інфраструктура, поруч магазини, супермаркети, поліклініка, школи, садочки і т д.

владелец
Вернадского Академика улица, 24, Санта Барбара, Львов, Львовская 12500.0 UAH

владелец
Венская улица, 2, Сыховский, Львов, Львовская 13000.0 UAH

Здається в довгострокову оренду квартира по вул. Лазаренка з усіми меблями та технікою. Поруч стрийський парк, заправки, магазини, торгові центри. Квартира простора та світла.

владелец
Академика Евгения Лазаренко улица, 4Б, Франковский, Львов, Львовская 15000.0 UAH

Здається квартира по вул. Симона Петлюри, 2 кімнати ізольовані, є холодильник, кодиціонер, пральня машна, тобто все, що треба для проживання.

владелец
Петлюры Симона улица, 17, Зализнычный, Львов, Львовская 14000.0 UAH

Здається в довгострокову оренду квартира по вул. Кутова, 2 кімнати зроблено гарний ремонт, є всі необідні меблі та техніка.

владелец
Угловая улица, 4, Лычаковский, Львов, Львовская 14500.0 UAH

Здається 2 кімнатна квартира по вл. Чайковського, центр міста. Квартира з усіми меблями та технікою. Низькі комунальні платежі, квартира не кутова.

владелец
Чайковского улица, 13, Галицкий, Львов, Львовская 16000.0 UAH

Здам на тривалий термін 2 кімнатну квартиру на 4 поверсі 9 п.будинку(чешка, цегла) по вул. Сорочинська( район Чорновола/ Джерельна/ Хімічна),, Шевченківський р-н, 57/37/10 м2, з усіма зручностями з меблями та побутовою технікою, кімнати, санвузол роздільні, кухня 10 м2 з теплою підлогою, центральне опалення До ценру 10 хв пішки, поряд Форум, Макдональдс, Ашан, школи, садочок, поліклініка та інша необхідна інфраструктура. Зроблено ремонт, укомплектовано посудомойкою, пралкою, холодильником, мікрохвильовкою чайником, бойлером, телевізорами, пилососом та іншим, вільна вже квартира, при блекауті: працює інтернет, працює опалення Є місце для парковки власного авто, з тваринками маленькими (песик або котик). Балкон, лоджія. Ціна 500 у.о. 09730187 нуль пять

владелец
Оренда / Квартира / Сорочинська, Шевченківський район, Львів

Здається квартира нподалік центру, по вул. Пекарська. Квартира 2 кімнатна, велика кухня - студія, це вітальня по факту та окрема ізольована кімната.

владелец
Пекарская улица, 25, Лычаковский, Львов, Львовская 15000.0 UAH

Здається квартира по вул. Петра Панча, 2 кімнати, прострора кухня - студія. Гарний ремонт, є вся техніка та меблі.

владелец
Панча Петра улица, 13, Шевченковский, Львов, Львовская 16000.0 UAH

Здається в довготривалу оренду простора 2 кіинатна квартира по вул. Миколи Лисенка, Личаківський район. Є окрема гардеробна кімната, із техніки це праска, пралка, телевізор, холодильник та кухонні прилади. За потреби щось доставимо, або приберемо. Квартира така як ви бачите на фото. Рієлторів прошу НЕ ТУРБУВАТИ.

владелец
Николая Лысенко улица, 46, Лычаковский, Львов, Львовская 15000.0 UAH

Здається квартира в Сихівському районі, по вул. Мишуги поруч з Стрийським парком в пішій доступності 5хв. Квартира доволі простора з гарним ремонтом, вже вільна можна приходити на огляди.

владелец
Мишуги улица, 7, Сыховский, Львов, Львовская 14700.0 UAH

Кімнати ізольовані, локація Пасічна -Вашингтона. Поруч ТЦ Метро, зупинка транспорту, парк. Два розкладні дивани,шафа,стіл, меблі в прихожій. З техніки: плита газова, холодильник, пральна машинка, електрочайник,мікрохвильова. На все лічильники.

владелец
Оренда 2х кімнатної квартири вул Пасічна

Здається квартира по вул. Новознесенська, квартира 2 кімнатна з усіми зручностями та гарним ремонтом. Із техніки є: пралка, чайник, мультиварка, холодильник, телевізор, 2 кондиціонери.

владелец
Новознесенская улица, 91, Лычаковский, Львов, Львовская 15000.0 UAH

Оренда 1-к студії , ЖК Greenville park , Шевченківський р-н - Загальна площа 37 м2 - Поверховість 5/10 Особливості: - Уся необхідна техніка: Електрочайник, Пральна машина, Сушильна машина, Посудомийна машина, Мікрохвильова піч, Холодильник, Кондиціонер, Варильна панель, Духова шафа, - WI-FI, швидкісний інтернет, Телевізор; - Панорамні вікна та неймовірний вигляд з вікна на центр міста; - Великий внутрішній двір тільки для мешканців з можливістю кататися на велосипеді, займатися спортом і бігати; -Відеонагляд, пасажирський ліфт, відеоспостереження на поверсі та на території. Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий садок, Школа, Аптека, Лікарня, поліклініка, Бювет, Зупинка транспорту, Ресторан, кафе, Кінотеатр, театр, Магазин, кіоск, Ринок, Відділення пошти, Відділення банку, банкомат, Супермаркет, ТРЦ, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик ОПИС Здається в оренду 1 кімнатна квартира в новобудові ЖК Greenville park. Сучасний житловий комплекс з внутрішнім паркінгом та закритою територією. У квартирі виконаний ексклюзивний дизайнерський ремонт, встановлено індивідуальне опалення(котел), а також підігрів підлоги. Є сучасні меблі та побутова техніка. Квартира має ідеальне планування: простора кухня-студія та велика спальня. Розташована поруч із парком та ТРЦ "Спартак". Район з розвинутою інфраструктурою та всім необхідним поблизу: Відділення банку, банкомат, Аптека, Лікарня, поліклініка, Дитячий майданчик на території ЖК, Школа, Магазин, Супермаркет, ТРЦ, Зупинка транспорту і тд. Розглядаються орендарі без тварин. Ріелторам не турбувати.

владелец
Замарстинівська вул., 170П

2 кім. площа 45 м. к. 3/4 після капітального ремонту з заміною всіх комунікацій, автономне опалення, кондиціонер який працює на обігрів зимою, автономне опалення з кімнатним терморегулятором, теплі підлоги, смарт тв, холодильник, пралка, сейф, порохотяг, швидкісний інтернет. НЕ ВИМИКАЮТЬ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ 825$ грн. + КП

владелец
Є ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ вул. Вірменська 2

Довготривала оренда 2кім. квартири в новобудові на вул. Кульпарківська,230, ЖК "Фамілія". Загальна площа 70 м2. Поверх 12/12. Лоджия. Є усі необхідні меблі і побутова техніка. Індивідуальне опалення. Вартість оренди складає 15000грн + КП. Поруч цього ЖК зразу ж знаходиться Victoria Gardens. Власник З ріелторами не співпрацюю

владелец
Кульпарківська вул., 230

Без посередників!!! Підійде для: а) сімї : пара+батьки …... б) 2/4 дівчат, с) двоє чоловіків, д) мама+син ...... Фактично три-кімнатна квартира, оскільки вітальня зонована. Окремо кухня. Є два робочі місця. Дві спальні. Гардеробна/кладовка. Панорамні вікна. Французькі балкони. Шлагбаум. Гостьовий паркінг. Консєрж. Без тварин та дітей. Вільна з 10 вересня!

владелец
Шевченка вул., 60/2

Просторі апартаменти у австрійському будинку у самому центрі міста.Вікна виходять у закритий двір,що створює затишок і тишу у квартирі.Великий балкон.Все у квартирі є для постійного проживання,побутова техніка , меблі.

владелец
Довгострокова оренда на місяць і більше Апартаменти у самому центрі,

Красива 2-кімнатна квартира в самому серці Львова, по вул.Валова. 2 поверх, кімнати ізольовані, душ/туалет роздільні. Пральна машинка, мікрохвильовка, газова плита. Власне опалення, тиха квартира (вікна виходять в двір). Вартість 600$. Квартира від власника. 09******36

владелец
2-кім квартира в центрі. Площа Ринок.
1 - 24 из 50 результатов