Сдам на длительный срок 2 комнатная квартира по улице Независимости Украины, микрорайон Восточный 2, возле Варуса Квартира не угловая, 7/9 Комнаты раздельные Лоджия Санузел раздельный Есть бойлер, холодильник, стиральная машинка - малютка Оплата 2800 грн в месяц плюс коммунальные платежи.

Аренда 2 комн Восточный 2

Пропонуємо до уваги ексклюзивний варіант VIP-квартири по Пр-т Гагаріна з автономним опаленням! У квартирі роздільне планування: кухня-студія, окрема спальня . Ремонт виконаний у світлих тонах, за сучасним дизайн - проектом сучасна техніка та меблі: духова шафа, холодильник, пральна машина, кондиціонер, тощо. Розташована у центрі міста, поруч гарно розвинена інфраструктура: Варус, АТБ, Макдональдс, сквер для прогулянок, парки, школа, дитсадок, стоянка для авто, ресторани та кафе, проспект Гагаріна! Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Гагарина проспект, 5, Саксаганский, Кривой Рог, Днепропетровская 13000.0 UAH

Здається в оренду двокімнатна квартира, по вул. Героїв Підпільників буд. 40. Квартира повністю укомплектована необхідними меблями та технікою. Новий ремонт, тепла підлога. Балкону або лоджії немає. Поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання, хороша транспортна розвязка. Ціна 20000+комунальні послуги. Пропозиція від агенції нерухомості. Вартість послуг 25% від вартості одного місяця одноразово. Телефонуйте.

можна з тваринами
проспект Героїв Підпільників, 40

Квартира розташована в зручному місці. Поруч лікарня, дитсадок, школа. Не далеко ринок Ювілейний. Повністю мебльована та з побутовою технікою. У спальні дві полуторні кроваті . Обьємний шкаф. В залі диван, сервант для посуду, журнальний стіл. На кухні є кухонні меблі, холодильник. У ванній кімнаті бойлер і пральна машина. Підведений інтернет. Без тварин. Ціна 5000гр + світло, вода, газ. Плюс страхувальна сума 5000гр. Послуга агенції 50%.

Двушка у зручному місці! Вул.Покровська.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда двокімнатної квартири на Сонячному. В корковій доступності: магазини, аптека, лікарня, школи, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, зупинка скоростного трамвая тощо. Квартира облаштована всім для комфортного проживання: газова поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, електрочайник, бойлер, пральна машина, кондиціонер, двоспальне ліжко, розкладний диван, шафа для зберігання речей, балкон. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Сонячний мікрорайон вул., 34

Сдаю двухкомнатную квартиру на автотехникуме, 173 квартал, Пионер. Э Фукса 14. Квартира полностью укомплектована всем необходимым для комфортного проживания- вся мебель, техника, посуда, подушки, одеяла. Электричество не отключали ни разу! При заселении оплата за месяц и залоговая сумма 3000( при выезде возвращается) Дополнительно оплачиваются коммунальные услуги. Оплата услуги риэлтора единоразово 2.000 ГРН. На сообщение не отвечаю. Только звоните.

Двушка на Пионере,173 квартал.Свет есть всегда!Заселим сразу.

Здається 2х кімнатна квартира на 3му поверсі по вулиці Спаська. На довгий період. Холодильника та пральної машини немає! В квартирі встановлений двохтарифний лічильник (день-ніч). Із техніки є газова плита та бойлер. Із меблів є диван, шафа та стінка. оплата 3500грн + новоком повністю, також задаток 3500грн повертаеться при виїзді. Будь-ласка телефонуйте на номер вказаний в оголошенні або надсилайте повідомлення у Вайбер. Послуги ріелтерів та агенств не цікаві. Дякую за розуміння!

власник
Вул. Спаська 2х кімнатна квартира

Здається 2кімнатна квартира у зручному місці ! 4/9 поверх. Дві хвилини до зупинок, магазину Варус. Школа, дит.садок поруч. До 173 квартала пять хвилин ходу, а там розташовано море магазинчиків, супермаркет АТБ, ринок, банк, аптеки, зупинки, можна доїхати у всі частини міста! Сама квартира дуже гарна, затишна, чиста ! Меблі всі що на фото! З техніки є телевізор, холодильник, пралка, кондиціонер, бойлер. Запрошуємо порядних і відповідальних людей. Можна з дитинкою. Без тваринок. Оплата 6000гр + лічильники, інтернет, опалення 50% + стахувальна сумма 6000гр. Послуга агенції 50 % від місячної плати.

Миколи Світальського, 15

Пропонуємо до вашої уваги двокімнатну квартиру по вулиці Генерала Радієвського (Тинка). У квартирі виконаний косметичний ремонт. Квартира повністю укомплектована необхідною технікою та меблями: бойлер, мікрохвильова піч, телевізор, пральна машинка, холодильник, кондиціонер, є домашній інтернет. Відмінна транспортна розвязка, поряд з будинком зупинка, магазини, кафе, Ашан, АТБ, паркові зони відпочинку, школа, два ринки, тощо.

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 2

Двокімнатна квартира в Американському стилі по вул.Балакіна. Квартира повністю обладнана всією необхідною технікою та меблями ( електрочайник, холодильник, мікрохвильова піч, бойлер, індукційна плита , телевізор, роутер, пральна машинка, посуд, фен) Квартира розташована біля всієї необхідної інфраструктури ( АТБ, Сільпо, Ашан, відділення банку, зупинка громадського транспорту, аптека, школа, дітсадок) За більш детальною інформацію телефонуйте!

Павла Глазового вул. (Балакіна), 15

Сдается в аренду двухкомнатная квартира на Микрорайоне Солнечный д.12. В квартире выполнен свежий, современный ремонт. Теплые полы. Все необходимое для комфортного проживания есть(мебель, техника). В шаговой доступности вся необходимая инфраструктура, рядом ТЦ Солнечная Галерея. Цена 10000+комунальные услуги. Звоните, пишите.

можна з тваринами
Сонячний мікрорайон вул., 12

Квартира 2 кімнатна по вулиці Генерала Радієвського 2, дім розташований в 5 хвилинах від червоної лінії, гарна транспортна розв’язка, в цьому районі багато шкіл. дитячих садків, дитячих майданчиків, аптек, магазинів. Квартира чиста і з гарним косметичним ремонтом. Оплата 6500+уся комуналка( опалення 1300) + завдаток 7000+ 50% комісія.

Генерала Радієвського вул. (Тинка), 2

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Оренда квартири ( мінімум 6 місяців), три кімнати ( одна зачинена). Вікна не на проспект. Оплата за перший місяць плюс комунальні. Депозит 10000грн. Проспект Гагарина 17. Кривий Ріг

власник
Оренда квартири

Сдаётся 2к квартира на БМВ. Квартира полностью меблированная всей необходимой мебелью. Есть бойлер, стиральная машинка, холодильник, кондиционер. Аренда 3500+к.у (лето), 3000+к.у (зима). Услуга по факту съёма.

Аренда 2к квартиры на БМВ!

Уютная двухкомнатная квартира в центре 95 квартала с автономным отоплением ,первая сдача-абсолютно новая кухня и техника , хороший угловой диван в комнате , в спальне гардеробная , вся необходимая техника

власник
Первая сдача 2-х комнатной квартиры в автономным отоплением

Здаю 2-х кімнатну квартиру 3 поверх Пятиповерхового дому, по вул. Покровська (Подбельского). В квартирі СУЧАСНА сантехніка, (унітаз з бачком, всі крани); Металопластикові Труби, Водонагрівач (бойлер) Gorenje - 80 л. Вікна и Балконий Блок в квартирі усі ПЛАСТИКОВІ. Електро проводка частково замінена на мідну. Стоят лічильники на воду, электроенергію, і газовий (Німецкий лічильник). Квартира знаходится на 173 кварталі, ІДЕАЛЬНА транспортная развязка, є все від банків до супермаркетів. Перед домом Дитячий садочок, поряд школа, Церква (Женский монастырь), продуктовий склад. Дом знаходится на другій лінії від дороги тому пилюка і шум від їзди транспорту не чути! У квартири один власник, здається без рієлторів и агентств (тому переплачувати і доплачувати вам не потрібно)!

власник
Здаю 2-х кімнатну квартиру (3 поверх), Подбельского (Покровского)