Здам квартиру в центрі міста по вулиці Домбровського. Є всі необхідні меблі, побутова техніка,на довгострокову оренду

Здам квартиру

Аренда квартиры в тихом центре (Леси Украинки-Победы) ,рядом АТБ,рынок,поликлиника,школы,детсады,остановки транспорта ,недалеко зеленая зона. Кирпичный ухоженый молодой дом не над дорогой , парковка,средний этаж. Автономное отопление,теплый пол в ванной и кухне. . Площадь общая 70,27м ,кухня-студия 19м и две спальни (13 и 19м) ,большая лоджия 6м (с двумя выходами), балкон (везде мпо) , просторная гардеробная (тоже есть шкаф купе) ,квадратный холл. Качественный ремонт ,паркет и двери дуб,новая электрика и сантехника , хорошая мебель и бытовая техника..Есть свой посредник. На длительный срок ,только для семьи ,без животных .

Отличная улучшенка центр автономка студия,ремонт,мебель,техника.

Квартира в центрі міста, житловий стан, є всі необхідні меблі та техніка. Поряд АТБ, школа, садочок, зупинка та приватна клініка. Можна також для військових і на любий термін.

Перемоги вул., 32

Терміново здається 3-х квартира по вул Перемоги Лесі Українки 2/5п , Кімнати суміжньо- окремі, Є всі необхідні меблі, холодильник, гаряча вода постійно Колонка, є вся побутова техніка, 8500 грн і ком , + залогова сума , але можна розділити на дві частини, Для нормальних, порядних, адекватних людей, На довгий термін, Тільки для сімї, Всі подальші питання тільки по телефону, Додаткові фото тільки у Вайбер,

Терміново здається 3-х квартира по вул Перемоги Лесі Українки 8500
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Здається трикімнатна квартира, богунський район. Район малікова Здається на короткий термін.Підійде для військових, є вся необхідна техніка для комфортного проживання. Показ в будь який час за попередньою домовленістю, пропозиція від ріелтора, комісія складає 50%. Дивіться також інші мої оголошення.

Здається трикімнатна квартира

Квартира в хорошем состоянии, мебель, техника-все есть. Средний этаж, транспортная развязка, поликлиника, магащиеы, все в шаговой доступности. Бонус - АВТОНОМНОЕ ОТОПЛЕНИЕ. Оплата 14 тыс.грн + комм.Предоплата. Агентство. Услуги 50 %.. Можно для військових.

Перемоги вул., 52

3х квартира поруч з частиною, холодильник, пральна машина, частично меблі, (військові, курсанти, робітникі для вас гарне місце розташування). Чиста охайна квартира. 8000+ комн 8000+комн

3х квартира Героїв Десантників

Самый центр.Элитный дом,автономное отопление, с бытовой техникой и хорошей мебелью,есть постоянно горячая вода за счет 2-х контурного котла. Предпочтение сдать для 3-4 мужчин . ДЛЯ СЕМЬИ КВАРТИРА ЭТА НЕ СДАЕТСЯ! КОММУНАЛЬНЫЕ УСЛУГИ НЕДОРОГИЕ,за счет автономки.

владелец
Сдам 3-х кв на площади Соборной только для  2-6 мужчин и на любой срок

Здам квартиру на Грушевського (центр),3 кімнати, зроблений свіжий ремонт, є все необхідне з побудової техніки, чотири спальних місць,є подушки, ковдри. Орендна плата 12000 грн+ 3000 грн(залогова сума за комунальні послуги)

Здам квартиру в центрі на Грушевського

Здам 3х кімн.квартиру, вул.Грушевського/Небесної Сотні, 2/5 поверх.пан.будинку, АВТОНОМНЕ газове опалення, всі необхідні меблі та побутова техніка, відмінний стан. 15000грн.+ком.послуги.

Михаила Грушевского улица, 27, Центр, Житомир, Житомирская 15000.0 UAH

Исследуйте территорию

ЖК в городе Житомир

География, Житомир