Продаю будинок Закарпатська обл. Міжгірський р-н, с. Ізьки. Деревяний будинок з каліброваного бруса 22 см. Будинок стоїть на бетонному фундаменті. Площа забудови 300м2 житлова площа 200 м2. Крите паркувальне місце для авто. Площа ділянки 26 сот. Обгороджена капітальним парканом, приватизована. Будинок розташований в мальвничому місті, гори, ріка , ліс. Навпроти будинку знаходиться еко курот Ізки з лижними витягами та іфраструктурою, є бані, сауни, басейни. Будинок має 5 окремих кімнат одна з яких є двохрівнева. Будинок з меблями, вся необхідна побутова техніка. Кожна з кімнат має свій санвузол і на першому поверсі знаходеться гостьовий санвузол. (оснащені гідробоксами для душу а також в кожному санвузлі присутні біде, безшумний насос grundfos з автоматичною подачею води при відкриванні крану). В будинку працює два типи обігріву. Камін фірми Jutol з рукавами гарячого повітря по всьму будинку і твердопаливний котел фірми Buderus, з підігрівом підлоги першого поверху будинку і радіаторами по кімнатах і санвузлах. В звязку з тим що це деревяний будинок для димоходів в кількості двох штук була використана система Shudel з опцією самоочистки коменів. На території є криниця.

Нова

Будинок на пагорбі... Відкривається краєвид, який не залишить байдужим нікого. У підніжжя будинку тече невелика річка. Закриваєш очі і чуєш тільки спів пташок, журчання річки та шепіт крони дерев. Закриваєш очі і відчуваєш повний спокій, відчуваєш себе в безпеці. Цей будинок може стати не тільки прихистком для великої родини, а й приносити доволі таки немаленький прибуток. Адже він знаходиться в курортній зоні, де майже круглий рік сезон. Поряд еко курорт, гірськолижні траси, які обладнані системами штучного снігоутворення, є кресельний підйомник. Також є магазини, школа, сучасна лікарня, маршрутка, яка ходить чітко за розкладом. Сам будинок має 9 житлових кімнат. Вісім санвузлів. В будинку парове опалення, яке гріє і воду. А також електричне опалення. Будинок в нормальному житловому стані, але потребує невеликих вкладень. Господарями будувався як міні-готель. На території біля будинку можна будувати ще будівлі. Цей будинок для тих, хто шукає безпечне місце для своєї родини; для тих, хто хоче залишитися в своїй країні; для тих, хто хоче не тільки купити будинок, а і зразу прибутковий бізнес. Дзвоніть. Тут не може не сподобатись. По ціні будемо домовлятися! Особливості планування: з опаленням , з мансардою, з каміном, з балконом, з ділянкою Дзвоніть будь ласка на вайбер!

Міні - готель в Карпатах на курорті для проживання та бізнесу

Котедж 2011 року побудови 153м.кв. 10 соток участок. 6 кімнат, 2 каміни, 4 вані кімнати. Альтанка з каміном, готовий фундамент для наступного котеджу. ( можна для постійного проживання, є можливість приписатись офіційно) Всі комунікації, ( світло три фази 30кв.) з меблями та технікою. Готовий діючий бізнес, + клієнтська база, Котедж знаходиться на території гірськолижного комплексу еко-курорт Ізки, з видом на боржавський хребет. Деталі розповім покажу.

Продам  Котедж 153м.кв.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам свій Будинок дуплекс(розділений на 2 половинки) в кожній половинці по 3 кімнати, по три санвузла, зала з кухнею і по кладовці. 65м2 кожна частина. Всі документи на будинок є. Земельна ділянка 10соток, є можливість ще один такий Будинок розмістити. -Вода є, -опалення електричне ще є камін в кожній половинці і є батареї соняшні(для обігріву води) - біля будинку є 2 ресторана, підьомник, баня, чан, магазин, стайня, басейн. -Є генератор загальний на курорт. Є договір з курортом на здачу прибирання та обслуговування будинку. Можливо проживали самому і здавати в аренду.

Продам дом Карпати еко курорт

Популярні запити