Нова пропозиція на ринку нерухомості! Продаємо 4-кімнатний таунхаус в мальовничій місцевості біля міського озера в Теремно! Код будинку #12877545 Основні характеристики: -Загальна площа — 175 кв.м. -Площа ділянки 2 сотих Цокольний поверх - гараж площею 54,7м2 (гараж вміщає дві машини) 1-й поверх кухня-студія 49,1м2 з виходом на балкон та задній двір (можливе встановлення каміна) -Санвузол 2,2м2 2-й поверх -Кімната 12,2м2 -Кімната 13,1м2 -Кімната 13,9м2 з виходом на свій балкон з чудовим краєвидом на озеро з лебедями. -Санвузол 4,6м2 -Гардероб 2,3м2 -Будинок утеплений пінопластом 15см,перекриття утеплене пінопластом 30см Комунікації: -Підключений газ -Центральне водопостачання -Центральна каналізація -9 КВт електроенергії Купівля цього чудового Таунхаусу стане найкращим рішенням для вашого комфортного проживання. Територія огорожена парканом, викладена бруківкою. На задньому дворі є можливість облаштування зону барбекю. Однією з переваг є те що у вас завжди буде вільне подвіря оскільки у будинку є великий гараж який вміщає два авто (гаражні ролети на автоматиці) Розведена тепла підлога в прихожій, а також на другому поверсі. Є можливість зробити перепланування. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Мисливська вул.

Пропонується до продажу сучасний таунхаус площею 110 м², розташований у спокійному районі м. Луцька, за адресою: вул. Чернишевського, всього в 25 метрах від центральної дороги та неподалік центру міста. Будинок знаходиться на приватній ділянці площею 4,2 сотки, яка відділена парканом від сусідів, що забезпечує додатковий комфорт та приватність. Таунхаус має 5 кімнат,4 житлових і 2 санвузли, що робить його ідеальним для родини. Перший поверх побудований з червоної цегли, другий – з газобетонних блоків, з панельними перекриттями між поверхами. Фундамент — смуговий монолітний, що забезпечує надійність будівлі. Зовнішні стіни утеплені пінопластом (10 см), а покрівля виконана з високоякісної мембрани, яка захищає від атмосферних впливів. У будинку виконано штукатурку стін, розведено проводку, а також підведено електромережу на 10 кВт. До додаткових переваг належить влаштована зовнішня водостічна система, заведене оптоволокно для підключення Wi-Fi, та простора тераса. Територія облаштована бруківкою. Усього за кілька хвилин ходьби знаходиться 13-та школа, що робить цей будинок зручним для сімей з дітьми. Цей таунхаус — ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт та затишок у тихому районі поблизу центру міста. З додаткових переваг є вивід проводів під генератор, електроавтомобіль, вивід під камін. Код будинку #11866909 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Чернишевського вул., 14В

🏡Продаж сучасних таунхаусів 📍р-н Нового ринку ✨Площа: 98 м2 🌳Земельна ділянка: 2,5 сотки 🌟Комфорт та затишок вашої мрії! Обирайте своє ідеальне житло з просторим плануванням, власною територією та всіма зручностями для сімейного життя. Таунхаус — це поєднання приватності та сучасного стилю. Не пропустіть можливість стати власником цього чудового простору для життя та відпочинку! 0991279902📞📲 -Телефонуйте для деталей та огляду! https://www.instagram.com/reel/C_NjZaNInVN/?igsh=ZmloYm9tbDB5ZHdh (посилання на відеоогляд)

Боженка вул.

Продається дуплекс преміум-якості в затишному районі Липин біля районної лікарні, 500 м до вул. Теремнівської. Можливе оформлення договору під програми "єОселя" чи "єВідновлення". Загальна площа - 83,5 кв.м: кухня-вітальня - 41,6 кв.м, 2 спальні - 11,5 та 17,4 кв.м, 2 санвузла - 7,0 та 3,0 кв.м. - ВЛАСНА прибудинкова територія 2,5 сот, - зовнішні стіни та перегородки з якісної цегли, - 2 монолітні перекриття, - утеплення стін та горища пінопластом, - декоративна зовнішня штукатурка, - розведена електрика, - стяжка на підлозі, - штукатурка стін, - котел на опалення, - тепла підлога в кухні-вітальні та санвузлах, - підвіконня зовнішні та внутрішні, - облаштування бруківки, - огороджена територія парканом, - асфальтований підїзд, - можливість облаштування каміна, - можливість підключення газу. Поряд розвинена інфраструктура: зупинка громадського транспорту, школа, садочок, магазин, пошта, поліклініка.

власник
єОселя Дуплекс Таунхаус Липини Луцьк

Продам Таунхаус з величезною терасою 92м2. Панорамний вихід. Великий гараж. Центральне водопостачання та каналізація. Будинок зданий.

власник
Таунхаус з величезною терасою

РОЗТЕРМІНУВАННЯ з першим внеском 10000$. Пропонуємо до продажу таунхауси в районі Нового ринку. Дворівневі квартири загальною площею 70 або 100 кв м. Центральна вода і центральна каналізація. Масив забудований. ВМБ-НЕРУХОМІСТЬ

Таунхаус в районі Нового ринку з розтермінуванням

Нова пропозиція на ринку нерухомості! Продаємо 4-кімнатний таунхаус в мальовничій місцевості біля міського озера в Теремно! Код будинку #12877545 Основні характеристики: -Загальна площа — 175 кв.м. -Площа ділянки 2 сотих Цокольний поверх - гараж площею 54,7м2 (гараж вміщає дві машини) 1-й поверх кухня-студія 49,1м2 з виходом на балкон та задній двір (можливе встановлення каміна) -Санвузол 2,2м2 2-й поверх -Кімната 12,2м2 -Кімната 13,1м2 -Кімната 13,9м2 з виходом на свій балкон з чудовим краєвидом на озеро з лебедями. -Санвузол 4,6м2 -Гардероб 2,3м2 -Будинок утеплений пінопластом 15см,перекриття утеплене пінопластом 30см Комунікації: -Підключений газ -Центральне водопостачання -Центральна каналізація -9 КВт електроенергії Купівля цього чудового Таунхаусу стане найкращим рішенням для вашого комфортного проживання. Територія огорожена парканом, викладена бруківкою. На задньому дворі є можливість облаштування зону барбекю. Однією з переваг є те що у вас завжди буде вільне подвіря оскільки у будинку є великий гараж який вміщає два авто (гаражні ролети на автоматиці) Розведена тепла підлога в прихожій, а також на другому поверсі. Є можливість зробити перепланування. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/prodazh-taunhausu-v-lucku-na-berezi-ozera Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Продаж Таунхаусу в Луцьку на березі озера!

Продається таун хаус з ремонтом ,меблями і технікою в Рованцях в р-ні Нового ринку в м. Луцьк. Твердий доізд, обжитий комплекс. Будинок цегляний, утеплений мінватою. Загальна площа 62,7 м. кв. Площа ділянки 1,5 сотки. На 1 поверсі простора кухня-студія, санвузол з душовою кабіною, прихожа. На 2 поверсі - 2 житлові кімнати. Є утеплене горище 15 кв. м. Автономне опалення - електричний котел, енергоефективні радіатори і тепла підлога на 1 поверсі. Водопостачання і каналізація центральні. Встановлена система очистки води. Територія огороджена, є дитячий майданчик Деталі по телефону

Таунхаус з ремонтом, меблями та технікою

Якщо ви цінуєте тишу та гармонію з природою, цей таунхаус створений саме для вас. Всього кілька кроків від дому — і ви вже серед мальовничого лісу, де можна насолоджуватися чистим повітрям, прогулянками та ароматом природи, який буде відчутно навіть у вашому домі. Загальна площа — 100 кв.м. Основні характеристики: Чистова стяжка та штукатурка, готова для вашого дизайну Тепла підлога для затишку в холодну пору року Економний двоконтурний газовий котел Підведені всі необхідні комунікації: світло, газ, каналізація (септик), свердловина. Локація: Таунхаус знаходиться на 2-й лінії від лісу, що подарує вам щоденний контакт з природою та свіжий аромат лісу, який наповнить ваш дім спокоєм і затишком. Зручність: Асфальтований доїзд гарантує легкий доступ до вашого нового житла. Увага! Лишилось всього 2 таунхауси, тож поспішайте стати власником цього унікального простору. Не втрачайте можливість жити в затишку, оточеному природою! Зробіть правильний вибір вже сьогодні!

Продаж таунхаусів 100 кв.м.

Продаж сучасних таунхаусів р-н Нового ринку Площа: 98 м2 Земельна ділянка: 2,5 сотки Комфорт та затишок вашої мрії! Обирайте своє ідеальне житло з просторим плануванням, власною територією та всіма зручностями для сімейного життя. Таунхаус — це поєднання приватності та сучасного стилю. Не пропустіть можливість стати власником цього чудового простору для життя та відпочинку! -Телефонуйте для деталей та огляду! https://www.instagram.com/reel/C_NjZaNInVN/?igsh=ZmloYm9tbDB5ZHdh (посилання на відеоогляд)

Продаж Таунхаусів

Популярні запити

Географія Луцьк