Продам будинок дачу в найближчому передмісті селище міського типу Хорошеве. Будинок для цілорічного проживання. Хороша транспортна розвязка, маршрутка і залізнична станція поряд. Ділянка 12 соток, дім двух поверховий плюс цокольний этаж літня кухня. Колодязь зі смачною питною водою, своя свердловина. Піч в будинку яка дуже довго тримає тепло. Все робилося для себе з любовю. За додатковими питаннями та фото дзвоніть.

власник
Продам дачу с. Хорошеве

Продам свій будинок дача, приватизована земельна ділянка 5.7 соток, будинок має два поверхи, стіни з білої цегли, Туалет та ванна у будинку, вода заведена у будинку, своя скважина, пічка під тверде паливо, Також є бойлер 80 літрів, Утеплення було всього будинку у 2023 році

власник
Будинок приватизована дача

Продам дачу в поселке Хорошево. В доме два этажа, камин, погреб. Площадь участка 6 соток. Участок ровный, плодоносящий сад. Расположение прекрасное, каждые 40 минут ходят маршрутки и электричка, от дачи до транспорта 15 минут спокойным шагом. Рядом есть пруды и река, лес. Место шикарное. Звоните. Тел. 09******78 Владимир Евгеньевич.

власник
Продается дача, Хорошево