Собственник! Без комиссионных! Продам дачу! 10 900 у.е.. Торг. Киевская обл., Барышевский район, село Власовка, 35 км от Киева. Остановка электрички Новотроянда. Дачный кооператив "Автозвязок". Дачный участок 6 соток с домом. Дом не большой, кирпичный, электрифицирован. Вода и газ в дом не заведены. Газ по улице... Вокруг участка сетка-рабица, ворота для авто, калитка. Участок с фруктовым садом, скважина с новым электронасосом, туалет на улице, хозблок. Есть охрана. До озера с пляжем и до леса - 15 минут ходьбы. Приличные, спокойные соседи. Из Киева едет маршрутка от станции метро Харьковская и электричка до станции Новотроянда. От электрички 15 минут ходьбы. На станции магазины, по субботам большая ярмарка продовольственных и промышленных товаров.

власник
Продам дачу Власовка!

Продаю свою дачу в селі Власівка Київської області (дачний кооператив).На ділянці 12соток двоповерховий з білої цегли будинок,літня кухня, гараж,погріб,колодязь, скважина. Газ по вулиці. Поруч у 3-х хв.велике чисте озеро,хороший великий пляж,на пляжі продуктовий кіоск,з другого боку сосновий ліс. 15хв.пішки до продуктового і господарського магазинів,10хв до зупинки маршруток на Київ,20хв.до електрички.

власник
Дача будинок від власника біля Києва

Продам дачу в садовому товаристві "Надія" (с. Власівка, колишній Баришівськиц районн). Ділянка 6 соток, двоповерховий будинок з додатковою площею під дахом, окремо побудовано господарський блок(три входи), є колодязь. Гарне розташування, зручно діставатися: авто, маршруткою, електричкою. Поруч озеро. У селі є магазини та відділення Нової пошти

власник
Дача в садовому товаристві
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Шукаєте тихе, гарне та комфортне місце в якому можна відпочити від великого міста? Тоді цей варіант буде просто ідеальним. Вашій увазі дачна ділянка 12 соток з будинком 150 м2. Побудований у 2014 році, має відмінний стан, з усіма узаконеними документами (садове товариство). Ділянка знаходиться поруч з величезним озером на якому є працююча ферма та сосновим лісом. Дача просто в самому серці зеленої зони. Поруч чудові та привітні сусіди. Ви матимете прекрасні місця поруч з дачею для ваших майбутніх прогулянок. На території дачі є: зона барбекю (мангал, піч та стіл), де ви зможете проводити вечори в компанії рідних або друзів. Склад для дров, сарай з інвентарем, літній душ. Величезна зелена ділянка (фруктовий сад, грядки для овочів, фруктів та квітів). На території багато квітів, рослин. Є стоянка для авто. Є місце для гамаку. Сам будинок двоповерховий з терасою для ваших сніданків/вечерь. Має 4 кімнати, душ разом з вбиральнею, камін, супутникове телебачення, вайфай, електричне опалення, вигрібна яма, свердловина 71 м, охоронна сигналізація. Адреса цієї прекрасної дачі с. Власівка Баришівського р-ну, Бориспільського р-ну, Київської обл., 40 км від Києва. Вона чекає на своїх нових господарів.

власник
Продам Будинок з ділянкою 12 ст.,40 км від Київа, Бориспільський р-он.

Продаємо в садовому товаристві, 6 соток - на ділянці маленький будиночок в якому потрібно робити ремонт, є скважина, зведена електрика 3 фази, вуличні туалет і душ, а також приміщення для кухні, бесідка, залитий стовпчиковий фундамент для будинку або бані 7×8).З документами все гаразд (є документи на будинок, будівництво та землю).Місце мальовниче, 7 хв знаходиться велике Власівське озеро.15 хв до електрички або маршрутки які їздять на Київ. Поблизу є багато магазинів.Чудові сусіди.Власник.Терміновий продаж

власник
Власівка, Київської області, дача  без %