Квартира у житловому стані, є все необхідне для життя, м. Академмістечко, м. Святошин, Житомирська у пішій доступності. Зупинки громадського транспорту поряд із будинком. Розвиена інфраструктура. Школи, садки. Поруч супермаркети "АТБ", "Фора", "Велика Кишеня". Тихий та затишний двір, для прогулянок.

Вернадського академіка бульв., 59

Пропонується в довгострокову оренду простора трикімнатна квартира біля метро "Житомирська" по вулиці Верховинна, 34. Квартира затишна, видова з косметичним ремонтом, облаштовано всіма необхідними меблями. Все продумано для комфортного життя як для себе. Сучасна кухня з плитою, духовкою та мікрохвильовою піччю, телевізор, холодильник. Парковка біля будинку. Поруч доглянуті парки та зони відпочинку, супермаркети, школи, дитячі садочки. Світло не вимикають.

Верховинна вул., 34

Без комісії. Фото відповідні. Святошинський р-н, Біличі, ЖК Адмірал, вул.Миколи Ушакова 1-Г, 23/24пов. (в будинку генератор на 1 ліфт, воду та тепло), перша сдача видової 3к 116/66/16м2, простора кухня-їдальня-вітальня, спальня та дитяча кімнати, гардиробна, 2 сан.вузли, необхідні для комфортного проживання меблі та техніка, інверторні кондиціонери в т.ч. на тепло (опалення), пральна машинка, бойлер, 2 сан.вузли, засклені балкон та лоджия, дорогий ремонт для себе з дорогих, натуральних матеріалів, паркет, обрамлення, столярка натуральне дерево. В будинку консьєрж, ЖК закрита територія, підземний паркінг, дитячі майданчики, поруч озеро (став №15), пляж, прогулянкова зона, пішохідна лісова стежка1, поруч школа, дитячий садок, метро Академмістечко 15-20хв пішки. 999Евро/міс+ комунальні. Без комісії. Без тварин. Є відео.

Ушакова Миколи вул., 1-Г

Оренда 3-к квартири після косметичного ремонту, Святошинський район, Борщагівка, Симиренко 29. Квартира з холом, просторі та роздільні кімнати. Цегляний, теплий будинок, 9/16 поверх, два ліфти, лоджія засклена. Є необхідна техніка : пральна машина, холодильник. Додаткова техніка обговорюється по необхідності. В дворі будинку два дитячих садочки та 317 школа ( дорогу не треба переходити), 500 м дитяча поліклініка, два супермаркети в пішій доступності, озеро. Тихий спальний район з дуже зручною транспортною розвʼязкою. Біля будинку зручна транспортна розвʼязка : кінцева 1 трамваю ( ЖД вокзал - Симиренко), кінцева 23 маршрутки ( Нивки - Симиренко), кінцева 411 ( Палац Спорту - Симиренко), кінцева 421 ( м. Петрівка, Шулявка, - Симиренко ), 510 ( Академ містечко) , 461 (ВДНХ- Святошино). Квартира тільки для довготривалої оренди , для сімейних пар. Більше фото та відео в месенджер.

Симиренка вул., 29

Перша Сдача. Квартира робилась для спебе. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. проспект Академіка Палладіна, 7/60; Три окремих кімнати та велика кухня. Перегляди по домовленості

Палладіна академіка просп., 7/60

Здам трикімнатну квартиру Загальна площа 120 кв. м. 5 ий поверх з 26 ти. Вид на проспект. Два санвузли, душ ванна. Дві спальня + вітальня. На тривалий термін. Здається вперше. В наявності вся необхідна побутова техніка та електроніка. Вартість оренди 26000 грн. місяць.

Здам трикімнатну квартиру Проспект Берестейський 131 Аквамарин

Сучасна та стильна квартира з якісним ремонтом та відмінним двостороннім плануванням у сучасному будинку ЖК Наш Будинок, з підземним паркінгом, у трьох хвилинах пішки від м.Нивки. Берестейський проспект, 71а (пр. Перемоги) ЖК Наш Будинок. Квартира вільна з 1 серпня. Перегляди також 1 серпня. Оплата перший та залоговий місяць. + комунальні. Комісія ріелтора 50% від вартості оренди. За додаткову плату є місце в підземному паркінгу ( у вартість оренди не включено ) Без тварин! Просторий передпокій із двома місткими шафами-купе, кухня-студіо, вбудована побутова техніка, посудомийна машинка, пральна машинка, бойлер, два кондиціонери. Спальня з виходом на балкон, дитяча кімната з двома ліжечками, два санвузли. Квартира у середині будинку, дуже тепла, лічильники на опалення. У будинку є продуктовий магазин, кавярня, підземний паркінг, салон краси та Нова Пошта, метро Нивки за три хвилини пішки.

Берестейський просп. (Перемоги), 71а

Здається 3-кімнатна квартира на дві сторони з косметичним ремонтом, площею 63 м². Розташована на 1-му поверсі 9-поверхового будинку в Новобіличах, на вулиці Генерала Наумова. Площа кухні - 7,6 м². Квартира оздоблена необхідними меблями та технікою. Будинок газифіковано. У квартирі під лоджією є глибокий підвал на 2 невеликі кімнати (використовується як бомбосховище). На вікнах встановлено гратки. Недалеко від будинку є базар з домашньою продукцією, який працює два рази на тиждень, свердловина з смачною водою, сучасно облаштований дитячий майданчик, електрозаправка, дві школи, одна з яких з басейном та три садочки. Напроти будинку знаходиться ліс з зоною відпочинку та дит. майданчиком. До метра Академмістечко 20 хвилин пішки та 5 хвилин на громадському транспорті ( зупинка знаходиться поруч з будинком). Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-971-318-LX.

Оренда 3-кімнатної квартири,  Академмістечко

Метро "Святошино "в пешей доступности. Квартира на 2-м этаже,газовая плита.Отличнаятранспортная развязка и инфраструктура. Квартира с евроремонтом, полностью меблирована, есть вся бытовая техника.-20000грн.Комиссия 50%

Сдам 3-х комн.кв-ру метро"Святошино",ул.Верховинная 5Б

Здається в оренду простора 3-кімнатна квартира в Академмістечку для сімї з дорослим дітьми (від 10 років) Ідеальне місце для комфортного життя вашої родини! Квартира розташована в затишному районі з розвиненою інфраструктурою та зручним транспортним сполученням. Поряд знаходяться магазини, супермаркети, школи, дитячі садки, озера, ліс та спортивні майданчики. Основні характеристики: - Загальна площа: 75 м² - Поверх: 12/15 - Кількість кімнат: 3 - Сучасний ремонт - Повністю мебльована - Оснащена побутовою технікою (холодильник, пральна машина, кондиціонер, мікрохвильова піч) - Високошвидкісний оптоволоконний інтернет та кабельне телебачення Переваги: - Світлі та просторі кімнати - Балкон з чудовим видом - Зручне транспортне сполучення (близько до станції метро "Академмістечко") - Тихий і безпечний район - Поруч школа та дитячі майданчики, ідеально для дітей віком від 10 років Умови оренди: - Ціна 17000 грн/місяць - Комунальні послуги: Оплачуються окремо - застава: 17000 грн - комісія АН 8500 грн Не втрачайте можливість забезпечити своїй родині затишок та комфорт! За додатковою інформацією та для перегляду квартири звертайтесь за телефоном: +380637578897 Оксана Живіть щасливо в самому серці Академмістечка!

Прилужна вул., 14а

Пропонується простора, видова квартира в Святошинському районі. Вул. Дмитра Чижевського 2-В. Новий будинок, два ліфти, консʼєрж. Квартира має три окремі кімнати, два санвузли та простору кухню. Стан хороший, з ремонтом, облаштована меблями та побутовою технікою. Є кондиціонери, телевізор. Встановлена сигналізація. Гарне місце для життя, вся інфраструктура. Біля будинку парк «Совки» чудове місце для активного відпочинку та сімейних прогулянок. Тут ви знайдете зручні бігові доріжки для ранкових та вечірніх пробіжок. Для дітей облаштовані сучасні та безпечні дитячі майданчики. Також, в пішій доступності магазини, школа, дитячий садок. Зупинка громадського транспорту та швидкісний трамвай. Перегляди за домовленістю.

можно с животными
Чаадаєва Петра вул., 2-Б

Гарна простора та світла 3 кім квартира в новому будинку! Всі меблі та техніка є для комфортного проживання! Дивовижна панорама відкривається з вікна! Є генератор в будинку! Завжди буде працювати ліфти та вода! Запрошуємо на перегляд у будь який зручний час для вас по домовленості

Сдам 3 кім кв Ірпенська, генератор, метро Академмістечко 5 хв

Здається простора 3 - кімнатна квартира в 15 хв пішки від метро Академмістечко. В ній вже є 5 спальних місць, один сан вузол, балкон, 3 шкафи, 2 комода, декоративні полички, 3 телевізори, кондиціонер, газова плита, духовка, холодильник.

владелец
Чорнобильська вул., 9

Здається прекрасна квартира з дизайнерським ремонтом та фурнітурою. Локація ідеальна для життя та роботи: поруч метро та вихід до Проспекту Перемоги (Берестейського). Великі маркети, кавярні, медична клініка Добробут, школи, садочки. В будинку є невеликий магазин.

Михайла Котельникова, 17

3 кімн квартира Метро Святошино 1 хвилина Гарна локація 17 поверх/24 Берестейский проспект 89А Ціна 16000 + кп Шевченківський Святошинський Направлення Шулявки Ріелтор 50% одноразово Для швидкого замовлення можна писати у телеграм

3 кімн кв м. Святошино 1 хвилина пр. Берестейський 89а Победы

Встигніть зняти або забронювати квартиру, поруч з гарною інфраструктурою та транспортним сполученням в різні напрямки Києва.Будинок в якому знаходиться чудова трикімнатна квартира знаходиться вул. героїв Космосу 7. Орендувавши цю квартиру Ви отримаєте дуже простору, світлу,майже без меблів, тому є де поставити ваше велике улюблене ліжко та шафу. Кімнати окремі, є балкон, простора кухня з вбудованими меблями, сан вузол роздільний, просторий коридор,кладова,бойлер .Окремий тамбур на дві квартири закритий решіткою,гарні,спокійні сусіди. Доглянута прибудинкова територія,чистий під`їзд. Ця квартира знаходиться поблизу відмінної інфраструктури: 10 хв. пішого ходу величезна кількість супермаркетів,кав`ярень,аптек,кіосків ,школи садки.Якщо Вам знадобиться виїхати за межі свого району,то питання транспорту відпадає,адже на відстані пішої ходи, швидкісний трамвай №1 або №3,якими Ви можете доїхати без заторів до метро Політехнічна,Вокзальна ,також до метро Святошин транспортом на роботу та повернутися додому. Неймовірна кількість автобусів,тролейбуси та маршрутні таксі- зупинка фактично біля будинк.Помешкання здається довгостроково. Вартість 12500 тис. грн. + комунальні платежі + застава (12500 тис. грн. ), яка повертається при виселенні . Телефонуйте ,повідомлення читаю рідко і я відповім на ваші питання ,а краще приходьте на перегляди .

Героїв Космосу вул., 7

Здається 3-кімн. кв. ст.м. Житомирська, пр.Берестейський, без%%. Ви мріяли, щоб на вашому балконі «жили» хмари? Ви мріяли пити каву і бачити ліс, озеро і рух міста одночасно? Ви хочете жити в новому будинку, але не мати клопоту з парковкою? Маленька оселя не для вас? Мрії мають адресу! Здається 3-кімнатна квартира, пр. Берестейський (Перемоги), 131, Святошинський р-н. Квартира розташована на 17-му поверсі 26-поверхвого цегляного будинку з конс’єржем. Будинок 2007 року забудови, спецпроєкт, ремонти сусіди вже закінчили. В будинку 4 ліфти, 2 з яких грузові. Є домофон. Загальна площа – 120 м2, житлова – 82 м2, кухня-“студіо” – 36 м2, просторий хол – 20,4 м2, 2 санвузли, є окрема комора для побутових потреб. Квартира має функціональне планування і розрахована на комфортне проживання великої родини. Квартира дуже тепла, світла та затишна. Ремонт робився власниками для себе. В санвузлах, як кутова вана, так і душова кабіна. Квартира повністю мебльована і оснащени всією можливою і неможлівою побутовою технікою для комфортного проживання (електроплита з витяжкою; холодильник, який тримає температуру 24 години без світла, посудомийка, пральна машина, 2 бойлери, кондціонер, МХП, електрочайник, мультиварка, тощо). Є посуд в достатньої кількості. В квартирі встановлені лічильниками води, світла день-ніч і тепла, що дозволить вам сплачувати виключно за використані комунальні. Розинена інфраструктура. В пішій ході університет КІМУ, супермаркети, базар, полікліники, школи, дитячі садочки, відділення банків, салони краси, тощо. Поруч неймовірна зона відпочинку – сосновий ліс, озеро Верховина з пляжем, де можна також ловити рибу. Зручне транспортне сполучення. Біля будинку зупинка з великою кількістю громадського транспорту в напрямку центра міста. До станції метро Житомирська – 10 хвилин пішки, Академмістечко – 15-20 хвилин. Орендна плата – 26000 грн. без комісії для орендарів. Здається на довгий термін. Тел. 095-171-21-95, 067-501-27-22. З повагою рієлтор Неля Володимирівна.

Берестейський просп. (Перемоги), 131

ЖК Адмірал. Довготермінова оренда 3-кімнатної квартири, простора з великим холом, 113/66/15, квартира поруч зі Святошинським озером, розташована на 10 поверсі 24-поверхового будинку, обладнана меблями іноземного виробництва та необхідною технікою, два санвузли (роздільний в комбінації душ плюс туалет, та суміжний з ванною джазі та пральною машиною,) в спальнях комплекти з двоспальних ліжок з тумбами, допоміжними комодами, кухня обладнана меблями та технікою, столом для обідів та з виходом на велику засклену лоджію, в прихожій диван та велика шафа купе, швидкісний інтернет, територія закритого типу з великим дитячим майданчиком, баскетбольним майданчиком та зонами для відпочинку. У дворі розташовані салони краси, лікарня, магазини, тренажерний зал. Поруч зупинка автобуса, школа, дитячі садки, навчальні заклади. Ресторани. У пішій доступності метро, супермаркети, торгові центри. Форма управління - ОСББ, бомбосховище, охорону, працюють 2 ліфти, консьєрж, в підземному паркінгу парко місце (можливе за окрему плату).

Ушакова Миколи вул., 1В

Аренда 3 комнатной квартиры. Новый дом. Академгородок, ул. Наумовича, 4 ЖК Озерный 4/25эт., 90/49 /17 два сан.узла, бойлер, подогрев полов, сма, посудом.машина, холодильник. , счетчики на воду и отопление, Хороший ремонт, встроенная мебель, необходимая бытовая техника. стоимость аренды 18000грн.+залог+коммунальные Агенство. Комиссия 50 %

Академгородок, Новый дом вид  на озеро Наумовича 4 для семьи , ремонт

Оренда квартири/офісу 103 кв.м. у житловому фонді. ЖК «Глорія Парк». Метро Нивки Квартира 103 кв.м., 9 поверх в ЖК «Глорія парк». У квартирі було зроблено перепланування. Родзинкою квартири є великий відкритий простір однієї з кімнат, понад 60 квадратних метрів, друга кімната - 20, 5 квадратних метрів, автономна кухня та санвузол, балкон. Квартира двостороння, вікна виходять у двір та на вулицю Олександрівська. В квартирі виконаний офісний ремонт, меблі та вбудована техніка. ЖК "Gloria Park" сучасний комплекс, складається з трьох житлових будинків та секції з офісними та торговими приміщеннями, має власну інфраструктуру та прибудинкову, закриту територію. Є підземний паркінг. В будинку ОСББ. Метро Нивки - 200 метрів, зручне транспортне сполучення, поруч дитячий садок, школа, супермаркет, ринок, торгово-розважальний центр, розважальні заклади, спортивно-оздоровчий центр, спорткомплекс, готель, платна стоянка. Код 474507

Оренда квартири/студії ЖК Глорія Парк, метро Нивки