Озерное, 2-х комн..сталинка, 1/4 кир, 53/34/8,3 кВ.м., комнаты раздельные, с/у раздельный , высота потолков 3,0 м, газовая колонка, счётчики, паркет, не угловая, кладовка, 21 000 у.е.

Продам 2-х комн.кв. в Озерном

Продам трикімнатну квартиру в Озерному. Гарне розташування будинку, поруч ліс, стадіон. Квартира на 5 поверсі, не кутова, дах полагодили, проблем немає. Кімнати всі роздільні, дві великі кімнати більше 17 кв м, в кожній є балкон. Ще одна спальня більше 10 метрів- без балкону. Санвузол роздільний. Лічильники на світло, газ, воду. Опалення централізоване. Квартира потребує ремонту. Пропозиція від агентства нерухомості

Трикімнатна в Озерному

Продається 3-х кімнатна квартира в Озерному. Розташована на 4-му поверсі 4-х поверхового панельного будинку. Загальна площа: 57 кв.м Кухня: 5.5 кв.м Кімнати: 11.3, 11.7 та 17.3 кв.м Квартира не кутова. З дахом проблем немає. Світла, затишна. В жилому стані, але потребує косметичного ремонту. Є балкон та простора кладова. Колонка на гарячу воду. Чудове місцерозташування! Поряд зупинка транспорту, школа, садок, ринок і все необхідне. Телефонуйте, показ у зручний для вас час!

Продаж 3 кімн. квартири. Озерне
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2х квартиру, не кутова,комнати суміжні, металопластикові вікна, косметичний ремонт, вмонтовані кухонні меблі, колонка для підігріву води, балкон засклений, можливий торг

Продам 2х квартиру в Озерном

Продаж двокімнатної квартири, другий поверх, жилий стан, кімнати окремі, колонка, лічильники (газ, світло, вода). Хороші сусіди, поряд зупинка громадського транспорту. Додаткова інформація по телефону. Перегляд за попередньою домовленістю.

№ 12350 - 2 к. квартира, Озерное , 2/4 эт., кирпич

Продам двох кімнатну квартиру в Озерному,44/30/6м.кв.,колонка на гарячу воду,чиста,тепла квартира в жилому стані.

Продам квартиру в Озерному

Поспішаємо придбати трикімнатну квартиру чеського планування в селищі Озерне. Затишна, чиста, охайна та функціональна квартира поруч з лісом чекає на свого нового власника. В квартирі зроблений ремонт, перепланування ( кухня - студія), гардероб, колонка, тепла підлога в санвузлі, нові сучасні кахлі, вмонтовані меблі залишаються. Телефонуйте, перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 3 кім кв в Озерному

Продаж 3-кімнатної квартири в смт Озерне. Чеське планування, під ваш індивідуальний ремонт, цегляний будинок, не кутова. Стартова ціна 30000$, розглянемо ваші пропозиції. Додаткова інформація, фото, відео - звертайтесь за номером телефону.

№ 12762 - 3 к. квартира, Озерне, Авіаційна , 5/5 пов., цегла

Після капітального євроремонту. Озерне Кількість кімнат: 3 Модель: роздільна Тип квартири: сталінка Загальна (кв.м.): 65 Житлова (кв.м.): 45 Кухня(кв.м.): 8 Поверх: 3 Поверхів: 3 Матеріал: цегла Стан: євроремонт Двері броньовані Вікна енергозберігаючі металопластикові Підлога кахель ламінат Санвузол гаряча вода кахель нова сантехніка спільний Балкон без балкона Додатково лічильники меблі не кутова парковка інтернет Поруч є зупинки дитячий садок парк поліклініка ринок розважальні заклади стоянка супермаркет школа Умови продажу ОБЄКТ ВІЛЬНИЙ ТЕРМІНОВО ТОРГ ЧИСТИЙ ПРОДАЖ

№ 12758 - 3 к. квартира, Озерне , 3/3 пов., цегла

Двокімнатна квартира в пятиповерховому будинку 61. Загальна площа 52 кВ.м Кімнати роздільні. Ремонт. Хороший житловий стан, заходь та живи. Електричний та газовий лічильники. Електробойлер. Балкон. Лоджія. Пластикові вікна. Шкіряний диван. Шкаф для одягу. Вбудована шафа - купе. Тумбочки на балконі. Від власника.

власник
двокімнатна квартира

Житлові комплекси у Озерне

Квартира не кутова, гарне планування, всі кімнати окремі. Велика кухня 9 метрів, балкон та лоджія на дві сторони, є комора, погріб, металопластикові вікна. Стан звичайний жилий. Неподалік є двоповерховий цегляний гараж. Вільний продаж.

3 кімнатна чеського планування в Озерному. Терміново.

Продається 2-кімнатна квартира на 3 поверсі в 5-поверховій планування "чешка". Загальна площа 53м2. Кімнати роздільні, є 2 комірки. Санвузол роздільний. Квартира має балкон та автономне опалення. Вікна замінені на металопластикові. Жилий стан, але потребує ремонту. Телефонуйте для додаткової інформації та огляду!

Продам квартиру в Озерному

2-кімнатна квартира на пʼятому поверсі. Автономне опалення. Чешське планування. Сучасний ремонт, кондиціонер, тепла підлога майже по всій квартирі, окрім кімнат (у коридорі, на кухні, у ванній кімнаті та туалеті). Загальна площа квартири 51.82 м, кухня 9 м. У всіх кімнатах натяжні стелі. Гарний жилий стан. У коридорі замість двох кладових зроблена міні гардеробна за дзеркальними дверима купе. Також квартира ззовні повністю утеплена, дах перекритий. Металопластикові вікна, балкон також металопластиковий, з лоджії зробили продовження кімнати. Вартість 45000 $ в квартирі лишається майже всі меблі та техніка. Інформація за телефоном 38********16 Ріелторам прохання не турбувати

власник
2-кімнатна квартира з меблями та технікою

Продається двокімнатна квартира, розташована на першому поверсі чотирьох поверхового цегляного будинку. Квартира кутова, але тепла. Є можливість добудови. Кімнати окремі (зроблено перепланування). Квартира в гарному житловому стані, ремонт 2018 року. Мебльована кухня 7 кв.м. Зручна інфраструктура, поруч школа, зупинка транспорту. Показ у зручний для вас час.

Продаж 2 кімн. квартири. Озерне

Продається двокімнатна квартира в Озерному. На першому поверсі. Будинок з білої цегли, квартира некутова. Вікна МП. В квартирі зроблено гарний погріб для зберігання всього необхідного. До квартири є ще велика добудова, та зроблено окремий вхід. Квартира може бути вдало використана під комерцію. Поруч вся необхідна інфраструктура.

Двокімнатна квартира в будинку чеської забудови

Продам 2х кімнатну квартитиру в Озерному.Квартира знаходиться на 3єму поверсі, 5ти поверхового панельного будинку. Кімнати суміжні, жилий стан, можна з меблями.Вікна та балконні двері-метало пластикові.Мальовниче місце,поруч гімназія, ринок,магазини, зупинка автобусу, автобус ходить кожні 10 хвилин.Торг

Продам 2х кімнатну квартитиру

Квартира розташована в затишному місці, біля лісу. Не кутова. Є колонка. Гарне планування. Жилий стан. Дах перекритий.

Продам 3-х кімнатну квартиру в Озерному!

Продається квартира чешського планування на другому поверсі. Гарний жилий стан. Автономне опалення ( двоконтурний котел). Не кутова. Балкон та лоджія засклені.

Продам 3-х кімнатну квартиру в Озерному

Продається квартира чешського планування на четвертому поверсі. Гарний жилий стан. Не кутова. Вікна, балкон та лоджія засклені металопластиком. На гарячу воду встановлена колонка. Меблі частково залишаються. Олександр 05******28

власник
Продається трикімнатна квартира