Дом - дача 2 эт., 90 м.кв., участок 5 соток, сарай с погребом, барбекю зона, сад, скважина, автономная канализация, газ, батареи отопления, камин с печкой, до р.Десна буквально 70 метров. Дом расположен на охраняемой территории, улица вся застроена, достойные соседи. Рядом остановка маршрутки на Киев, продовольственный, хозяйственный магазины, фермерский рынок. Обжитой садовый кооператив находится в тихом, безопасном месте на охраняемом полуострове, омываемом с трёх сторон в виде подковы р. Десна, отличные места для рыбалки, шикарные песчанные пляжи. Курортное место! Есть варианты домов и дач !

Садова вул.

В садівничому кооперативі "Зазим"є" (Броварський р-н, Київська обл.), в 100 м від пляжів Десны продається 3- поверхова цегляна дача - 200 кв.м, з облаштованим садом(5,1 сотки). Щодо дачі до вашої уваги пропонуємо 6 переваг. Перевага №1: -зручне розташування: від Києва (15 км), на самому березі Десни і поблизу лісового масиву (3 км). Це величезною мірою відрізняє дачу, що продається, від інших аналогічних обєктів у Київській області і передбачає для сімї спокійний відпочинок, смачні шашлики, рибну ловлю і грибне полювання. З Києва до кооперативу налагоджено регулярне автобусне сполучення (6 разів на день). Перевага №2: -готовий будинок (200 кв.м) із каналізацією. У будинку - вода, електрика, камін, 2 санвузли, гараж. Є можливість опалення будинку газом - біля хвіртки центральна газова труба. Стан будинку - як щойно зданий в експлуатацію. Перевага № 3: - вже облаштована земельна ділянка; - велика цегляна альтанка (з гарячою та холодною водою); - приміщення під сауну з діючим санвузлом і каналізацією (5 кілець); - для мангала і барбекю забетоновано спеціальний майданчик (12 кв.м). - на ділянку завезено 18 "Камазів" чорнозему; - посаджено 12 дерев (яблуні, абрикоси, персики, груша), посіяно газонну траву і квіти; - по всій садовій ділянці розбито красиві тротуарні доріжки; - для винограду перед входом у будинок і гараж встановлені красиві металеві каркаси. - для господарського інвентарю та зберігання дров побудовано окреме приміщення. У ньому заготовлено півмашини дров. Перевага №4: - на ділянці вже обладнані інженерні мережі; - до будинку підєднано 3-х фазний електричний струм (380 квт); - на 2-му поверсі побудований камін з турбонадувом (Італія) і з розведенням тепла рукавами по всьому поверху; - пробурена глибока свердловина; - для поливу саду зроблено розводку на 4 виводи шланга, встановлено резервний ручний насос; - побудовано 3 каналізаційні колодязі та надвірний туалет; -біля хвіртки проходить труба з централізованою подачею газу. Можна легко добудувати газове опалення будинку. Перевага №5: - хороші сусіди. Перевага № 6: вам уже не потрібно витрачати своє життя на будівництво!!! Садівничий кооператив "Зазимя" добре охороняється. У 3-х магазинах - широкий вибір продовольства і товарів для садівництва. Влітку у вихідні дні завжди працює невеликий сільський базар. Заїжджайте і радійте прекрасному відпочинку на природі! На всі питання відповімо за телефоном +38-06*********26(власник). Все будувалося добротно, для себе! Документи на будинок і землю готові.

власник
Продается дача в Броварском р-не, в Зазимье на Десне.

Продам дачу в кооперативі Зазимя Броварський район, де з квітня по жовтень можна проживати, також гарна пропозиція де можна побудувати нову дачу. Земельна ділянка 6 соток та будинок приватизовані та оформлені у законодавчому порядку. Будинок з оббивка блок-хаус дерево, всередині шар пінопласту. Перший поверх: веранда-їдальня, кухня з технікою холодильник, плита газова, електрочайник, мікрохвильова піч. Другий поверх: коридор, дві кімнати. Спальних місць-чотири. Додатково є матрац ліжко. Вода питна - свердловина, санвузол, літній душ з електро-підігрівом води у дворі. Є місце для паркування автомобіля. Ділянці озеленена газонною травою, квіти, фруктові дерева. Інфраструктура розвинута, у пяти хвилинах ходьби є два продовольчі магазини з дуже широким асортиментом товарів, господарський магазин, продуктові маркети, сільська ярмарка. до берега річки Десна три хвилини піши, регулярні маршрутки відправляються від та до метро Лісова. Поряд живуть сусіди цілорічно у своїх будинках. Гідне оточення - обжита та облаштована територія. Територія містечка закрита, під охороною, вулиці освітлюються, адміністрація контролює за чистоту кооператива, відповідає за роботу комунікацій на території та розчищення доріг від снігу взимку. Затишне безпечне і природне місце . Поряд ліс, річка зі свіжим повітрям Далеко від промислових та стратегічних обєктів. Всього 15 км по новій асфальтованій дорозі до Києва. Вам потрібно купити чи продати, зняти чи здати гарну нерухомість - ми завжди на звязку. Запрошуємо клієнтів до співпраці з кращої нерухомості. Телефонуйте

Продам літній будинок в кооперативі Зазимя

Популярні запити

Географія Зазим’я