Продається шикарний, новий, сучасний, будинок у с. Киїнка, Чернігівського р-ну, Чернігівської області. Загальна площа - 200 м² та 15 соток земельної ділянки. Якісний новобуд, збудований як для себе! 1 поверх: 2 кімнати. кухня (можливість зробити вихід на терасу з кухні) великий гараж з окремим входом, місце для двох санвузлів. 2 поверх: 3 окремі кімнати, великий санвузол, та додаткове місце для вбиральні. Будинок збудований з якісних матеріалів. На другому поверсі – вільне планування, без внутрішніх робіт будівництво цегла/піноблок Фасад першого поверху обшитий короїдом, другий поверх – якісна облицювальна цегла, залізобетонні плити - перекриття, Дах – металочерепиця, на вікнах ковані ґрати, висота від підлоги до стелі - 2,7 м Чекаємо Вас на офісі за адресою: проспект Миру 151, "Центр нерухомості та консалтингу"

Киенка

ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! На продажі будинок в центрі с. Киїнка, 3 км. від Чернігова Ділянка 10 соток (20х50м) Будинок новий, 2017 р., ідеальний для заміського відпочинку та житла. 100 кв. із профільованого соснового бруса 18х18 см Усі вінці прокладені натуральним лляним ущільнювачем Всередині та зовні будинок відшліфований, оброблений екологічними просоченнями для дерева (Німеччина) Відкрите планування. Житлова опалювальна тераса, вітражні вікна, 3 зони: кухня, їдальня, дитяча (50м²). Сан вузол (4м²). Побутова кімната – 4м², за проeктом - суха сауна Центральне електро-, газо- та водопостачання Автономне опалення Двоконтурний котел (Італія) Ретро-електропроводка, зовнішня Натяжні французькі стелі У передпокої, санвузлі, кухні, терасі, сауні - тепла підлога. Взимку нагрівається швидко і довго тримає тепло, влітку-комфортна прохолода, що властиво будинкам із дерева. Фундамент - 1,2 м Цоколь викладений пісковиком Перед будинком бетонна стоянка на 2 авто У дворі – стоянка на 4 авто. Будинок спроектований таким чином, що можна добудувати лазню або кімнати (є одна глуха стіна). Мiсце для вiдпочинку в саду, підготовлене мiсце для каркасного басейну, мийка, дровниця. На всій ділянці посіяний спортивний газон Рослини: 5 блакитних ялин ( вік 6-10 років), 2 канадські ялини, 3 ялиці, 42 кущі дорослого самшиту, 38 смарагдових туй (5-10 років), 4 ялівцеві туї, кущі лаванди, 47 кущів чайно-гібридних, напівплетистих, і міні-троянд, 10 кущів магонії падуболістної, 2 модрини (9 років), сакура (7 років), японська верба (10 років), 5 дерев глоду (10 років), 7 кущів гортензій, 21 фруктове плодоносне дерево (черешні, абрикоси, груші, яблуні, волоський горіх, обліпиха) 6-8 років, малинник, грядочки під зелень. Різноманітність інших декоративних дерев, чагарників та квітів. Перед ділянкою, від проїжджої частини – велика зелена зона 8м×20м. Чекаэмо Вас на офісі за адресою: проспект Миру, 151 "Центр нерухомості та консалтингу"

Киенка

Продам цегляний будинок 80 м2 та приватизовану земельну ділянку 25 соток в с. Киїнка Чернігівського району

можливий продаж по єОселя
Шевченко, 38
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок загальною площею 90м2 в с. Киїнка Перший поверх : 3 кімнати , окремі просторі , кухня , с/в. Зроблено косметичний ремонт . Залишаються меблі . Є гараж , укриття , підвал . Доглянута та оброблена земля біля будинку , 8 соток . Гарні сусіди .

можливий продаж по єОселя
Полянська, 25

Продам приватизовану дачу в с.о. Венеція (Киїнка). Двоповерховий цегляний будинок з покрівлею без внутрішніх робіт. Міцний фундамент та товсті стіни, між поверхнями бетонні плити. На першому поверсі кладова, з входом у погріб (сухий), та одна кімната. На другому 2 кімнати та тераса. Землі 4 сотки, сезонний полив. Неподалік зупинка і магазин 10 хв. Можливий торг.

Яблунева, 135

Дача в гарному стані с. Киїнка (с.т. Капрон). Приватизована земельна ділянка 4 сотки та двоповерховий цегляний будинок. Коридор та одна велика кімната на першому поверсі та одна кімната на другому поверсі. Є вода для поливу, є електрика з власним лічильником. Є літній душ та компостна яма. Можна доїхати громадським трансопртом. Від зупинки 10-15хв. Більше інформації та фото за телефоном. Можливий торг.

Садова, 34

💥 Продам будинок 75 м2 та земельну ділянку 15 сот Киїнка пригород Чернігова🏠 🔥 Доволі рідка пропозиція окремого двоповерхового будинку, що знаходиться на 1 лінії асфальтованої дороги Чернігів-Киїнка та правильної форми земельна ділянка (10 сот городина та 5 сот подвіря). Деталі: ✅ Дім має 2 поверхи та 2 окремі входи, стан житловий з частковим ремонтом; ✅ Комунікації: - центральний водопровід, - світло, Газ, опалення - газовий котел та батареї, - 2 підготовлені вигрібні ями, - планувалася пристройка під сан-вузол (фундамент залитий) ✅ Замінені вікна - металопластик, електрика нова, заведена вода; ✅ 1 поверх - кухня-студія - 15м2 та велика кімната - 20м2, ✅ 2 поверх - дві кімнати спальні - 14 та 10м2 та кухня-вітальня; ✅ Окремий просторий двір - де заїзд для авто, можна зробити дитячий майданчик, зону відпочинку і т.д. ✅ 10 сот земельна ділянка родючого чорнозему + сарайчик для інівентаря 🔥Ідеальний варіант дачі та альтернатива заміського будиночку для Вашої родини‼️ - 15 хв від центру Чернігова 🚌 💳 42 000 💵 За додатковими питаннями звертайтеся по номеру телефону: 📲 +38 (068) 107 - 56 - 11 🔔 🙋 ♂ Олександр Ан "До Мрії" 😉

можливий продаж по єОселя
Перемоги, 67

Продається дача в районі Киїнки в дачному товаристві Надія. Утеплений металевий вагончик, є грубка. Світло та інтернет. Широка дорога, навколо живуть люди. Ділянка приватизована 5 соток. Є вода для поливу. На всі питання відповідаєм по телефону.

Корольова, 135

🏡 Продається двохповерховий будинок у с. Киїнка! 🌳 🌿 Земля: 9 соток 🏠 Площа будинку: 159 м² 📍 Знаходиться в кінці села, з чудовим краєвидом на поля та саме село. ✅ Особливості будинку: * Все залишається, готовий до заселення. * Великий підвал. * 3 кімнати. * Другий поверх не використовувався, але є сходи. * Земля оброблюється. * Можна перший час проживати. * Металопластикові вікна та нові двері. * Замінений дах.
 🚗 Є заїзд для автомобіля, а також гараж під будинком. 🚌 Відстань до зупинки громадського транспорту - лише 7 хвилин пішки. 🌳 Вулиця тиха, без автомобільного трафіку.

можливий продаж по єОселя
Лісова, 16

Продам Дачу р-н Киянки Предлагаю дачу под жилье в дачном сообществе Капрон,земля и дом приватизированы всего 3,5 соток дом из кирпича,территория огорожена полностью, мебель остается по договоренности соседи живут круглый год Коммуникации: Свет,Вода счетчики есть Отвечу на все ваши вопросы договоримся о встрече и организую вам показ

Садівниче товариство Капрон

Пропоную на продаж дачу в с/т Щедрість в Киїнці. Будиночок цегляний, утеплений зовні. 37м2, але залитий фундамент для добудови. Є своя свердловина 35м. Вода заведена в будинок, зроблений санвузол. Каналізація - яма Встановлений електричний котел для обогріву і, як альтернатива, сучасна стильна буржуйка. Є бойлер для підігріву води. Повністю замінені вікна. Ділянка землі 4 сот приватизована. Повністю узаконений і будинок, є вся технічна документація. При бажанні можна прописатися. Чудове розташування. Дуже близько від дороги і зупинки транспорту. Поряд дачі, де постійно проживають люди. Телефонуйте 09******16, організуємо показ.

Дача. Киїнка. С/т Щедрість

Продається 2-поверховий будинок с. Киїнка Площа 120 м2, ділянка 10 соток. До Чернігова 4-5 км. До транспортної зупинки 200 м. Садочок та школа в районі 1 кілометра. По всій квартирі пластикові вікна. Чудовий краєвид так як будинок знаходиться на горі. Є камін. Всі комунікації проведені в будинок. Будинок збудований у 2018 році. Земля приватизована. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду цього чудового будинку, будь ласка, зв’яжіться з нами за телефоном. АН Експерт Рієлт - ваш партнер у справах нерухомості #3885 К

RLT K01 Продам 2 поверховий будинок, с. Киїнка

Продаж просторого, теплого будинку в Киїнці. Будинок двоповерховий цегляний, загальною площею 137м2. Чудове планування, зручне розташування кімнат. На першому поверсі велика кухня, сумісний санвузол, зал, дві спальні. На другому поверсі дві просторі кімнати. Зроблений якісний ремонт, встановлені м/п вікна. При продажу залишаються майже всі меблі. В будинку вода, світло, і в майстерню заведено три фази для потужного обладнання. Опалення твердопаливним котлом, дуже економне. Водопостачання централізоване. Каналізація - три зливні ями. Просторий двір, загальною площею 10 сот. Дуже доглянутий. На території збудовано великий гараж, майстерню, хоз приміщення, зона для відпочинку. І велика, красива сауна з літньою альтанкою. Великим плюсом цього будинку є саме його розташування. Від центральної вулиці 200 метрів. Сама вуличка заасфальтована. Підїзд до дому теж. По всім додатковим питанням і для запису на перегляд телефонуйте в будь який час за номером 09******16. Це один з тих обєктів , що неможливо не закохатися, побачивши вживу.

Цегляний будинок з новим ремонтом, гаражем і банею в Киїнці

Продається дача, підходить під житло. с. Киїнка. Загальна площа 40 м2, ділянка 3.5 соток. Проведене світло. Вода в поливний сезон. Є піч. Чудове місце розташування: Поруч транспортна зупинка 7 хвилин пішки, продуктовий магазин 7 хвилин пішки, озеро. Меблі та холодильник залишаються. Для отримання додаткової інформації та організації перегляду цього чудового будинку будь ласка, зв’яжіться з нами за телефоном. АН Експерт Рієлт - ваш партнер у справах нерухомості #8817 К

RLT K01 Продам чудову дачу, 3,5 сотки, Киїнка

Пропоную до продажу добротний цегляний будинок Будинок розташований на ділянці 25 соток. Відмінний підїзд асфальтованою дорогою. Поруч магазин, кафе, сільрада, зупинка громадського транспорту. Загальна площа будинку 84 кв. м. три кімнати. Всі вікна поміняні на м/п. Повністю нова покрівля даху. Будинок газифікований. У будинку велика піч. На подвір"ї колонка води.. Центральна вода – вулицею. У дворі міцні господарські будівлі - два сараю, гараж, майстерня та льох. Прекрасна пропозиція для сім"ї у найближчому передмісті Чернігова.

Продаж великого будинку з землею.

Дача двох поверхова в с. Киїнка, общ. Капрон. Участок 3,5 соток. Дом 6×5 метрів. Знаходиться на центральній асвальтованій вулиці. Дача в гарному стані, ухожина. На першому поверсі кухня і кімната з грубою. На другому поверсі кімната з балконом. На участку є сарайчик з туалетом. Є центральний полів і своя скважина. Участок приватизован. Можлива прописка. Від хазяїна. Торг.

власник
Дача в с. Киїнка, общ. Капрон.

Уютная дача, дружные соседи. 10 соток земли, кирпичный домик, садовые деревья, как плодоносящие, так я саженцы, виноград, орех. В подарок садовый инвентарь, мотокоса, бензопила. Вода на участке (скважина и механическая колонка). Балонный газ. Сарайчик. туалет. Идеальное место для шашлыков!

власник
Продается дача. Остановка "Дачи" между Киенкой и Шестовицей. 10 соток.

Шикарний варінт для великої сімї !!! Будинок у передмісті Чернігова , розташовний в с. Киїнка! Будинок побудований з цегли площею 420 квадратних метрів , ділянка - 10 соток. Утеплений , з 2 лоджіями , 3-х поверховий , де на 3 поверсі є можливість втілити свої бажання (не обладнаний). В будинку є гараж з ямою , підвал та майстерня . Дуже гарний дизайн будинку , мрія всіх це велика кухня-студія з каміном для чудових вечорів у колі сімї для близьких! На першому та 2 поверхах є ванні кімнати ! На другому поверсі 3 спальні , кабінет та ванна кімната. Дві великі лоджії на другому поверсі! На ділянці є свердловина . УВАГА! Сигналізація по території. Втільте свою мрію про гарний великий будинок!! ДЛЯ ПЕРЕГЛЯДУ ТА ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Продаж будинку в с. Киїнка

Продаж будину під ремонт в селі Киїнка. Велика земельна ділянка 15 соток. Поруч зупинка автобуса. Більше нерухомості з відеооглядами на нашій сторінці в Instagram - real_estate_panorama

Продаж будинку під ремонт в с. Киїнка

Продам дачу в с.т. "Капрон", знаходиться поруч з с. Киїнка. Будинок двоповерховий. Земельна ділянка 6,66 соток, приватизована. Світло є цілий рік, вода по сезону. Є туалет та душ. На ділянці є фруктові дерева. По всім питанням телефонуйте або пишіть

власник
Продам Дачу в с.т. Капрон с. Киїнка

Дуже гарна та рідкісна пропозиція! Затишна дача майже в місті Чернігів, (с.Киїнка), с/т КАПРОН, всього 10 хвилин від зупинки громадського транспорту. Поруч проживає багато сусідів на постійній основі. Будинок з охайним ремонтом. Площа дачі 40 м2. На першому поверсі кімната з грубою і кухня. На другому поверсі кімната з балконом. На участку є сарайчик та туалет. В будинку є маленький погріб для зберігання консервацій. Опалення – тепла грубка, з можливістю приготування їжі. Вода підключена незалежно-свердловина,встановлено насос. Площа земельної ділянки 3,5 сотки. Дача приватизована. АН Експерт Рієлт - ваш партнер у справах нерухомості #9142 M01

RLT M01 Продам чудову дачу с. Киїнка, С/Т Капрон

Продам приватизовану дачу в с.о. Венеція (Киїнка). Двоповерховий цегляний будинок з покрівлею без внутрішніх робіт. Міцний фундамент та товсті стіни, між поверхами бетонні плити. На першому поверсі кладова, з входом у погріб (сухий), та одна кімната. На другому 2 кімнати та тераса. Землі 4 сотки, сезонний полив. Неподалік зупинка і магазин 10 хв. Можливий торг.

ЦІНУ ЗНИЖЕНО!!! Дача в Киїнці

Продам будинок в Киїнці 160квадратів перший поверх 2 спальні, зал, кухня, хол, ванна кімната, другий поверх недобудований в двох кімнатах покручений гіпсокартон, всього 3 кімнати. Дзвонити на Viber WhatsApp+38********22

власник
Продам будинок в Киїнці 100 квадратів

Продаж будинку в селі Киїнка 10 км. від Чернігова. Будинок побудований на другій лінії від центральної дорого села. До центра села від будинку 5-7 хвилин пішки. Земельна ділянка 10 соток, приватизована. Все про будинок: - будинок двоповерховий. Загальною площею 179м2. На 1-му поверсі розташовано: - 2 коридора та великий хол. - санвузол роздільний загальна площа 6.8м2. - кухня столова 17.6м2. - вітальня-кімната 22.0м2. - вхід в гараж та котельню. 2й поверх загальна площа 101м2. - розташовано 4ри кімнати площею: 1- 14.5м2. 2- 19.2м2. 3- 23.1м2. 4- 23.6м2. Всі кімнати підготовлені до фарбування чи поклейки стін. Сходи широкі пологі, деревяні покриті лаком. Гараж, котельня, підвал знаходяться в будинку, та отаплюються. Вхід в підвал через гаражну яму. В гаражі є місце для відпочинку. Технічні характеристики будинку: - встановлено два котли газовий та твердопаливний. - на всі комунікації стоять лічильники ( світло, вода, газ). - каналізація велика на 4ри кільця. Будинок огороджений забором та є навіс на дві машини. Звоніть розповім про будинок все більш детально. Відповім на ваші питання. Домовимось про перегляд. Торг присутній.

Продаж будинку в с. Киїнка.
1 - 24 з 28 результатів