Пропонуємо в оренду простору однокімнатну квартиру (євродвушку) в престижному житловому комплексі "Відпочинок"! Вулиця Анатолія Петрицького 19А Переваги квартири: Велика кухня-вітальна 20м2 і окрема кімната В квартирі є все необхідне, окрім посудомийки. Повноцінна спальня з двоспальним ліжком та ортопедичним матрацом Розкладний диван в кухні-вітальні Телевізор 50 дюймів Сучасна і якісна побутова техніка Бойлер на 80 літрів Кондиціонер 3 шафи Балкон-кабінет Інфраструктура: біля будинку різні магазини, кавярні, спортивні майданчики, безкоштовна парковка та платний паркінг для автомобілів Транспортна доступність: зручний доступ до громадського транспорту, до метро Святошино 15 хвилин пішки

Петрицького Анатолія вул., 19а

власник
Верховинна вул., 87

Квартира світла, простора в сучасному будинку під охороною. Квартира мебльована та готова до комфортного проживання. Квартира з двома санвузлами, великим гардеробом, спальні обладнані шафами купе, лоджія засклена. Підлога у вітальні та спальнях - ламінат, у санвузлах - плитка. Квартира обладнана двома кондиціонерами, електро плитою, мікрохвильовою піччю, духовкою, посудомийною машиною, чайником, пральною машиною, холодильником, наявні лічильники холодної, гарячої води та лічильник опалення.

Львівська вул., 26а

Здається 1уімнатна квартира. Новий ліфт. У парадному ремонт. На поверсі тамбур із іншими квартирами закривається на ключ. Вільне паркування. Квартира виходить на сквер та ліс. Поруч озеро. Величезний балкон, нові металопластикові вікна. Балкон засклений. Натяжна стеля, бойлер, кондиціонер,, сучасний холодильник Беко, витяжка нова Піраміда, ТБ, WIFI роутер - інтернет є завжди, пилосос. Каркасна зручне ліжко, кахель у ванній та на кухні. Один власник тому й комунал менший. Є вбиральня-комора.

можна з тваринами
Котельникова Михайла вул., 87

Адрес Киев, Район Святошенський ул Петрицького 19 Жк відпочинок -долгосрочно -есть балкон -кондиционер -бойлер -новый дом -жк под охраной -риелтор комиссия

Петрицького Анатолія вул., 19

Пропонується в довгострокову оренду простора трикімнатна квартира біля метро "Житомирська" по вулиці Верховинна, 34. Квартира затишна, видова з косметичним ремонтом, облаштовано всіма необхідними меблями. Все продумано для комфортного життя як для себе. Сучасна кухня з плитою, духовкою та мікрохвильовою піччю, телевізор, холодильник. Парковка біля будинку. Поруч доглянуті парки та зони відпочинку, супермаркети, школи, дитячі садочки. Світло не вимикають.

Верховинна вул., 34

Пропонується в довгострокову оренду 2-кімнатна квартира , кімнати окремі . Нормальний жилий стан. Є всі необхідні меблі та техніка. Чудова локація: поруч парк, дві станції метро, Новус, АТБ, школы та садки.

Оренда 2-кім квартири Петрицького 11 Святошин Житомирська

- 1-кім квартира на 5 поверсі цегляного будинку за адресою: вул. Котельникова, 87 - Всі необхідні мелі, техніка, бойлер - горяча вода постійно! Газова плита - До метро Житомирська та Академмістечко 10-15 хвилин пішки або 1-2 зупинки - Поруч озеро, парк, автобуси та маршрутки в різні райони правого берега та передмістя - Тварини за домовленістю - Можна переглядати і заселятися з 29-30 липня (на вихідних буде завершено ремонт)! - Телефонуйте або пишіть vober/Telegram: (Віталій)

1-кім квартира ГАЗ метро Житомирська - Академмістечко, вул. Верховинна

- с коллегами риелторами не сотрудничаю - - при заключении договора и заселении 50 % комиссия . За 1 месяц и залоговая 1 квартира видовая метро Житомирская рядом парк Сдаётся тёплая, светлая (южные окна), уютная студия по адресу: Верховинная, 41, рядом со станцией метро Житомирская, Квартира находится на 8 этаже 26-этажного дома. Дом расположен в тихом и уютном районе с чистой экологией, в пешей доступности от метро Житомирская. В доме есть консьерж, видеонаблюдение, собственный двор, парковка и детская площадка. Рядом находятся продуктовый магазин, торгово-развлекательный центр, Макдональдс, парки с детскими площадками, супермаркеты, рестораны и кафе, школа и детский сад. Южные окна квартиры предлагают просторный вид на город. До центра города 20 минут на метро. Недалеко выезд на Проспект Победы и окружную автодорогу. В квартире установлена бронированная, взломоустойчивая входная дверь и вся необходимая бытовая техника. Бойлер на 100 литров обеспечивает горячую воду в любое время года, тёплый пол в ванной, автоматическая стиральная машина, микроволновая печь, духовой шкаф, индукционная плита, холодильник, смарт-телевизор с Android 42", IPTV, WiFi роутер с интернетом. Кондиционер обеспечивает прохладу летом и тепло в межсезонье, работает на обогрев, что вместе с утеплённым домом и южными окнами позволяет существенно экономить на электроэнергии. Застеклённый балкон позволяет наслаждаться чашечкой кофе с видом на город. Все окна покрыты энергосберегающей пленкой, отражающей ультрафиолет. В квартире имеется полноценная кровать, раскладной диван и кухонный уголок. Централизованное отопление с регуляторами температуры на радиаторах позволяет поддерживать нужную температуру воздуха зимой. Оплата отопления производится по счётчику тепла, вода и электричество также по счётчикам. В ванной установлен фильтр для воды. Прекрасным бонусом является замечательный вид из окон на город и зелёную зону леса. Квартира находится в доме 2014 года постройки, в развитом микрорайоне города.

1 квартира видовая метро Житомирская рядом парк новый дом

ЖК"Відпочинок". Авторський проєкт, панорамні вікна, краєвид на сосни, просторий балкон. Меблі та техніка (бойлер, холодильник, духова шафа, варочна поверхня, витяжка, мікрохвильова піч, кондиціонер, пральна машина), сантехніка Duravit D-code. В коридорі вмісткі вбудовані шафи. Встановлені лічильники на тепло. Відеодомофон. Локація комплексу поєднує проживання в місті та відпочинку на природі. Закрита територія під цілодобовою охороною, 2 заїзди на територію, консьєрж.

Петрицького Анатолія вул., 23а

Є відеотур, відправлю в особисті Пропонується в оренду сучасна двокімнатна квартира (майже трикімнатна) з кухнею-вітальнею і двома ізольованими спальнями в ЖК "Відпочинок", серед соснового парку з білочками. 1,7 км до станції метро "Святошин". Можна з вихованими тваринками. У будинку закрита територія, вхід по перепусткам, дуже відповідальне ОСББ, консьєрж, обладнане укриття. Ремонт у світлих кольорах з високоякісних матеріалів і сучасною технікою, зроблений власниками для себе. Підлога - натуральне дерево. Вся техніка енергозберігаюча. Продумані сценарії освітлення. Сантехніка Hansgrohe. Техніка: Холодильник Індукційна варильна поверхня Духова шафа Посудомийна машина з підсвіткою Мікрохвильова піч Фільтр води зі зворотнім осмосом Кондиціонер 2 шт. (вітальня і спальня) Телевізор зі смарт-тв 42" Бойлер на 80 літрів Пральна машина Роутер, інтернет (працює до 8 годин у разі відключення світла) Підлога з підігрівом на кухні і ванній Кухня-вітальня: розкладний диван обідній стіл зі стільцями барна стійка Спальня: ліжко з підйомним механізмом і велика ніша для зберігання речей ортопедичний матрац 160*200 гардеробна тумба підвісна 2 приліжкові тумби вихід на засклену лоджію Дитяча: вбудована шафа компютерний стіл стілець розкладний диван Санвузол: ванна душова кабіна Передпокій: містка шафа-купе технічна шафа Лічильники на воду, світло і опалення. Під`їзд під наглядом консьєржів. Працюють два ліфти. Електронний доступ до парадного. Планується до зими встановити генератор на опалення і ліфт, поки на стадії проєкту. Зелені масиви, спортивні майданчики, продуктові магазини, аптека, кавярні, салони краси, всі зручності мегаполісу – в структурі житлового комплексу. Поруч школи і дитячі садочки, великі супермаркети. Будинок і двір підтримуються в чудовому стані. У ЖК є безкоштовні паркомісця, а також два паркінги, де власники періодично пропонують місця в оренду. Ціна за місяць складає 25000 + комунальні + застава. При проживанні з тваринками - подвійна застава. Договір на 6 місяців з можливістю його подовження. Комісія 50% Ідеально для пари або родини з дитиною. По всім питання, будь ласка, дзвоніть з 9 до 21 години у будь-який день або пишіть на вайбер / телеграм у будь-який час. Прошу не дублювати оголошення. З повагою, Юлія

можна з тваринами
Петрицького Анатолія вул., 21

До вашої уваги пропоную 2к квартиру по Проспект Перемоги 91. Метро 3 хвилини, поряд ринок супермаркет. Гарна транспортна розвязка. Стан трієчка. Готель. Дві кімнати 13 та 6 метрів

Пропоную 2к квартиру Проспект перемоги 91  Святошин

Пропонується у довгострокову оренду 2- к студійна квартира , Святошинський район , за адресою : вул . Верховинна 35 Квартира розташована на 2 поверсі 25 поверхового будинку . Загальна площа квартири - 80 м. кв.Кухня -студія -15м . кв. , виконаний ручний розпис стін . У квартирі добротні меблі відомих західних виробників класа люкс , є двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом ;а також вся сучасна побутова техніка , бойлер , кондиціонер , посудомийна машина , встроєна прасувальна дошка . В квартирі два санвузла , один з з ванною та душкабіною , другий - з біде . Є підігрів підлоги на кухні і у холі . Велика гардеробна , велика кладовка при вході та зручні шафи .На підлозі паркетна дошка з північноамериканського горіху . Закрита теріторія , конс, єрж служба у будинку .Є платний паркінг та вільна парковка біля будинку . Поряд вся інфраструктура - магазини, кафешки , НОВУС , фітнес -клуб , салони краси , тощо . Квартира знаходиться у 15 хвилинах з пляжом озера Верховина , лісом , обладнаним парком . Зручна транспортна розв, язка- м. Житомирська 10 хвилин пішки . Нажаль - без тваринок і паління . Квартира доступна до перегляду з 28 липня .

Оренда стильної 2-к квартири ,м.Житомирська

Актуально! Можливі перегляди! Основні переваги - розташування на 4 поверсі, безпечний коридор, великий загальний коридор, відстань від метро 3 хвилини на авто, 20 хв пішки. 2- кімнатна квартира площею 72м2 складається зі - спальні з панорамними вікнами на паркову зону, ліжко зі зручним ортопедичним матрацом, вміским комодом, - кухні-гостинної- кухня оснащена всією необхідною побутовою технікою: холодильник, мікрохвильова піч, духова шафа, витяжка, варильна поверхня (вся техніка енергозберігаюча - клас А і вище). Острівець - дуже зручне рішення. - гостинна кімната з панорамними вікнами з виходом на балкон. В кімнаті великий диван і робоче місце. - ванна кімната сумісна з вбиральнею. Ванна з гідромасажем, кран рукомийника сенсорний, що економить багато води. Пральна машина, електрична сушарка. - відкритий балкон, на якому в теплі вечори приємно проводити час. - коридор з великою шафою купе для всіх необхідних речей. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Петрицького Анатолія вул., 19а

В долгосрочную аренду предлагается однокомнатная квартира рядом с метро Святошин. Очень уютная светлая квартира. Квартира компактная и аккуратная. Есть гардеробная. Район с очень хорошо развитой инфраструктурой. Рядом с домом есть абсолютно всё для комфортной жизни. Пешая доступность метро. Звоните, с удовольствием отвечу на все вопросы. По дополнительному запросу пересылаю видео.

Берестейський просп. (Перемоги), 89 А

Здам трикімнатну квартиру Загальна площа 120 кв. м. 5 ий поверх з 26 ти. Вид на проспект. Два санвузли, душ ванна. Дві спальня + вітальня. На тривалий термін. Здається вперше. В наявності вся необхідна побутова техніка та електроніка. Вартість оренди 26000 грн. місяць.

Здам трикімнатну квартиру Проспект Берестейський 131 Аквамарин

Здається Видова та Простора квартира 154м Львівська 22 В будинку є Паркінг! Здається простора трикімнатна квартира та велика вітальня з кухнею. Вулиця Львівська, 22. Святошинський район. Площа 154/86/26,9. Пов 17/26. Квартира з меблями та побутовою технікою: двоспальне ліжко, односпальне ліжко, два дивани, два крісла, гардеробна, два кондиціонера, бойлер, мікрохвильовка, духова піч, два телевізора, посудомийка та багато іншого... В квартирі три санвузли. Поруч з будинком є все необхідне. В радіусі 1км можна закрити всі свої потреби. Ціна: 850$. Без комісії. Застава 850$. Є відоогляд Також, є 2 паркомісця 100$/місце

можна з тваринами
Львівська вул., 22

Здається в оренду 1-кімнатна квартира в ЖК "Відпочинок" за адресою вул. Петрицького, 13, розташована на 15 поверсі 16-поверхового будинку. Світла, затишна квартира загальною площею 40 м2. Велика кухня-студія створює комфортне і функціональне просторове рішення. Також вас порадує містка гардеробна, яка дозволить розмістити Ваші речі з комфортом. З балкона відкривається чарівний вид, який доповнює затишок Вашого житла. Квартира вже з ремонтом і меблями, що забезпечить швидке і зручне вселення. Бойлер забезпечить постійне гаряче водопостачання. Великою перевагою є наявність індивідуального теплолічильника на квартиру, а також лічильників на світло, воду. ЖК закритого типу, територія огороджена, забезпечена охороною на території комплексу та консьєржем у парадному. Локація неймовірно вигідна. Один вихід з ЖК веде до вулиці Жмеринська, забезпечуючи легкий доступ до всієї інфраструктури. Інший вихід приводить вас у 20-хвилинну пішу доступність до метро "Святошин". Комплекс розташований серед дерев, у пішій доступності знаходяться парки, 2 озера і парк "Совки". У ЖК є магазини, відділення "Нової пошти", салон краси. Поблизу розташовані навчальні заклади різного рівня освіти (дитячі садки, школи, коледж, університет), лікарні. Оплата за перший і останній місяць + комунальні послуги + 50% комісія агенції нерухомості. ID: 74982

Петрицького Анатолія вул., 13

Зніміть в оренду двокімнатну квартиру, до метро Житомирська 5 хв. СВІТЛО не вимикають. Поруч є все, що потрібно для комфортного проживання, метро, парк, аптеки, супермаркети... На кухні вся необхідна техніка: холодильник, духова піч, мікрохвильова, чайник, посудомийна машина. Дитяча з меблями, з телевізором та спортивним комплексом. Спальня велике ліжко. В коридорі простора шафа. Є посудомийна машина, пральна машина, бойлер, пилосос. В будинку 3 ліфти.

Верховинна вул., 41

Метро "Святошино "в пешей доступности. Квартира на 2-м этаже,газовая плита.Отличнаятранспортная развязка и инфраструктура. Квартира с евроремонтом, полностью меблирована, есть вся бытовая техника.-20000грн.Комиссия 50%

Сдам 3-х комн.кв-ру метро"Святошино",ул.Верховинная 5Б

Оренда 1к квартири. Анаталія Петрицького 21. Поверх 1/16. Площа: 40/17/8,4 кв.м. Студія, повністю укомплектована. Відкрита тераса. Авторський проект ремонту у справжньому урбаністичному стиліі. Вбудована кухня, варильна поверхня, духовка, витяжка, двоспальне ліжко з ортопедичним матрацем, вбудована шафа. Сан вузол суміжний, душова кабіна, пральна машина, великий умивальник, висувні ящики для косметичного приладдя. У коридорі шафа для верхнього одягу окрема шафа для взуття. Панорамні вікна, два виходи на відкриту терасу. Встановлено лічильники на воду та опалення. ЖК Відпочинок – чудовий вибір. Побудований с скарбовому лісі. Сосни на територій ЖК максимально збережені забудовником, «Зелене море» у вашому подвір’ї, і дійсно шум дерев та колихання верхівок надає заворожуюче відчуття спокою. ЖК – закритого типу, пропускна система, охорона, відео нагляд по периметру. Консьєрж сервіс в будинку, всі консьєржі працюють більше 5 років. На перших поверхах частково нежитлові фонди – наразі всі зайняті і забезпечують внутрішню інфраструктуру будинку.Внутрішній двір – це зони відпочинку, місце знайдеться для будь якого стилю відпочинку: прогулочні доріжки. Вело доріжки. Затишні місця з лавочками. Спортивні майданчики, дитячі майданчики, галявина для йоги, футбольне поле, тенісний корт, баскетбольна площадка. Заїзд в комплекс з двох сторін. Від пр. Берестейського, та від вул. Жмеринська. Власна котельня в кожному будинку. Квартири з виключеним опаленням тримають t 18 градусів. Термо утеплення – тримає взимку тепло, літом прохолоду. Сучасна безпека – в кожному будинку є бомбосховище, вони обладнані, сухі, теплі, мають WI – FI. Комплекс заходиться між 2ма станціями метро: Святошин та Житомирська. Запишіться на перегляд, Номер дійсний, наразі є проблеми зі зв’язком. Набирайте декілька разів.. 063 108 28 58.

Петрицького Анатолія вул., 21

ул. Верховынная 7, 9/9эт. Уютная квартира, бойлер, стиральная машина, раздельные комнаты. В пешей доступности станция метро "Святошин", хорошая транспортная развязка, ж/д станция "Святошин", гипермаркет Новус, АТБ, Сильпо, отделения банков, кафе. Для порядочных квартирантов без вредных привычек и на долгий срок. При заселении необходимо уплатить за 2 мес. и 50 процентов комиссии. Цена + к.у.

Верховинна вул., 7

Здається в оренду 1-но к. квартира в ЖК Відпочинок по вул. А. Петрицького 23А, площа 46/18/12 м. кв., 14/16 поверхового будинку. В квартирі виконаний євроремонт, повністю укомплектована необхідною технікою (пральна машина, бойлер, кондиціонер, посудомийна машина) і меблями (двоспальне ліжко, шафа-купе, гардеробна). Панорамні вікна. Відмінний вигляд з вікна, відкритий балкон. Відмінна розвинена інфраструктура, супермаркети, до м. Святошин 10 хвилин ходьби, поряд з ЖК два парки. Закрита територія, що охороняється. Вартість 18 000 грн. + к.п. Код обєкта 11144622

Петрицького Анатолія вул., 23А

ЖК "Святобір", розташований в екологічно чистому районі, поблизу всієї необхідної інфраструктури, супермаркетів (АТБ, Сiльпо, NOVUS та ін.), парків, шкіл, дитячих садків, поштових відділень та ін. Можливість купівлі або оренди підземного паркінгу, безкоштовне паркування біля будинку. Ремонт виконаний з використанням високоякісних матеріалів та сучасних технологій. Простір квартири ефективно використано та раціонально підібрано під будь-які потреби. Багато місць зберігання. Біля вікна розташована робоча зона. Встановлено LED підсвічування, яскравість якого регулюється для створення необхідного настрою. Кнопка майстер вимикача на весь світ. Якісна керамогранітна плитка, сучасна сантехніка та меблі. Система REHAU, редуктори тиску та фільтр води. Бойлер на 100 літрів, душова система GROHE із термостатом, система антипротечки. Ванна знешумлена та утеплена. Електрична тепла підлога та електричний сушка для рушників, над дверима у ванній встановлена не яскрава лампа для релаксації або нічних процедур. Холодильник, духова шафа, варильна поверхня, вбудована посудомийка, високошвидкісний оптоволоконний інтернет GPON, WIFI роутер (v.6), 9 інтернет розеток по квартирі. Преміальна автоматика, реле напруги, диференціальні автомати, таймер на бойлер для нагріву за нічним тарифом. Автомат введення резерву дозволить підключити до квартири резервне джерело живлення. Виведені дроти під домофон, можна зєднати як з кнопкою дзвінка, так і з підїзними дверима біля консьєржа. Зламостійкі броньовані двері. Підлогове покриття бельгійський кварцвініл Rigid. Утеплений балкон - тепла підлога та освітлення та додаткові розетки для вашої зручності. Професійний кондиціонер Cooper & Hunter (охолодження та обігрів).

Львівська вул., 15
1 - 24 з 37 результатів

Популярні запити