Продам свою 2-х комнатную квартиру на Калиновой. Ремонт. Мебель. Кондиционер. Узаконена пристройка. Адрес: город Днепр, Индустриальный район, улица Софьи Ковалевской, дом 71, квартира 23, второй подъезд. Не угловая. Дом пятиэтажный. В доме заменили трубы, проводку, сделан ремонт крыши, сделан ремонт подъездов, во дворе положен новый асфальт и сделаны парковки. Прямо перед подъездом вход в 41 школу. В 70 метрах 45 и 69 школы. В 70 метрах два детских сада. До АТБ и Образцового рынка 200 метров.

власник
Продам свою 2-х комнатную квартиру на Калиновой

Продам 1-комнатную квартиру, ул. Калинова, д.100А, Индустриальный район,40кв.м В квартире сделан полный демонтаж,новые стояки,новые окна, сделана Стяжка! Хозяин

власник
Квартира 1 комнатная

Будинок ЖБК - тобто за комунальні послуги сплачуєте меньше, що особливо відчувається взимку, коли треба платити за тепло. Підїзд з ремонтом, чистий, пофарбований, без неприємних запахів. Ліфт новий - нещодавно замінили повністю. Двір дому доглянутий, з квітучими клумбами і дитячим майданчиком з гойдалками (все чисте і пофарбоване). Біля підїзду достатньо вільного місця для паркування машини. Поруч багато магазинів, маркетів (в тому числі АТБ), ринок, перукарня, школа, спортзал. Транспортна розвязка у всі напрямки, поруч з будинком зупинка автобусів 36, 37, 38, 42, 51, 59, 64Г, 95, 95а, 107, 124а, 136, 177, тролейбусів 17, 20. Сама квартира з косметичним ремонтом і меблями, підходить для того, щоб одразу вїхати. Всі вікна з видом на захід сонця, у другій половині дня квартиру заливає тепле сонячне світло, а під час заходу можна побачити як небо переливається яскравими барвистими відтінками. Продаж від власника! Ріелторам не турбувати!

власник
Калиновая улица, 104, Індустріальний, Днепр, Днепропетровская 38000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Житлова однокімнатна квартира від власника. Знаходиться в хорошому будинку з працюючим ОСББ. Замінені всі вікна та лоджія, квартира дуже тепла та затишна. Поруч чудова розвязка транспорту та вся інфраструктура. Продається в комплектації з технікою та меблями (як на фото). З усіх питань дзвоніть і гарного продовження дня.

власник
Калиновая улица, 100А, Индустриальный, Днепр, Днепропетровская 35000.0 USD

Житлові комплекси у Дніпро