Здам в оренду 2-х кімнатну квартиру на Сихові по вул Зубрівська недалеко від АТБ в цегляному 14-поверховому будинку, квартира знаходиться на 5-му поверсі, необхідні меблі і техніка в наявності. ОРЕНДА після 20-го серпня.

владелец
Оренда 2-х кімнатної квартири від власника

Здається 2 кімнатна квартира по вл. Чайковського, центр міста. Квартира з усіми меблями та технікою. Низькі комунальні платежі, квартира не кутова.

владелец
Чайковского улица, 13, Галицкий, Львов, Львовская 16000.0 UAH

1кімнатна квартира від власника в гарному стані та престижному районі міста по адресі вулиця Петра Дорошенка 14, Галицький район.В квартирі є меблі та побутова техніка також частково посуд і постільна білизна.Шукаю порядних людей без шкідливих звичок!

владелец
можно с животными
Дорошенка Петра вул., 14

Здається на довгостроковий термін в оренду однокімнатна квартира площею 40 м2 по вул. Тютюнників ( біля Стрийського базару). Автономне опалення. Два балкони. Велика кухня з побутовою технікою. Без посередників і ріелторів.

владелец
Здається в оренду однокімнатна квартира
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Оренда 1 кімнатної квартири, Львів, вул. Таманська, біля Краківського ринку, є всі меблі, техніка, гарний стан.

владелец
Оренда 1-кімнатної квартири м. Львів вул. Таманська

Меблі: вмонтована кухня, комфортний великий диван, робоча зона. Побутова техніка: холодильник, TV, пральна машина, ел. плита, духова шафа, посудомийка, кондиціонер. Також є підвал.

владелец
Здається квартира в центрі міста по вул. Дорошенка

Здам 1 кімнатну квартиру вул Шептицьких 3 поверх 3-х поверхового австрійського будинку. Ближній центр. Поряд Собор Св. Юра, Політехнічний університет, університет Франка, парк Франка. Також в пішій доступності вокзал. До центру міста, Оперного театру 10-15 хвилин ходьби пішки. Опалення пічне газове, не залежить від наявності світла. Також є електричний радіатор на кухні. Вхід парадний в кухню. Є всі необхідні меблі, три спальних місця - розкладний диван та розкладне крісло. Здам на будь-який термін, від 1 місяця і довше. Без жодних завдатків, у т.ч. за останній місяць, без комісійних виплат, від власника!

владелец
Оренда 1 кімнатної квартири по вул Шептицьких, м. Львів

Здається квартира на зеленій однокімнатна, з євроремонтом і меблями.

владелец
Однокімнатна квартира в центрі

Здається квартира по пр. Шевченка, 1 кімната + кухня - студія. Всі меблі та техніка у квартирі є, все працює. Вже можна приходити на перегляди квартира вільна.

владелец
Шевченко проспект, 25, Галицкий, Львов, Львовская 16000.0 UAH

Оренда 1 кімнатної квартири Від власника здам 1 кімнатну квартиру(кавалера) для однієї особи, початок вул. Шевченка, цокольний поверх, до центру 15 хв. пішком, є пральна машина, душова, інтернет, 8000 грн. включно з комунальними. Cанвузол: Суміжний Меблювання: З меблями Побутова техніка: Електрочайник, Плита, Холодильник, Пральна машина Мультимедіа: Wi-Fi, Телевізор, Кабельне, цифрове ТБ Комфорт: Душова кабіна, Меблі на кухні, Грати на вікнах, Паркувальне місце Комунікації: Електрика Інфраструктура (до 500 метрів): Зупинка транспорту, Ринок, Супермаркет, ТРЦ, Аптека, Центр міста, Відділення пошти, Відділення банку, банкомат Додатково: Можна студентам

владелец
Оренда / Квартира / Шевченка, Галицький район, Львів

Здається затишна, 1-кімнатна квартира на другому поверсі австрійського будинку по вул. Мулярській, 7. Можливе проживання 2-3х осіб. В пішій доступності (2-3 хвилини) Княжий Храм Святого Миколая, (5-6 хвилин) Львівський Оперний театр, Ляльковий театр, готель Львів, ТРЦ Форум Львів. В кімнаті зручне двоспальне лжко з ортопедичним матрацом та розкладний диван який може бути додатковим спальним місцем, холодильник-бар, стіл мякі cтільці та меблі для речей. В ванній кімнаті- душева кабіна, тепла підлога, Опалення індивідуальне -двофункційний газовий котел. Комфортне проживання забезпечить оптоволоконний інтернет та зарядна станція EcoFlow , індукці́йна плита , газова варильна панель, 2 холодильника електрочайник, пральна машина, конденціонер, пилосос, праска, потужний новий роутер, EcoFlow дозволяє користуватися інтернетом, газовим котлом та ноутбуком при відключенні світла. При оренді більше 3-х місяців торг .

владелец
Довгострокова оренда 1-кімнатної від ВЛАСНИКА, Центр Львова.

2 кім. площа 45 м. к. 3/4 після капітального ремонту з заміною всіх комунікацій, автономне опалення, кондиціонер який працює на обігрів зимою, автономне опалення з кімнатним терморегулятором, теплі підлоги, смарт тв, холодильник, пралка, сейф, порохотяг, швидкісний інтернет. НЕ ВИМИКАЮТЬ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ 825$ грн. + КП

владелец
Є ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ вул. Вірменська 2

Оренда квартири у центрі Львова на проспекті Свободи Здається в оренду розкішна трьохкімнатна квартира в історичному центрі Львова, на проспекті Свободи. Ідеальне розташування та чудовий вид з вікон на Львівський оперний театр роблять цю квартиру унікальною пропозицією на ринку оренди. Опис квартири: Розташування: Проспект Свободи, центр Львова Поверх: 4-й (без ліфта) Площа: 116 м² Кількість кімнат: 3 Планування: Спальня: Простора спальня з великим двоспальним ліжком та вишуканими меблями. Вітальня: Вітальня з розкладним диваном, каміном та телевізором. Кухня-студія: Обладнана сучасною технікою, зона з розкладним диваном. Особливості: Ремонт та інтерєр: Квартира з дорогим дизайнерським ремонтом, високі стелі, розкішні люстри, класичні шпалери, деревяна підлога. Опалення: Автономне газове опалення (газовий котел). Балкон: Просторий балкон з чудовим видом на Львівський оперний театр. Ванна кімната: Сучасний санвузол з душовою кабіною. Переваги розташування: Близькість до значимих місць: Поруч знаходяться Львівський оперний театр, Площа Ринок, численні музеї, ресторани та кафе. Інфраструктура: Зручний доступ до громадського транспорту, магазини, аптеки, школи та дитячі садочки.

владелец
ВІД ВЛАСНИКА Оренда 116м2 3х-кім центр, Оперний Театр

Оренда квартири від власника, Площа Ринок. Інтернет, телебачення, газовий котел, підігрів підлоги, пральна машина. Вартість 16000 грн + комунальні. Є можливість прибирання та заміни постелі. Власник

владелец
Оренда ВЛАСНИК квартири Площа Ринок від власника

Просторі апартаменти у австрійському будинку у самому центрі міста.Вікна виходять у закритий двір,що створює затишок і тишу у квартирі.Великий балкон.Все у квартирі є для постійного проживання,побутова техніка , меблі.

владелец
Довгострокова оренда на місяць і більше Апартаменти у самому центрі,

Красива 2-кімнатна квартира в самому серці Львова, по вул.Валова. 2 поверх, кімнати ізольовані, душ/туалет роздільні. Пральна машинка, мікрохвильовка, газова плита. Власне опалення, тиха квартира (вікна виходять в двір). Вартість 600$. Квартира від власника. 09******36

владелец
2-кім квартира в центрі. Площа Ринок.

Оренда 1к квартири на першому поверсі, в п’яти хвилинах від Стрийського ринку (центр). Здається для дівчини/жінки. Після ремонту. Від власника. Центральне опалення, гаряча вода (бойлер), газова плита. Оренда - 6000 грн в місяць + комунальні Телефонуйте щоб дізнатись деталі і домовитись про огляд . Любов Зеновіївна НЕ СПІВПРАЦЮЮ З РІЄЛТОРАМИ

владелец
Оренда квартири Львів

Здається в довготривалу оренду, елітна 3х кімнатна квартири в самому сердці Львова вул. Коперника, з шикарним видом на палац Потоцьких і транспортною розв’язкою. Для великої родини. Дуже затишне і приємне помешкання, з терасою. Індивідуальне опалення. Спальних місць на 8 осіб. Є можливість додаткового місця. БЕЗ КОМІСІЇ, ВІД ВЛАСНИКА!

владелец
Оренда елітної квартири в центрі Львова

2 кімнатна квартира, перший поверх, автономне опалення, двохфазний лічильник на світло, лічильник на воду (комунальні проплачує особа, що знімає квартиру) Зручна, зі всіма зручностями, розташована в зеленій зоні, ідеальне сполучення, окремі кімнати, косметичний ремонт, з меблями, пральна машинка, телевізор,, безпечний район. Поруч все): магазини, спорткомплекс, зупинки для транспорту міського. Водночас , будинок розташований відокремлено в тихій зеленій зоні, зручний двір, де можна припаркувати машину

владелец
Оренда 2 кім.квартири від власника , ближній центр, площа Петрушевича

Оренда квартири на вул. Мечнікова у м.Львові. Загальна площа 96 м.кв. Дві відокремлені спальні (21 м.кв і 17 м.кв), кухня-студія (18 м.кв) разом з вітальнею (17 м.кв). Два балкони. Туалет і ванна окремо, також є гардероб і хол. Високі стелі (3 м), квартира дуже світла, вікна виходять на північно-східну і південно-західну сторону, тому у квартирі не гаряче, оскільки з одного боку завжди прохолода. Квартира на 5 поверсі пʼятиповерхового будинку. Над квартирою горище, що теж зберігає тепло взимку і прохолоду влітку. До центру 20 хв. пішки, поряд є трамвайна зупинка, зупинка тролейбуса і маршрутних таксі, магазини, садочки, школи, розвинута інфраструктура. У подвірʼї будинку місце для паркування авто.

владелец
Оренда квартири

Оренда 1 кім.кв. по вулиці ЧОРНОВОЛА (АВАЛОН). У квартирі є все для комфортного проживання: посуд, мікрохвильова піч, посудомийна та пральна машини, кондиціонер, чайник, праска, пилосос. Неподалік ТРЦ Форум, до центру 10 хв пішки, парк 700-річчя Львова також в пішій доступності, супермаркети, школи та вся необхідна інфраструктура поруч. Всі деталі по телефону. Квартира від ВЛАСНИКА!!! БЕЗ КОМІСІЇ!! Оренда без дітей та домашніх улюбленців. Ціна 550 у о + К П

владелец
оренда 1 кім.кв. АВАЛОН(ЧОРНОВОЛА) ВЛАСНИК!!!

Здається на довготривалий термін у ближньому центрі в парковій зоні пятикімнатна квартира (150 кв.м) на 2 поверсі приватного будинку на 12-15 спальних місць. Є чотири спальні, велика вітальня (35 кв.м) з каміном, кухня, ванна, душ, туалет, 2 великі балкони.Всі кімнати ізольовані, вигоди окремо. Є необхідна побутова техніка (варочна плита, духовка, мікрохвильовка, холодильник, пральна машинка, праска, телевізор, WI-FI). Біля будинку безкоштовно можна паркувати авто.

владелец
Нерухомість оренда житло квартира

Довгострокова оренда квартири - студії. 40 м2. Площа Ринок, фасад, мансарда. В ціну входять комунальні, прибирання та заміна постелі двічі на місяць. Додатково оплачується електрика по лічильнику. Швидкісний інтернет, нова сантехніка, індивідуальне електричне (економне) опалення, кондиціонер, бойлер, пральна машина, індукційна плита, мікрохвильова, холодильник, чайник, посуд, ліжко 160*200, кодовий доступ до помешкання, відеоспостереження в зонах загального доступу. Без тварин. Від власника. Оплата за перший і останній місяць, без комісії.

владелец
Оренда ВЛАСНИК квартири-студії. Площа Ринок. Від 1 серпня.

Здаю в оренду власну трикімнатну квартиру. Без комiсiї маклерів. Квартира розташована в центральній частині міста, на вулиці Грицька Чубая (колишня академіка Павлова), будинок австрійський люкс. Квартира з трьома ізольованими кімнатами. Дві спальні з великими двоспальними ліжками з ортопедичними матрацами та вітальня з розкладним диваном. Сучасна кухня обладнана необхідною побутовою технікою преміум класу, а також посудомийною машиною. Велика ванна кімната. Пральна машина та сушильна машина. У квартирі індивідуальне опалення, двоконтурний котел. Цілодобово гаряча та холодна вода. У кухні, коридорі і ванній кімнаті підігрів підлоги. Висота стелі 3.40 м. В кімнатах дубовий паркет, великі арочні вікна з подвійними склопакетами. Високошвидкісний інтернет. Район, в якому розташована квартира, є одним з найзручніших для проживання в місті. В пішій доступності знаходяться магазини, кафе, ресторани, аптеки, банки та парк. Квартиру можна подивитися в будь-який зручний для вас час.

владелец
Сучасна 3-кім квартира від власника Центр мiста вул Гр.Чубая (Павлова)
1 - 24 из 29 результатов