Сдам в аренду дачу - Домик у моря! В живописном месте. Въезд в общество только для своих, автоматические ворота (закрытая территория) Между Светловодском и Кременчугом. 3,5 км. до Светловодска, 20 км. до Кременчуга. Магазин, скважины на территории общества, также есть полив. 20 метров до залива. Кроме основного 2-х этажного домика с большим и широким балконом со столиком и стульями есть ещё и отдельная летняя кухня, хоз. постройки, а также туалет и душ."

власник
Дача_Тов. "Мичуринец"_6 соток

Здам двокімнатний будинок з місцем для стоянки авто ціна 7500 грн

власник
Здам двокімнатний дім з місцем для стоянки авто

Запрошую вас переглятути будиночок недалеко від центру міста. Загальна площа будинку до 45 кв. м дарує вам простір для комфортного життя. Цей будинок має 3 затишні кімнати та простору кухню. Також, щоб ваше життя було ще більш комфортним, тут є заїзд для автомобіля, зручний погріб для зберігання різних речей та гарний город, де ви зможете вирощувати свої улюблені овочі та фрукти. Загальна площа ділянки 5 соток дозволить вам насолоджуватися великою територією і займатися різними видами діяльності на свіжому повітрі. З мінусів так це літній душ на вулиці та туалет. Перегляд будинку здійснюється тільки за попередньою домовленістю сторін у визначиний час та тільки у Сб. Щодо детально інформації можете тажож телефонувати на 09******27.

власник
Здаю будунок на В.Балці недалеко від центру. Власник не реєлтор.

Три кімнати кухня все потребує ремонту але в рахунок за житло е смотрова яма і окремо гараж з смотровою ямою погріб підвал Буду вкладення і поліпшення будинку зі сторони власника

власник
Сдам дом в рахунок ремонту
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

власник
Святослава Хороброго, 85/54

Здам будинок. В наявності меблі та техніка для комфортного проживання. Паркомісця для двох автомобілів. До центру міста 2,5 км. Поруч з будинком зупинка громадського транспорту.

власник
Оренда Будинок Новоолексіївка

Будинок розташований в тихому та безпечному кооперативі «Ятрань». В будинку є закрита тераса та кухня-студія. Він повністю мебльований та готовий до проживання. В будинку є всі зручності: проведена вода та електроенергія, є власний бойлер, унітаз, душова кабінка, холодильник, вбудована електрична плита, кондиціонер, проведений швидкісний інтернет, телевізор, тепла підлога, встановлена сигналізація. Будинок теплий (стіни з ракушняку, оздоблені зовні штукатуркою) з опалення, яке здійснюється дровами (наявна піч булер’ян). Вам також буде постійно доступна вода хорошої якості, адже на території власна свердловина. Замінені всі комунікації: каналізація, труби для водопостачання. Родзинкою цього затишного будинку є великий двір з фруктовим садом (6 соток). Місце для авто. Паркан, яким огороджена вся прибудинкова територія, забезпечить вам спокій та приватність. Оренда 300$/міс 09*********86 Єгор

власник
ОРЕНДА будинку в дачному кооперативі "Ятрань"

Двух поверховий будинок. р-н масляниківка. Кухня Вітальня: Побутові прибори, поверхня, холодильник вбудований Liebherr, пральна машина. Духовки немає, витяжка. Є розкладний обідній стіл, стільці. Диван, крісло, шафа і комод. 3 окремі спальні на другому поверсі. Ванна, 190 см. Тумба з умивальником, пральна машина. Є сушка для рушників (велика) 1 спальня має великий вбудований шкаф, кондиціонер. Ліжко 2-х місце. 2-а комод, стіл письмовий, ліжко з ортопедичним матрасом 2х140 см. 3-я диван і стіл. Вода з свердловини, фільтрація. дуже великий септик. Опалення; Твердопаливний котел. Тобто топимо самі, або бойлер 300 л. Від світла. 2 ємності накопичування збиткового тепла, перший поверх, ванна, і прихожа тепла підлога. 2-й батареї. Важливо! Є басейн. 7х3 м. На сьогодні він не запущений, можливо, але це не дешево! Для запуску ще треба замінити кварцовий пісок в фільтрі, вичерпати стару воду і наповнити новою (3-4 дні) Потрібно вмикати фільтрацію кожного дня поки користуєшся, і сипати спеціалізовані суміші. (3-4 тис. грн на сезон) Слідкувати за цим, Трохи є мороки з ним. Оплата можлива по безготівковій формі. Договір. Поруч школа, магазин і 2 супермаркета. Краще мати власний автомобіль для зручності. Зупинка транспорту за 500 м.

власник
Здам в оренду (дом) будинок Арнаутово

Терміново здається частина будинок після ремонту на довгий строк.у звʼязку з переїздом і сімейними обставинами.орендна плата 6500+світло.6-го грудня 146/2. Можлива продаж в кредит,рассрочку або Лізинг з авансом 30%

власник
Здається будинок з правом викупу

ЦІНА БУДЕ ОЗВУЧЕНА ПО ТЕЛЕФОНУ АБО ПРИ ОСОБИСТІЙ ЗУСТРІЧІ прошу не звертати увагу на ціну в 1000 грн Здам в довгострокову оренду затишний будинок в хорошому районі (Табурище) по вулиці Володимира Сосюри. Вулиця тиха. До найближчого магазину, аптеки, зупинки 200 метрів. До лікарні 15 хвилин. До Спецбуду, Дитячого світу 15-25 хвилин. Площа ділянки 8.5 соток. Будинок повністю утеплений пінопластом. На подвір’я проведено світло. Двір вимощений плиткою. На території багато охайних, невеликих фруктових дерев. Город акуратно виділений газоном. Є палісадник з квітами. Просторий двір, в який можна вільно припаркувати 3 машини. В будинку присутня підлога з підігрівом, газове опалення. В кімнатах плитка і ламінат. Газ, вода, електрика — все є. Додаткові фото або відео можу надіслати. Цікавлять тільки сім’ї, які готові знімати на термін ВІД ДВОХ РОКІВ і стежити за ЧИСТОТОЮ та ПОРЯДКОМ у БУДИНКУ і ДВОРІ. Не всі фото зміг прикріпити в оголошенні. Дзвоніть.

власник
Здам в оренду затишний будинок

Популярні запити