Двокімнатна квартира в хорошому житловому стані неподалік від метро Дарниця Проспект Миру, 9б У квартирі замінено всі комунікації близько десяти років тому. Санвузол у хорошому стані. Продається з меблями та технікою (пральна машина та холодильник) Загальна площа - 42 Площа кухні - 6 Планування суміжно-роздільне Будинок акуратний та доглянутий. Поруч: - супермаркети - школа та гімназія - ТЦ Дарниця - спортклуб Спортленд - поштові відділення Дуже зручне транспортне сполучення - легко дістатися до всіх куточків столиці. Пішки до метро Дарниця та Парку Перемога - 25 хвилин Хороший варіант як під орендний бізнес, так і для проживання невеликою родиною Телефонуйте! Призначимо перегляд та розглянемо ваші пропозиції!

Миру просп., 9б

Світла простора квартира в теплому будинку, функціональне планування, квартира двостороння, не кутова, знаходиться в середині будинку, балкон засклений, роздільний санвузол, розвинена інфраструктура: поруч Дарницька площа, поліклініка, NOVUS, АТБ, Фора, магазини, кафе, аптеки, банки, бювет, школа, дитсадок, зручна транспортна розв`язка - до метро Дарниця 10 хвилин пішки, ідеальний варіант для комфортного проживання або здачі в оренду.

Миру просп., 14

проспект Миру 6, Дарницька площа. Квартира - студія з вишуканим ремонтом на останньому поверсі цегляного будинку. Площа 45 м2. Це чудове поєднання стилю та комфорту! Якісні матеріали та сучасні технології виконання ремонту забезпечать вашому життю відчуття вишуканості та затишку. Розташування на останньому поверсі гарантує приватність та чудовий краєвид з вікон. Не пропустіть цю унікальну можливість стати власником цього неповторного житла! До метро пішки 20 хвилин.

Миру просп., 6
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається трикімнатна квартира загальною площею 60, 3 квадратних метри в серці Дніпровського району, на Дарницькій площі. Квартира складається з прохідної вітальні площею 18 кв. м, двох спалень по 12 кв. м, двох відкритих балконів, кухні та суміщеного санвузла. У квартирі проведено косметичний ремонт усіх приміщень та капітальний ремонт санвузла в 2021 році, встановлені нові комунікації. Встановлено новий кухонний гарнітур, нову кухонну техніку, металопластикові вікна, кондиціонер, бойлер, подвійні вхідні металеві двері. У квартиру проведено газ, гаряче і холодне водопостачання, інтернет. Квартира мебльована і готова до проживання, розглянемо можливість залишити частину меблів. В підїзді встановлено металопластикові вікна, по 2 квартири на поверсі. Поряд є безліч магазинів, кінотеатр, спортзал, Макдональдс. Зручне транспортне сполучення з усіма куточками міста. Квартира готова до переглядів, торг можливий для реальних покупців.

Миру просп., 2/3

Теплий цегляний будинок, світла, затишна квартира з капітальним ремонтом із заміною труб, проводки, встановлені металопластикові вікна, планування, спальня з вмісткою гардеробною, велика кімната з виходом на засклений балкон, кухня правильної квадратної форми з вбудованими меблями та технікою, натяжна стеля в житлових кімнатах, оновлені лічильники на світло, газ та воду, меблі та техніка частково залишаються, чистий під’їзд, тихий, зелений двір, розвинена інфраструктура, поряд школа, дитячий садок, супермаркет, парк, зручна транспортна розвязка, піша доступність до метро Дарниця і Лівобережна - 15-20 хв.

ексклюзив
Миру просп., 17а

Світла і затишна 2к квартира за адресою проспект Миру 19/18. Про квартиру: Цегляний будинок, квартира в середині будинку, третій поверх. Дві кімнати, одна є прохідною. Засклений балкон, сучасні склопакети. Краєвид на паркову зону. Гарні сусіди. Доглянутий підїзд. Локація: Тихий, спальний район. Поруч школа, ліцей, дитячий садочок. Піша доступність до метро Дарниця та Лівобережна (20 хв) Рахую, що слів більш ніж достатньо, потрібно дивитись. В подарунок отримаєте приємне спілкування, посмішку, та позитивний настрій в такий не простий час. Телефонуйте, до зустрічі на переглядах.

Миру просп., 19/18

Продается 2 комнатная квартира под капитальный ремонт.Очень хорошая локация,рядом есть все: К метро пешком 15 мин Школы Детские сады Супермаркеты Отделение банка Транспортная развязка как на правый берег ,так и на левый. Документы в порядке Все вопросы по телефону

Срочно продам 2 к квартиру,Мира 13а, Днепровский район

Проспект Миру,17, будинок цегляний,перша лінія,універмаг Дарниця,сквер,церква,до метро пішки 15 -20 хвилин,транспортне сполучення, потребує ремонту, всередині будинку (не кутова),з документами все добре,власники в Києві,одностороння,завжди є де поставити авто

Продаж двохкімнатної квартири Дарниця

Продається квартира в ЖК Freedom. Від власника. Терміновий продаж. Ціна 62000євро по переуступці. Площа квартири - 62м. 13 поверх. Вікна на Проспект.

власник
Квартира, ЖК Freedom, від власника.

Житлові комплекси у Київ