ам кімнату в гуртожитку за адресою Поповича 4а , в кімнаті є диван та холодильник та полиці під книги , також є косметичний ремонт, вікна метало пластик, постеляний Ламінат на підлозі, кімната на другому поверсі Туалет, Кухня та Душева загального користування.

Мирослава Поповича вул. (Семашка), 4а

Однокімнатна квартира з технікою (Без телевізора) з меблями. 1й поверх, газ. На всі питанні відповім в телефонному режимі. Не брокер. Власник.

Чорнобильська вул., 18

Святошинський р-н, метро Академмістечко, вул. Єфремова,20; (1/16пов. 55/30/10) 2к квартира на першому поверсі 16-поверхового панельного будинку. Кімнати окремі, стан житловий. Централізоване опалення, металопластикові вікна, на вікнах грати, 2 балкони, підлога ліноліум. Залишається меблювання та техніка: бойлер, холодильник, телевізор, електрична плита. Зручне місцерозташування: поруч знаходиться дитячий садок, дитяча поліклініка, школа, метро Академмістечко, ліс, озеро, транспортна зупинка, ринок, магазини, пошта. Здається для квартирантів без домашніх варин, з дітьми можна. Вартість оренди: 10000 грн/міс та комун.послуги. (Застава - 10т)

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 20

Квартира з косметичним ремонтом меблями та технікою, 2 окремі кімнати, хороша інфраструктура рн, метро Житомирська 5 хвилин Вільна

можна з тваринами
Святошинська пл., 1

Оренда 1 кім. квартири по пр. Палладіна 18/30 Площа 43/19/11, пов. 7/16 пов. Стан квартири добрий, доглянута, світла, квартира укомплектована всією необхідною технікою та меблями: холодильник, пральна машина, мікрохвильова, зручний розкладний диван, шафа купе, бойлер, кухонні меблі, містка шафа, кондиціонер, плазмовий TV, балкон засклений. Все потрібне для проживання. Чудова інфраструктура та транспортне сполучення, супермаркети, аптека та безліч салонів краси та магазинчиків, ринок, 5 хв пішки до метро, де все поряд з будинком. Район прекрасний як для життя, так і для відпочинку і прогулянок. При заселенні оплачуються перший і заставний місяць + комісія 50 %

Палладіна академіка просп., 18/30

Здам 2 кім.кв., кімнати окремі. Квартирі є всі необхідні меблі, побутова техніка. Поруч школа, дитячий садок, НОВУС, Аплекі. До метро 7 хвелин пішки Академмістечко.

М. Академмістечко 7хвелин, вул. Чорнобильська 24/26

Сдам 1-комнатную квартиру. Святошинский р-н, до метро Житомирская 10 минут, бул.Вернадского, д.61, 1/5эт., 30/18/6  с/уз. совм, бойлер, окна м/п., брон./дверь, холод., стир./машинка. Есть вся необходимая техника и мебель. Квартира чистая и аккуратная. Без животных на долгий срок.

Сдам 1-комн. кварт., Святошинский р-н, бул.Вернадского, М.Житомирская

Під час відключення світла працює ліфт. На рецепції працює інтернет та міні-бар. - вул. Василя Стуса, 35б, Святошинський район - 3 поверх / 21 - 25 м2 - балкон - підземний паркінг - є вся необхідна техніка преміальних брендів Функціональність: кухня, диван, душова та просторі шафи. Вся побутова техніка, включаючи бойлер, холодильник, кондиціювання, мікрохвильова піч, стиральна машинка + сушарка, духова піч. ЖК «Be The One» поєднує у собі всі основні характеристики сучасного способу життя. Крім функціонального житла у комплексі знаходяться офісні приміщення, коворкінги, навчальні аудиторії; лаунж-зони із мякими меблями. На території знаходяться кафе, салони краси, спортзал "Sportlife" нового покоління. Поруч знаходиться торговий центр, гіпермаркет Novus. До станції метро "Житомирська" 5 хвилин, до станції метро "Академмістечко" 7 хвилин. Ціна: 18.500 грн/міс. + комунальні платежі. 50% комісія.

можна з тваринами
Стуса Василя вул., 35б

Перша Сдача. Квартира робилась для спебе. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. проспект Академіка Палладіна, 7/60; Три окремих кімнати та велика кухня. Перегляди по домовленості

Палладіна академіка просп., 7/60

Здам 1 кімнатну квартиру на Житомирській. В ванній душова мультифункціональна душова кабіна. Новий бойлер. В прихожій велика вбудована шафа та окремо є гардеробна. Кухня - студія зі зручним розкладним двоспальним ліжком. Кухонний куточок фірми меркс з натурального дерева. Є посуд. Лоджія засклена зі зручними тумбочками та кондиціонером. Гарний вид з вікна. Свіжий ремонт нещодавно зроблений.

Святошинська пл., 1

Оренда 2 кімнатної квартири Єфремова 19, до метро Академмістечко 10 хвилин пішки. 10/16 пов, електробудинок. *Загальна площа 55м2, кухня 8,5 м2, 2 окремі кімнати, є балкон. *Гарний житловий стан. Є усі необхідні меблі та побутова техніка. *2 розкладних дивани, шафи та комод, ТВ, компʼютерний стіл та крісло, пральна машина, бойлер, в кожній кімнаті кондиціонер. Є необхідний посуд. В будинку проводиться заміна старих ліфтів на нові. Встановлено домофон. Гарна та розвинена інфраструктура: - в пішій доступності супермаркет Велмарт, Сильпо та Фора, ТЦ Академ Сіті, великий продуктовий ринок. - у дворі міні маркет Континент та відділення Нової Пошти, сучасний стадіон з ігровими майданчиками. - доросла та дитяча поліклініки. - неподалік будинку озера та ліс з парковою зоною. - біля будинку зупинка громадського транспорту з великою кількістю тролейбусів та маршруток у майже будь-який напрямок міста. *Перевага сімейній парі, можливо з дитиною шкільного віку. * З домашніх тварин розглядається невеличкий собака. Вартість оренди 14 000. Сплата за місяць + залог. Комісія 50% при заселенні та підписанні договору. Перегляди у будь який зручний для Вас час!

Оренда 2 к.55м2, Єфремова 19, метро Академмістечко 10 хвилин

Без без комиссии для арендатора! В аренду предлагается очень уютная 2-х комнатная квартира в новом, современном доме возле метро Академгородок. Святошинский р-н. ул. Академика Ефремова 8а. Дом монолитно-каркасный (кирпичный). Закрытая территория, проезд во двор через шлагбаум. Во дворе имеется небольшая парковка. Квартира расположена на 3 этаже 9 этажного дома. Общая площадь квартиры: 76м2, Жилая: 42, кухня: 16м2. Квартира с хорошим, качественным ремонтом: на полу в комнатах ламинат (винил), все окна двухкамерные стеклопакеты, установлены еврорадиаторы с возможностью регулировки тепла. Санузел совмещенный, бойлер на 80л. Встроенная кухня оборудована всей необходимой техникой. Комнаты раздельные. Квартира двухсторонняя. Чистый подьезд, лифт OTIS. Имеется вся современная техника: холодильник, посудомойка, газовая плита, ел.чайник. Отличная инфраструктура, рядом с домом расположены: супермаркеты Novus и Фора, семейная пиццерия, кафе, банки, фитнес студии. В пешей доступности расположено метро Академгородок (1 минута пешком) Цена: 20.000 грн. + к.у. (Без % для арендатора) * Предпочтение для семейной пары или 1 человека. БЕЗ ЖИВОТНЫХ.

Без комиссии! Сдам уютную 2к. квартиру в новострое  м. Академгородок!

Двостороння, роздільна, доглянута квартира. В кімнатах склопакети, замінені опалювальні батареї, паркет на підлозі, санвузол роздільний з ремонтом ,є бойлер ,кондиціонер, пральна машинка , пілосос, телевізор, мікрохвильова піч. Вбудована кухня з газовою плитою, посудомийною машинкою. Балкон засклений. В одній кімнаті велике ліжко та містка шафа, в іншій два ліжка і вбудована шафа. А також між кімнатами теж є велика вбудована шафа , передпокій мебльований. Охайний підїзд, поряд магазин Фора, АТБ. Від М Житомирська та М Академмістечка 10 хв пішої ходьби.

Доброхотова академіка вул., 9

Оренда двокімнатної квартири Studio з новим ремонтом у ЖК 4U (For you) — Святошинський район — ЖК For you (4U) — вулиця Наумова генерала, 1-Б — станція метро Академмістечко 10 хвилин пішки Параметри квартири — загальна площа квартири 43m2 — 9 поверх 27 поверхового будинку комфорту класу 2022 року — висота стелі 2.8m Планування: — окремо спальня — простора кухня — суміжний санвузол — гардероб Комфортні умови проживання, всі необхідні меблі та техніка: — пральна машина — духова шафа — витяжка — кондиціонер — бойлер — двоспальне ліжко, ортопедичний матрац — розкладний диван — обідня зона — ванна Будинок: — встановлений генератор — консьєрж — охорона — камери відеонагляду — власна прибудинкова територія — парковка біля будинку Добре розвинена інфраструктура та транспортна розвязка: — 15 хвилин до школи та садочка — 15 хвилин до аптек та лікарень — 15 хвилин до паркової зони та озер (Парк Новобіличі) — 20 хвилин до ТРЦ Lavina Mall та Епіцентр — до метро Академмістечко 7-10 хвилин, або 2 зупинки транспортом, на авто 2-3 хвилини — поруч ліс і чисте повітря

Наумова генерала вул., 1-Б

Метро Академмістечко 5 хвилин пішки. вулиця Осіння 33., 18/25. Дім бізнес-класу. Квартира 75/37/13 кв.м. Дві окремі кімнати, відмінний стан, вбудована кухня з побутовою технікою. Шафи - купе, повністю мебльована, встановлений бойлер, лічильники на воду та індивідуальний лічильник на тепло. У будинку 3 ліфти, консєрж, відеоспостереження, паркування. Школа, дитячі садки, дитяча поліклініка, супермаркети, ринок. Для сімї. Двоє дорослих, що не палять, і одна дитина від 5 років. Загальна площа квартири 75 кв. Без тварин. 16200 на місяць + комунальні платежі+ комісія 50% Договір. Оплата готівкою за перший та останній місяць( залоговий) .+ комісія рієлтора

Осіння вул., 33

Видова студія з окремою спальнею в будинку з генератором ! Для довгострокової оренди пропонується унікальна студія з відокремленою спальнею та чудовим краєвидом на західний Київ. Ця квартира – лауреат найпрестижнішого українського конкурсу дизайну «Інтерєр Року». Проєкт розроблено архітектурним бюро Aranchii Architects. Інтерєр квартири надруковано у провідних профільних виданнях України (Domus Design, NM House) та опубліковано на відомих міжнародних сайтах. Площа 66 кв.і м., 19 поверх. Ліфт, інтернет, водопостачання та опалення працюють при відключеннях світла. Квартира має максимально відкритий простір і достатньо місця для зберігання речей. Обладнано просторе робоче місце у відокремленій зоні. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою Bosch, є посудомийна машина та потужний інверторний кондиціонер Toshiba. Smart-телевізор Samsung 8-ї серії. Змішувачі – Kludi, Сантехніка – Duravit, в тому числі двомісна ванна Duravit Paiova у поєднанні з душем Hansgrohe Select 360. Кухня з островом виробництва Merx. Стільниці виконані зі штучного каменю Staron. Всі меблі виготовлені на замовлення. Також у квартирі: панорамні вікна; невеликий відкритий балкон; зручна комора із системами зберігання; фільтр води зворотного осмосу; скляна маркерна дошка; бронедвері, домофон; загальна на дві квартири відокремлена зона з шафами для зберігання взуття. Максимально знижене навантаження за комунальними платежами: встановлено бойлер на 80 літрів, двозонний лічильник електроенергії, лічильник тепла, регулювання опалення. Тариф на обслуговування будинку також невисокий. Гарний, теплий та безпечний будинок. Працює ОСББ, що постійно покращує інфраструктуру будинку. Вхід-вихід та підйом на ліфті здійснюється за магнітними ключами. По периметру будинку обладнано відеоспостереження. Працює консьєрж, у підїзді встановлені кава-машина та поштомат Нової Пошти. Вїзд на доглянуту прибудинкову територію здійснюється через автоматичний шлагбаум. Є достатня кількість паркомісць, а також підземний паркінг. У будинку – продуктовий магазин, салон краси, стоматологія. Поруч – ТЦ “Academ City” з магазинами та ресторанами, супермаркети "Novus", "Varus", "Сільпо", ринок, школи, садки, парки та озера. Зручна транспортна розвязка. Метро Академмістечко – за 800 метрів, до 10 хвилин пішки.

можна з тваринами
Ірпінська вул., 69б

Академмістечко, пр-т Палладіна , цегляний будинок 2005 р., 8/17, 62/36/12, простора 2-х кімнатна квартира з євроремонтом. Є всі меблі і техніка для комфортного проживання. Консьєрж; підземний паркінг Поруч знаходяться магазин NOVUS, продуктовий ринок, аптека, банк, в 15 хв - басейн у спорткомплексі "Наука".До м.Академмістечко 5 хвилин пішки. Для порядних, платоспроможних людей без шкідливих звичок.Без тварин.

Палладіна академіка просп., 18

У довгострокову оренду здається двокімнатна квартира за адресою вулиця Академіка Єфремова + Квартира знаходиться на першому поверсі чотирнадцяти поверхового будинку. + Дві окремі кімнати виходять на різні сторони. + Загальна площа квартири 62 кв.м, три окремі кімнати 13 та 18 кв. м, з великої кімнати вихід на велику засклену. Просторий квадратний хол облаштований як вітальня. + На кухні, правильної квадратної форми, площею 8,1 кв. м багато вільного простору. + Санвузол роздільний, обкладений кахлем. + У квартирі є бойлер у вас завжди буде гаряча вода. Акуратне, чисте парадне закривається на кодовий замок. + Поруч з будинком - Новус, речовий ринок, магазини, аптеки, за кілька хвилин ходьби продуктовий ринок, школи, садки. + Метро Академмістечко та зупинки наземного транспорту в 150м від будинку. Орендна вартість квартири 15 000 грн. + комунальні платежі. Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 17

Сдам 1к Святошинський р-н м Ак.городок вул Ефремова буд 7, 1-9п 38-18-7, с\у суміжний,холодильник,пральна машина,гарнітурна мебель,,двухспальний діван,кафель,балкон засклан.Вікна в двір,стенка,вбудована кухня.Поруч магазини,супермаркети,паркова зона,зупинки,метро 10 хвилин пішки.Квартира затишна,тепла,комфортна для життя.Поруч маазини,супермаркети,паркова зона,зупинки,метро.8500грн та комун.послуги 0962282327,0937054133

Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 7

Пропонується в оренду вишукана, видова квартира з якісним ремонтом біля метро Житомирська ЖК "Гармонія. Авторський ремонт та меблі, функціональне планування, дві окремі кімнати та кухня-вітальня, панорамні вікна. Повністю укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Кухня з вбудованими меблями та побутовою технікою: варильна поверхня, духова шафа, , мікрохвильова піч, холодильник, витяжка. Кондиціонери з функцією обігріву. Вмісткі вбудовані шафи, передпокій. Засклений балкон з теплою підлогою. Санвузол: душова кабіна, пральна машина, бойлер. Лічильники на всі комунікації (вода, електроенергія, тепло) Зручності будинку: Постійне електрозабезпечення будинку ( не вимикають живлення) Відеоспостереження, цілодобова охорона Електронний доступ - підїзд, ліфт Теплий будинок (цегла + зовнішнє утеплення) Парковка біля будинку - вїзд через шлагбаум Розташування: Ідеальне розташування Дві станції метро: Житомирська - 5 хвилин, Академмістечко - 10 хвилин Поруч торгові центри: Хіт Мол, Академ Сіті, VMB Кафе, ресторани, ринок, спортзал - все поруч Легкий виїзд на проспект Перемоги та Палладіна Розглядаємо орендарів з дітьми, без домашніх улюбленців.

Стуса Василя вул., 7Б

Здам квартиру-студію по вулиці Приладний 10Б в новому ЖК Зручна транспортна розвязка, ЖК знаходиться в 15 хв від метро Академмістечко Квартира розрахована на перебування до 2-х осіб Додатково потрібно сплатити: - Комісія 5 750грн - Страховий платіж 11 500 грн (повертається при виїзді) У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: - Зручний двоспальний диван - посуд - варильна поверхня - мікрохвильова піч - кондиціонер - електрочайник - кабельне/супутникове ТБ - точка доступу WI-FI - пральна машина - бойлер - душ По всім питанням звертайтеся за номером телефону, який вказано в оголошені

Довгостроково квартира новий ЖК 15хв від м Академмістечка

Адреса: вулиця Академіка Єфремова, 20. Поверх: 12 з 16. Площа: 57 м². Дві окремі кімнати, що дозволяє зручно розмістити сім’ю чи пару. Квартира укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Є два балкони: на одному з них облаштований кабінет. Техніка та меблі: електрична плита, духова шафа, посудомийна машина, холодильник, витяжка, пральна машинка, бойлер, кондиціонер. Вся техніка нова та працює. Спавпрацюю з колегами Можливість проживання з тваринами та дітьми. Ця квартира має відмінне розташування поруч з метро, а також зручність та комфорт для вашого життя. Якщо ви зацікавлені, не соромтеся зателефонувати! 🌟🏠📞

можна з тваринами
Академіка Єфремова вул. (Уборевича командарма), 20

Гарна простора та світла 3 кім квартира в новому будинку! Всі меблі та техніка є для комфортного проживання! Дивовижна панорама відкривається з вікна! Є генератор в будинку! Завжди буде працювати ліфти та вода! Запрошуємо на перегляд у будь який зручний час для вас по домовленості

Сдам 3 кім кв Ірпенська, генератор, метро Академмістечко 5 хв

Осіння, 33, Біличі, Академмістечко, 21/25 цегляного будинку 2009 року забудови, спецпроект, площа 48,3/19,5/14 кв.м., євроремонт: кахель, склопакети, балкон засклений, ламінат, тепла підлога, деревяна столярня, подвійні вхідні двері, кутова ванна, повністю укомплектована сучасними меблями та технікою, шафа-купе, вбудована кухня, стінка, пральна та посудомийна машини, бойлер, холодильник, телевізор, кондиціонер, мікрохвильова піч, інтернет. Чудовий краєвид, 5-7 хвилин пішки до станції метро Академмістечко. Об’єкт реальний, фото відповідають, 15000 грн/місяць, комісія – 50%

Здам чудову 1-кімн. квартиру біля ст. метро Академмістечко
1 - 24 з 38 результатів