ЖК СОНЯЧНА РІВ’ЄРА!!! Шикарна сучасна квартира з авторським ремонтом! Велика кухня-студія і окрема спальня. Посудомийна машина, два кондиціонери, дві плазми з TV, велика шафа, зручне ліжко. Поруч Дніпро з місцями для відпочинку. Розвинена інфраструктура. Метро Лівобережна – 15 хв. пішки!

Микільсько-Слобідська вул., 1

Оренда 1 кімн. квартири! Нова пропозиція! Метро Лівобережна. Микільська Слобідка. На 8 поверсі/16-поверхового будинку. 34/17/7.8 кв.м. Світла, простора, доглянута, тепла. Простора комора. Квартира укомплектована технікою та меблями. Пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, витяжка, кондиціонер, телевізор, захисні жалюзі. Тамбур, домофон. Фото відповідають. Будинок знаходиться у районі з розвиненою соціальною, торговою, транспортною інфраструктурою. Все поряд! Довгостроково! Готова до переглядів!

Пантелеймона Куліша вул. (Челябінська), 15

Лифты ВСЕГДА работают. Вода есть. Левобережная 6 мин. Элитный ЖК "Никольский град". 54 кв.м. Балкон. Кухня отдельно. Холодильник, стиральная машина, микроволновка, бойлер, кондиционер. Телевизор. Интернет. Мебель. В доме охрана. Собственная инфраструктура (сервисные службы, банки, кафе, торговые площади), подземный и наземный паркинги. Рядом Международный Выставочный центр, театр "Драмы и Комедии". «Комод». Парк Перемога. Новус Возле Днепра. Пляж. Генератор на дом (лифт, отопление, вода). Без животных.

Микільсько-Слобідська вул., 1а

Здається відмінна квартира в прекрасному місці на Микільській Слобідці. Квартира з ремонтом, у відмінному стані. Багато містких шаф для речей, вбудована кухня, пральна машинка, кондиціонер, повністю мебльована. На підлозі в коридорі і на кухні кахель, в кімнаті ламінат. Прекрасна інфраструктура району - метро 7-10 хвилин, ТРК Комод - 5 хвилин, прямо поряд з будинком супермаркет Сильпо, Сімейна пекарня, банк, аптеки. До пляжу Дніпра 9 хвилин пішки. Ідеальне місце для проживання. Ціна 12000 гривен плюс комунальні платежі. Покази та заїзд можливий з 31 липня. Оплачується перший місяць і заставна сума в такому ж розмірі, послуги АН 50%.

Митрополита Андрея Шептицького вул. (Луначарського Анатолія), 24

Предлагается в аренду 2-комнатная квартира на ул. Челябинская, 11. Днепровский район. Метро Левобережная 10 минут пешком. Квартира чистая и аккуратная, находится на 2 этаже. В квартире есть всё необходимое для комфортного проживания и отдыха, есть стиральная машина, холодильник, интернет, плита, мебель в хорошем состоянии и т.д. Отличная инфраструктура и удобная транспортная развязка. Рядом находятся супермаркеты, магазины, рестораны, детские и спортивные площадки, остановки общественного транспорта. Звоните!

Пантелеймона Куліша вул. (Челябінська), 11

Пропонується чудова, затишна квартира в оренду! Дніпровський район, розвинута інфраструктура, до метро 10 хвилин пішки, квартира укомплектована, на кухні буде встановлено витяжку! Чекаю на ваш дзвінок!

Микільсько-Слобідська вул., 4Б

Сдам 3к.разд.кв.Днепровский,м.Левобережная,ул.Аболмасова/Панельная 3. 12/22эт.кирп.дома."совмин".80/65/11м.Стеклопакеты,ремонт,спальня(белый гарнитур и двухспальная кровать) и гостинная(стенка,мягкий уголок,стол обеденный,стулья,тv на тумбе под технику).Детская.Кухня гарнитурная,имп.2х камерный холодильник.свч-печь. с/у.разд.хороший кафель,стиралка-автомат.лоджия застеклена,бр/дв. 15500грн.+комм.услуги.Можно с детьми,школьного возраста. Риелтор,ФОП,комиссия 50%,отчетная документация.093-вайбер,телеграмм.

Андрія Аболмасова вул. (Панельна), 3

Генератор га воду на ліфт. Полностью меблирована, со всей необходимой для комфортного проживания техникой. Первая сдача

Оренда 2-х ком квартира ул. Сверстюка, ЖК Галактика

Пропонується дворівнева видова квартира на 23-му поверсі в фантастично красивому місці, в житловому комплексі «Кассіопея» за адресою вул. Аболмасова, 7.в пішій доступності метро Лівобережна. Квартира знаходиться поруч з річкою та набережною, у будинку з закритою територією та цілодобовою охороною, що гарантує ваш комфорт і безпеку. Планування: 1-й поверх: Простора кухня-вітальня площею з фантастичним краєвидом на правий берег з 23-го поверху. -Гостьова спальня -Санвузол -Велика Гардеробна 2-й поверх: Дві окремі спальні -Гардеробна -Терраса -Кабінет -2 санвузли -Квартира укомплектована всією технікою для вашого комфортного життя: · Кухня з вбудованою технікою: посудомийна машина, вбудована індукція,духова шафа, мікрохвильовка, холодильник У будинку також є підземний паркінг для вашої зручності. У пішій доступності розташовані школи, дитячий садок, супермаркети, спортивні майданчики, салони краси, набережна та зони відпочинку для всієї родини. A 4 7 1 1

Оренда / Квартира
Київ, Дніпровський район, Аболмасова, 7

В довгострокову оренду пропонується 3 кімнатна квартира з підземним паркінг місцем по вулиці Микільско- Слобідська, ЖК « Микільський Град». В пішому доступі супермаркети, магазини, аптеки, дитячі садочки, міський пляж « Веселка», метро Лівобережна 7 хвилин. Квартира знаходиться на 8 поверсі, цегляний будинок, консьерж. 110м кВ, 3 кімнати, 2 с/у, ремонт виконано з дорого вартісних натуральних матеріалів, вся необхідна побутова техніка, 3 балкони. Підземний паркінг знаходиться в дворі . Вартість оренди з паркінгом 30000 грн + комунальні. код 477918

Аренда 3к, Никольско-Слободская, 2б

Сдается 2 ком квартира,метро Левобережная,ул.Сверастюка 7,к метро 2 минуты пешком,сдается 3-5 месяце,4 этаж,комнаты раздельные,необходимая мебель,стиральная машина,холодильник,бойлер,цена 8000гр+комун.

Сдам 2 ком. метро Левобережная,ул.Сверастюка 7

Пропозиція унікальна в сьогоднішні часи без електроенергії. Газ, низький поверх та дуже практичне планування. Вулиця Раїси Окіпної 4. Це там де Паб To Dublin та алея банків та квітів. ~Квартири складається з великої кухні студії 30м2 та двох роздільних спалень. ~Великою перевагою для сімей буде два окремих санвузли в різних кінцях квартири. ~В разі відсутності електроенергії у Вас завжди буде гаряча та холодна вода ( та ще й бойлер на всякий випадок). ~ газова плита допоможе готувати в будь-який час їжу . ~ вся техніка в квартирі також "працює " на Ваш комфорт, а це Три кондиціонери, пральна машинка, сушильний барабан, посудомийна машина, Смарт ТВ, холодильник та окрема морозильна камера . ~ якщо Ви маєте авто то можемо здати Вам місце в підземному паркінгу за спокійні гроші. Вся інфраструктура біля будинка. Кафе , бари та метро Лівобережна звичайно :-) Чекаємо порядних людей з дітками або без них, але Важливо без тваринок.

Окіпної Раїси вул., 4

Аренда 3х комнатной квартиры ЖК Галактика, 2 эт, метро Левобережная, квартира своя без% Аренда евродвушки как трешки, 69 м2, 2 этаж. Ремонт, комплектация, первый дом от Новуса, до метро 5 минут пешком. 3 комнаты и большая лоджия, охрана, частично теплый пол, звукоизоляция. Счетчики на воду, электроэнергию, теплокалории. Горячая вода бойлер.2 кондиционера В соседнем парадном новая почта. Все рядом. Бомбоубежище с интернетом возле дома. Цена 690$.

владелец
Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 6

Свободна с 29.07. Без детей и животных! Вашему вниманию представлена евро 2 комнатная квартира (кухня-гостиная и спальня) в аренду по адресу: Сверстюка Евгения улица (Расковой Марины улица) 6в, в ЖК Галактика, которая находится на 2 этаже. Квартира в отличном состоянии, оборудована всей необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 30 минут до центра города, 10 минут до метро, остановки общественного транспорта. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 6В

Здам 1 кімнатну квартиру по вул. Микільсько Слобідська 4Б. Квартира повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою. Квартира світла, затишна, зроблено прибирання. Поруч магазини, ринки, ТРЦ. Поряд з будинком набережна з місцями для занять спортом та відпочинку. Метро Лівобережна 10 хвилин пішки.

Микільсько-Слобідська вул., 4б

Здам трьох кімнатну квартиру за адресою вул. Митрополита Шептицького, 1 В, на 14 -15 поверсі, будинку спеціального поліпшеного проектування. Двоповерхова квартира, загальною площею 238 кв м. з якісним ремонтом, який власники робили для себе. Є також площа 100 кв.м. технічного поверху, яку при необхідності можливо використати для зберігання особистих речей та меблів, або малого виду транспорту (велосипеди, самокати, електросамокати). Велика, простора та затишна квартира, комплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. велика кухня – їдальня 25 кв.м; просторий передпокій 25 кв; зала для прийому гостей та перегляду ТВ – 35 кв.м.; зони для прийому друзів та зони відпочинку відокремлені. 2 великі санвузли на кожному з поверхів. Є окрема побутова кімната для прання і прасування. Кімнати для сну і відпочинку окремі, розташовані на 2 поверсі. Також є окрема кімната для професійного тренування з усім необхідним обладнанням. Планування квартири – двостороннє, є два просторих балкона , дуже гарний захоплюючий краєвид з вікон, приємно спостерігати схід та заході сонця. Дім розташований у дуже зручному місці, тихе місце, віддалене від шуму машин. У домі організоване ОСББ із мешканців. 5 хвилин пішки до станції метро Лівобережна, біля метро є зупинка міської електрички, поруч міст метро. Вздовж води багато паркових зон для прогулянки, пляж, автостоянка, супермаркети АТБ, NOVUS і Сільпо, ТРЦ Комод з кінотеатром. Додатково при необхідності можливо орендувати парко місце у сусідньому підземному паркінгу. Без комісії для орендаря . Вся додаткова інформація за телефоном, на смс не відповідаю.

Видова 3-х кімн кв  м. Лівобережна, вул Шептицького 1В. Без комісії

Здам довгостроково 2-кімн квартиру в Дніпровському районі за адресою: вул Микільсько-Слобідська 6/2 • 2 роздільні кімнати, загальна площа 51 м2 • Квартира укомплектована необхідними меблями та технікою. Встановлений кондиціонер. • Великий засклений балкон. • Газова плита. Відмінне розташування • До метро Лівобережна 15 хвилин пішки • В пішій доступності пляж, набережна • Дуже розвинена інфраструктура Орендна плата 12.000 грн/місяць

Здам 2-кімн квартиру метро Лівобережна Микільсько-Слобідська

Пропонується чудова затишна квартира в ЖК «»Галактика» в шішій доступності м Лівобережна. В квартирі сучасний якісний ремонт.є усі необхідні меблі і техніка. На все є лічильники. Поруч з будинком уся інфраструктура для комфортного життя: кафе, ресторани, магазини, супермаркети, дитячі садочки, Русанівська канал, пляж. Є генератор на ліфт, воду.

Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 6

Актуально. Можливо перегляди дизайнерським якісним ремонтом із використанням дорогих оздоблювальних матеріалів та техніки. Продумане планування: простора гостьова зона з кухнею-студіо, спальня, кабінет (або друга спальня), два санвузла, гардеробна. Шикарний краєвид на канал. Відмінна транспортна розвязка, парковка під шлагбаумом у дворі.

Соборності просп. (Воззєднання), 30

Здам двухкімнатну квартиру, кімнати роздільні. Вул. Пантелеймона Куліша (Челябінська) 11. З меблів два дивана розкладних, шафи, столи. З побутової техніки пральна машина автомат, холодильник, мікрохвильовка, кондиціонер, плита електрична . Ціна 10000 грн. + ком. Ріелтор. Комісія 50% після заселення.

Здам 2-х. кім. квартиру. м. Лівобережна 18 хв. пішки

Пропонуємо для довгострокової оренди затишну 3-кімнатну квартиру на вул.Микільсько-Слобідська, 6/2. Простора квартира з трьома окремими кімнатами, кухнею, роздільним санвузлом та двома заскленими лоджіями. В квартирі зроблено якісний ремонт, є необхідні меблі, в т.ч.комфортне двуспальне ліжко та шафи для зберігання, техніка (холодильник (новий), газова варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, пральна машина (нова), бойлер) та посуд. Підїзд охайний і чистий, на вході магнітний замок. Прибудинкова територія зелена і затишна, з дитячими площадками та зонами відпочинку. Поруч з будинком гарно розвинена інфраструктура - продуктиві магазини, кафе, фітнес клуби, пошта, навчальні заклади та дитсадочок майже у дворі. В пішому доступі станція метро Лівобережна (15хв пішки), річка і пляж "Веселка". Враховуючи виклики сьогодення, даний варіант житла неймовірно привабливий, так як дуже комфортний в часи відключення електроенергії - невисокий поверх + газова плита. Зацікавило? Тоді звертайтеся - з радістю відповім на запитання і домовимося про перегляд Оплата при підписанні договору за перший місяць оренди та страхова сума в такому ж розмірі, комісійні послуги 40% від суми оренди

Микільсько-Слобідська вул., 6/2

Здам затишну 2-кімн. квартиру по вул. Р. Окіпної 7, 6/9п, 45/30/6. Кімнати роздільні. Квартира мебльована, новий холодильник та бойлер, є телевізор, пральна машина, пилосос, диван, двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, шафи, великий балкон. Вікна у двір. Лічильники на воду, газ (вода та газ є постійно). Метро Лівобережна 3 хв пішки. Відмінне місце розташування та інфраструктура. Власник. 16000грн.+комун.послуги (без комісії). Довгостроково. Оренда БЕЗ ТВАРИН.

владелец
Окіпної Раїси вул., 7

Чудовий варіант для працюючої пари чи сімї з дітьми від 5 років. 100 метрів до нової набережної. 12хв до метро. Абсолютно вся необхідна інфраструктура поруч. Парковка. Нові ліфти. Довгостроково

Микільсько-Слобідська вул., 6-2

Микільсько-Слобідська, 3б ЖК"Сонячна Рівєра" 2 кімнатна 15-й поверх Загальна площа: 55м.кв. Перша здача. Шикарний вид на Лівий берег. Будинок бізнес-класу. Система розумний будинок. Тепла підлога. Дизайнерський ремонт. Висота стель 3 м; Охорона, відеоспостереження, шикарний хол. 5 хв ходьби до м. Лівобережна; Поруч Набережна, Дніпра; Дитячі та спортивні майданчики. Поруч яхт-клуб, магазин Новус, МВЦ, Спортленд. Ціна: 33 000 грн/місяць

Оренда! 2х кімнатної квартира ЖК Сонячна Рівєра Дніпровський р-н
1 - 24 из 68 результатов

Популярные запросы