Продажа дачи в Воскресенском, свт "Южный". 8 соток приватизированной земли и добротный двухэтажный дом с гаражом. На дачу заведен газ и свет, также есть своя скважина. Все коммуникации заведены в дом. В доме есть кухня и санузел на каждом этаже, а также 4 комнаты. Состояние жилое, до города 15 км.

Дача в Воскресенском

Продаю 2-поверховиий будинок 10м*10м в смт Воскресенкьк Миколаївського р-ну. Газ. вода, каналізація, елктрика 3 фази, опалення від газового котла. Додатково встановлено металевий камін. Будиинок використовувався як дача. Площа земельної ділянки 24 сотки, додатково за бажання можу продати прилеглу ділянко ще 25 соток із будматеріалами для ще одного будинку, або на великий гараж. Будинок розташований на вул. Садова з видом на ліс.

власник
Продаю дім в смт Воскресенськ

Продаю дачний будинок в смт. Воскресенське , площею 24,4 кв.м. До будинку зроблена прибудова 16 кв.м. ( не закінчене будівництво, але є буд матеріали, вікна та двері для завершення) В будинку дві окремі кімнати та кухня-коридор. Вікна металопластикові. В середені потребує завершення ремонту. заведене едектропостачання. Є скважина з питною водою, Газ проходить біля участку, є можливісь заживлення. Земля приватизована 4 сотки. На участку є елітні сорти винограду та фруктові дерева. До самої дачі курсуютє маршруне таксі № 101 та № 107.

Продаю дачний будинок в смт. Воскресенське

Продам дачу в Ракетной Роще.Дача приватизированая,возможность прописки.Есть газ,вода,свет,интернет.конвектор отопления.Есть хоз постройки,беседка,фруктовый сад.Сливная яма.До реки 200 метров.

Продам дачу Ракетная Роща