Продається Таунхаус загальною площею 180м2 в котеджному містечку, в 6 км від Києва с. Крюковщина . Таунхаус 113 м2, двоповерховий, зроблений ремонт. Перший поверх - велика вітальня та гостьовий санвузол, другий поверх - дві роздільні кімнати та санвузол. Також на горищі можна зробити ще одну кімнату 56м2. Біля будинку є дві сотки земельної ділянки на якій підсобне приміщення ( прибудова ) 12м2, а також два паркомісця для авто. До котеджного містечка є асфальтована дорога вздовж дубової рощі. Дуже розвинута інфраструктура: біля котеджу знаходяться ресторан, сауна, магазин, дитячий садок, супермаркет, кінотеатр. Проживання в нашому Таунхаусі подарує Вам безпеку та почуття спільності.

можливий продаж по єОселя
Зарічна, 53

Без комісії, таунхаус з дизайнерським ремонтом у котеджному містечку «Садок Вишневий» з ділянкою 3,5 соток. Розташований в тихому спокійному місці, при цьому, недалеко від міста. Таунхаус має три рівні. Два надземні поверхи площею 150м2 + цоколь (підвал) 65 м2, який можна використовувати як бомбосховище. По плануванню: 1ий поверх: коридор, ванна кімната, кухня, велика вітальня з виходом на терасу. 2ий поверх: коридор, гардероб, дитяча, спальня, ванна кімната. Цоколь: технічне приміщення з котлом та обладнанням, велика кімната для зберігання речей (без оздоблення). Ремонт робили для себе, коштував більше $150 тис тільки сам ремонт та ландшафт. Зроблено: Підігрів підлоги. Сантехніка Villeroy & Boch + Hansgrohe. Енергоефективний газовий котел Protherm, можливість програмувати температуру та час опалення. Резервний електропідігрів води. Генератор. Італійська плитка. Дорогі деревяні сходи. Дорогі штори та меблі, зроблені на замовлення. Окрема гардеробна. По воді є своя свердловина + центральне водопостачання містечка. Автоматична система поливу саду Hunter. 2 паркувальні місця, зарядка для електромобіля. Навколо містечка з трьох сторін росте ліс. В 10-15 хвилинах пішки озера. Всі вулиці містечка асфальтовані. Містечко заселено, проживає понад 50 сімей. По конструктиву будинку: Стіни з червоної керамічної цегли 38см + утеплювач 7см. Залізобетонні перекриття. Двокамерні панорамні вікна. Дах – натуральна керамічна черепиця Braas. Висота стель 3 метри. Газ, електрика, центральна каналізація, вода, інтернет у будинку є. В 300 метрах велика Фора, аптека, ресторан Золотий Дуб, Orange Park. Містечко знаходиться за 5 км від Окружної та 17 км від Хрещатика. Містечко розташовано між селами Крюківщина та Гатне по Одеській трасі, по дорозі до с. Боярка, Віта Поштова та Тарасівка. Локація: maps.app.goo.gl/vPcdzHgLK36qdZJq6 З центру Києва можна дістатися за 30 хвилин двома дорогами: Одеською трасою та через Севастопольську площу. Для дітей у містечку збудовано ігровий та спортивний майданчик, недалеко від містечка знаходяться дитячий садок, школа. Охорона у містечку чергує цілодобово, є відеонагляд. Кожен 10 хвилин до містечка ходить 723 маршрутка від метро Теремки або від Виставковий центр. Час їзди до метро – 20 хвилин. Документам понад 3 років, податок 1%. Таунхаус по документах - квартира площею 215 м2 за адресою с. Крюківщина, вул. Грушева 5. Ділянка під житлову забудову 3,5 сотки, кадастровий номер 3222484001:01:023:0133. Перегляд можливий лише за попереднім записом. Напишіть, будь ласка, на телеграм maxander1, та домовимось на перегляд.

Грушева вул., 5

Новый , Современный и качественный Таунхаус в Коттеджном городке в 6 км от Киева (метро Теремки). В таунхаусе выполнен высококачественный ремонт. Готовність ремонта 98 процентов Документы готовы. Таунхаус общей площадью 112,2 м2, на 1,57 сотках земли огражденной деревянной изгородью. Сам городок расположен в тихом, экологически чистом месте, рядом с лесом и озером. В коттеджный городок ведёт новая асфальтированная дорога через КПП с круглосуточной охраной, также возможен заезд через дубовую рощу “Золотой дуб” выезд возможен в 3х направлениях. По наполнению тауна: - Электрокотел; -Фильтр грубой очистки -Бойлер - обустроенная терраса По дому выполнена сантехника с износостойких материалов , сделана разводка теплых полов по первому этажу на 7 контуров, качественная электроразводка с реле напряжения, диференциальнымими автоматами и УЗО, бетонная лестница на второй этаж. Все материалы использование в ремонтных работах высокого качества. Есть фото всех основных этапов ремонтных работ. По территории: - на фасаде 2 паркоместа перед вход в дом, - Зелёная зона с размещеной террасой По Дому: Дом из газоблока (300), 150 мм пенопласт (очень теплый), перекрытие армированный бетон. Теплый водяной пол. Котел электро , входит 8 кВ.(возможно увеличение ), вода скважина на 6 домов , канализация-Септик, своя парковка на 2 авто.Подключена сигнализация. Общий процес 97 процентов готовности к заселению Инфраструктура: На территории возле КГ находятся кафе, ресторан, сауна, магазин, детский сад, . В т доступности находятся ТРЦ Магелан, боулинг, супермаркет, кинотеатр Батерфляй, отделения банков, аптеки, школы, детские садики. Коттеджный городок расположен недалеко от Киева, всего в 3,5 км. В 3 км находится озеро Крючок. Транспортная доступность: 4 км до станции метро Теремки 9,3 км до станции метро Академгородок До остановки общественного - транспорта 7 минут. Проживание в нашем Таунхаусе подарит Вам ряд дополнительных преимуществ: безопасность, чувство общности, возможность использования общей системы коммунального обслуживания и благоустроенной территории.

можливий продаж по єОселя
Мальцева вул.

Шикарний таунхаус з великим подвір’ям у котеджному містечку "Садок Вишневий" - лише 6 км від Києва! Пропонуємо до вашої уваги чудовий таунхаус бізнес-класу в мальовничому місці, всього в 6 км від Києва. Цей будинок ідеально підійде цінителям тиші та комфортного способу життя. Основні характеристики: - Три рівні: цокольний поверх, перший поверх, другий житловий поверх, мансарда. - Земельна ділянка: 4 сотки. - Комунальні зручності: 15 кВт світла, своя свердловина, міська каналізація. - Опалення та вода: електрокотел, газовий котел, газовий та електричний бойлери, система очищення води. - Парковка: 2 паркувальні місця, зарядка для електромобіля. - Енергопостачання: генератор. - Цокольний поверх: з ремонтом, обладнаний кінотеатром і може слугувати укриттям. - Енергоефективність: газовий котел Protherm з програмуванням температури та часу опалення. - Перший поверх: сучасний санвузол з ванною, повністю обладнана кухня, гостьова кімната з виходом на терасу. - Другий поверх: спальня з гардеробною кімнатою, санвузол та дитяча кімната. - Мансарда: облаштована як окрема кімната. Переваги: - Сучасний дитячий майданчик для дітей різного віку. - Закрита територія з охороною. - Вся необхідна інфраструктура поруч. Ласкаво просимо на перегляд! Не пропустіть можливість придбати цей чудовий будинок.

можливий продаж по єОселя
Грушева вул., 4

Продається три поверховий таунхаус по вул. Стрітенська, 23 в селещі Крюківщина. Загальна площа будинку 136 м2 І поверх: кухня вітальня - 30 м2, санвузол/котельня - 5 м2, кладовка - 4 м2 при вході. Встановлена тепла підлога по всьому поверсі. Сучасний потужний камін, що дуже допомагав при блекаутах. Прокладено закладні під кондиціонер. ІІ поверх: дві спальні 17 м2 та 16 м2 з гардеробною; ванна - 6 м2. Встановлені конвектори в кожній кімнаті, в спальнях встановлено інверторні кондиціонери ІІІ поверх: дві спальні або кабінети 17,3 м2 та 17,7 м2 з гардеробною; санвузол із закладками під душову. Під дахом обладнана зона зберігання, де можливо розмістити 2-3 комплекти автомобільних коліс та домашні дрібниці. Технічні характеристики: * Будівництво закінчене в 2017 році, власники заїхали в кінці 2020 році. Зовнішні стіни газоблок, 40 см, стіни з сусідами - газоблок 30 см, зовнішнє утеплення - мінвата 10 см; звукоізоляція від сусідів + між кімнатами. * Електрика 23 кВт, три фази. Опалення електричне. Встановлено якісні стабілізатори на 2 із 3 фаз на вході в будинок, є місце під третій стабілізатор. * Є закладні під камери спостереження всередині і ззовні будинку, всі кабелі зведені в кладову. * Своя скважина 40м, також є можливість брати воду з загальної скважини, переключення знаходиться в будинку. Встановлено фільтр типу "колона" для води на вході в будинок * Встановлена супутникова система доступу до інтернет мережі, автономна. * Два паркомісця перед входом в будинок * Власний двір 6х12 м, трава, автополив. Закритий дитячий майданчик для мешканців. БОНУСОМ при продажі залишається генератор 7-8 кВт (маркування 10000) з підключенням в мережу, який використано десь 200 год моторесурсу + дрова на палетах. Будинок знаходиться в одному з найбільш перспективних районів передмістя. Має вдале географічне розміщення, розвинене транспортне сполучення з Києвом. В пішій досяжності є все необхідне для комфортного життя: школа, дитячі садочки, магазини, аптеки, ресторани та кав’ярні. Поряд ЖК Орандж парк, Фора, Розетка. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-відновлення 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) Для перегляду телефонуйте або пишіть в телеграм tovstuha_realty Зустріну Вас у Вашій новій оселі! Без комісії для покупця. Євгеній Товстуха Код 447674 Место расположения тауна: Крюкивщина, ул. Стретенская, рядом Гатное, Вишневое. КРЮКОВЩИНА - Гатное-Жуляны-Теремки-Киев, Orange Park Иванковичи Романков Лесники Вита-Почтовая Ходосовка Козин Крушинка Безрадичи Подгорцы Хотов Чабаны

Одеська вул.

Заміський будинок завжди представляється як затишне місце для життя, картинка з Американських серіалів з доглянутими газонами, ландшафтним дизайном - будиночки які схожі один на одного. Не кожен будинок за містом відповідає цій картинці, але наш випадок – виняток. Будинок, який не можна назвати просто будинком. Таунхаус - з шикарним плануванням, зоною барбекю на задньому дворі та невеликою ділянкою землі, місцями для паркування автомобілів біля будинку та на території містечка. Перший поверх: Простора кухня-вітальня 27м2 з панорамними вікнами та виходом на задній двір, кімнату яку можна використовувати під гостьову або кабінет, функціональний коридор та санвузол. Другий поверх: три окремі кімнати - одна з кімнат з балконом, в хазяйській спальні є вбиральня, яку можна переробити під власний санвузол, і загальний санвузол на другому поверсі. Тут уже все готове для того, щоб сюди заїхати та жити. Не просто жити, а насолоджуватися кожною проведеною хвилинкою. Містечко Beverly Hills заселене та облаштоване, дійсно приємні та позитивні сусіди, закрита та територія, що охороняється, пост охорони розташований біля будинку. Переступаючи двері таунхауса і потрапляючи всередину створюється атмосфера домашнього затишку та тепла. Ціна 68 000 $ Без комісії для покупця!

Ділова, 2

Продаж таунхаусу в центрі Крюківщини. Загальна площа 80 м.кв. до нього є 0,5 с землі. Два поверхи - 1: коридор, санвузол, гардеробна та кухня-студія з виходом на терасу, 2: дві спальна з виходом на балкони та ще один санвузол. Будинок з червоної цегли, утеплений пінопластом. Центральні комунікації. У вартість входить котел і паркомісце для авто. Поряд школа, садок, зупинка громадського транспорту, магазини, ТРЦ, пошта, дитячі майданчики. В пішій доступності парк та озеро. Дуже розвинена інфраструктура і в той же час поруч нема багатоповерхівок, спокійна вулиця, закрита територія. Ціна 55000у.о. паркомісце вартістю 2000уо в подарунок

можливий продаж по єОселя
Котирла

Продаж таунхауса в New Smart, Крюківщина, вул. Мальцева Георгія, 86,1 кв.м. Про таунхаус: Готовий таунхаус з власним паркомісцем загальною площею 86,1 розташований на 0,57 сотках землі. Будинок вже введений в експлуатацію. Гарне продумане планування з заднім двором для барбекю зони. Перший поверх: простора кухня-вітальня, гостьовий санвузол, хол. Другий поверх: спальня кімната з виходом на балкон та великий санвузол. Мансардний поверх: open space з повноцінними вікнами. Таунхаус знаходиться в прекрасному, зеленому місці, яке оточене дубовим гаєм. Має зручну транспортну розвязку. У пішій доступності розташовані супермаркети, аптеки, дитячі майданчики, автобусні зупинки та інші зручності. На території містечка є дитячий майданчик і спортивна зона. Умови покупки: Без комісії для покупця

Мальцева вул.

БЕЗ КОМІСІЇ! Продам 3-поверховий таунхаус New Smart, вул. Мальцева Пропонується до продажу таунхаус в Київській області - с.Крюківщина по вул.Мальцева, 8/19. Власне паркомісце та зона відпочинку. Поряд декілька нових ЖК (Оранж парк, Евромісто, Молодіжне містечко) з власною інфраструктурою, та 15 хвилин до ринку Столичний і метро Теремки. Таунхаус знаходиться в прекрасному, зеленому місці, яке оточене дубовим гаєм. Має зручну транспортну розвязку. У пішій доступності розташовані супермаркети, аптеки, дитячі майданчики, автобусні зупинки та інші зручності. Місце ідеально підходить для проживання! Загальна площа 84.2 м2. Три поверхи. Закрита територія. У кожного своє паркомісце. З одного боку комплексу розташовані паркувальні місця, з іншого боку є земельна ділянка, яку можна обладнати під зону барбекю. - Фундамент - армований залізобетонний; - стіни - газобетон, товщиною 300 мм., утеплені по фасаду утеплювачем, загальною товщиною не менше 100 мм.; - міжповерхове перекриття - монолітне; - бетонна основа підлоги; - покрівля – фальцева, товщина 0,45 мм., утеплювач вата. - вікна – металопластикові, п’ятикамерний профіль, двокамерні склопакети; - вхідні двері – металеві з замком та ключами; - введене водопостачання В будинку практичне планування. На першому поверсі - простора кухня з виходим на свій дворик, гардеробна і санвузол Другий - кімната, гардероб і санвузол Третій - дві кімнати і санвузол Елетроенергії - 13кВт Вода - скважина Каналізація - септік. На території комплексу є дитячий майданчик та спортивний майданчик. Вїзд дозволений лише для власників таунхаусів. Перегляд в любий зручний час за домовленістю. Запрошуємо на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Мальцева вул., 8/19

Продається просторий та затишний таунхаус з ремонтом та всією необхідною технікою! Без комісії та з мінімальними податками! Цей чудовий таунхаус розташований на закритій території, оточений дубовим гаєм та природою. Всього в 200 метрах ви знайдете повну інфраструктуру: супермаркети, спортивні клуби, кафе, ресторани, пошту та дитячий садок. Зупинка громадського транспорту також знаходиться поблизу. Таунхаус має 3 поверхи, які включають: - Перший поверх: велика кухня-вітальня з повним комплектом необхідної техніки (посудомийна машина, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, мікрохвильова піч, холодильник) та зручний розкладний диван з телевізійною тумбою. Також є вбиральня з душовою кабіною та хозяйське приміщення, де встановлені котел та система очищення води. З першого поверху є вихід на криту терасу та задній двір. - Другий поверх: дві рівнозначні кімнати з вбудованими шафами. Одна з кімнат має велике ліжко з ортопедичним матрацом, а в іншій є робочий стіл з кріслом. Також на цьому поверсі є санвузол з кутовою ванною, рукомийником, інсталяцією та електричним підігрівом рушників. - Третій поверх: мансардний рівень, де зроблений ремонт. Це великий відкритий простір, який можна використовувати за власним бажанням, будь то кінозал, ігрова кімната для дітей, кабінет або спальня. У будинку встановлені меблі, виготовлені на замовлення під індивідуальні розміри. Також є підігрів підлоги та кондиціонери, що забезпечують комфорт на будь-яку пору року. Будинок дуже теплий та затишний. Запрошуємо вас на перегляд цього таунхаусу в зручний для вас час! Не пропустіть цю вигідну пропозицію!

Мальцева вул., 59

ОПИСАНИЕ ДОМА Продам таунхаус в центре Крюковщины ул Балукова На первом этаже душевая,на втором ванна ,2 кондиционера, двор 18 квадратов с навесом зона барбекю два парко места ,участок перед домом в собственности, парковка для гостей ,техника бош ,фильтрация воды везде теплые полы ,септик дополнительная информация по тел просмотры по договоренности

Продаж таунхаус центре Крюковщина с ремонтом и мебелью

Здається в оренду таунхаус в Крюковщині по вул.Садова площею 100 кв.м. Будинок теплий, 3 кімнати, кухня-студія, 2 санвузли. В будинку індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги, чиста питна вода з скважини.На 2 поверсі 3 повноцінні спальні і санвузолВ будинку швидкісний інтернет, телевізор. Є паркувальне місце на 2 авто. На території дуже безпечно, є ігровий майданчик для дітей та батут.Підійде як для сім’ї, так і для студентів. Поруч зупинка громадського транспорту, зручно добиратися до Києва.Поруч є озеро Крюк та прекрасний дубовий ліс.Є інші варіанти - дзвоніть, і ми підберемо найкращий варіант. Наша команда допоможе вам у будь-якому питанні – купівля, продаж, оренда, оцінка, аналіз та перевірка документів.З повагою Агентство нерухомості "LubiyDom".

ЄОСЕЛЯ!Продаж Тауна возле метро Теремки, Крюковщина

Новий Aura комплекс клубного типу вулиця Прикордонна/Одеська, село Крюківщина / Гатное Територія обгороджена, охорона 24-7, відеоспостереження. Закрита територія Таунхаус 55 м2 зі своїм паркомісцем та двориком, можна обладнати як терасу, зоною відпочинку з барбекю або дитячим/спортивним майданчиком на відкритому повітрі. Прекрасний куточок для улюблених вихованців. Свій власний дворик це більше, ніж квартира. Квартира здається під чорнове оздоблення. У квартиру заведено комунікації. Всього 3 км від Теремки Виникли питання, дзвоніть. Тут у листуванні не відповідаю. Дякую за увагу

власник
2 квартира З Документами 55м2 з паркомісцем та Власним ДВОРИКОМ Гатне

Продажа двух комнатной квартиры. Делалась под себя. Ремонт не дешевый. Квартира была в рассрочке. На сегодняшний день ПОЛНОСТЬЮ погашена долгов нет. Оформление сразу на нового владельца по Переуступке, со мной рассчет в момент переоформления для безопасности покупателя. Переоформление на покупателе в связи с этим уступил в цене. Цена окончательная. В квартире газ, свет уже оформлен по новым тарифам. Дом сдан в эксплуатацию в 2020 году. Продажа в связи с желанием преобрести таунхаус. Крюковщина, Жк Агам, ул. Бакинская 1. БОНУС Вместе с квартирой пересдадим кладовое помещение которое арендуется за 1400 грн\мес. Риелторы за счет покупателя. Квартира делалась под себя. Фактическая квадратура 72 кв.м. Современна быт техника, газовый котел и автономное отопление. Цена коммунальных в зимний период 3500-4000 за все. Есть квитанции. Больше фото скину в личные. Комнаты раздельные. Современная кухня студия. Стиральная машина вынесена в второе подсобное помещение где возможно сделать второй туалет сейчас сделана гардеробная система. . Ламинат по всей квартире. Рядом Сильпо , макдональдс, АТБ, школа, садик, новус, барбершоп в доме , укр почта в доме, кофейни, новая почта. Аптеки. Технічна характеристика квартири: Висота стель - 2,7 м • Великі панорамні вікна (висота 2,0 м) Великі засклені лоджії •Чистова якісна стяжка полу і штукатурка стін • Можливість вільного планування • Вхідні квартирні двері - протипожежні з МДФ-накладками •Енергозберігаючі вікна з подвійним склопакетом •Опалення та підігрів води - від індивідуального газового котла •Встановлені лічильники обліку газу, води, електроенергі •Розведена система опалення, встановлені радіатори •Зроблені відведення під: водопостачання, газ, електроенергію, інтернет, ТВ Утеплення квартир з боку фасаду - мінеральна вата, пінополістивол

власник
Продажа квартиры по переуступке владелец.

Без комісії для покупця, Від забудовника, Можливий продаж Під Держ Програми, Газифіковане житло, КМ."GARDEN VILADG" Таунхаус 65кв.м., 1 поверх кухня-студія, 2 поверх 2 кімнати, Два паркомісця, В комплексі є житло з різним метражем від 66м2.-155м2., Збудовані з Керамоблоку, та Утеплені Пінопластом, В Таунхаусі Зроблено: Територія закритого типу, На території буде дитячий майданчик, Поруч Ліс-40м., Озеро"ХАРАКТЕР ПАРК"-150м., Вся необхідна інфраструктура для комфортного життя поруч: Школи, Садочок, Супермаркети: NOVUS,ФОРА,АТБ, Аптеки, Папк"Шевченка" Якщо житло зацікавило ДЗВОНІТЬ, Надам відповіді на запитання Та проведу перегляд, Менеджер Віталій.

Є-оселя/Таунхаус/65м2./ГАТНЕ/з ГАЗом/Без комісії

Супер Продажа!таунхауса по цене квартиры , с зоной барбекю. В Крюковщине, 5 км от Киева Шикарная локация, дубовая роща Закрытая территория, за рестораном Золотой Дуб Одно из лучших мест! Со своим двором Своя парковка. Кухня-студио +3спальня + 2с/н котельная, терраса на заднем дворе с зоной барбекю . Скважина 70м Септик с переливом Автономное электро отопление В пешей доступности вся инфроструктура, остановка общ.траспорта Сильпо, Макдональдс, Новус и тд Отличное соотношение цены/качества! Есть другие варианты – звоните, и мы подберём наилучший вариант. Наша команда поможет вам в любом вопросе – покупка, продажа, аренда, оценка, анализ и проверка документов.С уважением Агентство Недвижимости " LubiyDom".

Продаж Таунхауса в КГ Удачний, Теремки Крюковщина

Продаж таунхаусу в центрі Крюківщини. Загальна площа 80 м.кв. до нього є 0,5 с землі. Два поверхи - 1: коридор, санвузол, гардеробна та кухня-студія з виходом на терасу, 2: дві спальна з виходом на балкони та ще один санвузол. Будинок з червоної цегли, утеплений пінопластом. Центральні комунікації. У вартість входить котел і паркомісце для авто. Поряд школа, садок, зупинка громадського транспорту, магазини, ТРЦ, пошта, дитячі майданчики. В пішій доступності парк та озеро. Дуже розвинена інфраструктура і в той же час поруч нема багатоповерхівок, спокійна вулиця, закрита територія. Ціна 55 000у.о. паркомісце ціною 2000у.о. в подарунок

Таунхаус Крюківщина 80 м.кв.  Київ 6 км

ВЛАСНИК!!! Площа таунхауса 85 м.кв. Таунхаус без ремонту, але в будинку готова майже вся електрика, закладені траси під кондиціонери на 3 поверхи. Разом з будинком власники отримують прибудинкову ділянку площею - 1 ст. На власному задньому подвір’ї ґрунт накритий геотекстилем, що придає не лише охайний вид, а, найголовніше, заважає бур’яну прогресувати на ділянці! Закрита територія. У кожного своє паркомісце.З одного боку комплексу розташовані паркувальні місця, з іншого боку є земельна ділянка, яку можна обладнати під зону барбекю. +38**************93 +38**************68 Ігор

власник
Таунхаус Крюківщина продаж будинок

Продається будинок (боковий таунхаус) з готовими документами в Київській області с.Крюківщина по вул.Мальцева, 8 Таунхаус розташований в зручному місці з розвиненою інфраструктурою, де поряд є все необхідне для життя. Також дуже зручна транспортна розвязка. Поряд супертамкети, поштові відділення, ресторани, парк розвах "Характер" і ще багато всього. Таунхаус загальною площею 113.5 м2 без ремонту. Але з плануванням. - Всі комунікації підключені! - Замовлено 13квт електроенергії - Стандартний кабель замінено на потужніший - Закрита територія з відеоспостереженням. - У кожного своє паркомісце. Також в таунхауса є задній дворик для барбекью зони. На території містечка є дитячий майданчик і спортивна зона Готовий дизайн проект в подарунок!!! Всі документи готові. Продаж від власника Перегляди за домовленістю. - Розтермінування до 6 місяців!!!

власник
Терміново! Таунхаус New Smart 11 - 113.5 м2

3 км Таунхаус New Smart 113.5 м2, Продається будинок (боковий таунхаус) з готовими документами в Київській області с.Крюківщина по вул.Мальцева, 8 Таунхаус розташований в зручному місці з розвиненою інфраструктурою, де поряд є все необхідне для життя. Також дуже зручна транспортна розвязка. Поряд супертамкети, поштові відділення, ресторани, парк розвах Характер і ще багато всього. Таунхаус загальною площею 113.5 м2 без ремонту. Але з плануванням. - Всі комунікації підключені! Замовлено 13квт електроенергії Закрита територія з відеоспостереженням. У кожного своє паркомісце. Також в таунхауса є задній дворик для барбекью зони. На території містечка є дитячий майданчик і спортивна зона - Готовий дизайн проект в подарунок!!! Всі документи готові. Перегляди за домовленістю. - 22-391-501

Є оселя! Гарна пропозиція! Таунхаус 113м2 Крюківщина 79500

Ласкаво просимо до унікального таунхаусу у самому серці Крюківщини, прекрасному куточку Київської області, зовсім поруч з Києвом! Наша нерухомість - це ідеальне поєднання комфорту, простору та розташування в зеленій зоні. Запрошуємо вас відкрити всі переваги нашого 123 квадратних метрів таунхаусу без ремонту. Цей чарівний простір створений для того, щоб задовольнити ваші найвищі очікування. Ви зможете здійснити свої дизайнерські мрії, затишно облаштувати кожен куточок відповідно до свого стилю та смаку. Одна з наших головних переваг - це власна маленька ділянка, яка дозволить вам насолоджуватися приватністю та зеленим оточенням без великого зусилля з обслуговування. Ви зможете відпочивати на своїй власній терасі, насолоджуючись свіжим повітрям та мальовничим краєвидом. Крім того, наш таунхаус має одне закріплене паркомісце, що дозволить вам завжди мати зручний доступ до вашого автомобіля. Ви можете забути про пошук місця для паркування та насолоджуватися комфортом і безпекою, які надає власне паркомісце. Локалізація нашого таунхаусу - ще одна перевага, якою ви можете скористатися. Розташований в Крюківщині, ви зможете насолоджуватися спокоєм та тишею за межами шумного міста, зберігаючи при цьому зручність доступу до всіх необхідних сервісів та інфраструктури. Поруч більше 100 найбільших магазинів і точок купівлі: Novus, Сільпо, Rozetka, УкрПошта, Нова Пошта, та десятки інших. Не вагайтесь більше - ви заслуговуєте на власний простір, де можна створювати незабутні моменти з сімєю та близькими. Наш 123 квадратних метрів таунхаус з маленькою ділянкою, одним закріпленим паркомісцем та без ремонту - це ваш шанс стати власником неперевершеного життя, створеного власноруч. Запишіться на перегляд прямо зараз та відкрийте для себе всі переваги, які ми можемо вам запропонувати. Ваше мрійове життя починається тут, у нашому таунхаусі в Крюківщині!

власник
Таунхаус (без ремонту), 123 м.кв., 3 поверхи, Крюківщина. Сусіди, ОСББ

Купуйте новий дуплекс - дозвольте собі будинок за ціною квартири. Новий дуплекс, Крюківщина, Район активно розвивається, по сусідству КМ Кримський квартал, Beverly Hills Residence, КМ Південна Баварія, ЖК Оранж Парк, ЖК Молодіжний, ЖК Вдалий, вся необхідна інфраструктура. 1 км від Окружної, біля Столичного ринку. Перспективний район, нова забудова. Поруч вже побудовані таун-хауси, є сусіди. Поряд будується нова дорога, що проходитиме через вул. Прикордонна, через вул.Бузкова, Гатне, з виїздом на Окружну біля МЕТРО. Загальна площа будинку 300 кв.м, 2 поверхи (будинок – дуплекс, будинок для двох сімей, кожна частина 126 кв.м + гараж 24 кв.м. У кожній частині 5 кімнат, 2 санвузли, кухня-їдальня з виходом на терасу. Ділянка – загальна площа 5 соток, цільове призначення під забудову. Свій гараж 24 кв.м. входить в ціну! Загальна площа 1/2 будинку з гаражем - 150 кв.м. Ціна за 150 кв. - 85000 уе, або 160000 весь будинок. Заїзд з боку Гатного до Метро Теремки 10 хв на авто. Також заїзд з боку Крюківщини, зручна розвязка, 20 хв. на Севастопольську площу. ТРЦ Республіка 10 хв. Встановлена система опалення з антіфризом: 1 поверх з теплою підлогою, 2 поверх радіатори біметалеві. встановлений котел, санвузол, кухня. Зроблено розведення електрики (мідь), розведення води по точкам. Зроблено 2 кімнати (підлога, стіни під фініш) Стіни – газоблок БЦК, моноліт – бетон від Ковальської, вікна – Salamander. Експлуатований дах. Завершується утеплення та паркан. Всі комунікації – електрика 10кВт, каналізація – на кожну частину будинку окремий септик 9 м3 (з переливом), вода в будинку (своя свердловина), інтернет. Запрошуємо на перегляд. Геолокацію відправлю.

власник
Новий дуплекс,1/2 - 150 м2, Крюківщина, метро Теремки

Цену снижено! Акционная цена на 1 дом! Таунхаус в Крюковщине Золотой дуб -3 линия Готовы построены Введены в эксплуатацию С документами на дом и на землю Земля в собственности Самые удачные и класные Построены качественно и на совесть-мы опытные, у нас 28 построенных И ПРОДАННЫХ домов в этой локации и мы дорожим репутацией Панорамные окна Утепление пенопласт по фасаду , крыша металлочерепица. Своя скважина 44 метра, переливной септик закрытый отходы не попадают в грунт,откачивать раз в 2 года Технология строительства-газоблок "Стоунлайт". толщина 300 мм , Очень хорошие качественные окна-металлопластиковые энергосберегающие шестикамерные -профиль КВЕ 70 plus двойное энергосберигающее напыление Входные двери, . Крыша-металлочерепица(Словакия), утепление мин вата 200 мм, гидро-и пароизоляция благоустройство Выбор за Вами! Чистый воздух или выхлопные газы,шелест листвы или шум лифта, собственный дом на собственном участке или квартира на общедомовой территории, пение птиц или автосигнализация посреди ночи и пение соседей:) На закрытой круглосуточно охраняемой территории Рядом крутые соседи Рядом Оранж парк, жк Молодежный, ресторан Золотой Дуб, 3 озера Множество маршруток Просмотры ежедневно по договоренности Предложение от застройщика, без комиссии Можем рассмотреть продажу с рассрочкой, условия индивидуальные с уважением Ирина Цена 56000уе без комиссии Акционная цена действует на один домик! 09******01 09******99

Продам Таунхаус Золотий Дуб 125 квадратів 56000уе

Відео https://drive.google.com/file/d/1nZR8b92Jn3XwGl11uI-jywVzonAQVd-a/view?usp=drivesdk Закрите котеджне містечко Beverly Hills! Ще більше комфорту для Вашої родини! Наш пріоритет Якість! - Будівництво з цегли - 2nf Озера пустотілий (найдорожчий на ринку) - утеплення стін: пінопласт 15 см. - утеплення та шумоізоляція даху 400 мм мінеральної вати! - монолітне перекриття - Армований пояс по периметру всього фундаменту. Після забудовника зроблено : - Індивідуальне опалення (газовий котел + радіатори); - Тепла підлога, радіатори другий і третій поверхи - Чистове оздоблення стін під шпалери; - Лазерне стягування підлоги; - розведена сантехніка, установлені інсталяції в с/у - зроблений мансардний поверх (вирівняли підлогу, покладено осб , вирівняли балки даху , зашили вагонкою , зроблені перестінки) - розведена траса під кондиціонування - зроблена вся електрика - встановленний газовий котел На території своя парковка, свій парк 6000м2, охорона 24/7, свій жек Оренда таунів з ремонтом в цьому км 1500$

власник
150м Таунхаус beverly hills вже під чистове оздоблення Газ каналізація
1 - 24 з 41 результатів

Популярні запити

Географія Крюківщина