Продається дачна ділянка (6 сот) з будиночком в районі кооперативу Забава, поруч комплексу Емелі резорд, при ділянці є всі комунікації, обжитий район, дорога асфальтована майже до ділянки, поруч із лісом та озером

Продаж дача Винники, Забава

Дачна ділянка з цегляним будиночком площею 30м2.з двома пічками Земельна ділянка має площу 8сот.на ділянці декоративні рослини,виноградник молодий і 3 яблоні а також кущі смородини.Електрична проводка в будинку є ,підключено до мережі.Води ,каналізації,газу немає.Все що цікавить відповім по телефону,повідомлення не дивлюсь.

власник
Дача в Винниках приватизована

Продаж 1 кім.кв в особняку з окремим входом. В особняку три квартири,всі з окремим входом. Квартира утепелена з вулиці. Заг.пл-34м , кім-17м , кухня 12.5м. Вигоди 4.5м. Висота стелі-3м. Зроблений повністю євроремонт,утеплена стеля мінеральною ватою і натяжною плівкою,матерією. Залишилоя закінчити тільки стелю(обшити деревяною вагонкою або підвесна стеля),це вже на ваш погляд, і побілити. Так заходь і живи. В ціну входять меблі кухні і побутова техніка: Бойлер,електричні конвектори,стіральна машина. Вхідні броньовані двері,металопластикові вікна. Опалення індивідуальне,електричне,вода і каналізація централізовані. Лічильник на світло двохтарифний(день-ніч). Лічильник на воду. Комунальні послуги тільки холодна вода. Центр Винник,все поруч: Ринок,магазини,супермаркети. Зупинка транспорту поруч 2 хв з дому. За будинком своя ділянка 2 сотих. Посаджена малина,агрус,смородина,часник, цибуля,суниця,груша,біб,кріп, петрушка. Пропозиція від власника. З ріелторами не співпрацюю,прошу не дзвонити і не торбувати. Тільки потенційні клієнти,зацікавлені придбати житло для себе. Розглядаю варіант обміну на дачу,близько Львова до 15 км з хорошим сполученням громадського транспорту і малими інтервалами руху між автобусом або електричкою,в ідеалі щоб автобус і електричка їздили. Без торгу.

Продаж квартири в  Винниках

Продаж цегляного будинку(дача) у Винниках. Знаходиться по вул. Джерельна, паралельно до вулиці Забава, колишній дачний кооператив Сонячна долина. Поруч живуть сусіди на постійній основі. Зроблено добудову та ремонт в середині будинку, стіни, стеля, підлога. Поміняна електропроводка. Заведено воду в дім. Своя свердловина . Замінено дах - металочерепиця. В будинку пічне опалення- кахельна піч. В будинку є три кімнати , велика - площею - 28м2, планувалося під кухню та 2 ізольовані кімнати по 13,5м2 кожна , санвузол, коридорчик. Можна зробити перепланування. Є можливість зробити ще житлов зверху приміщення- мансарду за рахунок високого піддашшя. Передбачено два входи в будинок, парадний та на задній двір, гарна прибудинникова територія, доглянута , з декоративними та плодовими деревами. Є місце для альтанки. Є невелике господарське приміщення. Чудова локація, поруч транспортна зупинка. Огляд по домовленостя. Відповім на всі запитання. Код 338600 Код обєкта: d107.7 338600 252. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/uk/lvovskaya_oblast/vinniki/object/tip-doma-dom/338600

Продаж цегляного будинку(дачний)  по вул.Джерельна  Винники

Продаж дачі Винники у дачному кооперативі поряд з Емілі резорт. Площа ділянки 6 сот, під ухилом. Є будинок під реконструкцію. Дача під лісом, фруктові дерева. Торг, огляди по домовленості.

Винники, дачу продаж - 6 сот, 22000$

Популярні запити

Географія Винники