Продається 3-рівневий Таунхаус/квартира з якісним ремонтом, меблями та технікою! Площа 105м2 + підвал 40м2 : - 3 окремі кімнати+ кухня-вітальня 35м2 (з сучасною технікою і камяною стільницею, індукційна плита з інтегрованою витяжкою та ін.) - 2 санвузли (з якісною європейською сантехнікою) - підвал 40м2 (висотою 1, 9 метри), розведено світло, воду, каналізацію, підлога - стяжка. - паркомісце на 2 авто - літня альтанка з меблями. Мармурові сходи з підсвіткою, сенсорні вимикачі з датчиками руху, кондиціонери , пральна машина та сушарка, посудомийна машина та ін. . 2-контурний газовий котел, 2-тарифний електричний лічильник (день 1, 68 грн/ ніч 0, 84 грн), стабілізатор напруги з можливим підєднанням до генератора, центральне водопостачання та водовідведення - дає можливість комфортного проживання! Таунхаус для людей, які цінують якість, комфорт і безпеку, так як знаходиться на закритій території з охоронною системою. На території є дитячі та спортивні майданчики, парк , місце для вигулу домашніх тварин. Поряд школа, дитячий садок і магазини, аптеки та ін. ______________________ Ціна 120000 дол США за 145 м2 з усією технікою та меблями!

Ясна вул., 19

Продам таунхаус з якісним ремонтом, з усіма меблями та технікою! Ніхто не жив! м.Бориспіль, вул.Ясна, буд. 28. Своє паркомісце + зелена зона (земля у власності). Кутовий, що дає можливість поставити 2 авто. Зроблено горище (для зберігання ваших речей), що фактично додає +15 кв м площі. Індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел) : Таунхаус 78 м2: - 1 поверх : кухня-студіо (29м2)+с/в 4м2, коридор 5м2. - 2 поверх: кімнати (16м2 і 13м2), с/в 4м2, коридор + горище. Заведено 2 траси для кондиціонера (в кімнатах). 1 поверх водяна тепла підлога (плитка), 2 поверх радіатори опалення, якісний ламінат. Сходи з натурального дерева. Зручне розташування школа, садочок, магазини, аптеки, банки, зупинки громадського транспорту - все в кроковій доступності. Краще побачити! Перегляд - за домовленістю. Ціна 83500 дол США за 78 м2+горище, з усією технікою та меблями! Без комісії! Документи готові для продажу! Приїхав. Купив. Заїхав. Живеш!

Ясна вул.

Акційна пропозиція поспішай за найкращою ціною в місті , лише 38 000$ за таунхаус з власною земельною ділянкою. КМ Паларіс розташований майже у самому центрі Борисполя. -охорона та відеоспостереження -закрита територія -спортивні та дитячі майданчики -зона для вигулу домашніх улюбленців -поряд школа та дитячий садочок Двоповерховий таунхаус з просторою кухнею-вітальнею, санвузлом та коморою на першому поверсі. На другому поверсі: дві спальні, коридор та санвузол. Власна приватизована земельна ділянка. Документи готові для продажу. Телефонуйте чи пишіть на месенджери для більше детальної інформації.

Ясна вул.

Продаж яскравого Тауна Хауса із земельною ділянкою. Повністю завершений сучасний ремонт! Будинок укомплектований усією необхідною технікою та меблями гарних брендів. Перший поверх : вхідна зона, кухня-студія, коридор, санвузол (37 метрів) Другий поверх : санвузол дві кімнати ( 40 метрів) Третій поверх : кімната - гардеробна ( 23 метра) Всі комунікації централізовані! Опалення індивідуальне газове. Побудований за перевіреною роками технологією! Стіни – газоблок + утеплення пінопластом. Фасад - декоративна штукатурка. Дах – металочерепиця + гідро та паро бар’єр. Утеплення даху мінеральною ватою. Прекрасне спокійне місце (охорона 24/7), має власну інфраструктуру – ресторан та магазин, променаде та місце для барбекю, дитячий та спортивний майданчики. Сусіди побудувались та проживають. Поруч є магазин та автобусна зупинка до столиці 25 хвилин. Готові до переглядів та угоди.

можливий продаж по єОселя
Ясна вул.

Борисполь, улица Шевченка. Продажа последнего таунхауса, 75 квадратных метров общая квадратура. + дворик. Удобная Транспортная развязка! Звоните в любое для вас удобное время!

Продажа таунхауса центр!

Предлагается к продаже двухэтажный таунхаус с новым ремонтом, в г. Борисполь ул. Деснянская 1. От Киева 20км по Бориспольской трассе. Закрытая территория. Асфальтированный заезд. Продажа в полной комплектации со всей мебелью и техникой.Стиральная машина. Кондиционер. Два телевизора. Холодильник. Таунхаус в эксплуатации с 2020 года, расположен на 1.7 сотках земли, с задним двориком, парковочное место. Ремонту 1.5 года, делался для себя на материале не экономили, каждая деталь продумана до мелочей. Установлен электрокотел, бойлер. 1 этаж :санузел, большой зал с выходом на террасу, кухня. 2 этаж три раздельные комнаты (18м2, 16м2, 16м2). Возле дома, Остановка транспорта -20 метров от дома, детская площадка, небольшое озеро.

Продам таунхаус с ремонтом мебелью и техникой

Бориспіль. Вул. Гоголя 61 Загальна площа 59кв м. Вже проведені штукатурні роботи під чистову відділку .Індивідуальне опалення. Таунхаус в кінці комплексу, мінімум сусідів. Закрита територія під охороною та відеонаглядом. Власний парк та зони відпочинку( сучасний дитячий та спортивний майданчик). Озеленена та затишна територія. Готові всі документи. Продаж від власника ( без комісії ріелтору) Ціна 42000 Торг реальному покупцю!

Продам таунхаус в котеджному містечку Dream House 59 кв. М

М. Бориспіль, вул. Польова, ЖК Borispol Village. Продаж 3х рівневого таунхаусу побудованого з червоної цегли, 155 кв.метрів, 3 кімнати, простора кухня вітальня, гараж, терасса, індивідуальне газове опалення, двухконтурний котел, незакінчений ремонт. Цокольний поверх зроблено: стіни під покраску, електрика, опалення, стяжка пола. Перший поверх повністю з ремонтом. Мансардний поверх: стіни під покраску, електрика, сан. вузол плитка, опалення. Є невелике власне подвір’я, зона барбекю. Комплекс повністю заселений, зачинена територія, тут Найкращі таунхауси в місті.

ЖК Borispol Village, з гаражем

Продається таунхаус в комплексі, що розташований в м. Бориспіль. Таунхаус складається з трьох поверхів, загальна площа 183 кв. м., кільксть кімнат – 5. Площа ділянки – 1 сотка. Тип стен -цегляний, із зовнішнім утепленням пінопластом, тип покривлі – металочерепиця. У будиночку передбачено комбіноване опалення, є власний гараж.. Вартість таунхаусу від 70 000 дол. США. Комунікації: каналізація септик (обємом 9 кубів (з відкачкою), вивіз відходів, газ, централізоване водопостачання, електрика. Комплекс складається з 7 під’їздів, кожен підїзд має свій гараж, на території комплексу є парковка для автомобілів. Відстань до міста Київ - 22 кілометри (20 хв. машиною). Можлива продаж по програмі е-оселя. Торг. Наталія 05******76

Продається таунхаус, м. Бориспіль, вул. Короленко, 1, е-оселя

Продам Таунхаус м. Бориспіль, вул. Шевченка, з ремонтом, 76м2, 2ва поверха, кухня студіо, 2ва с/в, 2ві окремі кімнати, 3ри соткі землі. Індивідуальне електро опалення котел, і твердотоплевна буржуйка. Документи на будинок та участок. Поряд центр, школа Академічний ліцей, дитячий садок, супермаркет, зупинка транспорта на м. Київ.

Продам Таунхаус вул. Шевченка, 76м2,  з ремонтом

Продам будинок тенхаус на три сімї місто Бориспіль вулиця Розумовського ділянка 33 Перший поверх в 2 ракушняк і обшитий пінопластом 2-й поверх -в один ракушняк алу товщій пінопласт. Криша профнастил утеплена мін.ватою Електрика три фази на загальний лічильник і в кожній квартирі свій індевідуальний лічильник Вода свердловина та каналізація воні автономні, але загальні на всі квартири. 2 великі ями на каналізацію. Опалення : електричне та дров’яне. Площа загальна всього будинку 317 м.кв., 1 поверх загальна 176.95 м.кв.,житлова77.06м.кв.,мансандрового поверху загальна 140.17 м.кв., житлова 106.14м.кв., Квартира №1 має велику кімнату з виходом на задній двір25.68 м.кв., кладову 2.26 м.кв.,кухню 10м.кв.,вбиральню з душ.кабіною 2.6 м.кв.,котлова 6.0 м.кв з двома котлами і бойлером на 100 літрів,вбудованою шафою,на другому поверсі будинку дві спальні 13.2м.кв., і великий сан.вузел 7.71м.кв.. Квартира готова до проживання,і заселення так як продаються з усіма меблями. Квартира в середні будинку №2 має такі ж параметри на першому поверсі ,а на другому має три спальні дві по 13.2 і 9.36м.кв., і також готова до проживання Квартира№3 без оздоблення ,зроблена тільки штукатурка. Земельна ділянка під будинком 10 соток, призначення під будівництво частково подвіря викладене брущаткою,є фруктові дерева,кущі ,на задньому дворі побудований хоз блок також на три сімї (без внутрішніх робіт)..по периметру ділянка обнесена парканом (проф настил на фундаменті) розсувні ворота електричні. Будинок знаходиться в новому мікрорайоні ,підїзд асфальтовантй. До зупинки транспорту і базара 1 км. Деталі Таунхаус, 2 поверху, 4 кімнати. Площа ділянки 10 соток. Планування кімнат Роздільне. Газу немає. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел твердопаливний. У будинку є Телевізор, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Сигналізація, Супутникове ТБ. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Хороший стан. Торг доречний, Прямий продаж, Вільна. Є автономна електроенергія - генератор. Комісія за послуги 3 %

продам будинок-тенхаус  в м.Бориспіль

Простора квартира в таунхаусі! Чудовий варіант для життя з власною зеленою зоною та терасою! Продається 3-кімнатна квартира в місті Бориспіль, на вулиці Деснянській, 1г. Загальна площа — 140 м2. Прокладено електрику, зібрано щиток, заведено воду та встановлено насос. Загальний стан помешкання — під ремонт. Чудовий варіант для втілення ваших дизайнерських ідей! Комплекс закритого типу на 8 квартир. Будинок — таунхаус на три поверхи. Власна тераса, площею 1,4 сотки. Двір з автоматичними воротами та парковкою. Наявність свого подвір’я — безсумнівна перевага, яка дозволяє облаштувати зону відпочинку на свіжому повітрі. Тихий приватний район міста, поруч невелике озеро. У пішому доступі автобусна зупинка. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

Квартира в таунхаусі, 3к. Під ремонт. Ділянка — 1,5 сотки. Бориспіль

Продам таунхаус 73,4 м2 м. Бориспіль вул.Шевченка.Земельна ділянка 0,25 сотки. 2 кімнати, кухня-їдальня, санвузол, гардеробна. Опалення газове. Частковий ремонт. Гарне місцерозташування.До вул.Київський шлях 500 метрів. Поблизу магазини, кавʼярня, аптека, Нова пошта, маршрутки. Дивіться інші обʼяви автора.

Продам таунхаус 73,4 м2 м. Бориспіль вул.Шевченка

Працюємо з бюджетними коштами та кредитними програмами. Бориспіль, провулок Будівельний (вулиця нова, старих будинків немає). Продаж таунхауса в ЖК "Британський квартал" із загальною площею 100 метрів квадратних. Земельна ділянка 2 сотки. Дуже зручне місце знаходження, в кілометрі вулиця Київський Шлях, райвідділ поліції, супермаркети. Поруч очищене та доглянуте озеро. В будинку зроблено стіни, проведено електрику, тепла підлога, підключено двоконтурний котел, утеплений дах, залишились кінцеві будівельні роботи. Йдуть кінцеві оздоблювальні роботи ззовні та у дворі. 58000$. Можливий торг. Можливий обмін на квартиру! Є варіанти таунхаусів по місту! Агентство Нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Євген. Телефони: 06******55 05******55 (вайбер ватсапп телеграм).

Таунхаус під чистову в ЖК "Британський Квартал".

Продаж Таунхауса 61Б/16 по вулиці Гоголя 61, м. Бориспіль Котеджне містечко «Dream House» з чистовим оздобленням (рік побудови 2023) та земельною ділянкою. Чистове оздоблення: - Встановлено двоконтурний газовий котел Protherm Jaguar 24 JTV; - Індивідуальний лічильник на світло (тариф день/ніч); - Виведено труби гарячого та холодного водопостачання в кухні-студії та с/у 1 поверху, с/у 2 поверху; - Встановлено індивідуальний лічильник на воду; - Чистове оштукатурення внутрішніх стін (крім с/у 1 та 2 поверху); - Розведено електрику, включаючи два с/у; - Якісна стяжка теплої підлоги на 1поверсі кухні студії з демпфером (не включаючи с/у); - Якісна стяжка підлоги кімнати 2 поверху (не включаючи с/у); - Встановлено два радіатори в кімнаті на 2 поверсі. Технології в будівництві: - Дах: плоска крівля з армованою ПВХ мембраною (Fatrafol 1,5мм) та утеплюючими шарами (геотекстиль, цементно-піщана стяжка, ЕППС, ПСБ, пароізоляція, залізобетонна плита); - Перекриття: залізобетонні плити; - Фундамент: свайно-ростверковий монолітний фундамент; - Стіни: бетонний каркас, заповнений газоблоками з утепленням ППС 35 100мм, декоративна цементна штукатурка; - Вхідні двері: система алюмінієвого термоізольованого профілю Brazcon W7; - Панорамні вікна WinTech 6 камерна система серія 760, зовнішня ламінація. Фурнітура MaCo скло 4Solar, склопакети 2 камерні енергоефективні, ущільнювач Sichel; - Встановлено індивідуальний лічильник на газ. Територія котеджного містечка: - Система охорони та відеоспостереження з пропускним пунктом та закритим шлагбаумом за персональною пропускною системою; - Футбольне поле з покриттям; - Майданчик для вигулу собак з покриттям; - Дитячий майданчик з покриттям та огородженням; - Майданчик з спортивними тренажерами з покриттям; - Бювет на території; - Система сортування сміття в спорудах господарського типу зі збереженням архітектурного середовища; - Стоянка для гостей; - Потужний автономний електрогенератор (повністю всі пристрої в таунхаусі за роботи генератора виконують свої функції); - На території містечка укладено асфальтове покриття, на землі власників таунхаусів та зонах відпочинку викладена бруківка; - Здійснення догляду садівниками за розкішним благоустроєм території котеджного містечка площею 3га з насадженнями хвойних, туй, гортензій та інших рослин та облаштованим парком з місцями для відпочинку, автоматичний полив; - Поштомат Нова Пошта. Таунхаус введено в експлуатацію та наявні всі документи: - Наявний Технічний паспорт з електронним внесенням в Єдину державну електронну систему у сфері будівництва відповідно до проведених обмірів закінченого будівництвом таунхауса сертифікованим техніком Технічної інвентаризації; -Видано Інспекцією архітектури та містобудування України Декларацію про готовність обʼєкта будівництва (таунхауса) у вигляді електронної реєстрації з реєстраційним номером та датою видачі 6 квітня 2023року в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва; - Присвоєно Наказом адресу таунхаусу в Управлінні містобудування та архітектури Бориспільської міської ради; - На підставі Декларації здійснено у нотаріуса реєстрацію в Державному реєстрі речових прав таунхауса 58,9кв.м та земельної ділянки з кадастровим номером та площею 0,0062га; Дані документи надають законні права власності на обʼєкт нерухомості та власну земельну ділянку. Комунікації: - Укладений Договір на приєднання до газорозподільної системи; - Укладений Договір на електропостачання з ДТЕК; - Укладений Договір та надано Центральне водопостачання; - Центральне водовідведення. Тарифи відповідно до показників ДТЕК, Бориспільводоканал, Київоблгаз. На території містечка за утримання місць загального користування відповідає Обслуговуючий кооператив. Котеджне містечко та таунхаус з земельною ділянкою надає всі можливості високої якості життя дорослого та дитини, в тому числі порівнюючи з приватним будинком і неможливістю для облаштування відповідних масштабних умов. Таунхаус 61Б/16 є крайнім в будинку 61Б (фото Детального плану додано), що надає переваги кращої шумоізоляції та красивого поруч зеленого благоустрою, що розташований з приляганням до даного таунхауса. Власне паркомісце на земельній ділянці та можливість додаткового встановлення альтанки/зони відпочинку. Враховуючи концепцію «таунхаус+земельна ділянка» власники відчувають камерність та комфорт свого перебування на власній землі біля таунхауса. Поруч Сільпо (1,8км - 4хв на авто) 1600кв.м. ТРЦ Аеромолл (3км - 7хв на авто) (в напрямку до м. Київ). Дитячий дошкільний заклад (1,6км - 3хв на авто). Школа (1,3км - 3хв на авто). Лікарня (2км - 5хв на авто). Котеджне містечко розташоване поруч з сучасним масивом індивідуальних житлових будинків. На території котеджного містечка завжди тихо та затишно: готовність будівництва території 100%, наразі етап фінального завершення влаштування благоустрою. Маршрут «метро Бориспільська-Котеджне містечко Dream House» - 19хв. на авто. Маршрут «Dream House - Виїзд з міста Бориспіль на Харківське шосе (в напрямку Києва)» - 8хв на авто.

власник
Продаж Таунхауса з чистовим оздобленням та земельною ділянкою

Працюємо з бюджетними коштами та кредитними програмами. Продаж двоповерхового Таунхауса. Місто Бориспіль, вул. Старокиївська 96. Загальна площа становить 102 м.кв. В приміщені зроблений дуже якісний ремонт. Власники робили для себе не шкодуючи кошти та час! На першому поверсі велика кухня-студія з виходом на заднє подвір’я. На якому є можливість зробити зону барбекю або затишну зону відпочинку. Санвузол та велика прихожа. На другому поверсі розташований другий санвузол, батьківська спальня та дитяча кімната. Також є горище, з якого можливо зробити мансард. Міське водопостачання, електроенергія 17 кВт., септик. Розведена тепла підлога на першому поверсі. На другому радіатори опалення. Опалення здійснюється за допомогою двоконтурного електро котла. Також встановлено бойлер. Чудове місце розташування. Поруч знаходиться школа, дитячий садок, супермаркет, аптека, зупинка громадського транспорту. П’ять хвилин пішки до центру міста. В нашій базі понад пятсот обєктів нерухомості та землі, різного призначення та на будь-який бюджет. Запрошуємо до співпраці власників нерухомості та землі на вигідних та зручних умовах. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Станіслав. Телефони: 05******61 (вайбер ватсапп телеграм).

Продаж двоповерхового Таунхауса.

Бориспіль. Продаж 2х поверхового житлового ТАУНХАУСА по вул.Липова з індивідуальним газовим опаленням. Перший поверх-кухня-студія,с/у, котельня. Весь перший поверх підігрів полу. Кафель, два с/вузла. Другий поверх -дві просторні кімнати з виходом на балкон. В кого дітки є можливість переробити одну кімнату яка з двома вікнами на дві спальні Перший поверх- 51.5 кв.м Другий поверх-50.2 кв.м. Зроблений частково ремонт,вбудована кухня з технікою. На першому поверсі з кухні-студії вихід на терасу ,та свій дворик 2 сот землі,приватизована. В переді місце для авто. Вся територія огорожена .На все є лічильники, документи підготовлені до продажу. Поруч зупинка,магазини. Вся додаткова інформація по н.т Лариса Ціна 69.500 у.од

Продаж 2х пов. ТАУНХАУСА по вул.Липова 101.7 кв.м з індивідуальним опа

New Townhouse, вулиця П.Волянюка Продаж таунхаусу від забудовника під чистове оздоблення. Обʼєкт розташовано у центральній частині міста, поруч є все необхідне для комфортного та затишного життя, закрита територія, розвинута інфраструктура. У пішій доступності є продуктові магазини, академічний ліцей, заклади громадського харчування, зупинка громадського транспорту. Для перегляду або більш детальної інформації - телефонуйте у відділ продажу. Доступна програма Житлових сертифікатів та ЄОселя.

New Townhouse Продаж від забудовника. Бориспіль, Вул. П. Волянюка

Продається таунхаус, м. Бориспіль, вул. Ботанічна 22. Свій дворик, парковка для 2-х авто, закрита територія, огорожа. 2 поверхи. Загальна площа 95 кв.м. 1-й поверх - кухня-студія(веліка кімната) +санвузол(суміжний) 2-й поверх- спальня і дитяча. Укомплектовано необхідними меблями та побутовою технікою. ОДРАЗУ ВСЕ ГОТОВО ДЛЯ КОМФОРТНОГО ЖИТТЯ :) Перекриття: залізобетонне Дах: металочерепиця Утеплення: зовнішнє Оздоблення стелі: натяжна стеля Підлога (покриття): керамічна плитка/ламінат Внутрішнє оздоблення: шпалери Зовнішня обробка: декоративна штукатурка Комунікації: електрика, газ, вода (свердловина) Опалення: газове Вхідні двері: металопластикові Підігрів води: бойлер Санвузол: суміжний Кількість спалень: 2 Балкон (и): 1 Зручності: ванна, мебльована кухня, диван , лічильник на електрику, лічильник на газ , охоронна сигналізація, ліжко На території є: стоянка для автівок: не обладнана паркан: камяний ворота: автоматичні

власник
Продаж 2 поверхового таунхауса з ділянкою на 2 сотки, 95 кв. м, 3 кімн

Продам гарний двоповерховий таунхаус з якісним ремонтом в місті Бориспіль по вулиці Ботанічна 22А. Це ідеальне місце для комфортного життя. На прибудинковій ділянці достатньо місця для 3 машин, лаунж зони та зони барбекю. Будинок укомплектований всією необхідною технікою та меблями. Індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел), власна свердловина. На першому поверсі розташовані: вітальня, простора кухня студио, суміжний санвузол; на другому поверсі яскрава дитяча, затишна спальня, вмістка гардеробна, балкон з гарним краєвидом. Тиха зелена вулиця, асфальтований підЇзд, надійні сусіди. Зручне розташування, 10 хвилин пішки до центру міста. Поруч ТЕС(світло не вимикають), дві школи, садочок, магазини, спортивний центр. "Чистий" продаж, перегляди за домовленністю

Продам гарний таунхаус з ремонтом

Таунхаусы 50м2+1,5 сотки! Очень тихое и красивое место расположения! Соседи- новые коттеджи. Двухуровневый дом с собственным участком. Функциональная и удобная планировка: 1этаж- холл, кухня-гостиная с выходом на участок, санузел; 2этаж: коридор, спальня , санузел, . Комплектация: стяжка пола, перекрытие ж/б, +чердак, электричество 12кВт заведено в щиток, выводы под сантехнику, крыша- металлочерепица с утеплением. Своя скважина 65 метров+канализация септик на каждый таунхаус. Индивидуальный заезд на свою территорию- установлены ворота и калитка, благоустроенная территория! Звоните! Подробно расскажу по телефону! Всё надёжно и качественно! У застройщика есть предыдущие уже проданные объекты. Просмотры каждый день! Срок сдачи таунхауса в эксплуатации - май 2023 года.

власник
Дом-таунхаус г. Бориспіль

Продаж Таунхауса у центрі міста Бориспіль. Таунхаус має три повноцінних поверхи. Загальна площа становить 150 м.кв. Будівля виконана з якісних матеріалів. Підключено городське водопостачання, каналізація, газ та електроенергія. Відмінне місце розташування, зручна транспортна розвязка. Поблизу дві школи, два дитячі садки, міський парк, міська та сільська адміністрації, ТЦ "Park Town", Макдональдс, стадіон та спортивна школа з басейном, супермаркет "Сільпо", "АТБ", "Фора", ресторани, кафе, аптеки, салони краси, банки, магазини, центральний ринок, обміни валют, банкомати, медичний центр та Центральна Районна Лікарня, зупинка маршрутного транспорту. Є парковка біля будинку. В нашій базі понад пятсот обєктів нерухомості та землі, різного призначення та на будь-який бюджет. Запрошуємо до співпраці власників нерухомості та землі на вигідних та зручних умовах. Агентство нерухомості "Сектор Груп", ріелтор Станіслав. Телефони: 05******61 (вайбер ватсапп телеграм).

Продаж Таунхауса у центрі міста Бориспіль.

таунхаус 184м2 . два поверхи+мансардний поверх. 100% готовність,під чистовий ремомонт. 4 км вiд Борисполя: дiлянка 2500 м2, дитячий майданчик, спортмайданчик, магазин, паркомiсце,тротуарна плитка,скважина 60м, сайт townhouse-ivankiv.com.ua

таунхаус київська область Бориспіль Іванків

Продам таунхаус в центре города 2 этажа, 82 кв.метров, кухня студия, две спальни, 2 сан.узла, евро ремонт, встроенная кухня со встроенной техникой, шкаф купе, индивидуальное электроотопление, тёплый пол, бойлер. Земля в собственности. Деталі за телефоном(власник)

власник
Таун хаус
1 - 24 з 37 результатів

Популярні запити

Географія Бориспіль