Будинок глинобитний - в житловому стані. Опалення пічне. Газ підведений в село (є на вулиці). Є можливість підєднатися до централізованого водогону, який нещодавно збудували в селі. Молодий сад, багато плодових дерев! Малина, смородина. Чудове місце під дачу і для житла. Погріб з виходом. Різні госп.споруди. Колодязь на вулиці. Пять хвилин до зупинки маршрутного транспорту. Порядні та доброзичливі сусіди.

власник
Продаж будинку під житло або дачу

Будинок розташований у центрі села, має зручне місце розташування. Поряд зупинка маршрутного таксі, кіоск. Будинок із цегли, веранда на весь будинок, три кімнати, кухня, три печі. Є літня кухня з 2 печами , 2 комори, хлів, погріб, курник. Велике подвіря та рівний город, зручний заїзд. Город засаджений фруктовими деревами (яблука, сливи, груші, горіхи). Місце розташування дозволяє відкрити магазинчик. Можна використовувати як для постійного проживання так і під дачу. Влітку будинок потопає у зелені та співі птахів. Гарні краєвиди, чисте повітря, спокій та тиша сприятимуть гармонії та наповненню новими силами. Будинок чекає на свого господаря!

власник
Продаж приватного будинку

Продам будинок [під дачу)Київська обл. Білоцерківський р- н с. Токарівка з двома замельними ділянками 43 та 19 сот .(можна окремо . ціна обговорюється) Город доглянутий. Будинок на дві кімнати . сіни віранда. газ до плити .є світло. Опалення пічне. Скважина насос на вулиці. Поряд став . Посовище. До м. Сквира 5км .торг [ зацікавить домовимось) Супер тихе Місце для відпочинку. Рибалки.Вирощування тварин.Пасіки

власник
Продам будинок с.Токарівка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Від власника Продається будиночок 5x7м з червоної цегли в тихому та мальовничому місці. На території є молодий садочок з фруктовими деревами, ділянка ухожена, з палок імітовано декоративний парканчик. Територіально знаходиться в селищі Браїлів, третя поляна, вулиця 6 Горіхова. За декілька кілометрів знаходиться відомий Троїцький Браїлівський жіночий монастир. За 100 метрів від будиночку проходить річка Ров. Також неподалік є лісок. Меблі залишаємо. Всередині дому на кухні є функціонуюча піч та підвал глубиною два метри 1.5х2м. На всіх вікнах грати. Також є мансардний поверх, зверху вікна пластикові. Броньовані двері. Будиночок обшитий пінопластом та пофарбований. Є ворота та місце під машину. Проведена електрика. Кімната 3.4х4.5м, кухня з пічкою 3х2.15м , коридор 2.15х1.5м В будиночок вкладена велика кількість зусиль та коштів, душа та творчість. Новий власник буде щодня радіти покупкою :) Продаж у звязку з потребою в оплаті навчання.

власник
Дача у селищі Браїлів

Продам будинок, можливо під дачу тому що стан будинку не житловий, але є літня кухня вона в житловому стані, є грубка гарно опалює літню кухню, під кухньою дуже добрий погріб з шиєю, в будинку є централізована вода, гарна і рівна ділянка 28 соток, гарне місце під забудову, є багато плодових дерев, пів города засаджено малинкою, дуже гарне та затишне місце, поряд ставок, до міста 3.5 км їздить автобус, є магазин поруч

власник
Продам старенький будинок

Дача в Браїлові 30 метрів від річки. Баня , туалет, вода, опалення(твердопаливний котел).Ремонт 2022 року. Viber 06******57

власник
Дачний будинок  в Вінницькій області

Продам дачу в смт. Браїлів, 3 поляна. Чудове місцерозташування для відпочинку, рибалки. Вулиця знаходиться біля лісу, де можна збирати гриби. Вихід з вулиці на річку Рів. Ділянка 8 соток, обгороджена зеленим забором, частково сіткою-рябіцею. Привітні сусіди, тиха вулиця. Будинок побудований з шпал, обштукатурений. Підлога залита цементом. Шифер цілий, не тече, горище можна переобладнати під 2 поверх. Для літнього відпочинку потребує генерального прибирання. Заведена електроенергія, новий лічильник. Світло виключають, як і у всіх по чергах. Невисока плата в дачний кооператив. Є металевий контейнер. Вода для технічних потреб (з річки) подається з квітня-травня до морозів. Питна вода знаходиться в лісі, чисте джерело з підземних озер. Також можна окремо викопати скважину (разом з сусідами). Є можливість проведення інтернету від двох операторів. Також непогано ловить мобільний інтернет. Туалет потрібно зробити. Є цегла для будівництва.

власник
Дача смт. Браїлів, 3 поляна, 8 соток

мальовничому місці на березі річки, ділянка 6 соток.Є баня, підсобне приміщення, місце для машини у дворі.Поряд ліс(гриби, ягоди, рибалка).Можливий торг.

власник
Заречна, Браилов, Винницкая 8000.0 USD