‼️ПРОСТОРА 2-кімнатна квартира 64 м2. ПІШКИ метро Осокорки 10 хвилин! ‼️ Квартира дуже затишна, виготовлена в еко-стилі. Переважно в ній використані натуральні матеріали – дерево, камінь, бавовна, зелені рослини. Квартира тільки відразу після косметичного ремонту та генерального прибирання. Дуже чиста, затишна та тепла. Є все необхідне для комфортного проживання: Кондиціонер Бойлер Мікрохвильова піч Холодильник Духовка Електрокамін Фасад квартири повністю утеплено. План квартири: Вітальня з лоджією переобладнаною під зимовий сад (можна використовувати як кабінет) Спальня Кухня-їдальня Величезна лоджія Коридор Усі сусіди дуже порядні та доброзичливі Садок і школа знаходяться поряд з будинком. Поблизу величезний вибір продуктових магазинів і супермаркетів. А також, один із найбільших у Європі торгово-розважальних комплексів «Рівер Молл» із відкритим аквапарком. На жаль, БЕЗ ТВАРИН 😔 Умови оренди: оплата за перший місяць + залогова сума + комісія 50%. Реально чудова квартира! Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Урлівська вул., 7

Вільна з 1 серпня Здається 2х кімнатну квартиру в новому ЖК Славутич 2.0 2 хв до ст.м. Славутич. Квартира на найвищому 26 поверсі із неймовірним видом на р. Дніпро. В квартирі є вся необхідна техніка. Кондиціонер. Телевізор 55 дюймів. В санвузлі підлога Із подогрівом та світлова стеля. Ванна 2м в довжину. Ремонт в стилі лофт. Невеликий HomeOffice в комплекті. ЖК дуже крутий, охорона, консьерж та все що можна собі уявити Вартість 24 000 гривень Телефонуйте щоб записатись на перегляд.

Зарічна вул., 6

ЖК «Патриотика» Просторная 2 ком. квартира с видом на озеро. В новом доме . Евроремонт. Весь комплект необходимой мебели и техники: посудомойка, духовка, электроплита, микроволновая печь, стиральная машина, шкаф-купе. Все розетки , краны, смесители , выключатели обслужены и находятся в рабочем состоянии. Есть застекленный балкон. Есть все счетчики и на отопление тоже , на батареях установлены терморегуляторы. Вода при отключениях света есть. Развитая инфраструктура: супермаркет, кофейни , рестораны, эко-рынок, школа , детский садик. Метро Позняки , Осокорки 15 мин пешим ходом. Цена-14000грн.

Софії Русової вул., 7Г

Позняки, Вул.Ахматової, 17. Здам в довгострокову оренду затишна простора 2-к квартира. 11 поверх / 16 поверхового панельного будинку. Площа 55 м. Гарний стан, металопластикові вікна. Кімнати роздільні. Засклена лоджія на 2 кімнати. Кондиціонер в кожній кімнаті. Зроблено КАПІТАЛЬНИЙ ремонт із заміною плитки, всіх труб, змішувачів і сантехніки у 2-х санвузлах. Електрична рушникосушарка з поворотними перекладинами. Бойлер на 80 л. У кожному санвузлі гігієнічний душ. Простора квадратна кухня. НОВИЙ великий сучасний холодильник «Samsung». Повністю укомплектована меблями і побутовою технікою для комфортного проживання. Вікна в тихий зелений двір. В підїзді кодовий замок. Розвинена інфраструктура, в пішій доступності супермаркети Сільпо, АТБ, ТР комплекс «Алладін», школи, садочки, спортзали, озеро ... Від метро Позняки 15 хвилин пішки. Для мешканців БЕЗ тварин. Ціна оренди 14 000 грн / міс + комунальні платежі. Комісія 50%. Квартира вільна з 08.08. Ради дзвінкам з 9-30 до 22-00. Покажемо в зручний час, приходьте!

Ахматової Анни вул., 17

Пропонується до оренди кварира за адресою: вул.Гмирі 14Б, Дарницького району в м. Києві Загальною площею 65м2, яка має за плануванням 2 роздільні кімнати, два санвузли, окрему кухню з балконом та коридор, поверх 12 Особливістю данної квартири є хороший ремонт, продумане, якісне планування, яке вміщає в собі достатню кількість шаф, наявність робочого місця, сигналізацію, мінералізаційний фільтр на воду та комплекс для домашнього улюбленця. В данному будинку жителі в процесі збору фінансів на генератор, який буде розрахований на опалення, воду та один ліфт. При вимкненні світла вода в самій квартирі наявна та розрахована на 10 літрів запасу у фільтраційній системі та додатково можна прийняти душ. Умови оренди: 25.000 грн оплата 1 місяця, завдаток в такому ж розмірі + комісія агенства 50% від вартості 1 місяця проживаня.

можно с животными
Бориса Гмирі вул., 14Б

Современная светлая 2 комнатная квартира проспект Петра Григоренка 28, метро Позняки. Общая пл. квартиры 75 м2., жилая 40 м2., кухня 20 м2. Встроенная кухня, двухспальная кровать, диван, электроплита, электрочайник, холодильник, стиральная машина, шкаф+гардеробная комната, вся бытовая техника ведущих производителей, качественная сантехника, TV кабельное+интернет, в квартире УСТАНОВЛЕНЫ ИНДИВИДУАЛЬНЫЕ СЧЕТЧИКИ ОТОПЛЕНИЕ. Очень теплая, уютная квартира. Очень развита инфраструктура комплекса: магазины, кафе, рестораны, спортклубы, аптеки, рядом "Велика Кишеня", "Novus", "Сильпо", ТРЦ "inSilver", "River Mall", парк и озеро т.д. Удобная транспортная развязка до метро Позняки пешком 10 мин. Комиссия 50%. ОГРОМНАЯ просьба риэлторам и агентствам не беспокоить!

можно с животными
Григоренка Петра просп., 28

Довгострокова оренда просторої 2к квартири на вул. Новодарницька, 15/1а. Розташований у спальному районі Києва, Нова Дарниця. У квартирі: Газова плита, холодильник, 2 дивани, пральна машина, бойлер. С/в роздільний. Навколо будинку доглянута територія з дитячими та спортивними майданчиками, чисте парадне, домофон. Поряд із будинком подітий. садок, школа, супермаркети, авторинок, Дарницький ринок, зупинки транспорту. У 10 хвилинах – сосновий лісопарк "Партизанської Слави" з озерами, велосипедними та біговими доріжками, атракціонами, де ви можете чудово проводити ваш час. Недалеко від будинку зупинка міської електрички. Прямі маршрутки до метро Дарнця, Червоний Хутір, Позняки, Дружби Народів, Либідська, Чернігівська, до Дарницької (Ленінградської) площі, проспектом Науки та Поділ.

Новодарницька вул., 15/1А

У даній квартирі можуть розглянути майбутніх мешканців з невеликою Собачкою - ( це шпіц йорк мальтипу ) додатково страховий платіж за улюбленця у вигляді другого залогу Довгострокова оренда 2-х кімнатної квартири Двокімнатна квартира. ЖК Патріотика Київ, до метро Осокорки - 10 хвилин на міському автобусі маршрутці. Квартира зі свіжим ремонтом, новою технікою, є відкритий балкон з виходом з кухні Повністю мебльована та обладнана технікою: - у передпокої 2 місткі шафи купе; - холодильник, електропіч, витяжка, чайник, пральна машина, 2 бойлери на 80 л. та 50 л.; - два санвузли (ванна з туалетом та окремий туалет з раковиною).швидкісний інтернет. Поруч із будинком за дод. плату є 3-х рівневий паркінг, що охороняється, поруч в пішій доступності озеро (5 хвилин пішки) з альтанками і тд, поруч супермаркет NOVUS. ОСББ, у комплексі своя котельня.

можно с животными
Софії Русової вул., 7а

Оренда двокімнатної квартири в ЖК Лебединий за адресою вул. Ревуцького 40В Планування: кухня студія та спальня Площа: 50 кв м Вся необхідна техніка: посудомийна машина, плита, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, кондиціонер, бойлер, пральна машина, плазмовий телевізор На всі встановлені лічильники, за рахунок цього низькі комунальні платежі ЖК з презентабельною вхідною групою та охороною Метро Харківська 5 хвилин пішки Комісія 50%

Ревуцького вул., 40В

Оренда 2 кімн квартира, Київ, Дніпровський район, Харківське шосе 160А. 6 поверх/10. 55/30/9. Хороший житловий стан, необхідні меблі, холодильник, пральна машина, кондиціонер. Є пандус, встановлено домофон. Біля будинку просторі нові дитячі та спортивні майданчики. Кількість паркувальних місць обмежена. У дворі є парковка під охороною. У найближчих околицях велика кількість дитячих садків, шкіл, є гімназія. Поруч із будинком знаходиться великий парк. Поблизу є салони, різноманітні магазини, великі продуктові супермаркети. Оренда - 10 500 грн, заставна сума - 10 500 грн. Комісія

Харківське шосе, 160а

Квартира здається порядним людям на тривалий термін БЕЗ тваринок. У чудовому стані, зі свіжим ремонтом, здається двокімнатна квартира з окремими кімнатами. Квартира укомплектована меблями та технікою, а саме: - двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом та нішою для зберігання; - комод; - двоспальний диван ; - письмовий стіл (повноцінне робоче місце); - вбудована кухня; - духова шафа; - ГАЗОВА варильна поверхня; - витяжка ; - двокамерний холодильник ; - мікрохвильова піч ; - телевізор; - бойлер . Балкон засклений, хороші сусіди. Оплата за місяць 14000грн + комунальні послуги та гарантійний платіж ( в розмірі місячної оплати) На все встановлені лічильники. Комунальні не високі. Квартира вільна з першого серпня. Перегляди за домовленістю. Телефонуйте.

Харківське шосе, 61а

АКТУАЛЬНО! Квартира вільна. Перегляди за домовленістю в зручний Вам час! Чудова сучасна двокімнатна квартира в самому серці району Позняки, в надійному цегляному будинку від забудовника КМБ. Максимально розвинена інфраструктура. ТРЦ РІВЕРМОЛЛ, метро, супермаркети, кафе, ресторани, Новапошта, Розетка, рекреаційні зони для активного дозвілля, поруч є абсолютно все! Будинок автономний. Підключений ГЕНЕРАТОР. Завжди працює ліфт, є водопостачання і опалення. Дбайливе ОСББ. Квартира обладнана всім необхідним. Дві окремі кімнати, безліч місць для зберігання, обладнана гареробна, простора кухня-вітальня. 3 кондиціонери, є уся необхідна побутова техніка. Є відеоогляд по запиту. З колегами співпрацюємо без дублювання в рекламі. Звертайтесь!

Ахматової Анни вул., 22

"Позняки" ст. М, вул. Драгоманова, 2-А, 23/25-поверх. 53/15+15/12, дві окремі кімнати. Ремонт, практичні дизайнерські рішення. Квартира мебльована (мякі меблі, ліжко, інше), вбудована кухня, побутова техніка (холодильник, пральна машина, кондиціонери, бойлер, інше). Кухня поєднана з просторим холом. Місця зберігання - зручні шафи-купе, комоди. Економна плата за комунальні послуги: постачання тепла зверху будинку, теплолічильник, терморегулятори на батареях, двотарифний електролічильник, інше. Завершується збирання коштів для забезпечення автономності енергопостачання під час відключень. Поряд з будинком зона відпочинку біля озера Сонячне, дитячі садки, школи, магазини (Ашан, АТБ, інші). Розвинута інфраструктура, зручне транспортне сполучення. 13000 грн/мес. 0504406337

Драгоманова вул., 2а

Світла та простора квартира біля метро Осокорки. Дві окремі кімнати 23 м та 18м. Два сан.вузли. Ванна,душова кабіна, пральна машина. Укомплектована кухня. В квартирі є все необхідне для життя! Прекрасна локація, ТРЦ. Магазини, Метро в пішій доступності. Код;477977

Бажана 10 метро Осокорки

Здається в оренду 2-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом- Дніпровська набережна, будинок напроти River Mall Загальна площа: 74 кв. м. Планування: кухня-студія та окрема кімната. Спальне місце: диван з ортопедичним матрацом. Оснащення:2 кондиціонери.Холодильник.Духова шафа. Варильна поверхня. Мікрохвильова піч. Центральне гаряче водопостачання. 25000 грн + комунальні послуги. Запрошуємо до сучасної квартири з чудовим ремонтом та усіма зручностями! Не втрачайте можливість жити в комфорті поруч із River Mall. Звертайтеся прямо зараз!. Агенція нерухомості "ProДім" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! Комісію АН "Pro Дім" сплачує покупець. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-973-900-LX. Олег, +38**************55.

Здам в оренду 2- кімнатну квартиру-студію на Дніпровській наб.

Аренда квартиры, ул. Русовой, Осокорки, Дарница Оренда квартири вул. Русової, Осокорки, Дарниця Оренда квартири Пропонується в оренду двокімнатна квартира від власника в ЖК “Патріотика”, що розташована на вулиці Софії Русової 7г, на 12-му поверсі. З вікон відкривається чудовий вид на озеро Небреж та парк Осокорки. Квартира має сучасний євроремонт та обладнана всіма необхідними меблями й технікою — можна одразу заїжджати та жити. Квартира розташована в українському панельному будинку. В ній є дві окремі кімнати. Планування кімнат роздільне, що забезпечує комфортне проживання. Газу немає, гаряча вода подається через електричний бойлер, а опалення централізоване. Квартира оснащена всім необхідним: телевізором, кабельним ТБ, шафою, холодильником, ліжком, пральною машиною, мікрохвильовкою, посудом та кондиціонером. Встановлені лічильники на воду та електроенергію. Інтернет провідний (кабельний). У комплексі дуже добре розвинена інфраструктура: тут знаходяться кафе, ресторан, спортзали, банки, магазини, салони краси та аптеки. Неподалік від будинку є зелена зона з альтанками та три озера: "Небреж", "Мартишів" та "Тягле". Поряд з домом розташована парковка, спортмайданчики, магазинчик, дитячий садок та супермаркет “Новус”. По вулиці також є кафе, спортзали та банки. Всього за 10 хвилин від будинку знаходяться магазини ТЦ “МЕТРО” та “Епіцентр”. Поруч також є магазини АТБ, Фора, аптеки, школи, дитячі садочки та фітнес-клуб Sport Life. Звідси до станцій метро Позняки та Осокорки всього 10 хвилин пішки. Можливий торг. Термінова здача. Запрошуємо на перегляд. A5.510

Аренда квартиры, ул. Русовой, Осокорки, Дарница

Здам 2-у квартиру. Дніпровська набережна 26 б біля метро. Бойлер, посудомийка, пральна машина, мікрохвильова піч, електрична плита, телевізор. Дві шафи в кімнатах. Велика вбиральня.домофон.Вікна у двір. Тепла підлога кухня, коридор та сан вузол.

Здам 2-у квартиру Дніпровська набережна 26 б. Метро Осокорки

Пропонується в довгострокову оренду квартира з сучасним ремонтом в стилі «лофт», за адресою Пасхаліна 17. 22 поверх, 50м2 Сучасне планування: Кухня-вітальня, окрема спальня, сумісний санвузол. Квартира з панорамними вікнами, з неперевершеним видом на місто. Якісний ремонт, повністю укомплектована всім необхідним для комфортного життя. 2 кондиціонери, бойлер. Генератора на будинок немає. На даний момент відключення світла по графіку. Новий будинок, сучасні ліфти, хороша шумоізоляція. В будинку є магазин «коло», поруч є аптеки, та вся необхідна інфраструктура. Не співпрацюю з колегами, тільки для прямих клієнтів. Комісія - 50% від вартості квартири. Є відеоогляд. Тільки довгостроково. Перегляди по домовленності!

Актуально! 2-кімн. 50м2, Пасхаліна 17, Дарниця

Харківське шосе, 190, ЖК Харківський. Перша здача! Все абсолютно нове, в наявності посуд, дрібна побутова техніка (електричний чайник, праска, пилосос). Прасувальна дошка, сушка для білизни, драбина. Новий цегляний будинок, добре утеплений, сучасно оздоблений, з елементами розумного дому від Rozumdim. 3 поверх 24 поверхового дому. 5 хвилин пішки від метро Бориспільська, 10 хвилин м .Вирлиця. Гарна транспортна розвʼязка. 2 окремі кімнати, повністю укомплектована кухня : електроплита, витяжка, посудомийна машина, мікрохвильова піч, великий холодильник, смарт телевізор, кондиціонер. В кожній кімнаті кондиціонер, смарт-ТВ. Окрема гардеробна кімната та пральна кімната. Ліжко з ортопедичним новим матрацом. Диван у вітальні розкладний. Багато місця для зберігання речей. Пральна машина, бойлер, швидкісний інтернет (працює без світла близько 5 годин при наявності павер банку). Відеодомофон, консьєрж. В будинку безліч магазинчиків, кафе. Близько АТБ, Сільпо, Фуршет. У дворі дитячий майданчик, підʼїзд та двір під охороною (заїзд через шлагбаум).. Поряд Парк Партизанської слави (ресторани, кафе, атракціони, озера), стежка здоровʼя. Ідеальний варіант для життя та відпочинку! Без тварин! Привітні власники! Готові співпрацювати з ріелтором . Деталі за телефоном! Додатково фото і відео можемо надіслати на вайбер. Заїхати можна в будь який момент. Оренда+ комунальні послуги.

Оренда квартири 66м2 ЖК «Харківський»

Крокуйте у світ комфорту та затишку! У самому серці сучасного Києва, на вулиці Драгоманова 2а, знаходиться ваша ідеальна оселя — повністю мебльована двокімнатна квартира з усіма зручностями. Тут кожен куток осяяний теплом і затишком, щоб ви могли насолоджуватися кожною митью.Розмістившись у цьому житлі, ви отримаєте не тільки комфорт, але й безмежні можливості для відпочинку та шопінгу. Поруч знаходиться озеро. А всього кілька кроків — і ви вже в торговому центрі, де, серед інших зручностей, знаходиться великий супермаркет Ашан.

Оренда 2к. кв., Драгоманова 2а, Позняки

Ексклюзив! Можна з тваринами! Пропонується чудова євро двушка за адресою: Дніпровська набережна 16Г, ЖК Seven. Квартира з гарним ремонтом, обладнана всією необхідною якісною технікою та меблями для комфортного проживання. При бажанні, ви можете їх переставляти на інше місце, або завезти свої. Поряд зручна транспортна розвязка у будь-яку точку Києва, поруч є метро Осокорки. У пішій доступності продуктові магазини, магазини з товарами для дому та бутіки одягу. Також аптеки, салони краси, ТЦ, ресторани, кафе, поліклініка, школи і дитячі садки. Затишний та тихий двір, є зони для паркування свого авто та платні стоянки. Маю офіційну угоду з кожним власником опублікованої квартири. Офіційний рієлтор з ФОП та ліцензіями, навідмінну від інших рієлторів. Мої права захищенні законодавством! Комісія 45% за фактом підписання договору оренди квартири. Квартира буде здана у найближчий час, тому не зволікайте! Пишіть у Telegram/Viber, або телефонуйте!

можно с животными
Дніпровська наб., 16Г

ЖК Славутич Пропонується в оренду видова та сучасна однокімнатна квартира-студія у житловому комплексі "Славутич" Поверх — 16/33 Площа — 42 квадратний метр Технічне обладнання: духова шафа, холодильник, індукційну поверхню, мікрохвильову піч та посудомийну машину. Також в квартирі встановлений смарт-телевізор та 2 кондиціонери. В квартирі є окрема спальня з великим двоспльним ліжком та ортопедичним матрасом. У спальні також вмонтована велика шафа-купе для зберігання речей. На території комплексу працює цілодобова охорона та відеонагляд, а доступ до квартири здійснюється за допомогою ліфта по магнітній карті. На 2 поверсі комплексу закрита територія з озелененням та дитячим майданчиком для відпочинку . Ліфт по магніту.

Зарічна вул., 4

Оренда просторої та світлої видової двокімнатної квартири на Пчілки, 6А! Мрієте про житло з неймовірним видом та комфортом? Пропонуємо вам унікальну можливість орендувати чудову двокімнатну квартиру 78 кв. м на Пчілки, 6А! Чому саме ця квартира? 🌟 Видова перлина: З вікон квартири відкривається захоплюючий панорамний вид на місто та зелені зони. Насолоджуйтесь красою кожного ранку та вечора прямо з власної оселі. 🏠 Просторі кімнати: Дві великі кімнати з високими стелями та великими вікнами, що наповнюють простір природним світлом та створюють атмосферу затишку. 🛋️ Сучасний інтерєр: Свіжий ремонт, якісні меблі та сучасна техніка забезпечують максимальний комфорт і затишок для вашого життя. 🍳 Затишна кухня: Повністю обладнана кухня з усією необхідною технікою, включаючи новий двокамерний холодильник, індукційну варильну поверхню, електричну духову шафу з грилем та посудомийну машину. 🌳 Ідеальне розташування: Квартира знаходиться у спокійному та зеленому районі з дуже гарнорозвиненою інфраструктурою. Поруч магазини, супермаркети (Ашан, Сільпо, АТБ, Пчілка, Екомаркет), кафе, ресторани, школи та дитячі садки, Сонячне озеро. Зручні місця для паркування автомобіля - наземні та підземні стоянки, паркінг в Ашані. 🚇 Транспортна доступність: Зручна транспортна розвязка, метро Позняки, зручний виїзд на Залізничний міст. Також квартира обладнана: - кондиціонерами у всіх кімнатах, - новою пральною машиною у санвузлі , бойлером та гігієнічним душом, - кахельною плиткою по всіх приміщеннях, - на вікнах жалюзі "день-ніч", - домофоном, - лічильниками на тепло, воду та світло. Не пропустіть свій шанс стати орендарем цієї унікальної квартири! Телефонуйте або пишіть вже сьогодні, щоб домовитися про перегляд і дізнатися більше деталей. Ваша ідеальна квартира чекає саме на Вас!

можно с животными
Пчілки Олени вул., 6 А

Оренда 2-х к.кв. по вул. Ахматової 39А, 64/45/9 кв.м, 9/16 пов. буд.. Квартира після ремонту, укомплектована усіма необхідними меблями та технікою (холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, шафи, дивани та ін.), кімнати та с/в роздільні, є утеплений балкон з кухні. Підʼїзд охайний, консьєрж, кодовий замок, грузовий ліфт. Є парковка біля будинку. У дворі облаштовані зони відпочинку для дорослих та дітей, бювет з артезіанською водою, альтанка. Поруч з будинком дитячий садочок, школа, ТЦ River Moll, Novus,ATB, ТЦ Аркадія, Сільпо. До ст. м. Осокорки 10-15 хв. пішки. Вартість 12 000 грн+к.п.

можно с животными
Ахматової Анни вул., 39А
123...7
1 - 24 из 147 результатов