Сучасний таунхаус в затишному місці, з виглядом на мальовничу лісосмугу та парк, створений саме для комфортного проживання і дозвілля. З власною відкритою терасою, що є родзинкою цього будинку, ідеальний варіант для барбекю-вечірки у колі рідних та друзів або для тихих сімейних вечорів, щоб милуватися краєвидами на ліс, який впритул підходить до будинку. Новобудова знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою м. Житомир, р-н Богунський, вул. Вячеслава Липинського, ЖК Європейський квартал. - Клас комфорт - Функціональне планування - Сучасний проект - 2 поверхи - Загальна площа 151,93 м² - Первинне житло Усі подробиці про будинок та про його придбання за телефоном.

Будинок таунхаус Супер ціна!!!

Продаж нового сучасного будинку з продуманим плануванням та гарним краєвидом. Будинок розрахований на 4 сімї(4секції) з окремим двором. Майбутнім мешканцям пропонують сучасні будинки площею 130м² з власною терасою. Територія кожного будинку з окремим автомобільним паркуванням та розсувними воротами.Площа кожної прибудинкової території 2 сотки землі. Будинок цегляний,ззовні утеплений пінопластом(100мм)та зроблений фасад(короїд).Якісні великі металопластикові вікна(wds 7серія).Індивідуальне опалення,свердловина,на кожну секцію електрика 14 кВт,своя каналізація(біосептик). На першому поверсі кухня -студія з виходом на терасу(можна зробити окрему кімнату),санвузол; на другому поверсі передбачено санвузол та 2 окремі кімнати;3 поверх-кімната під дахом. Є можливість розтермінування.Планування кімнат по бажанню клієнта.можливість зробити ремонтні роботи на свій смак з досвідченними будівельниками від забудовника.Ціна 77999у.о.АКЦІЯ:першому покупцю знижка 77000 у.о.

Продаж ТаУнХаУсА!!!

Будинок знаходиться в мальовничому місці зовсім поруч з лісом та гарним озером. Майбутнім мешканцям пропонують будинки площею 130 квадратних метрів з власною терасою, на якій можна влаштовувати сімейні вечері та милуватися краєвидами на ліс, який впритул підходить до нашого будинку, а ввечері в 50 метрах від нас, можна прогулятися до красивого озера і насолодитись прекрасним заходом сонця. Територія кожного будинку з окремим автомобільним паркуванням та розсувними воротами. Площа кожної прибудинкової території 2 сотки землі. Планування кімнат по бажанню клієнта. Комплектація • Зовнішні стіни утеплені пінопластом 100 мм та покриті декоративною штукатуркою “короїд”, будинок збудований та червоної повнотілої цегли 100 щільності, товщина 300 мм. • Великі вікна забезпечують максимальне природне освітлення приміщень. Вікна WDS 7 серії. • Індивідуальне опалення, що дозволить самостійно визначати дату початку та завершення опалювального сезону. • Водопостачання – свердловина. • Каналізація - на кожну секцію біосептик. • Електрика 10 квт на кожну із секцій будинків. • Закрита територія кожної секції будинку. Продаж від забудовника( без комісії).Можливість розтермінування,можливий обмін на авто або земельну ділянку в межах міста Житомир.

власник
Будинок, таунхаус Житомир,Антоновича.

Будинок знаходиться в мальовничому місці зовсім поруч з лісом та гарним озером. Майбутнім мешканцям пропонують будинки площею 130 квадратних метрів з власною терасою, на якій можна влаштовувати сімейні вечері та милуватися краєвидами на ліс, який впритул підходить до будинку, а ввечері в 50 метрах від нас, можна прогулятися до красивого озера і насолодитись прекрасним заходом сонця. Територія кожного будинку з окремим автомобільним паркуванням та розсувними воротами. Площа кожної прибудинкової території 2 сотки землі. Можливість розтермінування. Планування кімнат по бажанню клієнта. Комплектація • Зовнішні стіни утеплені пінопластом 100 мм та покриті декоративною штукатуркою, будинок збудований та червоної повнотілої цегли 100 щільності, товщина 300 мм. • Великі вікна забезпечують максимальне природне освітлення приміщень. Вікна WDS 7 серії. • Індивідуальне опалення, що дозволить самостійно визначати дату початку та завершення опалювального сезону. • Водопостачання – свердловина. • Каналізація - на кожну секцію біосептик. • Електрика 14 квт на кожну із секцій будинків. • Закрита територія кожної секції будинку.

Продам Таунхаус в екологічно чистому районі міста  біля річки

Таунхаус 2016р п, 122/60/28м, газобетон, утеплений пінопластом 10, на першому поверсі кухня- вітальня з виходом в двір, кімната та с/в, на другому поверсі три кімнати та с/в. Облаштоване та утеплене мін ватою горище, 5 соток землі. Автономне опалення, температурні датчики кожної зони опалення. Встановлена система безпеки Ajax, сигналізація підключена до поліції охорони. Інверторний стабілізатор напруги Quant18 – найкращий на ринку. Система автономного живлення будинку. При економному споживанні приблизно один тиждень без світла. Можливість підключити сонячні панелі для збільшення часу автономності Сучасні енергоефективні вікна та двері "Родос". Насос в колодязі фірми Grundfos дає ідеальний тиск води у всьому будинку. Тепла підлога на першому поверсі та в санвузлі на другому поверсі з окремим частотним циркуляційним насосом. Система опалення готова до розширення (встановлення бойлера косвенного нагріву, зонального регулювання опаленням) В санвузлах встановлені рушникосушки які працюють як від системи опалення, так і авотномно від електроенегрії. Опалення в кожній кімнаті має свою окрему лінію для централізованного керування опаленням зон Підлога виконана ламінатом Quick-Step Будинок добротний та з якісних матеріалів. Залишаються всі меблі та техніка, басейн та дитячий батут. Поряд ліс, озеро. До центра міста 10 хвилин.

Будинок в місті з ремонтом

Двоповерхова частина будинку (квартирного типу) площею 120 м² з земельною ділянкою 2,5 сотки в центрі міста (1 км від центру) за адресою вул. Троянівська (район Подолу). Проект чотириквартирного будинку в англійському стилі (таунхаус). Кожна частина будинку розташована на власній приватизованій земельній ділянці площею 2,5 сотки з окремим подвірям та кадастровим номером, огорожею, що входить у вартість обєкта. На першому поверсі обєкта розташована кухня-студія + окрема кімната та санвузол. На другому поверсі розташовані три окремі кімнати, гардеробна та ще один санвузол. Усі комунікації заведені в будинок. Водопостачання централізоване. Лічильники. Каналізація - септик з дренажним полем. До будинку підведено електроенергію з достатньою потужністю. В запланованому проекті - електроопалення. Обєкт виконаний з високоякісних матеріалів. Піноблок Aeroc. Віконні системи Veka. Панельні перекриття. Дах з металочерепиці. Будинок введено в експлуатацію. Кожна частина має присвоєні адреси та свої окремі заїзди. Поруч знаходиться школа та дитячий садок. До зупинки міського транспорту 2 хвилини.

Таунхаус Центр новобудова двоповерхова будівля 120 кв.м двір окремий

Продаж двоповерхової частини будинку 120 м² з земельною ділянкою 2.5 сот в центральній частині міста по вул.Троянівська (р-н Подолу). Проект чотирьох квартирного будинку в англійському стилі (таунхаус). Кожна частина будинку розміщена на своїй приватизованій земельній ділянці 2.5 сот з кадастровим номером, що входить у вартість обєкту. На першому поверсі обʼєкту розташована кухня-студія + окрема кімната та санвузол. На другому поверсі розташовані три окремі кімнати, гардеробна та ще один санвузол. Усі комунікації заведені в будинок. Вода централізована. Лічильники. Каналізація - септик з дренажним полем. До будинку підведено світло з достатньою потужністю. В запланованому проекті - електроопалення. Обєкт виконаний з дороговартісних матеріалів. Піноблок Aeroc. Віконні системи Veka. Панельні перекриття. Дах з металочерепиці. Будинок введений в експлуатацію. Кожна частина має присвоєні адреси та свої окремі заїзди. Поруч знаходиться школа та дитсадок. До зупинки міського транспорту 2 хв. Не втрачайте можливість придбати сучасне житло з гарним місцерозташуванням за помірну ціну.

Таунхаус 120 м² з ділянкою 2.5 сот в центрі міста

Продаж від власника. Таунхаус розташований в зручному місці в центрі міста. Поряд знаходиться найбільший дитячий майданчик, спортивний майданчик, паркова зона, магазини, дитячий садок, школа та зупинка громадського транспорту. Таунхаус складається з чотирьох окремих двоповерхових будинків з власною ділянкою (з кадастровими номерами) та окремими вїздами. В будинку центральне водопостачання, каналізація септик, опалення автономне електричне.

власник
Барашевская улица, Житомир, Житомирская 85000.0 USD

Будинок квартирного типу в Ж.К Європейський квартартал, 152м2,два поверхи,побудований з якісних матеріалів:газоблок 400щільності+мінвата 10+облицювальна цегла, внутрішні стіни з червоної цегли укріплені трьома армопоясами,чорнова стяжка, розведено електрику, вікна WDS з подвійним склопакетом,якісні броньовані двері, двоконтурний газовий котел,заведена вода та каналізаційна система. Автономне газове опалення. До будинку є два паркомісця та одне на гостьовому паркінгу.

Продам таунхаус в мальовничому місці.

Продаж сучасного таунхаусу "Атмосфера New Format". + Таунхауси вже збудовані та готові до проведення ремонту. + Якісне цегляне будівництво: • висота стелі: 1-й поверх 3 метри,2-й поверх 2.8 метри;. • зовнішня стіна 58 см; • кладка стіни в півтори цеглини; • мініральна вата 130-та щільність; • облицювальна цегла. + Центральні комунікації. + Електрика 15 кВт в кожному будинку. + Кожен будинок має власну земельну ділянку перед будинком та у дворі. + Автоматичні ворота. + Власна тераса 21 м2 . Для отримання повної інформації та перегляду телефонуйте.

Таунхаус "Атмосфера New Format"під єОселя, єВідновлення

Таунхаус, 130кв.м, 4 кiмнати, автономне опалення, колтел, электрика проведена.Документи готовi. 87000 у. е

Таунхаус, 130 кв. м, 4х кiмнатний

Продаж сучасного таунхаусу "Атмосфера New Format". Можливо під будь які державні програми єОселя, єВідновлення, спецкошти. + Таунхауси вже збудовані та готові до проведення ремонту,тривають роботи по облаштуванню прибудинкової території.Здача 3-й квартал 2023 року. + Планування 126м2 та 129м2. + Якісне будівництво. + Центральні комунікації: каналізація,газ, електрика. + Власна скважина. + В кожному будину власна ділянка на задньому дворику,спільний двір на 4 квартири. + Автоматичні ворота.

Таунхаус "Атмосфера New Format"під програму єОселя, єВідновлення

Продається в місті Житомир Таунхаус Оформлено право власності Можна по державним програмам, Є.Оселя якість будівництва з високо-якісних матеріалів.! Загальна площа будинків 120-125м.кв 4 спальні два санвузли Будинок збудований по европейському формату До кожного будинку підведено по 15 квт, свояскважена та централізована каналізація, газ. Прибудинкова територія попереду будинку загального користування на 4 сімʼї задня сторона закрита маєте доступ тільки ви. Металопластикові вікна 8 серія WDS 82 мм з мультифункціольними пакетами та німецькою фурнітурою. Вхідні броньовані двері премиум класу. Під кожним будинком по 2 соті землі.

Продається Таунхаус

Продаж таунхаусу в місті з правом власності! Не пропустіть можливість втілити свою мрію в реальність! Таунхаус - чудова альтернатива власному будинку, адже не всі мають можливість та час побудувати його з нуля. Придбавши його, ви отримаєте дворівневу квартиру з власною терасою, закритою територією та паркомісцем. Будинок побудований за сучасними технологіями з якісних матеріалів. Загальна площа - 116м², площа ділянки: 2 сот. На першому поверсі розташована простора вітальня з виходом на задній двір, велика кухня та санвузол. На другому поверсі - три спальні та санвузол. На верхній терасі ви зможете облаштувати лаундж зону з басейном та місцем під барбекю. Не пропустіть нагоду жити у просторому власному будинку, не виїжджаючи при цьому з міста. Пропозиція від АН Ключ. Ціна 120000$

Продається таунхаус у місті

"Продається двоповерховий таунхаус із затишним двориком та власною терасою, що знаходиться поруч з магазинами та зручним виїздом для автомобілів. Цей просторий будинок має велику кухню та зал з вихідом на задній двір, а також три затишні спальні на другому поверсі. На терасі можна створити ідеальне місце для відпочинку з відпочивальною зоною для дітей, басейном та шезлонгами. Життя тут принесе вам кайф та незабутні враження Оформлено право власності Можна по державним програмам, Є.Оселя знаходяться в місті Житомирі по вулиці .Народицькій Загальна площа будинків 116-118 м.кв Будинок збудований по европейському формату з виходом на терасу! До кожного будинку підведено по 15 квт, централізована вода та каналізація. Прибудинкова територія попереду будинку 8 метрів задня сторона 10м. ширину будинку. Металопластикові вікна 8 серія WDS 82 мм з мультифункціольними пакетами та німецькою фурнітурою. Вхідні броньовані двері премиум класу. Під кожним будинком по 2 соті землі. Зателефонуйте нам вже сьогодні, щоб дізнатися більше та запланувати перегляд."

Продається Таунхаус.

Не пропустіть можливість втілити свою мрію в реальність! Продаж таунхаусу в місті! Таунхаус- чудова альтернатива власному будинку, адже не всі маю можливість та час побудувати його з нуля. Практично отримуєте дворівневу квартиру з власною терасою, закритою територією та парко-місцем Побудований за сучасними технологіями з якісних матеріалів. Загальна площа:116м2, площа ділянки:2 сот.. На першому поверсі розташована простора вітальня з виходом на задній двір, велика кухня та санвузол. На другому поверсі -три спальні та санвузол. Є можливість облаштувати лаунж зону на верхній терасі, де ви можете зробити басейн та місце для барбекю. Ви маєте чудову нагоду отримати благодатний куточок, де можна насолоджуватись простором. Пропозиція від АН Ключ Ціна 120 000$(можливий торг) Телефонуйте!

Продається таунхаус в місті з Правом власності.

М. Житомир Продам Таунхаус з мансардним поверхом у мальовничому місці з сосновим лісом 5- соток ділянка Погріб Автоматичні ворота Загальна площа 245м МПВ 4- кім 2- санвузла Кухня Тераса Авторський ремонт Кондиціонери Камін Сейф Центральне водопостачання Підігрів підлоги кухня та тераси Двох контурний котел Посудомийна машина Електрична плита Охоронна сигналізація

Продам Таунхаус з мансардним поверхом

Популярні запити