Таунхауси „Нова Конча-Заспа“

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Відділ продажу
Пн - Нд: 10:00 - 19:00
Продажі відкриті
Збудовано

Таунхауси „Нова Конча-Заспа“

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Відділ продажу
Пн - Нд: 10:00 - 19:00
Продажі відкриті
Збудовано
Ціни на типові проєкти містечка
Оновлено 10.07.2024, курс перерахування 41,50 грн/$
Вказати неточність
Проєкт від:
всі проєкти
грн
$
Умови фінансування
Розташування
Генплан
Метро
Мапа
Супутник
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 30.05.2023
Вказати неточність
Тип В проєкті Будуються Збудовані
Таунхауси
В проєкті 0 Будуються 0 Збудовані 23
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із Таунхауси „Нова Конча-Заспа“
Про проєкт
Таунхауси „Нова Конча-Заспа“ ще шукають як КМ Нова Ходосівка, Нова Ходосивка, Нова Ходосівка
Вказати неточність

Таунхауси «Нова Конча-Заспа» - частина однойменного житлового масиву в с.Ходосівка Обухівського району. Це престижне класичне передмістя столиці, в якому тісно переплетені сучасні вимоги зручного і вдалого життя.

На загальній території в 10 га будуть розміщені ультрасучасні котеджі зі стильним європейським інтер’єром. Комплекс таунхаусів складається з трьох ліній, названих в честь європейських столиць: Амстердам, Будапешт та Прага. Чітка архітектурна лінія «старої Європи», територія комплексу з зеленими насадженнями та відпочинковими зонами створюють затишну атмосферу для життя. Всі таунхауси збудовані, всього в комплексі 25 будинків. В кожному таунхаусі є підвал та свій особистий двір.

Використання сучасних матеріалів, червоної цегли та мінеральної вати дозволили збудувати будинки з оптимізованими показниками енергоощадження. Вони зберігають тепло навіть у найсуворіший мороз. До будинків підключаються всі інженерні комунікації: газ, автономне опалення, каналізація, електрика, подача води від індивідуальної свердловини.

Купуючи таунхаус ви отримуєте всі переваги «клубного життя»: зони для дозвілля та відпочинку, дитячі майданчики для різних вікових груп, закриту територію під цілодобовою охороною.

Інфраструктура

Таунхауси «Нова Конча-Заспа» розташовані в екологічно безпечній зоні Голубих озер і міських лісових насаджень, при цьому зручна локація дозволяє при необхідності швидко добиратися до будь-якого куточка столиці. З території комплексу зручний виїзд на Дніпровське шосе, яким за 16 хвилин автівкою можна дістатися до метро «Видубичі», а за 20 хвилин до станцій «Теремки» або «Іподром». Якщо знадобиться громадський транспорт — до зупинки близько 10 хвилин пішки, там проїжджають автобуси №309, №310 та №789.

Поряд з таунхаусами «Нова Конча-Заспа»- за 2 хв на авто, або 10 хвилин пішки, розташоване аутлет-містечко «Мануфактура» з 75 бутиками, ресторанами, кондитерськими та кафе, а також дитячим розважальним центром «Дакленд» та ігровим майданчиком. Поряд з аутлетом знаходяться фітнес-клуб, боулінг, стрілецький тир, кінотеатр «Баттерфляй Кантрі». Там же є гіпермаркет «МегаМаркет», готель і медична клініка. Трохи далі розташований великий меблевий центр «Аракс». А за 10 хвилин автомобілем можна дістатись великих ТРЦ «Атмосфера», ТРЦ «Арт Молл» та ТРЦ «Домосфера» на околиці Києва.

У селі Ходосівка працює загальноосвітня школа, приватна початкова школа і центр розвитку «Future Skills», дитячі садки «Водограй» і «Світлиця». Працює в селі і амбулаторія. Медичний центр «Клініка Мануфактура» знаходиться у 2 хвилинах на автомобілі, а за 15 хвилин їзди від комплексу розташована лікарня «Феофанія».

Для активних занять спортом за 7 хвилин пішки є фітнес-центр «Дельтаплан» з басейном та тренажерним залом. . Прихильники активного відпочинку зможуть осягнути всі тонкості верхової їзди у розташованій за 7 хвилин на авто академії кінного спорту «Equides Club».

За 9 хвилин їзди від будинку розташовується Блакитне озеро з пляжем і лаунж-зоною. Поруч з ним відкрито безліч ресторанів і заміських комплексів. У центрі Ходосівки також є озеро для купання і риболовлі.

Особливості

  • розташування в затишному місці з хорошим рівнем екології
  • зручна транспортна та побутова інфраструктура
  • стіни з цегли, додатково утеплені мінеральною ватою
  • в кожному таунхаусі є свій особистий двір
  • індивідуальне опалення
  • власне укриття (підвал) в кожному таунхаусі
  • передбачено розміщення каміна
  • всі таунхауси будуть обладнані системою “розумний будинок” німецького виробника Larnitec
  • закрита територія, вхід і в’їзд за перепустками, цілодобова охорона
  • дитячі майданчики для різних вікових груп
  • місця для дозвілля та відпочинку
  • каналізація - ЛОС
Дивитись всі
Найважливіші оновлення Таунхауси „Нова Конча-Заспа“
Акції, знижки та спецпропозиції
Статус будівництва, аерообльоти
Оновлення цін від відділу продажу
Нові типові проєкти