Продам 2-кімнатну квартиру в цегляному будинку загальною площею 43,5 метрів квадратних, в квартирі встановлена газова колонка! Можливий продаж по програмі єОселя або єВідновлення! Це тепла не кутова квартира в житловому стані, яка знаходиться в середині будинку з високим цоколем.У всій квартирі замінені вікна на металопластикові, встановлені лічильники на воду та газ. Є невелика комора яку можна використовувати яку гардероб. У спальні зроблений косметичний ремонт, постелено лінолеум та зроблено стелю! Квартира повністю готова до продажу, з документами усе гаразд. По всіх питаннях та за переглядом звертайтесь за номером телефону.

Провулок Льва Толстого (Квітки Цісик), 32

Квартира в Засуллі - вулиця Харківська, 93. Загальна площа 56,9 м.кв., є балкон і лоджія застеклені. В квартирі зроблений косметичний ремонт, замінено вікна. Без боргів, можна відразу проживати.

власник
Квартира 2-х кімнатна

Продам двухкімнатну квартиру на 2 поверсі двох поверхового будинку,без ремонту.

власник
Продам квартиру в селі Войниха
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі с.Засулля (навпроти м-ну Хвилинка), 5/5 цегл.буд., 52 м.кв., кухні 8 м.кв., кімнати окремі, м/п вікна, балкон.

Продам 2-х кімнатну квартиру в с.Засулля

Продам двухкімнатну квартиру на 2 поверсі двох поверхового будинку,бух ремонту.

власник
Продам квартиру село Войниха

Дуже гарна квартира з незвичним плануванням.Чиста,світла,тепла.Поруч школа,магазин.Поміняні вікна,труби. Комісія агенції сплачується окремо

3х.кімнатна на Раківці

Центр с. Засулля. Вся инфраструктура в шаговой доступности. Окна металопласт. Балкон, лоджа. Автономное отопление, двухконтурный котëл. Частично с мебелью. Кондиционер. Вопросы по тел. 05******13

власник
. Квартира с евроремонтом