Продаеться дача в дачному кооперативі "Калина червона" . с,Солонка . район магазина АТБ . Код:27981945 Двохповерховий цегляний будинок (біла цегла). перекриття деревяні . три літні житлові кімнати , кухні , пьец , ділянка 4, 36 сотки + додатково можна придбати сусідню ділянку такої ж площі . на ділянці є плодово-ягідні дерева . В кооперативі є Єлектрика , вода постачаеться зі Стрия , вода добра , поряд проходить газ . документи готові до продажу .

Червоної Калини вул., 5

Продається дачна ділянка з будинком . Залито новий міцний фундамент для розширення будівництва будинку з метою проживання. Є в наявності погоджений проект будівництва та дозвіл на виконання будівельних робіт. Наявний 2хповерховий будинок придатний для проживання. На території також є великий мурований сарай для зберігання інвентаря, є 2 теплиці та туалет. Територія повністю огородженна сіткою. В будинку є світло , пєц та пічка для опалення і приготування їжі. Під будинок проведено центральне водопостачання. Дача розташована в першій лінії від центральної дороги . Від нашого дачного кооперативу через поле є стежка , що веде до супермаркету АТБ. Також є продуктовий магазин "На Дачі". Неподалік є зупинка автобуса #133а, який їде до Жирівки . Продаж від власника.

власник
Продається гарна сонячна дачна ділянка з будинком

Продаж дачі ( Двоповерховий будинок з гаражем) будинок узаконено. Заг .пл.90 кв.м.в Солонці(Ковярі)Розташований на відстані орієнтовно 400м від крайніх будинків житлової забудови с.Солонка (вздовж дороги Солонка-Глинна Наварія). Садове товариство "Пролісок". Дача знаходиться на підвищенні з чудовим видом на ліс. Дах: оцинкована бляха, стіни поштукатурені, приміщення підготовлено під побілку, гараж з оглядовою ямою, підвал. У будинку пічне опалення (пічка для приготування їжі та обігріву кімнат). Проведено електрику до будинку.Є сад з фруктовими деревами. Ділянка 7 сот. Будинок приватизований,є кадастровий номер земельної ділянки (всі документи в порядку, готові до продажу) Поруч постійно проживають сусіди. Ціна :32000$ Реальним покупцям присутній ТОРГ на місці .Є фото та відео огляд.

Продаж дачі будинку с.Ковярі/Солонка

Продам садибу (дача) , смерекова хата з профільованого брусу, матеріал закуплений в екологічному Яремче, фундамент 1,60м, два поверхи+зашита тераса (кімната +коридор), 120кв м(3 кімнати, кухня, ванна з туалетом,коридор), є вода центральна +криниця -все заведено в будинок, на опалення є камінопіч та альтернатива електроконвектори, туалет і ванна в хаті,є інтернет, своє подвіря(загороджене деревяним парканом) , є місце для парковки, альтанка, сарай. Вікна металопластик, покриття даху Ондулін. Рік будівництва 2013(документи є на землю та будинок) , один власник. Розташування в дачному кооперативі Солонка -поворот на Жирівку ( 1км від траси на Львів). В 2022р встановлено в кооперативі власний новий трансформатор. Виїзд в кооперативі на автоматичних воротах. До зупинки маршрутки 100м, до магазину 400м, до лісу 500м.Зроблено з любовю для себе. Деталі за телефоном 09*********82

власник
Дача садиба будинок

Продаж великої 10с ділянки з не добудовано дачею. Комунікації вже заведено. Дуже тихе і разом обжите місце. Поряд живуть постійно.Ділянка обгороджена. Більше інформації по тел.Покажу у зручний для вас час

власник
Продаж дачі с. Солонка

Популярні запити

Географія Солонка