Двокімнатна квартира з роздільними кімнатами, неподалік від центру,район церкви Анни, з новим сучасним ремонтом та новими меблями. Повністю укомплектована та пристосована для житла. На території комплексу всі потрібні для життя комунікації: парковка,супермаркет Сільпо, аптека, господарські магазини, ресторани.

владелец
Здається квартира 2 кімнатна по вул. Шевченка

Однокімнатна квартира у м. Трускавець, вул Стебницька. Квартира розташована навпроти ринку, поруч дитячий садок, до центру 5 хв. Новий ремонт, всі необхідні меблі для комфортного проживання. Вартість 10000 + комунальні послуги За деталями можна звертатись за номером тел +38**************01

владелец
Здам в довгострокову оренду

Здам в оренду 2-х кімнатну квартиру на Сихові по вул Зубрівська недалеко від АТБ в цегляному 14-поверховому будинку, квартира знаходиться на 5-му поверсі, необхідні меблі і техніка в наявності. ОРЕНДА після 20-го серпня.

владелец
Оренда 2-х кімнатної квартири від власника

Здається в довгострокову оренду 1 кім. квартира. Магазинова 3 (Ярослава Мудрого) -До центру пішки 15хв(1км) -Поверх 0(підлога в рівень з землею) -Вікна виходять ц внутрішній тихий двір. Також є вихід до нього. -Завжди є місце для машини -Двохспальне ліжко та розкладний диван. -Кондиціонер, який працює як на підігрів так і на охолодження -ТВ+hdmi+sega -Кухня із всією необх.технікою -Весь необхідний посуд Добре розвинута інфраструктура поруч Сільпо, нова пошта, парк, транспортна зупинка доїзд в любий куточок міста. Без тварин. Вільна і готова до заселення Ціна 500$+кп

владелец
Довгострокова оренда 1 кім. квартира. Магазинова 3 (Ярослава Мудрого)
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ОРЕНДА! 2-кімнатна квартира м.Червоноград, район 8-9 школи, вул.Бандери, житловий стан, усі необхідні меблі, холодильник, пральна машинка, опалення електричне, посуда, бойлер на гарячу воду Ціна: 4500грн +ком https://t.me/orenda_kvartur_chervonograd 06******79+viber, telegram, whatsApp 06******27 06******45 Оксана Нерухомість Балуцька Червоноград Агентство Нерухомості "Оксани Балуцької" 06******79+ viber м.Червоноград Нерухомість Червоноградського району, Львів, Сокаль, Соснівка, Гірник Агентство Нерухомості Оксани Балуцької 06******79+viber, 06******27 Оренда квартир, будинків Червоноград, Сокаль, Соснівка 06******79 +viber

владелец
Оренда 2-кімнатна квартира, район 8-9 школи,  меблі, техніка

Оренда! 2-КІМНАТНА КВАРТИРА! м.Червоноград, район Стара Шахтарська, поруч 1 і 2 школа, вул.Купчинського, перший поверх, житловий стан, усі необхідні меблі, холодильник, автономне газове опалення Ціна: 4300грн +ком https://t.me/orenda_kvartur_chervonograd Детальніша інформація по номеру телефону: 06******79+viber, telegram, whatsApp 06******27 06******45 Оксана Нерухомість Балуцька Червоноград Агентство Нерухомості "Оксани Балуцької" 06******79+ viber м.Червоноград Нерухомість Червоноградського району, Львів, Сокаль, Соснівка, Гірник Оренда квартир, будинків Червоноград, Сокаль, Соснівка 06******79 +viber

владелец
Оренда 2-кімнатна квартира, автономне газове опалення

Оренда! 1-КІМНАТНА КВАРТИРА! м.Червоноград, район 8-9 школи, Вул.Шептицького, перший поверх, косметичний ремонт, усі необхідні меблі, техніка: холодильник, опалення електричне, газова колонка на гарячу воду Ціна: 4500грн +ком https://t.me/orenda_kvartur_chervonograd Детальніша інформація по номеру телефону: 06******79 +viber, whatsApp, telegram 06******27 06******45 Оксана Нерухомість Балуцька Червоноград Агентство Нерухомості "Оксани Балуцької" 06******79+ viber м.Червоноград Нерухомість Червоноградського району, Львів, Сокаль, Соснівка, Гірник Оренда квартир, будинків Червоноград, Сокаль, Соснівка 06******79 +viber

владелец
Оренда 1-кімнатна квартира, район 8-9 школи

Квартира Авалон Up, центр Сихова, 19 поверх. Чудовий вигляд на все місто з висоти пташиного польоту. В квартирі кондиціонер, посудомийна машина, пральна машина, холодильник, духовка, варильна поверхня. Вікна в двір. Вбудована шафа купе в спальні, Площа квартири 45м2, Квартира складається із кухні-студії, спальні, ванної кімнати, прихожої. 19 поверх в 20 поверховій будівлі. Ліфт працює. Осбб працює. Прибирання підїздів. Охорона території, консьєрж, двір без автомобілів, працює шлагбаум. Будинок зданий і частково заселений. Поруч є супермаркети і вся інфраструктура, зупинки громадського транспорта такого як: трамвай, тролейбус, маршрутка.

владелец
Здається квартира в ЖК Авалон.

Доброго дня. Здам в оренду простору ,світлу квартиру в Дублянах біля університету. Є бойлер на гарячу воду. Кухня гарна ,велика. Кімнати 10м² і 15м².Меблі будемо по потребі довозити. Без посередників.Телефонуйте і приходьте на огляд.

владелец
ЗДАМ квартиру 2 кімнати ВІД ВЛАСНИКА

Здається на довготривалий термін 3 кімнатна квартира у центрі Самбора на першому поверсі з меблями і комунікаціями. Для сімї.

владелец
Квартира в оренду

Однокімнатна квартира по вулиці Пасічна 33 в новобудові на третьому поверсі з балконом на зелену зону. Індивідуальне опалення, вікна в двір. В будинку є сучасний ліфт. Власник

владелец
Оренда однокімнатної квартири в новобудові, власник.

Оренда 3- кімнатної квартири на пр. Чорновола біля "Арсену", 9й поверх 9- поверхового будинку ( наявний технічний 10 поверх) Квартира без ремонту. 3 ізольовані кімнати, кухня, вигоди окремо, балкон і лоджія зашклені. Бойлер, ванна. Пралка, холодильник, плита електрична нові. Сучасний телевізор. Повна інфраструктура- парк 700- річчя Львова, школи, садочки державні і приватні, чисельні магазини, базар, кавярні, дитячі майданчики. До "Форуму" пішки 15 хв, до оперного театру-20, чудова комунікація з усіма частинами міста. Я власниця, без посередників. Ціна 8900 грн плюс комуналка щомісячно.

владелец
Оренда 3- кімнатної квартири на пр. Чорновола

В довгострокову оренду, 2х кімнатна квартира ( 2 ізольовані кімнати + засклений балкон), 2й поверх 9ти поверхового будинку ( є вода при відключенні світла), на Сихові , вул. Манастирського. Дуже гарна інфраструктура: поряд садочки, школи, базари, поліклініка ( дитяча і доросла), супермаркети, спортзали. Квартира в гарному стані після ремонту. Перевага надається сімям з дітьми і тваринами.

владелец
Оренда 2х кімнатної квартири

Здається в оренду ЖИТЛОВА квартира інтересуючих звертатись по телефону

владелец
Довгострокова оренда

поруч з будинком супермаркети ,базар,озерний ландшаф,школа,садочок.церква,гарне сполучення з центром міста.розвинена інфраструктура.

владелец
Однокімнатна квартира в районі Арсена по Чорновола від власника.

Тепла ,суха затишна квартира в зеленому, тихому районі, здається від власника, на довготривалий термін. У квартирі є холодильник, пральна машина, газова плита, газова колонка (вода гаряча цілодобово),

владелец
Власник 1 кімнатна квартира вул Комарова р-н Привокзальна

Здаю в оренду квартиру за адресою Львів вул. Тернопільська 46 кв 75 (8 поверх) в 10 поверховому будинку. Перша здача. Власник без комісії,перший і останній місяць.

владелец
Оренда від власника

Здам в оренду чудову трьох кімнатну квартиру в новобудові, ближній центр, бічна вулиці Шевченка (вул. Бортнянського). Розташована на 2 поверсі 9 поверхівки. Вікна панорамні виходять в тихий двір. Дизайнерський ремонт. Присутня вся сучасна необхідна техніка, меблі. Площа 95 кв.м., є балкон. Заведений оптичний швидксний інтернет. В часі відключення світла є вода. Закрита територія, свій дитячий майданчик, підземний паркінг, який служить укриттям. Є повністю облаштована тераса на даху будинку. В підїзді поштомати НП, в будинку супермаркет, Аптека, салон краси. Для ріелторів без співпраці.

владелец
Оренда трьох кімнатної квартири в новобудові від власника

Квартира студія в самому центрі Дрогобича, Площа Ринок. Квартира з євроремонтом. Деталі по телефону 066:66:95:314

владелец
Оренда квартири центр Дрогобича

Світла, простора квартира в новобудові по вулиці Чорновола, 16 поверх 20ти поверхового будинку. Великі панорамні вікна , краєвид на місто, Високий Замок. Підігрів підлоги, кондиціонер, сигналізація. Вмонтована побутова техніка ( в т ч посудомийна машина) бойлер.

владелец
Оренда 1 кімн квартири на Чорновола

З 27.07 звільняється квартира, пропонується в довгострокову оренду 1 кімнатна квартира, що знаходиться по вул. Горбачевського - Чупринки. Квартира безпосередньо від власника. Маклерів/Агентів з нерухомості не торбувати. Вартість: 13500 грн + комунальні послуги. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання.

владелец
Довгострокова оренда 1 км. квартири на Горбачевського-Чупринки

Перша здача квартири у м. Винники вул . Загадкова 53 м2, окрема спальня, кухня-студія, туалет/душ, wifi оптиковолокно, газова варильна поверхня, холодильник, кондиціонер, тепла підлога, бойлер Від власника

владелец
Оренда квартири в м. Винники вул. Загадкова

Довгострокова оренда 2 кімнатної квартири Брюховичі вул львівська ЖК грінвуд2, перша здача Власник

владелец
Оренда квартири Брюховичі, вул львівська ЖК грінвуд2

Здам квартиру в центрі міста з меблями.автономне опалення.лічильники.вода газ світло

владелец
Оренда квартири центр міста
123...8
1 - 24 из 182 результатов