Дача у кооперативі "Калина", напрямок Горішні плавні! Двоповерховий цегляний будинок площею 55 м.кв., рядом річка Псел Будинок знаходиться на 2 лінії від заливу річки, 50 метрів до Пляжу Ділянка простора, площа 5 соток приватизованої землі, заїзд під авто! Дуже гарне місце під рибалку! На территорії є сарай, туалет, душ На ділянці плодові дерева, кущі та виноград По всім питанням телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
зерна, 1

Дачний будинок у кооперативі "Берізка 1", напрямок Горішні плавні! Двоповерховий цегляний будинок площею 55 м.кв., з каміном, меблями та кондиціонером! Також на території будинок для гостей з кухнею, каміном, душевою кабіною та сан.вузлом! Також на території є мангальна зона, альтанка для відпочинку, сауна на дровах, сарай та заїзд для двух авто! Ділянка простора, площа 4 сотки, зроблений ландшафтний дизай, дуже багато гарних рослин Дуже гарне місце розташування, до заливу річки Псел 5 хвилин пішки По всім питанням телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
зелена

Продам будинок в с. Кияшки 15 км. від м. Кременчук. Можна під дачу. Ділянка землі 16 соток приватизована, в будинку вода, ванна туалет, 1 кімната. Поміняний новий дах. Поруч зупинка транспорту, магазин, річка Псьол. В селі є школа, садочок.

Кіяшки, 3
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Добротний 2-х поверховий дачний будинок в Петрівці. Стіни -цегла, дах -металочерепиця, зроблені відливи, та вимощення. Можна зробити дуже вдале перепланування, другий поверх -вільне планування, є балкон з чудовим краєвидом. Стан всередині - під ремонт. На ділянці свердловина, насаджені дорослі фруктові дерева. В подарунок для майбутнього власника - 6 соток сусідньої ділянки, тому Ви купуєте 12 соток . 12 соток - де можливо насадити молодий садок, квіти, кущі ягід чи ландшафт, місце для альтанки , чи барбекю. 200м річка, 100 м. соснові насадження, чисте повітря. 14 км від зупинки "Інститут зв"язку" Телефонуйте, я знаю відповіді на всі питання, організуємо швидкий перегляд , ключі в агенціі нерухості.

Центральна, 3

Гарненька 2-х поверхова дача в Їжаківці! Казковий будинок, майже як у дитинстві. Добротний, теплий взимку, прохолодний влітку. 1 поверх - кухня, та кімната, де є пічне опалення. 2 поверх - одна кімната по розміру - периметру першого поверху. Кооператив знаходиться майже у сосновому лісі, поряд водойми. Річка з чудовим піщаним пляжем - 500 м Де? Їжаківка, 20 хвилин від Полтави по гарній дорозі, і ви вже на чистому повітрі. Земельна ділянка 6 соток. Є дві свердловини. Господарське приміщення та погріб. Якщо купите, вже "завтра" можете куштувати черешню. Спів пташок, чудові краєвиди та сосновий запах, що може бути краще ? Документи є на земельну ділянку та будинок. Телефонуйте, з великим задоволенням відповім на ваші питання та організую перегляд.

Лісова, 7

Будинок у селі, напрям за с.Портнівка. Від міста - 20 км асфальтованою дорогою. Це можливість постійно проживати в гарному спокійному місці або використовувати будинок як дачу. - Загальна площа будинку – 53,7 кв.м, 2 кімнати. - Ділянка площею – 34 соток, гарна родюча земля. - Газ та центральна вода заведені в будинок, є свердловина! - Велика ділянка 34 сотки. - Є госп. будівлі, місце для гаража та сад. – Санвузол знаходиться на вулиці, але в будинку є місце для встановлення. - Постійне транспортне сполучення з містом, що курсує рейсовий автобус! Більше інформації про будинок можна отримати за телефоном. Звертайтесь, домовимося про перегляд! код 35886

Центральна, 1

Продається дача в Полтавському районі, село Семянівка. Дача розташована в кооперативі між Семянівкою (колишні Кротенки) та Петрівкою. Загальна площа будинку становить 62 кв.м, ділянка - 10 соток. Основні переваги: - Дві житлові кімнати: забезпечують комфортний простір для проживання. - Кухня: можливість приготування їжі. - Додаткова кімната без ремонту: можна облаштувати ще одну житлову кімнату. - Тверде паливо: наявність твердопаливного котла забезпечує автономне опалення. - Цегляні стіни: міцні та довговічні. - Водопровідна колонка: зручний доступ до води. - Балкон: додатковий простір для відпочинку. - Деревяні вікна: зберігають тепло взимку. На ділянці знаходяться: - Будинок: основне житло. - Сарай: додаткове приміщення для зберігання інвентарю. - Літній душ: зручність в теплу пору року. - Закладений фундамент: можливість будівництва додаткового будинку. - Туалет: забезпечує зручність на ділянці. Ворскла з чудовим пляжем знаходиться в 5 хвилинах ходьби, що додає відпочинкової привабливості цьому місцю. Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд та стати власником цієї затишної дачі! код 40 447

Центральна, 1

Пропонуємо до продажу ексклюзивну двоповерхову дачу в 100 м від річки та пляжу "Гаваї". * Загальна площа - 53 м2, 3 кімнати з зручним плануванням; * Будинок цегляний, два поверхи з виходом до балкону з гарним видом, вікна панорамні; * Ремонт охайний житловий з екологічно чистого матеріалу майже по всьому будинку; * Є біля будинку майданчик під навісом, де можно облаштувати мангальну зону або місце під авто; * Опалення - камін, є пічка , водопостачання - свердловина; * Ділянка 5 соток, на території є декоративний басейн, ділянка під огород та газон; * Поряд річка, пляж Гаваї в 3 хв, сосновий ліс, навісний металевий мостик на Вакуленці; * Документи готові до продажу, як на ділянку так і на будинок. Телефонуйте за більш детальною інформацією, не упустіть можливість вигідного капіталовкладення . Код 2772 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: • Адвокат у сфері нерухомості; • Технік БТІ; • Державний реєстратор; • Оцінювач нерухомості; • Архітектор; • Дизайнер. Пільговим категоріям - знижка на послуги агенції. Нам довіряють і рекомендують в режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією – що ви будете задоволені співпрацею.

Центральна вул., 1

Дача в Кротенках( Семянивка) Предлагается к продаже дача в кооперативе «Нефтяник». Аккуратный кирпичный домик, внутри печка, плита и газовый баллон. Во дворе колодец. 6 соток приватизированной земли с кадастровым номером. Сад (кизил, виноград, абрикос, шелковица, яблони). Дом на ровном месте, а участок под склон. Речка 10 минут. Код 12673

Нафтовиків

Дача з усіма зручностями в будинку. Опалення пічне. Гаряча вода (бойлер). На подвірʼї додатково є душ, вбиральня. Розташована в дачному кооперативі, є вихід до озера. Поруч сосновий ліс, річка Коломак. Дача має юридичну адресу. Дорога до дачі в гарному стані.

Шевченка

Дача в дачному кооперативі. Ділянка 6 соток. Є вода, світло. На ділянці розміщений будівельний вагончик в жилому стані. Річка поруч, також є сосновий ліс та озера.

Шевченка

Дача розташована в мальовничому місті, сосновий ліс, озера, річка Коломак. Пічне опалення. Ділянка 6 соток, сусідня ділянка також продається є можливість докупити ще 6 соток. Перший поверх: кухня, дві спальні Другий поверх: спальня, роздягальня

шевченка, 3

Пропонуємо у продаж. Двоповерхову дачу з опаленням, прямо у місті. Кооператив «Озон-2» - оазис посеред міста ▫Локація — найкраща, бо знаходиться прямо у місті. 3 км. Від Пивзаводу. Кооператив «Озон-2». ▫Будинок 2 поверхи, 100 кв.м. + веранда та балкон. Велика вітальня, 3 спальні, кухня, с/в, прихожа. ▫Якісні характеристики: фундамент бутовий. Стіни з цегли + утеплення 100мм. Залізобетонні перекриття. М/пл. вікна + захисні решітки. Дах чотирисхилий (нові ліса та покрівля). ▫Комунікації: електроенергія, свердловина 12м, септик. Опалення — твердопаливний котел. ▫Територія: 5 соток. Фруктові і декоративні насадження. Огорожа по периметру. Вихід до ставка. ▫Комфорт/інфраструктура: вулиця тупікова, відсутній трафік. 500 метрів до маркету «Маркетопт» та до зупинки транспорту. Кооператив всесезонний. Асфальтний підʼїзд до і всередині. У більшій половині будинків люди проживають постійно. Залишились питання? Телефонуй.

Дундича Олекси вул.

В продажу чудове місце для відпочинку - дача в р-ні Вороніна. Поруч пляж Гаваї. Заїзд з головної дороги. На території цегляний будинок, кухня + кімната. Є навіс для альтанки. Вода - свердловина. Рівна ділянка, фруктові дерева. Можливий невеликий торг КОД: 10032 За детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Жасмінова вул.

Продам дом на Петровке, в районе квартала 304. Рядом с домом находится конечная троллейбуса, а также остановка маршрутки. Дом кирпичный, на добротном фундаменте, с хорошей шиферной крышей.. Размер дома 49,5 метров. Дом состоит из 4-х комнат, веранды и кладовой, которую можно переоборудовать под санузел. Дом с газовым отоплением, печное отопление имеется в летней кухне. Летняя кухня состоит из 2-х комнат. Во дворе есть гараж с ямой. Есть 2 погреба, находящиеся в летней кухне и доме. Земли 4 сотых. Есть небольшой сад с виноградником. Во дворе есть летний душ. В дом заведена вода, есть на участке своя станция. Канализация - выгребная яма. Также можно подключить городскую канализацию Дом продается с мебелью. ДОМ ВЛОЖЕНИЙ НЕ ТРЕБУЕТ - ЗАЕЗЖАЙ И ЖИВИ. Также можно использовать как дачу, в городе. Риэлторская компания Вестибюль - наша цель, довольные клиенты. Отдельно оплачиваются услуги агентства.

можливий продаж по єОселя
Індустріальна вул.

Продам дачу в селі Самусієвка. Кооператив Волна. Двоповерхова,частково поміняні вікна. Літній душ,бесідка,мангал. Залишаються меблі. По всим питанням телефонуйте 0661859446

Гагаріна, 1

Пропонуємо у продаж дачу у кооперативі «Зоря». Ексклюзивна пропозиція. Гарна інвестиція. Найбажаніший кооператив. * Локація — найкраща! За 3км. від площі Перемоги. Асфальтне покриття на усьому шляху. Сусіди топ. * Будинок 1998р/п., 50кв.м., 2 поверхи, 2 кімнати, кухня, засклена веранда. Зручності та літній душ на ділянці. * Якісні характеристики: Бутовий фундамент, з/б перекриття. Вікна під решітками. * Комунікації: газ, електроенергія, своя свердловина, діюче пічне опалення. * Територія: 4 сотки приватизована. Уже підготовлена під Ваш ландшафтний дизайн. Нова огорожа з кованого металу з розсувними воротами. * Інфраструктура: пляжі завжди чисті і охайні, намивний пісок. Дітям тут дуже подобається. І тільки «для своїх». * Комфорт/безпека: закрита територія, паркан по всьому периметру кооперативу, охорона впродовж усього року, відеоспостереження, автоматичні ворота на вʼїзд. До зупинки транспорту та до продуктового маркету 10 хвилин пішки. Залишились питання? Телефонуй!

Зоря

Будинок-дача знаходиться в Романках.Все є для нормального проживання.Е піч,що позволить жити взимку.4сот.землі.0671360403

Садова вул.

Продається дача в дачному кооперативі Лиман, район с.Самусіївка, 10км від Кременчука. Ділянка розміром 6 соток правильної прямокутної форми, кутова. Земля приватизована. На території висаджено чимало плодових дерев. Навколо привітливі сусіди. Будинок із цегли, є прибудова. Після пожежі. В будинок заведений газ, вода, світло. Поряд з дачею знаходиться ліс, річка Дніпро, піщаний пляж. Чудове місце для приємного та комфортного відпочинку. Документи готові до продажу. Не зволікайте та телефонуйте вже зараз! Дачний сезон вже розпочинається! Перегляд за домовленістю у зручний час.

Садова

Продам дачу в кооперативі Шляхмашіаець, 13 км від міста. Зручності в будинку. Поміняні вікна. Є гараж з оглядовою ямою. По всим питанням телефонуйте 0661859446

можливий продаж по єОселя
3-ї лікарні проїзд, 1

Продам куточок раю. Будинок - екохата розміщений поруч з річкою Сулою в заповідному місці України з богатою флорою та фауною. Будинок розташований прямо на березі річки.Є можливість рибачити та охотитися протягом року. Хто бажає відпочити від міської суєти або, хто бажає подарувати своїм батькам чи дітям екологічне місце для проживання чи відпочинку пропозиція саме для Вас. Будинок- дача на 2 кімнати заг. пл. 65 м. кв, житловою пл.51,3 м. кв. Є кухня та сан вузол. Ззовні будинок покритий декоративною штукатуркою та утеплений мінеральною ватою.Фундамент залізобетонний. Встановлені металеві стійки по всьому периметру. Стеля облаштована металевою двотавровою балкою; поверх очерету покрита оцинкованим залізом. Вікна ПВХ. Поли теплі . Капітальний ремонт робився для себе. Є дві дві вигрібні ями з обємною ємністю.Літній душ з підігрівом води та своєю каналізацією. Велика приватизована ділянка 25 соток. Є родючий фруктовий сад. Більше інформації та фото на вайбер або по телефону. Пропозиція для бізнесменів. Будинок можливо здавати під солідну оренду! На повідомлення без контактних телефонів не відповідаємо. Оперативний показ!

центральна, 17

Капітальна дача в Їжаківці! Продам капітальну дачу для цілорічного проживання загальною площею 80м2 ! * Просторі 3 кімнати, повністю вмебльовані,які забезпечать Вам масимальний комфорт; * В будинку зроблений якісний ремонт; * Свердловина ,пічне опалення,каналізація септик; * Другий поверх утеплений і обшитий вагонкою; * Зручності всі в будинку,літній душ з теном, капітальний санвузол з піноблоку; * Молодий сад: яблуні, черешні, сливи, великий персик, сортова полуниця, смородина; * Поряд зариблений ставок , сосновий ліс, чиста річка Коломак; * Бонус - каркасний басейн з насосом, підложкою(окремо відведене місце); Забудьте про міську метушню та шум - тут Ви зможете насолодитися природою та відпочити від щоденних турбот. Телефонуйте! код 3176 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: • Адвокат у сфері нерухомості; • Технік БТІ; • Державний реєстратор; • Оцінювач нерухомості; • Архітектор; • Дизайнер. Пільговим категоріям - знижка на послуги агенції. Нам довіряють і рекомендують в режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією – що ви будете задоволені співпрацею.

Центральна

У продажу простора дача на Вороніна. Міцна цегляна споруда 2008 року будівництва. Загальна площа 111 м2. Чотири роздільні кімнати, місця вистачить кожному. Велика кухня 15 м2 порадує будь-яку господиню. Стіни поштукатурені, на першому поверсі залита підлога. Вікна металопластикові У будинок заведено світло, на ділянці є свердловина. До зупинки транспорту та магазину пять хвилин ходьби. Телефонуйте! Дана пропозиція варта вашої уваги! Код 34736 Умови співпраці: Послуги АН від 1,5-5%, в залежності від обраного пакета. Лояльність. 1. Для наших захисників ЗСУ, ТРО, АТО — 20% знижка на послуги АН 2. Для ВПО — 15% знижка на послуги АН 3. Повторна купівля через наше АН - 15% знижка на послуги АН 4. Власник-покупець - 20% знижка на послуги АН

Дача-будинок на Вороніна!

В продаже 2 этажный дом под дачу в 20 минутах езды от центрального автовокзала по улице Великотырновская. В доме тёплый пол, автономное отопление (газово-печное). Есть колодец, не большой сад и виноградник, а также земельный участок для обработки. Цена 5300 дол.(торг), оформление покупателя. Дом подготовлен к продаже, документы в полном порядке. Есть другие варианты дач и домов, звоните.

Актуально! 2-х этажный дом, тёплый пол. Для дачи или агро бизнеса.
1 - 24 з 284 результатів

Популярні запити