Продам дачу в садовому товаристві жовтень ,земельний участок 5 соток всі питання за телефоном

власник
Продам   дачу р-н  (Жовтень)

Продам отличный дачный домик с беседкой и автонавесом в кооперативе Ивушка в начале улицы Вишневой, на участке есть вода и все удобства для культурного отдыха, рядом в пешей доступности пляжи и база отдыха "Делиева". Домик добротный кирпичный с мебелью, холодильником, ямой, кладовой и чердаком который возможно доделать под жилое помещение. Паркоместо забетонировано с навесом, участок огорожен, хорошие соседи, отличная плодовитая земля! Приезжайте смотрите, все готово к сделке. Все вопросы по телефону, на сообщения могу отвечать долго так как захожу сюда редко, лучше сразу звоните!

власник
Дача Дом на разрезе рядом пляж "Делиева" кооператив ИВУШКА

Продається дві дачі на розрізі , недалеко від РЕУ. 2 хв. до води . Є будинок: погріб, дві кімнати-перший, другий поверхи. Загальна площа участку 9 соток. Підвод води є, можна так залишити.(качати з розрізу насосом). Дерева:черешні, груші, яблоні, абрикоси.

власник
Продам дачу на на разрезе
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Приватний 2-поверховий будинок з земельною ділянкою майже 8 соток. Чисте подвірʼя, огороджені межі. Є дуже високий гараж. Вода в будинку, туалет та ванна кімната збудовані але не доведені до ладу. Є септік та комунікації з будинку до нього. Пічне опалення, газова труба 50м від будинку. Є електрика та підключений швидкісний інтернет. Погріб в будинку (треба перекласти). В цілому дуже гарний варіант для заміського відпочинку або проживання, неймовірна природа, поруч є невеличка річка, ставок та луг, в дворі газон. Територіально район 8школи, телевежа, "лиса гора". Продається як незавершене будівництво.

власник
Будинок 2 поверхи з земельною ділянкою та гаражем, дача

Продам дачу возле РЭУ. 8 соток. Приватизирована. Недалеко от озера. На участке есть кустарники смородины, виноград, яблоня. Электричество. Есть полив. Домик 3×4

власник
Продам дачу возле РЭУ

Дача находится кооператив уголёк 50 м от воды разрез Земля предлагатизирована Олександрія кировоградская область

власник
Продам дачу кооператив уголёк александрія50 м от воды на разрезе Алекс

Популярні запити