Пропонується до продажу сучасний таунхаус площею 110 м², розташований у спокійному районі м. Луцька, за адресою: вул. Чернишевського, всього в 25 метрах від центральної дороги та неподалік центру міста. Будинок знаходиться на приватній ділянці площею 4,2 сотки, яка відділена парканом від сусідів, що забезпечує додатковий комфорт та приватність. Таунхаус має 5 кімнат,4 житлових і 2 санвузли, що робить його ідеальним для родини. Перший поверх побудований з червоної цегли, другий – з газобетонних блоків, з панельними перекриттями між поверхами. Фундамент — смуговий монолітний, що забезпечує надійність будівлі. Зовнішні стіни утеплені пінопластом (10 см), а покрівля виконана з високоякісної мембрани, яка захищає від атмосферних впливів. У будинку виконано штукатурку стін, розведено проводку, а також підведено електромережу на 10 кВт. До додаткових переваг належить влаштована зовнішня водостічна система, заведене оптоволокно для підключення Wi-Fi, та простора тераса. Територія облаштована бруківкою. Усього за кілька хвилин ходьби знаходиться 13-та школа, що робить цей будинок зручним для сімей з дітьми. Цей таунхаус — ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт та затишок у тихому районі поблизу центру міста. З додаткових переваг є вивід проводів під генератор, електроавтомобіль, вивід під камін. Код будинку #11866909 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Чернишевського вул., 14В

🏡Продаж сучасних таунхаусів 📍р-н Нового ринку ✨Площа: 98 м2 🌳Земельна ділянка: 2,5 сотки 🌟Комфорт та затишок вашої мрії! Обирайте своє ідеальне житло з просторим плануванням, власною територією та всіма зручностями для сімейного життя. Таунхаус — це поєднання приватності та сучасного стилю. Не пропустіть можливість стати власником цього чудового простору для життя та відпочинку! 0991279902📞📲 -Телефонуйте для деталей та огляду! https://www.instagram.com/reel/C_NjZaNInVN/?igsh=ZmloYm9tbDB5ZHdh (посилання на відеоогляд)

Боженка вул.

Продаються сучасні таун-хауси в районі вул. Теремнівська. Сучасний тихий район, що вдало поєднує зручне розташування поруч усієї необхідної інфраструктури та водночас можливість насолодитись комфортом відсутності шуму, забрудненого повітря та надлишку комунікативності. Ергономічне планування 2-поверхового помешкання (120 кв.м загальної площі сплановані максимально практично та комфортно), індивідуальне опалення (котел та сучасні батареї опалення), наявність власної прибудинкової діляночки для альтанки, дитячого куточку чи мангал-зони роблять ці таун-хауси відмінною альтернативою квартирі в новобудові, фактично в ту ж ціну. Усі необхідні чистові роботи виконані, будиночки готові під оздоблення на смак власника. Територія огороджена. Асфальтований доїзд. Не пропустіть можливість створити житло своєї мрії, сучасне, комфортне, незалежне від ЖКГ та сусідів, фактично в межах міста! Телефонуйте, домовимось про огляд у зручний для Вас час.

Сучасний таун-хаус район Теремно-Липини

Продається дуплекс преміум-якості в затишному районі Липин біля районної лікарні, 500 м до вул. Теремнівської. Супер ЦІНА за квадрат - 950₴ !!! Можливе оформлення договору під програми "єОселя" чи "єВідновлення". Загальна площа - 83,5 кв.м: кухня-вітальня - 41,6 кв.м, 2 спальні - 11,5 та 17,4 кв.м, 2 санвузла - 7,0 та 3,0 кв.м. - ВЛАСНА прибудинкова територія 2,5 сот, - зовнішні стіни та перегородки з якісної цегли, - 2 монолітні перекриття, - утеплення стін та горища пінопластом, - декоративна зовнішня штукатурка, - розведена електрика, - стяжка на підлозі, - штукатурка стін, - котел на опалення, - тепла підлога в кухні-вітальні та санвузлах, - підвіконня зовнішні та внутрішні, - облаштування бруківки, - огороджена територія парканом, - асфальтований підїзд, - можливість облаштування каміна, - можливість підключення газу. Поряд розвинена інфраструктура: зупинка громадського транспорту, школа, садочок, магазин, пошта, поліклініка.

власник
Дуплекс Таунхаус Липини Луцьк

Продаж сучасних таунхаусів р-н Нового ринку Площа: 98 м2 Земельна ділянка: 2,5 сотки Комфорт та затишок вашої мрії! Обирайте своє ідеальне житло з просторим плануванням, власною територією та всіма зручностями для сімейного життя. Таунхаус — це поєднання приватності та сучасного стилю. Не пропустіть можливість стати власником цього чудового простору для життя та відпочинку! -Телефонуйте для деталей та огляду! https://www.instagram.com/reel/C_NjZaNInVN/?igsh=ZmloYm9tbDB5ZHdh (посилання на відеоогляд)

Продаж Таунхаусів

Продам Таунхаус з величезною терасою 92м2. Панорамний вихід. Великий гараж. Центральне водопостачання та каналізація. Будинок зданий.

власник
Таунхаус з величезною терасою

РОЗТЕРМІНУВАННЯ з першим внеском 10000$. Пропонуємо до продажу таунхауси в районі Нового ринку. Дворівневі квартири загальною площею 70 або 100 кв м. Центральна вода і центральна каналізація. Масив забудований. ВМБ-НЕРУХОМІСТЬ

Таунхаус в районі Нового ринку з розтермінуванням

Продається таун хаус з ремонтом ,меблями і технікою в Рованцях в р-ні Нового ринку в м. Луцьк. Твердий доізд, обжитий комплекс. Будинок цегляний, утеплений мінватою. Загальна площа 62,7 м. кв. Площа ділянки 1,5 сотки. На 1 поверсі простора кухня-студія, санвузол з душовою кабіною, прихожа. На 2 поверсі - 2 житлові кімнати. Є утеплене горище 15 кв. м. Автономне опалення - електричний котел, енергоефективні радіатори і тепла підлога на 1 поверсі. Водопостачання і каналізація центральні. Встановлена система очистки води. Територія огороджена, є дитячий майданчик Деталі по телефону

Таунхаус з ремонтом, меблями та технікою

Якщо ви цінуєте тишу та гармонію з природою, цей таунхаус створений саме для вас. Всього кілька кроків від дому — і ви вже серед мальовничого лісу, де можна насолоджуватися чистим повітрям, прогулянками та ароматом природи, який буде відчутно навіть у вашому домі. Загальна площа — 100 кв.м. Основні характеристики: Чистова стяжка та штукатурка, готова для вашого дизайну Тепла підлога для затишку в холодну пору року Економний двоконтурний газовий котел Підведені всі необхідні комунікації: світло, газ, каналізація (септик), свердловина. Локація: Таунхаус знаходиться на 2-й лінії від лісу, що подарує вам щоденний контакт з природою та свіжий аромат лісу, який наповнить ваш дім спокоєм і затишком. Зручність: Асфальтований доїзд гарантує легкий доступ до вашого нового житла. Увага! Лишилось всього 2 таунхауси, тож поспішайте стати власником цього унікального простору. Не втрачайте можливість жити в затишку, оточеному природою! Зробіть правильний вибір вже сьогодні!

Продаж таунхаусів 100 кв.м.

Популярні запити

Географія Луцьк