Будівельна компанія. Відділ продажу. Продаються таунхауси в затишній та спокійній локації. Поруч тільки малоповерхова забудова (житлові будинки). У вартість входить: - заведення в будинок всіх міських комунікацій (ГАЗ, світло, центральна каналізація та центральна каналізація). - штукатурка стін по маяках - чорнова стяжка підлоги - утеплення даху мінватою 200мм - утеплення стін пінопластом 100мм - облаштування прибудинкової території (бруківка, зелені насадження) - паркани спереду та ззаду будинку (ворота та брама) Ціна 58999$. При 100% оплаті можлива знижка. Можливе розтермінування.

Садова

Продаж ЗДАНОГО кутового Таунхауса від власника у Вовчинцях з нейморним краєвидом. 135м2. Доступний під усі державні програми та ЄОСЕЛЯ. Більше фото та відеоогляд надсилаю на viber бо telegram. Чудова локація Вовчинці, закрита територія, заїзд від центральної дороги. Близько школа, садок, ЦНАП, церква)) На території комплексу єдина аптека в мікрорайоні. До ТЦ велес 15 хв ходьби. Поруч Арсен, Епіцентр, річка, гори, велотраса, Велес з власним кінотеатром. Топовий район для життя у Івано-Франківську. Далеко від аеропортів і злітних смуг, колій, тільки спокій і свіже повітря. Усі комунікації міські. Територія 3 сотих. Фасад утеплений 15см. Фундамент утеплений 10см екструдованим пінопластом повністю на метр в землю, завдяки чому не буде ніяких тепловтрат. Зроблена паро і гідроізоляція даху, дах утеплений мінватою 20см. Вікна 6ти камерні, фірми viknaroff, найкращі на ринку, з теплим монтажем, що буде максимально зберігати тепло в будинку, свіжа піна проклеєна внутрішніми і зовнішніми паро ізоляційними плівками, завдяки чому теж не буде тепловтрат і проблем з вікнами, конденсатом і грибком. Броньовані двері. Є можливість обрати гараж чи вітальня на першому поверсі (гаражні ворота та вікно є в наявності). Планували вітальню на першому поверсі, а гараж добудувати збоку, так як таун кутовий. Але новий власник може залишити гараж на першому поверсі, ворота ще не знімали. Перший поверх: коридор, гараж або вітальня, санвузол + душова, велика кухня студія (або кухня+кімната місця достатньо щоб розлілити перестінкою), вихід на терасу та задній двір будинку. Другий поверх: ванна і 4 кімнати, 2 з яких мають балкон. На задньому дворі залита тераса орієнтовно 3 квадрати. Збоку будинку місце на великий гараж на 2 машини. Будинок в 1-й черзі, збудований майже 2 роки тому, тобто вже встоявся і не матиме тріщин. Причина продажу-купля більшого будинку блищого до дому.

власник
можливий продаж по єОселя
Вовчинецька вул., 36

Продаю ЗДАНИЙ з великою земельною ділянкою 3сотих таунхаус у Івано-Франківську а саме у с. Вовчинці, провулок Підлузький. Таунхауз розташований у приватному сеторі, з власним обгородженим подвірям, поруч вже проживають сусіди. Великою перевагою даного обєкта є асвальтований доїзд до нього, запущені всі комунікації та отриманодокументи на право власності! Це дозволить новим власникам розпочинати ремонтні роботи одразу після покупки. Таунхаус збудовано з якісних матеріалів: сучасний дизайн фасаду, встановлено якісні панорамні вікна , вхідні двері,та гаражні ворота! Технічні характеристики: - Штукатурка стін під маяки - Панельне перекриття між поверхами - Залиті монолітні сходи - Зовнішнє оздоблення фасаду пінопластом - Дах металочерепиця - Додаткове внутрішнє утеплення даху - Благоустрій прибудинкової території (бруківка) - Паркан між сусідами - Запущено всі комунікації - світло,газ,вода. - Передбачено місце під зону барбекю,альтанку. Ціна даного обєкта 125 000$ Без додаткових витрат для покупця! Запрошую Вас оглянути своє майбутнє житло у зручний для Вас час! А також Ми завжди раді співпраці з колегами!

Степана Бандери вул.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж зданого ТАУНХАУСА 120м2 з земельною ділянкою 2,5сот (кутовий - зі збільшеною власною територією) Розташування неподалік Калинової Слободи. Всі комунікаціії підведені, можна робити ремонт. Двір вже зроблено (викладено плиткою) По плануванню на першому поверсі окрема кухня, велика вітальня з виходом на власний двір, гардеробна (кладова), санвузл та коридор. Другій поверх - дві спальні по 12,5м2 та велика спальня 23,2м2, величезна ванна кімната 5,5м2. Поруч з будинком передбачено два паркомісця. Є приватний задній двір. Загальна площа будинку 120 м². Площа ділянки 2,5 сотих.

Бузкова

Продається сучасний двох поверховий Таунхаус площею 133 м2 У вартість будинку входить: - Чорнова стяжка підлоги - Штукатурка стін під маяки - Утеплення зовнішніх стін пінопластом 10см - Утеплення даху мінватою 20см - Перекриття другого поверха USB плита - Лічильник на газ, світло та воду - Вхідні двері - Енергозберігаючі вікна - Благоустрій тереторії Менеджер будівельної компанії Назар

Січинського вул.

Продається зданий таунхаус у Микитинцях неподалік біля річки Площа-130м2 Усі комунікації підключені Є 2 поверхи+підвал Перед таунхаусом є місце для паркування авто, ззаді є територія для гриль зони. Тихе і дуже зручне місце розташування в екологічно-чистій зоні неподалік р. Бистриці. За детальною інформацією та для огляду телефонуйте

тисовського, 6

Готовий Таунхаус з ремонтом, можна завозити особисті речі та проживати 120 м2 поруч біля центральної дороги. 2 паркомісця для авто; Зона барбекю першому поверсі; Три спальні, гардероб, два санвузли; Кухня та вітальня на першому поверсі. Таунхаус для великої сімʼї. У будинку є вся необхідна техніка для життя: – холодильник; – телевізор; – Плита; – духовка; – мікрохвильова піч; – пральна машина; Опалення газове індивідуальне, є тепла підлога. Телефонуйте або пишіть.

Калуське шосе

Продаж двоповерхового таунхаусу,місцерозташування Калушське шосе,житловий комплекс закритого типу Західний.В спокійному та затишному місці,по ціні однокімнатної квартири.95 м2,Є власне паркомісце.Можливе розтермінування

Калуське шосе, 5

Продається зданий таунхаус,готовий до ремонту. Площа 136,3 м2; 2 житлових поверхи; 2,3 сотки землі. В будинок заведено 25кВт світла,також можна підключити газ,який є на подвірї. Особливості планування: -на першому поверсі велика кухня студія з виходом на задній двір,санвузол,гараж. -на другому поверсі 3 окремі кімнати та санвузол. В будинку розведене опалення,зроблено підігрів підлоги в мокрих зонах,залита стяжка на 1 поверсі. Чудове місцерозташування.Район вул.Вовчинецької,м.Івано-Франківськ. Поруч в пішій доступності школа,садок “Кобзарик”,транспортна зупинка,ТЦ Велес,ТЦ Метро. Нотаріальне оформлення! Огляд у зручний для Вас час!

Симиренка вул., 14

Продаж 3 поверхового будинку/таунхаус у центрі міста + 2,5 сот землі Будинок розташований по вул. Виговського у м. Івано-Франківськ. Загальна площа 274 м2 Житлова площа 220 м2 Площа кухні 19 м2 Побудовано 2011-2015 Тип стін- газоблок Будинок має два під їзда з кожної сторони. Газ на ділянці, в хату не заведено. Всі решта комунікацій є. Індивідуальне опалення, двоконтурний котел, підігрів підлоги Сучасне планування: 5 кімнат та 2 санвузла На першому поверсі: -гараж, просторий коридор, гостьовий санвузол, велика кухня-студія з виходом на ділянку з терасою. На другому поверсі: - три кімнати, великий балкон, санвузол Мансардний поверх: - велика спальня з панорамним вікном, санвузол з прачечною, кімната для відпочинку Проведено інтернет та кабельне ТБ. Ремонт під чистову обробку Дах: металочерепиця, утеплений мінватою. Вікна з профілю Rehau-70 , 2-х кам. енергозберігаючий склопакет Підключено світло, заведена вода, зроблений септик. Якісні метало-пластикові вікна, якісні броньовані вхідні двері . Двір будинку закритого типу, сигналізація, огорожа. Дзвоніть просто зараз.

Виговського вул.

Продається просторий, свілий таунхаус в екологічній частині Івано-Франківська неподалік річки Бистриця. Площа 136 кв. Підвал, гараж, паливна, коридор, вітальня-кухня з виходом у двір, санвузол. 2 поверхи. сходова, санвузол, спальня з гардеробною та дві затишні світлі кімнати. МОЖЛИВОСТІ: підвал- укриття, можливість встановлення каміну у вітальні і камінного опалення, опція встановлення твердопаливного котла. Через продовження сходової клітки на 3-иій поверх, можливо добудувати літню терасу на даху. Наповнення : добротні вхідні двері; 7 камерні вікна з двокамерними склопакетами; Міські комунікації (Газ, Каналізація, Електрика); Вода свердловина, є можливість підключити міську; Утеплення фасаду 10 пінопоаст плотністю 35; Силіконова штукатурка; Якісне брукування прибудинкової території;Дім муровано з цегли. Біля будинку є земельна ділянка. Можемо виконати ремонт з дизайном. Екологічний район біля річки, затишна вулиця без руху транспорту, поруч є зупинка громадського транспорту, школа, садочок, магазин. Зручний та швидкий виїзд на вулицю Незалежності.Телефонуйте та записуйтесь на огляд !

Сєченова вул.

Продається таунхаус в центрі Івано-Франківська ( увага, не ближні села ) .Комплекс таунхаусів розташований в мікрорайоні Княгинин в спокійному та затишному місці подалі від центральної дороги . Будинок цегляний загальною площею 137 м2 два поверхи не враховуючи балконів + обгороджена власна земельна ділянка площею 0.019 га. В тауунхаусі передбачено центральне водопостачання , центральне водовідведення , газопостачання , електрика 10 кВт з можливістю збільшення потужності . По будинку : цегляне будівництво на два поверхи сучасне планування з гаражем на 22 м2 та двома відкритими балконами велика кухня-студія 30м2 з виходом на задній двір два відкриті балкони роздільний санвузол на 1 та 2 поверсі металопластикові вікна (теплий монтаж) передбачена можливість встановити камін висота до стелі 3.2 м на 1 та 2 поверсі піщана штукатурка внутрішніх стін утеплення будинку термопанелями з клінкерною плиткою змонтовані бетонні сходи між поверхами плоский дах з гарантією 25 років утеплення даху 25 см пінопластом Будинок на завершальній стадії будівництва , можна внести корективи у планування кімнат . Якщо зацікавила пропозиція телефонуйте за номером .

Княгинин вул.

На межі с. Микуличин та с. Татарів на площі земельної ділянки 0.16 га збудований таунхаус, який складається з 4 секцій. До кожної з частин надано 15 кВ електрики, розведене опалення та каналізація. Загальна житлова площа комплексу становить 292 м²(73м²/будинок), на першому поверсі вмонтований гіпсокартон, а на другому тип стін - деревяна вагонка. В 50 м від головної дороги, поруч находиться ліс та річка Прут, в 3-х км від АТБ та АЗС "ОККО", а також всієї необхідної інфраструктури. Можливий продаж цілого комплексу, або ж однієї з секцій. Підїзд до обєкту асфальтований.

грушевського, 1

Продаж таунхаусу з ремонтом та меблями в Угриневі по вул.Грушева 3. ЖК. Західний. На першому поверсі будинку вітальння,кухня,туалет,вихід на заднє подвірʼя,є зона барбекю з монгалом з освітленням і водою. Заднє подвіря огороджено і має 1,5 сотих. На 2 поверсі 3 кімнати і ванна, в одній з кімнат є гардероб. Загальна площа- 98кв.м. Житлова- 41. Кухня-17. Два поверхи. Усі міські комунікації. власна ділянка землі - 1,5 сотих. ЖК «Західний» – це: - 4 км до Івано-Франківська, поруч траса Івано-Франківськ-Калуш-Долина, с. Угринів, навпроти авторинку. - Комунікації: газ, центральна каналізація, електрика, водопостачання з очисними спорудами, індивідуальне опалення. - Розвинена інфраструктура – все для комфортного життя. - Дружня спільнота сусідів – ви завжди будете почувати себе комфортно. Свіжий ремонт. Є велика тераса та барбекю зона, велика територія з власним газоном. Все, що на фото залишається, нова техніка, все до дрібниці є для комфортного проживання одразу. Спокійний район, 15 хв до центру Івано-Франківська. Всі комунікації діючі. Індивідцальне газове опалення, також є вивід до генератора.Можливо під державні програми та Постанови. Для більш детальної інформації телефонуйте !

можливий продаж по єОселя
Грушева, 3

Продається таунхаус в Крихівцях по вул.Бузкова. Можливі варіанти таунхаусів як на стадії будівництва так і готові до ремонту, площа будинку 120кв.м., площа земельної ділянки від 1.65 соток. Можливе перепланування таунзаусу ( зробити гараж замість кухні). У вартість входить: - шестикамерні вікна з аргоном подвійний склопакет( три скла) - броньовані двері, - штукатурка під маяки, - бетонні сходи на 2 поверх, - комунікації міські- газ, вода, світло - лічильники. Облаштування території. Можливе розтермінування на 2 роки, перший внесок від 30%, ціна від 60000$, як при 100% оплаті , так і в розтермінування.

Бузкова, 12

Для усіх хто прагне придбати таунхаус преміум-класу мають унікальну можливість отримати однакову ціну незважаючи чи 100% оплата, чи розтермінування. Також пропонуємо індивідуальне розтермінування, деталі якого узгоджуються з кожним клієнтом особисто. Мрієш про затишне комфортне життя? Бажаєш проводити теплі літні вечори в затишному місці в оточенні зеленого масиву? Хочеш кардинально новий стиль життя? «Тільки ХОРОША нерухомість» допоможе здійснити це бажання! Компактні таунхаузи та дуплекси європейського стилю - сучасне та безпечне котеджне містечко. Територія облаштована дитячим та спортивним майданчиком; власною парковкою. В радіусі пішохідної доступності знаходяться великі супермаркети та будівельний гіпермаркет «Епіцентр». Пропонуються два варіанти плануваннь від 119 кв.м. та 150 кв.м. як на етапі будівництва так і уже здані, можливе розтермінування з першими внеском 30%.

Чумака вул., 123

Продається таунхаус з сучасним та стильним ремонтом у містечку WEST TOWN поруч Калинової Слободи у Крихівцях. Будинок загальною площею 120 м² та ділянкою 1,65 сотих (передній та задній двір). Функціональне планування, де вистачить особистого простору всім членам вашої сімї. На першому поверсі розташована окрема кухня, вітальня з виходом на задній двір, який буде повністю відгороджений парканом комфортної висоти, кладова, санвузол (душ) та коридор з місцем для гардеробу. На другому поверсі три окремі просторі спальні та ванна кімната. Ремонт виконаний у світлих, пастельних відтінках, якісне LED-освітлення по всьому будинку. - встановлений газовий двуконтурний турбокотел на кухні - встановлені якісні міжкімнатні двері прихованого монтажу - гіпсові 3D-панелі на стіні - якісна сантехніка у санвузлах - декоративні світильники - міські комунікації - газ, вода, світло До кожного будинку вже входять у вартість два паркомісця. Бруковане подвіря містечка, передній двір відгороджений туями, задній двір буде повністю відгороджений парканом комфортної висоти. Територія містечка WEST TOWN - закритого типу, будуть встановлені автоматичні ворота для вїзду у містечко, а також встановлено дитячий майданчик для діток. Відмінна локація для проживання, всього за 10 хвилин на авто можна дістатись міського озера та парку.

Місячна вул.

Продається зданий Таунхаус з якісним ремонтом та меблями який розташований в дуже хорошій і затишній вулиці. Площа таунхауса 133 м2 має два повноцінні поверхи та свою земельну ділянку. Будинки збудовані з цегли, утеплені пінопластом найвищої плотності У будинку 2 відкриті балкони та панорамні вікна. До таунхаусу додається земельна ділянка 0.8 сотих, на якій можна комфортно і зручно облаштувати відпочинкову зону. Майданчики між будинками огороджені та не проглядаються. Поруч із будинками дитячий та спортивний майданчик, встановлено європейське світлодіодне освітлення. Поруч із новобудовами розташована основна інфраструктура. Недалеко від нерухомості зупинки громадського транспорту. В 10 хвилинах від комплексу все що потрібно для комфортного проживання магазини, школа , садок, різноманітні заклади . Більш детальніша інформація за телефоном

Ім. Стефаника Василя наб., 74

Продається таунхаус у найкращому комплексі міста переваги якого : - Асфальтована дорога -Закрита територія -Розвинута інфраструктура у пішій доступності школа ,садок Супермаркет та зупинка громадського транспорту -Затишна локація в місті ,без висоток. -Елітна якість -Сучасне планування -Розтермінування без підвищення ціни -Економія до 20 відсотків на старті продаж Менеджер забудовника Василь .Всі консультації та повний супровід безкоштовні . Деталі за телефоном

Симоненка Василя вул.

Таунхаус з приватним подвірям у Вовчинцях! Розтермінування до року часу БЕЗ зміни ціни Можливе розтермінування до року часу БЕЗ зміни ціни, перший внесок 30% від вартості. Площа таунхауса - 130 м2. На першому поверсі знаходиться гараж, простора кухня-студія з виходом на задній двір та гостьовий санвузол, на другому поверсі три спальні та велика ванна. У вартість входить: - штукатурка стін "під маяки" - монолітні сходи на другий поверх - встановлення якісних енергозберігаючих вікон - встановлення вхідних броньованих дверей Будинок цегляний, дах утеплений мінватою 20 см. Кожен таунхаус відгороджений один від одного - передній та задній двір. Просторий задній двір. Всі деталі за телефоном.

Гайдея вул.

Продається ТаунХаус , Вовчинець, біля ТЦ Метро. Асфальтований заїзд, поруч зупинка транспорту, магазини ТЦ, аптеки. Чудовий вигляд на Вовчинецькі гори. В будинку є гараж, Кухня Студія, три кімнати, тераса, власна ділянка, дві повноцінні ванні кімнати. Телефонуйте та встигніть придбати Продаж без комісії та витрат на оформлення! Будівельна компанія .Менеджер Василь

Вовчинецька вул.

Продаю Таунхаус з унікальним дизайном який не повторюється і є єдиним у Франківську. Двох поверхневий з гарними балконами та лоджіями з елементами деревини виконане в скандинавському стилі .Побудований з керамічного блоку, екологічно чистої сировини. Дах утеплений мінватою. Металочерепиця Аляска. Також у вартість входить двохкамерні панорамні вікна ,броньовані двері,монолітні сходи .Є всі комунікації .Благоустрій території Утеплений 10 пінопластом. Менеджер з продажу Наталя.

Вербова

Продається будинок/таунхаус в центральні частині Івано- Франківська Будинок цегляний на два поверхи площею 137м2, огорожена земельна ділянка площею 2 сотих В пішій доступності знаходиться все необхідне для комфортного життя Підведені всі міські комунікації: газ, вода, каналізація, електрика 10 кВт. Можливе збільшення потужності Висота стелі 3.2 м на 1 та 2 поверсі Утеплення будинка термопанелями з клінкерною плиткою Плоский утеплений дох з гарантією 25років Великий гараж на першому поверсі пл. 22 м2 Металопластикові вікна (теплий монтаж) Благоустрій території парканом, бруківкою та висадкою декоративних дерев Будинок на завершальні стадії будівництва , можна внести корективи у планування кімнат Менеджер з продажу будівельної компанії Назар

Надрічна вул.

Продам ЗДАНИЙ кутовий Таунхаус у Вовчинцях з нейморним краєвидом на гори. ФІШКА даного об"єкту те, що він доступний під усі державні програми та Є-ОСЕЛЯ(при окремому погодженні ціни). Чудова локація, закрита територія, заїзд від центральної дороги. Близько школа, садок, ЦНАП, церква. На території комплексу аптека. До ТЦ велес 15 хв ходьби. Усі комунікації міські: - водопостачання, - водовідведення, - газ, - електрика 10 кВт. Індивідуально тільки цей таунхаус: - фасад утеплений 15см - фундамент утеплений 10см, зроблена паро і гідроізоляція фундаменту - вікна 6ти камерні, фірми viknaroff, найкращі на ринку, з теплим монтажем, та енергозберігаючою плівкою, що буде максимально зберігати тепло в будинку. Територія 2,5 сотих. Дах утеплений мінватою 20см. Броньовані двері. Є можливість обрати гараж чи вітальня на першому поверсі (гаражні ворота та вікно є в наявності). Також, є можливість добудувати гараж збоку будинку. Перший поверх: коридор, гараж/вітальня, санвузол + душова, кухня студія (або кухня+кімната). Вихід на терасу та задній двір будинку. Другий поверх: ванна і 4 кімнати, 2 з яких мають балкон. Не пропустіть шанс жити в цьому унікальному місці! Звяжіться зі мною сьогодні, щоб дізнатися більше та організувати огляд обєкта.

можливий продаж по єОселя
Вовчинецька вул., 200
1 - 24 з 292 результатів

Популярні запити