Продається 1-кімнатна квартира з АВТОНОМКОЮ та РЕМОНТОМ район Богунії м. Житомир. Загальна площа - 35 м². Квартира після капітального ремонту. Автономне опалення: електрокотел, тепла підлога. Нова сантехніка та електропроводка. Замінена столярка та вхідні група. Окрема гардеробна. Покриття підлоги: кахель. Вікна металопластикові. Гранітні підвіконня. 2-х тарифний електролічильник. Квартира знаходиться в спокійному спальному районі міста, поруч розташовані ліс, паркова зона, що забезпечує свіже повітря та затишну атмосферу. КВАРТИРА світла та простора, що створює комфортні умови для проживання. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!!! Звертайтесь для огляду та отримання додаткової інформації.

Самойловича Гетьмана вул., 3

У продажу 1-но кімнатна квартира на Богунії. вул. Всеволода Петріва ( Гречка). Чистенька та гарненька, затишна. На 5-му поверсі в 5-ти поверховому панельному будинку, над головою ніхто не бігає! Метраж 33 м2, кімната 18м2. Не кутова, тепла. Поруч сосновий ліс. Затишний, спокійний район зі своєю інфраструктурою.  Код в базі партнера 1637

Всеволода Петріва, 15, Богунский, Житомир, Житомирская 33000.0 USD

Продам 1-но кімнатну квартиру, вулиця Генерала Всеволода Петріва. Загальна площа 34 кв.м. Кухня 6 кв.м. 5/5 поверх цегляного будинку. Не кутова. Металопластикові вікна, балкон засклений. Жилий стан. Можливий продаж з меблями. Поряд ліс прекрасне місце для пробіжок на свіжому повітрі. Поряд все необхідне для комфортного проживання (дитячий садочок, школа, ринок, зупинки та інше). Реальному покупцю торг.

№ 12140 - 1 к. квартира, Генерала Всеволода Петріва, 5/5 эт., кирпич
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам однокімнатну квартиру в кінці Богуніїї, вул.Генерала Всеволода Петріва. В квартирі частковий косметичний ремонт, замінена сантехніка, натяжні стелі, металопластикові вікна. Балкон деревяний. Стан квартири можна побачити на фото. Гарне розташування в спокійному районі поруч з лісом.Пропозиція від агентства нерухомості

Однокімнатна на Богунії

Продам 1но кімнатну квартиру в районі Богунії з двома балконами. Вікна МП. С/в сумісний. Чиста, охайна квартира з меблями та технікою. Всі питання за телефоном.

Продам 1но кімнатну квартиру на Богунії з двома балконами

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Житомир