Продам дачу в охраняемом дачном кооперативе "Барвинок" с.Загальцы , Бородянский р-н, Киевская обл. Капитальный двухэтажный дом из красного кирпича. Облицовка - белый силикатный кирпич. Первый этаж: три комнаты (гипсокартон ,обои) полы дерево, печь кафельная. Окна деревянные двойные, двери дерево-массив. Две веранды .открытая и закрытая. Второй этаж: две комнаты обои. полы -дерево. двери дерево-массив. Окна - дерево . Хоз.помещения в скатах крыши. Мезонин . Веранда и мезонин -вагонка,лак. Лестница на второй этаж -дерево, массив. Жилая площадь дома 67 кв.м. Хоз.блок: отдельно стоящее строение кирпичное. включает: кухня (плита газовая, русская печь, вода, мебель кухонная), сарай (помещение для инвентаря ,погреб), душевая,туалет. водоотвод имеется. На территории: колодец, емкость для воды и место под автомобиль с щебеночным покрытием под арматурным навесом. Участок ухожен имеются плодоносящие деревья и кустарники, цветники и газон. До ж.д. станции Загальцы 10-15 мин размеренной ходьбы. Вблизи два озера ,лес,луг,поле. С документами порядок.До Киева 60 км.

власник
Продам дачу Загальцы Бородянский р-н

Дачний будинок в с.Загальці.До жд станціі 15 хв. Гарне тихе місце поряд з лісом. Кухня студія і дві кімнати.Пічне опалення.Санвузол в будинку.На ділянці плодові дерева. Перегляди за домовленністю.

Дача в с.Загальці

Продам будинок-дача з 2 видами опалення! Ви отримаєте дім в центрі села з грубою, твердопаливним або газовим котлом. В будинку частина вікон заміні на пластикові, поклеєні шпалери, 4 кімнати. Комунікації- газ, світло, криниця. До магазинів, аптеки , лікарні 5 хв пішки, залізна станція - 15 хв пішки. В селі є школа, дитячий садок. Перегляд по домовленості .

Будинок _ дача в селі
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається дача поблизу села Загальці, дачний кооператив «Простір». Дача розташована в дачному кооперативі і має 12 соток землі. На території є будинок, кухня, криниця, літній душ та туалет, літня альтанка. Неподалік знаходиться мальовниче озеро. 15 хвилин пішки до залізничної станції Загальці. Чудове місце для відпочинку та релаксації!

власник
Продам дачу с.Загальці

Продам дачу. Дом два этажа, готовность 70%. В доме электричество, скважина, три комнаты готовы для проживания. Участок 12 соток. Расстояние от Киева 50 км. Рядом село Загальцы.

власник
Продам дачу.

Продається двоповерховий дачний будинок 105м2,придатний для постійного проживання в мальовничий місцевості біля лісу та двох озер з пляжем в хвилинній піший доступності. Стіни будинку з ракушняку та обкладені силікатною цеглою, дах-металочерепиця, вікна металопластикові з ролетами. Опалення пічне на двох поверхах. У дворі криниця( вода в будинок не заведена) Перший поверх-коридор, кухня, вітальня з каміном, лоджія. Другий поверх-коридор, дві спальні, лоджія. В кімнатах підлога з дубового паркету. Цокольний поверх має в собі гараж , комору для зберігання, невелику баню на дві особи. Прибудинкова територія опоряджена газонами, декоративними хвойними насадженнями, альтанкою, навісом з зоною для барбекю. Частина земельної ділянки відведена під городину та чудовий сад. Хороша ,зручна комунікація з Києвом; варшавська траса для авто, електричка в 10 хв. пішки до станції «Загальці»

Продаж будинку 105м" с.Загальці

Географія Загальці